Stremio
Moderator: Benq
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#501 Re: Stremio
ono zbog cega sam ganjala rd i titlove dodje na voyo za dzaba 
- Sanjarko
#502 Re: Stremio
Ne znam za stremio ali na kodiju ja pičim elemuntum, sada evo gledao crtani iz 2008 godine, star wars ratovi klonova, ima i prijevod ali titl samo, sajtovi za gledanje su ili pukli ili imaju nekih malvera i sličnoga.
Ne znam stvarno gdje da pratim staro šta nisam nikada do kraja pregledao ali bez plaćanja jer ne znamo kako da platimo ništa onlajn.
A kodi sve zahtjevniji memorijski, srečom na kompjuteru gledam pa ima memorije, ali tv nema baš, pitao sam na temi o kodiju šta da sada radim, gdje i šta pratiti i sl, jer opet pratim što šta.
Probati ću forkove kodija na tv, a kodi na kompjuteru i dalje pičiti i elementum na njemu ali i na stremiju ću nešto i dalje, smalvile seriju nisam nikada pregledao do kraja, to ću na stremiju.
Ne znam stvarno gdje da pratim staro šta nisam nikada do kraja pregledao ali bez plaćanja jer ne znamo kako da platimo ništa onlajn.
A kodi sve zahtjevniji memorijski, srečom na kompjuteru gledam pa ima memorije, ali tv nema baš, pitao sam na temi o kodiju šta da sada radim, gdje i šta pratiti i sl, jer opet pratim što šta.
Probati ću forkove kodija na tv, a kodi na kompjuteru i dalje pičiti i elementum na njemu ali i na stremiju ću nešto i dalje, smalvile seriju nisam nikada pregledao do kraja, to ću na stremiju.
-
Dilibus
#503 Re: Stremio
Nije problem u Stremiu uopste nego Real Debridu koji je multi host servis i omugucava gledanje piratizovanog sadrzaja bez posredstva seedera, nego njihovi serveri preuzimaju fajl i gledas ga s njih direktno. U prevodu puno ugladjenije iskustvo nego bez njih, nesto slicno kao na Netflixu, HBO i slicnim popularnim servisima.Sanjarko wrote: ↑19/05/2026 10:48 Ne znam za stremio ali na kodiju ja pičim elemuntum, sada evo gledao crtani iz 2008 godine, star wars ratovi klonova, ima i prijevod ali titl samo, sajtovi za gledanje su ili pukli ili imaju nekih malvera i sličnoga.
- Sanjarko
#504 Re: Stremio
Znam, input $ ili € i dobiješ output, problem je mi, ja i majka ne znamo to platiti, a i s minimalnim primanjima ko će to sve.Dilibus wrote: ↑19/05/2026 13:08Nije problem u Stremiu uopste nego Real Debridu koji je multi host servis i omugucava gledanje piratizovanog sadrzaja bez posredstva seedera, nego njihovi serveri preuzimaju fajl i gledas ga s njih direktno. U prevodu puno ugladjenije iskustvo nego bez njih, nesto slicno kao na Netflixu, HBO i slicnim popularnim servisima.Sanjarko wrote: ↑19/05/2026 10:48 Ne znam za stremio ali na kodiju ja pičim elemuntum, sada evo gledao crtani iz 2008 godine, star wars ratovi klonova, ima i prijevod ali titl samo, sajtovi za gledanje su ili pukli ili imaju nekih malvera i sličnoga.