Unitedov nije mogao biti korišten jer nisu mogli garantirati da će renovacije biti završene. Teren na Anfieldu nema propisane dimenzije da se na njemu odigravaju utakmice. Šta fali ostalim stadionima?
1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#2101 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Šta fali stadionima za Evropsko?
Unitedov nije mogao biti korišten jer nisu mogli garantirati da će renovacije biti završene. Teren na Anfieldu nema propisane dimenzije da se na njemu odigravaju utakmice. Šta fali ostalim stadionima?
Last edited by Osmi Socrates on 02/07/2026 18:06, edited 1 time in total.
- muha_sa
#2102 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Prošla tekma--kljucajte temu zbog raznoraznih minder selektora i vrhunskih takticara
idemo dalje
Momcima hvala do neba i ENDE.
Momcima hvala do neba i ENDE.
- Riddle
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2104 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Fali što nisu Unitedov i Liverpoolov...Osmi Socrates wrote: ↑02/07/2026 18:05 Šta fali stadionima za Evropsko?![]()
- Tony Soprano
#2105 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
hvala momcima, vise bi bilo bolje sigurno ali ovo nije nama ni sekunde malo 
-
caros
#2106 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Naravno da hoću, jer su ova dva nicka, uključujući i onog "Plavo-Bijeli", noćima i danima pljuvala po Papetu, koji je bio Real Madrid za sve ovo prikazano u zadnjih devet utakmica.armin071 wrote: ↑02/07/2026 17:42 ONO hoće protekciju od moderacije![]()
Momcima svaka čast još jednom. Nakon (ne)prespavane noći sad sam još više ponosan na naše momke….
A što se tiče foruma mene više ništa ne čudi… Haj razumijem ja ovu Čović-Dodik generaciju i tu mržnju prema svemu što ima bh predznak ali biti budan cijelu noć da bi pljuvao ove momke, e to je već bolest bez lijeka….. Iskompleksirani anonimusi koji mrze do podne sebe a od podne cijeli svijet….
- Bosanski_kralj
#2107 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sušić je glavni razlog što sa onom generacijom nemamo puno bolje rezultate.
Jedan od najvećih kikseva je što nije dobio otkaz poslije SP
-
caros
#2108 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Da, da. Sušić koji je nadigrao finalistu Svjetskog je najveći problem, uz višegodišnje podapinjanje svih medija i patriota, ali ne dobiti nijednom u devet utakmica uz veliku količinu podrške je odlično. Najlicemjerniji narod planete, koji će svakako i ovdje okrenuti leđa kad se izleti u C grupu Lige nacija.
-
RtrnOfSalisbury
#2109 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
eo jos jedan strucni komentar: ocito nismo uspjeli zadrzat momentum od italije i ekipa je pala isto ko i mnoge druge europske sutijem sto mnogi od njih nadzu nacin kako pobijedit. u nasem slucaju jedino da se igralo trece poluvrijeme i da him je iskljucit jos koji igrac morebit bi dali go ili dva. mnijem da je ovo uspjeh, pobijedili strasni katar i remi sa domacinom, stas vise. svi se okoristili, navijaci pijevaci dobavljaci glumci ...
nemi samo jasno ovo plakanje, cmizdrenje itd. pa jebote, da smo pogodili 6 stativa i razvalili amerikance pa u zadnjem sekundu primili naki frljav go, pa hajde da se place i zali, ovo sto reko kovac miso nije vrijeme za plakanje. kakav blam. ako treba plakat, to samo zbogradi pacerisanja. mi skoro uvijek nadjemo pacera i nacin da pacerisemo, tako da haman svaku utakmicu mirne duse moremo pocet sa 0:1. pitanje je morel plakanje pomoc kod pacera, tu je potrebno nest drugo ... al haj. ep ce pokazat od ceg je skovan ovaj tim, lako nas je procitat i samo da ne bude katastrofe i ono: ma dokazali smo da znamo, osli na sp ko jebe ep ...
nemi samo jasno ovo plakanje, cmizdrenje itd. pa jebote, da smo pogodili 6 stativa i razvalili amerikance pa u zadnjem sekundu primili naki frljav go, pa hajde da se place i zali, ovo sto reko kovac miso nije vrijeme za plakanje. kakav blam. ako treba plakat, to samo zbogradi pacerisanja. mi skoro uvijek nadjemo pacera i nacin da pacerisemo, tako da haman svaku utakmicu mirne duse moremo pocet sa 0:1. pitanje je morel plakanje pomoc kod pacera, tu je potrebno nest drugo ... al haj. ep ce pokazat od ceg je skovan ovaj tim, lako nas je procitat i samo da ne bude katastrofe i ono: ma dokazali smo da znamo, osli na sp ko jebe ep ...
- Bosanski_kralj
#2110 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Uporedi tad naše igrače i sad, pozicija po pozicija, igrač po igrač pa da vidimo gdje smo.caros wrote: ↑02/07/2026 18:34 Da, da. Sušić koji je nadigrao finalistu Svjetskog je najveći problem, uz višegodišnje podapinjanje svih medija i patriota, ali ne dobiti nijednom u devet utakmica uz veliku količinu podrške je odlično. Najlicemjerniji narod planete, koji će svakako i ovdje okrenuti leđa kad se izleti u C grupu Lige nacija.
