Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Ne znam sto i ostali koji su zaista znali da zele ici nisu kupili karte kad su bile po 200. Mi smo super jeftino prosli, ja sam cekala ovo citav zivot i bila sam spremna kad su se prvi put pustile u prodaju, uzela sve sto sam zeljela i napokon zivim svoj san i nece me masiti ni jedna utakmica.
Pare ne bi propale, jer i da nismo prosli, Fifa ti vrati novac i to je to. Zao mi je sto sad nasi placaju po 2-3 hiljade kartu koju je kupljena za 200.
Avaj, vidjet cemo koliko ce nas biti iako sumnjam da ce puno.
Bitno je da sam ja izasla na klixu sa jedne od prethodnih utakmica i druzenja.
mrgreen wrote: ↑29/06/2026 14:19
gdje se mogu vidjeti ove conditional karte? fifa last minute pokazuje samo round of 32.
Ulogujes se preko Fifa Last Minute Sales - klik na svoje ime - Ticket Purchase history - tu su sve karte koje si kupio.
Nasi vec pristizu u San Francisco. Pola ih u SF, drugo pola u San Jose.
Nisam ni znala da u San Jose zivi dosta nasih. Cak imaju i cevabdzinicu, bit ce i neka okupljanja.
aha ovo je bilo proslo, nazalost nisam ove kupila izvan grupe. uzivaj za sve nas
Hajde, bit ce opet prilike. Uskoro ce i Evropsko prvenstvo, treba poceti stediti. Slikat cu vam malo da prenesem atmosferu.
S ove strane Plive gajtan trava raste, s ove strane Drine gajtan trava raste, čuvaj ih momče, čuvaj ih djevojče, čuvaj ih momče, čuvaj ih djevojče. Jedna si jedina, naša domovina, jedna si jedina, naša domovina, od Drine do Une, od Save do mora, od Drine do Une, od Save do mora, naša zemlja Bosna, naša zemlja Bosna...
PS. Nažalost ne sječam se teksta najbolje koji sam smislio, a prepravka je orginalnih verzija pjesmi to jeste spoj naše orginalne himne i sevdalinke po kojoj je Merlin i napisao ovu našu himnu.
Komentar mu je kao da citam nekog iz Hrvatske koji eto simpatise BiH.
Zbog svega ovoga svi koji vole državu i imaju sentimentalnost jako su ponosni što se to dešava trenutno. Pa i ja koji dolazim iz tih krajeva sa velikim ponosom gledam to šta se dešava i uživam u tome.
Njega bas ne dotice ni ova drzava ni ova reprezentacija. Da li se osjeca kao Francuz, Hrvat, Alzirac ne znam, ali ne djeluje da se osjeca kao Bosanac i Hercegovac
Zbog svega ovoga svi koji vole državu i imaju sentimentalnost jako su ponosni što se to dešava trenutno. Pa i ja koji dolazim iz tih krajeva sa velikim ponosom gledam to šta se dešava i uživam u tome.
Njega bas ne dotice ni ova drzava ni ova reprezentacija. Da li se osjeca kao Francuz, Hrvat, Alzirac ne znam, ali ne djeluje da se osjeca kao Bosanac i Hercegovac
Osjeća se kao dinar efendija. Da uzima lovu ovdje, busao bi se u prsa
Nebitan lik, nakon onih pičkastih suza za Francuze, preskačem ga u širokom luku. Nikakav patriota., šupljator i dinar efendija. Eto kad se bude igralo u BL, on bi ko doso. Eto, šta sad, igra Jovo, Ivo, Niho? Pravac dom staraca i neka tamo oformi ekipu penzića. Kad nam je mogao valjati, trčao je za parama. Pakaš onaj pravi.
gledam ga neki dan prilikom invazije igrača Nantesa na klupu, 73 mu godine i junački se okrenu u pravcu Nanteza ko Bata Živojinović na Sutjesci...ljudi kad se desi pit invasion bježe ka svlačionici on kontra...onda se hvata za srce i vjv je završio na urgentnoj....bome kod lika koji rizikuje smrt za stranu ekipu ne treba više zvoniti ni za kakav komentar o bilo čemu što se tiče nas