1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#551 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Fula sam temu
- DaysleepeR
#552 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Nemamo protiv Argentineizvrsni direktor wrote: ↑29/06/2026 20:32 Dobro je da igramo u plavim dresovima. Imamo vise sanse.
U plavim dresovima imamo sve pobjede na svjetskih prvenstvims
- Plavo-bijeli
#553 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Čuj hoće Borussia Dortmund da Dovede Tahirovića
Ako bi fakat došlo do tog, onda bi pokazalo da fakat ovdje 99,99% likova sto pise i gleda fudbal veze nema o istom.
Jer da bi Borussia dovela bilo kog to su analize nama nezamislive...
Mada i ja ne vjerujem da je za Borrussiju pa bih i ja spadao u tih 99,99% mada ja def ne mislim da je los koliko neki misle i sto misle da ga Barbarez gura zbog nekih privatnih, ličnih razloga, nevezanih za fudbal.
Ako bi fakat došlo do tog, onda bi pokazalo da fakat ovdje 99,99% likova sto pise i gleda fudbal veze nema o istom.
Mada i ja ne vjerujem da je za Borrussiju pa bih i ja spadao u tih 99,99% mada ja def ne mislim da je los koliko neki misle i sto misle da ga Barbarez gura zbog nekih privatnih, ličnih razloga, nevezanih za fudbal.
-
ragib
#554 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Tahirovic radi dobar posao u defanzivi, ofanzivno je to tanko skroz, ali kad je usao on i onaj mali stabilizirali su sredinu. Demirovic isto radi dobar posao u napadu sa pritiscima ali nece ga gol, nije golgeter kao tabakovic, dzeko i lukicPlavo-bijeli wrote: ↑29/06/2026 21:25 Čuj hoće Borussia Dortmund da Dovede Tahirovića![]()
- Logovan
#555 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Mnogo velikih klubova dovedu neke igrače za koje kasnije skontaju da su se zajebali. Ne kažem da će to ovako biti za našeg ali je činjenica da znaju zajebati.
-
last mohicans
#556 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sjetimo se Bešića, jagma bila nakon SP.. Brzo propade u Evertonu, doduše, njemu su i neke povrede dohakale i slaba glava.
- Magarece_godine
#557 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Tahirovic je Rahimic u nastajanju.
-
Dead Man Walking
#558 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Tahirovic nije majstor s loptom, ali jeste igrac zadatka koji puno trci i pokriva i koji stabilizira ekipu defanzivno. Uostalom, vidjelo se to kad je izasao protiv Svice a usao protiv Katrana (ko je htio da vidi naravno).
-
izbjeglica_iz_besmisla
#559 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Tahirovic ima dobre predispozicije, fizicke i takticke prije svega, al mislim da mu je psiha losiji dio.
Nije slucajno da ga je Mourinho gurao u prvi tim i da mu Barbarez ovoliko vjeruje. Rauumiju oni vise nego svi klix komentatori na hrpi.
Ne mislim da ce Benjo zavrsiti bas u Dortmundu, ali napravit ce on karijeru u srednjoj kategoriji evropskih klubova - bas a la Porto ili Celtic. I to je mjera
Nije slucajno da ga je Mourinho gurao u prvi tim i da mu Barbarez ovoliko vjeruje. Rauumiju oni vise nego svi klix komentatori na hrpi.
Ne mislim da ce Benjo zavrsiti bas u Dortmundu, ali napravit ce on karijeru u srednjoj kategoriji evropskih klubova - bas a la Porto ili Celtic. I to je mjera
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 29/06/2026 22:02, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#560 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Tahirovica je malo Ajax sjebao, ali oporavlja se momak, sasvim solidan igrac, radilica prava…
- muha_sa
#561 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Pojma nema Barbarez i ekipa iz strucnog štaba--ako mi kažemo da Tahirovic ne valja ima da nam vjeruju i ne forsiraju ga bezveze 
- Bosanski_kralj
#562 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
On bi uz nekog malo plemenitijeg veznjaka, koji višw zna lopte izgledao puno bolje. Ovako on i Šunjić kad su zajedno sporo to sve izgleda
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#563 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ne vjerujem da ima istine niti da ce se ostvariti, ali kako bi volio, da se posere u usta 90% nacije, kojoj je dio folklora postalo da pljuju tahirovica
-
ragib
#564 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Covjek kad god udje stabilizira odbranu, a kad izadje suplji smo ko protiv kataraizvrsni direktor wrote: ↑29/06/2026 22:08 Ne vjerujem da ima istine niti da ce se ostvariti, ali kako bi volio, da se posere u usta 90% nacije, kojoj je dio folklora postalo da pljuju tahirovica
- Plavo-bijeli
#565 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Da, ali to ne znaci da su losi igraci, nego jednostavno da se nisu uklopili. Tj sigurno su dobri igraci ali se zbog xy razloga ne uklope u određenu ekipu..Pa vidi Dembelea u Barceloni i Dembelea u PSGu...rijetki su ko Mbappe koji ce gdje god ode biti najbolji...a ima jos tu i drugih faktora kao povrede napr.
