Slagao je on itekako cifru, a to je najbitnije.amidzazeher wrote: ↑30/06/2026 02:33Mozda je cifru malo slagao ali kod vas se ovakve prevare sa koljena na koljeno prenose, radite isto kao da su ‘80-teKen Follet wrote: ↑30/06/2026 02:22Ziv bio, ne lazi!Nostromo wrote: ↑29/06/2026 11:43 Sarajevski aerodrom, pola deset sletio avion iz Džede.
Četveročlana arapska porodica traži taxi do Radon Plaze.
Nebubrela ćelava glavuša sa faltnama na zatiljku i 20 godina starim autom traži... 350 KM + 20 KM za svaki kofer.![]()
Kada su ga odbili, okreće se prisutnima i komentariše: "Pa šta hoće, da ih džaba vozim?" (smajli koji povraća)
Bunite se zbog konkurencije a nista niste napravili da bi bili bolji, mijenjate auta ne zbog mušterija nego zbog sebe, da vas nije stid i dan danas bi golfom 2 vozali raju. Peškir oko vrata i sva cetiri prozora otvorena. Rijetko kad šutite za vrijeme vožnje, mobitel vam u krilu i mušterija mora da vas opominje da obratite vise paznju na saobracaj. Nisu svi ali jeste jedna velika vecina a ovi na aerodromu su posebna sorta!
Aerodromski taksi uopste ne treba da ima istu cijenu. Greska je sto rade po istim cijenama kao mi ostali, a nemaju dovoljan broj voznji. Protivnik sam zog lupanja cijena, turisti nas sve izbjegavaju zbog njih jer misle da svi klepamo.
Ja sam za to da se napravi bolja aplikacija, nesto tipa uber gdje se sve vidi. Pa ti ocijeni mene, ali cu i ja ocijeniti tebe. Kako tebi ne odgovara vozac, mozda ni meni ne odgovaras ti. Necu ti ni pricati kakvih budala musterija ima.
Pa kad me pozoves putem aplikacije, pa mi otkazes voznju kad dodjem na adresu, novac 50% ti se skine kao da si se vozio.
Svaki dan u prosjeku 5 puta odem na adresu i niko se ne pojavi. Da li ti je to uredu?
Juce sam otisao na Brus sa Marindvora jer su molili vise puta i obecavali da ce sacekati i zamisli njih nema.
Nekidan od pozorista odem do Pine jer isto tako mole vise puta i zovu, oni trebaju do Sunnylanda. To ti je uredu?
Jedva cekam bolju aplikaciju, placanje karticama i ocjenjivanje vozaca i musterija. Ne zbog vas nego zbog sebe.
Mislis li da bi ja prihvatio voznju od Pine do Sunnylanda i otisao gore iz grada? Vise troska imao nego sto sam zaradio.
Sto se tice vozila, nazalost ima svega, kao i svugdje. Ja se uberom nikad nisam vozio u dobrom autu, a uzimao sam i skuplje varijante. Skuplja varijanta podrazumijeva u jednom slucaju ford mondeo golac i sa najjeftinijim presvlakama na sjedistima.
Uporedbe radi, kod mene je auto staro 4 godine, sjedista koza/alkantara, grijanje sjedista se pali zimi i kad je hladno, u autu se ne pusi, ako se djeca voze pustim crtice, spotify ako neko zeli muziku itd…
Ko voli, neka se vozi sa skaletom, zutim ili sa tim vozijem. Sretno mu bili.