- Edin H.
-
caros
#2112 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ništa van pameti u odnosu na danas. Štaviše, tada je golobradi dečko iz Ferencvaroša ograničio i jednog Messija u najboljim godinama. Nije da mi u neku ruku nije drago zbog pozitivne atmosfere ovog ljeta, samo se pitam gdje je bila za sve ostale.Bosanski_kralj wrote: ↑02/07/2026 18:43Uporedi tad naše igrače i sad, pozicija po pozicija, igrač po igrač pa da vidimo gdje smo.caros wrote: ↑02/07/2026 18:34 Da, da. Sušić koji je nadigrao finalistu Svjetskog je najveći problem, uz višegodišnje podapinjanje svih medija i patriota, ali ne dobiti nijednom u devet utakmica uz veliku količinu podrške je odlično. Najlicemjerniji narod planete, koji će svakako i ovdje okrenuti leđa kad se izleti u C grupu Lige nacija.
- Plavo-bijeli
#2113 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ma daj, pa dovoljno vidjeti da je tad u napadu bio Dzeko koji je igrao u Cityu, a zamjena mu bio ibisevic koji je bio jedan od najboljih strijelaca i napadaca u Bundesligi. DA je citava odbrana igrala u Bundesligi a na golu golman koji je uspjesno branio u Premier Ligi.caros wrote: ↑02/07/2026 18:57Ništa van pameti u odnosu na danas. Štaviše, tada je golobradi dečko iz Ferencvaroša ograničio i jednog Messija u najboljim godinama. Nije da mi u neku ruku nije drago zbog pozitivne atmosfere ovog ljeta, samo se pitam gdje je bila za sve ostale.Bosanski_kralj wrote: ↑02/07/2026 18:43Uporedi tad naše igrače i sad, pozicija po pozicija, igrač po igrač pa da vidimo gdje smo.caros wrote: ↑02/07/2026 18:34 Da, da. Sušić koji je nadigrao finalistu Svjetskog je najveći problem, uz višegodišnje podapinjanje svih medija i patriota, ali ne dobiti nijednom u devet utakmica uz veliku količinu podrške je odlično. Najlicemjerniji narod planete, koji će svakako i ovdje okrenuti leđa kad se izleti u C grupu Lige nacija.
I za kraj ogromna razlika Pjanić u vezi, danas niko ne moze ni blizu toga, Haris Medunjanin presao u Deportivo, a pusti tu pricu "decko iz Ferencvarosa, on je tad igrao najbolje u karijeri ikada jer je odmah presao u Everton, a poslije Evertona 5 godina poslije nije mogao ni u Ferencvarosu igrati nesto puno...
Ovu ekipu bi samo jedan Pjanic tad digao za 50%, a da ne kazem nivo Edina od prije više od 10 godina...Doslovno jedan od najboljih napadača na Svijetu bio...
A ti na Safetu i njegovim rezultatima poslije a i tokom karijere mozes vidjeti da je neznalica pa i zakljuciti da nas je njegovo neznanje ostetilo. Pa lik za kvalifikacije na EP stavljao svog Tina ispred Salihovica koji je igrao u Bundesligi ili Medunjanina..a jednog Vrancica isto iz Bundeslige nije ni pozvao.
Kod nas trenutno ? Imas štopere koji su vrlo solidni, ali Muharemovic tek treba napr da nabijee to iskustvo, a Katic nema uopste iskustva igranja u TOP 5 ligama. Kolasinac sa svojom brzinom nije za beka, a Dedic je isto vrlo mlad
Vasilj je klasa ispod Begovica napr.
Veza..ne treba komentarisati, taj Besic koji je tad svojom agresivnoscu svima pravio probleme ili Pjanic koji je trebao da predje u Juventus.
Kod nas veza? Sve igrači koji tad ne bi bili ni na klupi.
Eh jedino mozes reci da je napr Alajbegović iznad Hajrovića, ali je isto tako Lulić 2 klase iznad Bajraktarevića i pitanje je hoce li Bajraktarevic ikad napravit karijeru kao on, a ja molim Boga da hoce. Isto tako Alajbegović skroz neiskusan, nema utakmice u top 5 ligama. Lulic tad vec 3 sezone u Seriji A imao. Za kraj dodas jednog Misimovica koji jeste bio pred kraj karijere ali znanjem i lucidnosti jedno 2 klase iznad Mahmića- prije svega zbog neiskustva itd a ja se nadam da će Mahmic ga prestici.
Jel treba spomenuti da je cak i ovaj nas Dzeko od 40g bio rovit citavo prvenstvo, a da je njegova prva zamjena isto dosla povrijedjena na prvenstvo.
Nasa ekipa je vrlo ogranicena i cak i oni koji bi mogli biti svjetski vrh su tek na pocetku karijere.