- MMM1977
#566 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Samo pogledajte moju profilnu i ne provaljujte se više 
- MMM1977
#567 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Tahirović I Bašić, mjeraBosanski_kralj wrote: ↑29/06/2026 22:07 On bi uz nekog malo plemenitijeg veznjaka, koji višw zna lopte izgledao puno bolje. Ovako on i Šunjić kad su zajedno sporo to sve izgleda
- muha_sa
- Plavo-bijeli
#569 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
MA za naredno SP kad sazrije on, Alajbegovic 22 godine, Muharemovic 27 vrhunac karijere..
Onda dodat nekog malog ala Malik Jakupović koji ce imati 21g i eto do finala
Onda dodat nekog malog ala Malik Jakupović koji ce imati 21g i eto do finala
- xoklix
#570 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Bešiću je glava dohakala, nerijetko tu povrede dolaze u paketu zbog manjka profesionalne sportske discipline(način života,neodgovornost prema trenažnom procesu, prehrana i sl.).last mohicans wrote: ↑29/06/2026 21:58 Sjetimo se Bešića, jagma bila nakon SP.. Brzo propade u Evertonu, doduše, njemu su i neke povrede dohakale i slaba glava.
- Logovan
#571 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ima i takvih, ali ima ih i koji su jednostavno tarabe, nego napravili neki bljesak u karijeri, malo bljesnuli i prodali se i onda pad.
Nego, možemo li imati svoje mišljenje ili trebamo čekati da vidimo šta kaže Barbarez, Spahić, Džeko, nekadašnji reprezentativac iz 2000. godine, bivši jugoslovenski reprezentativac koji je žario i palio Jugoslavijom i sve ostale? Ono što kažu spomenuti to je sveto slovo?
Nebitno sad hoće li Barbarez biti na kraju u pravu ili tamo neki Mujo iz Tuzle, nego poenta da pokažeš svoje mišljenje pa ako pogriješiš, reci pogriješio sam i idemo dalje. Mogu li gore spomenuti pogriješiti? Mogu, je li tako?
Uostalom, šta će nam forum? Šta je jedan od razloga ulaska na forum?
A kad već ovo primijenjujete za naše igrače, možemo li isto uraditi i za strane igrače? Za igrače Njemačke, Portugala, Španije, Barcelone, Liverpoola, Milana, itd? Ili za njih možemo govoriti da su krampe, tarabe, kako su propali, ovakvi, onakvi?
Nego, možemo li imati svoje mišljenje ili trebamo čekati da vidimo šta kaže Barbarez, Spahić, Džeko, nekadašnji reprezentativac iz 2000. godine, bivši jugoslovenski reprezentativac koji je žario i palio Jugoslavijom i sve ostale? Ono što kažu spomenuti to je sveto slovo?
Nebitno sad hoće li Barbarez biti na kraju u pravu ili tamo neki Mujo iz Tuzle, nego poenta da pokažeš svoje mišljenje pa ako pogriješiš, reci pogriješio sam i idemo dalje. Mogu li gore spomenuti pogriješiti? Mogu, je li tako?
A kad već ovo primijenjujete za naše igrače, možemo li isto uraditi i za strane igrače? Za igrače Njemačke, Portugala, Španije, Barcelone, Liverpoola, Milana, itd? Ili za njih možemo govoriti da su krampe, tarabe, kako su propali, ovakvi, onakvi?
- muha_sa
#572 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Dragi moj pitaruLogovan wrote: ↑29/06/2026 22:26 Ima i takvih, ali ima ih i koji su jednostavno tarabe, nego napravili neki bljesak u karijeri, malo bljesnuli i prodali se i onda pad.
