Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Osmi Socrates wrote: ↑01/07/2026 14:01
Neće nas sigurno potcjeniti. Kao što ni mi ne bi trebali njih. Ne treba zaboraviti da za njih igraju igrači koji su kroz čitav sportski život morali dokazivati da je profesionalni fudbal sport vrijedan pažnje, da su morali u svakom evropskom klubu za koji igraju dokazivati da i Amerikanci znaju igrati fudbal. To te tjera da radiš teško na usavršavanju sebe kao fudbalera i da ne potcjenjuješ nikoga. Morali su sve ovo, manje - više, dokazivati čak i svojim porodicama.
Mislim da je veća opasnost i za njih i za nas precjenjivanje protivnika.
Ja mislim da bi njihov problem mogao biti prevelika očekivanja od njih. Vjerujem da su pod pritiskom najboljeg istorijskog rezultata do sad. Izdržati u početku što više. Što vrijeme bude više odmicalo mogli bi biti sve nervozniji. I nipošto ne padati u koliko oni zabiju gol. Puj puj puj puj...!!! Naša najveća slabost je vazda bila slaba psiha
Ali ovoj djeci nije problem slaba psiha.
Vracalo se vise puta kad se lomilo (rumunija, vels, italija) i vise puta smo pokazali karakter.
Protiv svice smo pukli zbog crvenog.
Ne bojim njihovog vodstva, bojim se glupog crvenog.
Ako se obestini moj san 1:1, ne urekao se moj san kojeg sam sanjao prije mjesec dana, i prije utakmica naših na prvenstvu ovom svjetskom.
Šta je dalje bilo, ko je prošao dalje, ne znam. Probudio sam se iz sna tada. Niko mi nije vjerovao da sam sanjao da igramo mi i Amerika jedni protiv drugih.
Sada je se obestinio san, hoće li i rezultat ne znam, a osjećaj mi govori da idemo mi nekako dalje, ali sam ja i sa ovim zadovoljan.
Ovo je uspjeh za jednu od najmlađih reprezentacija Bosne i na SP, veliki i zadovoljan sam ja i sa ovim svim postignutime.
Gledam i čitam i čudim se. Jedne drma euforija, druge pesimizam, te razvalit ćemo, te zgazit će nas... Neznam čemu tolika nervoza? Ljudi opustite se i uživajte. Ovo je praznik sporta. Mozak na pašu i uživanje. Bez teških tema
Sanjarko wrote: ↑01/07/2026 16:17
Ako se obestini moj san 1:1, ne urekao se moj san kojeg sam sanjao prije mjesec dana, i prije utakmica naših na prvenstvu ovom svjetskom.
Šta je dalje bilo, ko je prošao dalje, ne znam. Probudio sam se iz sna tada. Niko mi nije vjerovao da sam sanjao da igramo mi i Amerika jedni protiv drugih.
Sada je se obestinio san, hoće li i rezultat ne znam, a osjećaj mi govori da idemo mi nekako dalje, ali sam ja i sa ovim zadovoljan.
Ovo je uspjeh za jednu od najmlađih reprezentacija Bosne i na SP, veliki i zadovoljan sam ja i sa ovim svim postignutime.
zposao wrote: ↑01/07/2026 16:32
Gledam i čitam i čudim se. Jedne drma euforija, druge pesimizam, te razvalit ćemo, te zgazit će nas... Neznam čemu tolika nervoza? Ljudi opustite se i uživajte. Ovo je praznik sporta. Mozak na pašu i uživanje. Bez teških tema
Ma uspjeh je ovo sve do sada, a dodatni bonus i uspjeh je sve poslije. Jedna od najmlađih reprezentacija Bosne i na SP je ova naša sadašnja.
Ako se obestini moj san 1:1, ne urekao se moj san ...
Šta je dalje bilo, ko je prošao dalje, ne znam...
Sada je se obestinio san ...
U Africi-Gani, bio bi Vrač ...
Kakvi to, inovacije mene zanimaju ali niko nije slušao o tome baš. Ali ima nešto u ovim predosjećajima i snovima samo niko nije pronašao vezu oko toga.
Ako se obestini moj san 1:1, ne urekao se moj san ...
Šta je dalje bilo, ko je prošao dalje, ne znam...
Sada je se obestinio san ...
U Africi-Gani, bio bi Vrač ...
Kakvi to, inovacije mene zanimaju ali niko nije slušao o tome baš. Ali ima nešto u ovim predosjećajima i snovima samo niko nije pronašao vezu oko toga.
zposao wrote: ↑01/07/2026 16:32