Vidjet cemo abd za 3-5 godina sta i koliko ovi igraci mogu, te po tome cemo prosuđivati puno toga.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2114 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sve vrijeme mi izlijecu njihovi debilni statusi. Ne daj boze da smo isceprkali remi.Edin H. wrote: ↑02/07/2026 18:01 Američki navijači traže suspenziju i deportaciju sudije zato što je Amerikancu dao crveni karton, kažu nije bilo namjere
https://www.themirror.com/sport/soccer/ ... Gm4rJBtcug
Imbecili kreiraju nevidjenu pricu, jos mrtvi hladni citiraju pravila
- Chmoljo
#2115 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Nadigro finalistu spa i zijanio od kipra kuci poslije toga.caros wrote: ↑02/07/2026 18:24Naravno da hoću, jer su ova dva nicka, uključujući i onog "Plavo-Bijeli", noćima i danima pljuvala po Papetu, koji je bio Real Madrid za sve ovo prikazano u zadnjih devet utakmica.armin071 wrote: ↑02/07/2026 17:42 ONO hoće protekciju od moderacije![]()
Momcima svaka čast još jednom. Nakon (ne)prespavane noći sad sam još više ponosan na naše momke….
A što se tiče foruma mene više ništa ne čudi… Haj razumijem ja ovu Čović-Dodik generaciju i tu mržnju prema svemu što ima bh predznak ali biti budan cijelu noć da bi pljuvao ove momke, e to je već bolest bez lijeka….. Iskompleksirani anonimusi koji mrze do podne sebe a od podne cijeli svijet….
Maestralan.
-
statixx
#2116 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Gasi temu, motaj kablove. Mi smo svoje odsvirali i zaboli nas.
[youtube]https://youtu.be/qZISuZp309A?si=3rSPpKEMSarAF1km[/youtube]
[youtube]https://youtu.be/qZISuZp309A?si=3rSPpKEMSarAF1km[/youtube]
- Stari_Jarac
#2117 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ti izgleda imaš ozbiljnih problema sa pamćenjem, preporučio bih ti Omega-3 masne kiseline i vitamine B skupine.Bosanski_kralj wrote: ↑02/07/2026 18:30 Sušić je glavni razlog što sa onom generacijom nemamo puno bolje rezultate.
- Logovan
#2118 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Za svaki faul se može reći "nije bilo namjere". Čuj nije bilo namjere, znači nagaziš čovjeka po nozi, zamalo mu završiš karijeru i kažeš, što crveni pa nije bilo namjere. Sjajno. 
- Chmoljo
#2119 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
ja kažem da su oni svi ipak profesionalci i itekako imaju veću kontrolu nad svojim tijelom nego ja i ti na terminu. posebno kada se ide kramponima.
osim toga, nije genocid da se traži namjera. dovoljno je samo da je neoprezan, što bi oni rekli "reckless" i crveni ko kuća.
druga je stvar što se oni generalno često bore sa konceptom realnosti i što već sada pripremaju priču o tome kako ih je FIFA izbacila, kada ih belgijanci našibaju po guzici.
- Stari_Jarac
#2120 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ovo što je napravio Barbarez ne može se porediti ni sa čim, po prvi puta da jedva čekam jesen i Ligu Nacija. Ako ne bude kakvih petokolonaških rovarenja ova ekipa će tek za 2-4 godine postići puni potencijal i to upravo za slijedeći Euro i SP. Evo dobili smo još jednog potencijalnog golmana od 19 godina i nadati se da će se pojaviti još mladih igrača i da će granica uspjeha biti pomjerena već na slijedećem EP.
- Chmoljo
#2121 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
inače, za zabrinute za ovaj stručni štab:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ko-je ... /260702192
Spaha gigante.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ko-je ... /260702192
Spaha gigante.
- SmokingMan
#2122 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Daj nam nekog speed demona u napadu sa bolesn9m tehnikom.
- vee-jay
#2123 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
da, stvarno nije pametno ovu reprezentaciju porediti sa onom Brazilskom
igracki ali i mentalno
ona Brazilska je imala jos uvijek nas stari YU mentalitet u igri koji su "preuzeli" od prijasnje generacije 90ih
nakon toga je dosao ponor
zato narod i jeste toliko euforican
manje radi rezultata
i puno vise radi tog novog mentaliteta u nastajanju
sto naravno ne znaci da mi na forumu ne smijemo biti kriticni
igracki ali i mentalno
ona Brazilska je imala jos uvijek nas stari YU mentalitet u igri koji su "preuzeli" od prijasnje generacije 90ih
nakon toga je dosao ponor
zato narod i jeste toliko euforican
manje radi rezultata
i puno vise radi tog novog mentaliteta u nastajanju
sto naravno ne znaci da mi na forumu ne smijemo biti kriticni
- SmokingMan
#2124 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
20:33, već mi nedostaje kada će naredna tekma. Sve bi ja ovo opet premotao unazad 6 mjeseci. 
- turbofolk
#2125 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Imaš uzivo košarku protiv TurskeSmokingMan wrote: ↑02/07/2026 20:35 20:33, već mi nedostaje kada će naredna tekma. Sve bi ja ovo opet premotao unazad 6 mjeseci.![]()