Znaš i sam šta se sve pisalo i piše na ovom forumu
Da ne duljim--krenula tekma a ne vjerujem da cu budan kraj docekat
- Logovan
#573 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Fazon je što se u tu grupu se svi svrstavaju. Napisao ti pravu kritiku, smislen post od "a" do "ž" ili klasičnu pljuvačinu i bio onaj lik "e jesam vam rekao" u negativnom kontekstu opet ideš u ovu grupu.muha_sa wrote: ↑29/06/2026 22:31 Dragi moj pitarunije fol u tome jesul svu pamet svijeta pokupili bivši igraci a sad u strucnom štabu reprezentacije
fol je što mnogi jedva cekaju da popljuju nekog--bilo Barbareza il nekog od igraca
![]()
Znaš i sam šta se sve pisalo i piše na ovom forumu![]()
Da ne duljim--krenula tekma a ne vjerujem da cu budan kraj docekat![]()
![]()
A na ovom forumu, kao i na svim drugim forumima će se uvijek pisati sve i svašta, kako bljuvotine, tako i pohvale. Ipak, to su forumi. Dođeš i sereš pozitivno ili negativno.
I ostani budan trebala bi biti dobra utakmica.
Last edited by Logovan on 29/06/2026 22:41, edited 1 time in total.
- MMM1977
#574 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
A Maroko?muha_sa wrote: ↑29/06/2026 22:31Dragi moj pitaruLogovan wrote: ↑29/06/2026 22:26 Ima i takvih, ali ima ih i koji su jednostavno tarabe, nego napravili neki bljesak u karijeri, malo bljesnuli i prodali se i onda pad.
A kad već ovo primijenjujete za naše igrače, možemo li isto uraditi i za strane igrače? Za igrače Njemačke, Portugala, Španije, Barcelone, Liverpoola, Milana, itd? Ili za njih možemo govoriti da su krampe, tarabe, kako su propali, ovakvi, onakvi?nije fol u tome jesul svu pamet svijeta pokupili bivši igraci a sad u strucnom štabu reprezentacije
fol je što mnogi jedva cekaju da popljuju nekog--bilo Barbareza il nekog od igraca
![]()
Znaš i sam šta se sve pisalo i piše na ovom forumu![]()
Da ne duljim--krenula tekma a ne vjerujem da cu budan kraj docekat![]()
![]()
- Plavo-bijeli
#575 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Opet kazem, poprilicno sam siguran da u vrhunskim klubovima niko ne kupuje nekog jer su "malo bljesnuli" i slično. Sto bi onda neko kupio Tahirovica koji nigdje nije bljesnuo? Svi igrači se prate duze vrijeme, sagledavaju im se svi parametri i gledaju na koji nacin bi se mogli uklopiti u tim...Za neke se napravi losa procjena, sto je normalno, a opet to ne znaci da su losi igraci.Logovan wrote: ↑29/06/2026 22:26 Ima i takvih, ali ima ih i koji su jednostavno tarabe, nego napravili neki bljesak u karijeri, malo bljesnuli i prodali se i onda pad.
Elvir Baljic je igracina bio, bez obzira sto u Realu se nije snasao i sto je bio taraba tamo.
A naravno da moze svako imati neko misljenje, danas ljudi koji nisu knjige procitali daju misljenje od nuklearne fizike, astronomije, biologije, itd.. ali u takvim stvarima cu uvijek radije vjerovati grupi trenera/strucnjaka/naucnika nego nekom random komentatoru na forumu.
A kazem bilo je komentara na stranicama da Barbarez gura Demirovica napr da bi ga prodao negdje...mislim wtf..
U redu je misljenje imati ali treba i neka logika iza istog da bi se uzelo u obzir...
Tipa Tahirovic nece uspjeti jer sa 23g propada u karijeri konstantno i ima xy mane u igri i kad pogledamo igrace koji su napravili nesto u karijeri sa 23g su to i to radili, te zbog toga mislim da je veca sansa da ce propasti...
Eh da...skauti i ti sto dovode igrače, niko ne moze sa 100% biti siguran da je njihova odluka ispravna, sve je to jedna vrsta kladionice..kao i ulaganje u bilo koji biznis i sl...trudis se da ces napraviti dobru odluku- ona moze biti i da ne dovedes nekog igraca, kao i da dovedes i to je to...sve je igra