1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Adobeg
#476 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sep Blater je mala maca za ovu bilijarsku kuglu,oni zavrcu milijarde ova fifa je firma za bogate,a siromasi pusite se. 
- dr_Evil
#477 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ja kakav sam dao bi mu je za dzabe samo da vidim osmijeh od nekoga ko je nesto zelio ono pravoPlavo-bijeli wrote: ↑29/06/2026 10:11 PA ak stave karte od $2500 i sve se rasprodaju...zasto bi ih onda stavljali da budu $300?
Eh sad druga stvar i prica ona da je fudbal za "raju" itd i jebiga to jest al sto kazes mozes uzet destogodisnju za jug, kad ga jednom izgrade![]()
a ovo jednostavno ih stave taman onoliko koliko ce raja platiti...tako je za sve danas...
sve ti dizu cijene za stvari koje se prodaju- dok se prodaju, onog trenutka ako procjene da raja manje kupuje udare neku cool akciju, ili neofirno snize malo cijenu i drze se toga...
Sutra nekad kad dobijemo eure 10 cevapa ce bit 10€, pa kad raja i to bude kupovala..onda ces imat 5 cevapa sa kajmakom 10€.
Sve dok raja placa preskupo neke stvari toliko ce i ovi drugi iskoristavati.
Ali evo i vi hajmo reci hocete neku jaknu da prodate koju ste platili 100km i hocete da vratite novac, ali znate da neki bi bas da je kupi i nudi vam 300km..sta bi vi rekli, neee, evo je za 100? Malo sutra.
-
RJ57
#478 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
nije u pitanju pricing, mada je i to licemjerje najgore vrste kada poslušaš infantinove intervjuePlavo-bijeli wrote: ↑29/06/2026 10:11 PA ak stave karte od $2500 i sve se rasprodaju...zasto bi ih onda stavljali da budu $300?
Eh sad druga stvar i prica ona da je fudbal za "raju" itd i jebiga to jest al sto kazes mozes uzet destogodisnju za jug, kad ga jednom izgrade![]()
a ovo jednostavno ih stave taman onoliko koliko ce raja platiti...tako je za sve danas...
sve ti dizu cijene za stvari koje se prodaju- dok se prodaju, onog trenutka ako procjene da raja manje kupuje udare neku cool akciju, ili neofirno snize malo cijenu i drze se toga...
Sutra nekad kad dobijemo eure 10 cevapa ce bit 10€, pa kad raja i to bude kupovala..onda ces imat 5 cevapa sa kajmakom 10€.
Ali evo i vi hajmo reci hocete neku jaknu da prodate koju ste platili 100km i hocete da vratite novac, ali znate da neki bi bas da je kupi i nudi vam 300km..sta bi vi rekli, neee, evo je za 100? Malo sutra.
u pitanju je metodologija sistemske prevare a to je ono što je FIFA napravila na SP 2026, sa velikim predumišljajem.
-
last mohicans
#479 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Niko to ne spori, ali zašto FIFA kao zvanični organizator dozvoli ovakvim da preprodaju. Ovu su zvanični tapkaroši. Mi osuđjemo naše tapkaroše, gdje ljudi gledaju da salete kakvu kintu. A eno već idu istrage da su savezi dobili dzaba ili skoro za dzaba, pa preprodavali po puno većim cijenama.tuitamo wrote: ↑29/06/2026 05:13Valjda smo ovo ranije apsolvirali. Radi se o stranicama za preprodaju karata i tu svako moze staviti koliko hoće.last mohicans wrote: ↑28/06/2026 22:43Ovo je i Narandzin procenat. Svaka čast FIFA, jeste ga pribrizili običnim smrtnicima. Mrš
- SmokingMan
#480 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Uh kako bi napravio koreo od velikog dilda na kojem su tvamp i Jeffy.
-
tuitamo
#481 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Uozbilji se. Ko ce to kontrolisati. Karta tvoja, prodaj ako zelis.last mohicans wrote: ↑29/06/2026 10:54Niko to ne spori, ali zašto FIFA kao zvanični organizator dozvoli ovakvim da preprodaju. Ovu su zvanični tapkaroši. Mi osuđjemo naše tapkaroše, gdje ljudi gledaju da salete kakvu kintu. A eno već idu istrage da su savezi dobili dzaba ili skoro za dzaba, pa preprodavali po puno većim cijenama.tuitamo wrote: ↑29/06/2026 05:13Valjda smo ovo ranije apsolvirali. Radi se o stranicama za preprodaju karata i tu svako moze staviti koliko hoće.last mohicans wrote: ↑28/06/2026 22:43
Ovo je i Narandzin procenat. Svaka čast FIFA, jeste ga pribrizili običnim smrtnicima. Mrš
- Plavo-bijeli
#482 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
dobro, ali zamisli sad da imas 50000 tih jaknidr_Evil wrote: ↑29/06/2026 10:26Ja kakav sam dao bi mu je za dzabe samo da vidim osmijeh od nekoga ko je nesto zelio ono pravoPlavo-bijeli wrote: ↑29/06/2026 10:11 PA ak stave karte od $2500 i sve se rasprodaju...zasto bi ih onda stavljali da budu $300?
Ali evo i vi hajmo reci hocete neku jaknu da prodate koju ste platili 100km i hocete da vratite novac, ali znate da neki bi bas da je kupi i nudi vam 300km..sta bi vi rekli, neee, evo je za 100? Malo sutra.![]()
- dr_Evil
#483 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ma ja sam komunjara, ne bih dizao cijenu jakne dok svi ne bi imali istu jaknuPlavo-bijeli wrote: ↑29/06/2026 11:03dobro, ali zamisli sad da imas 50000 tih jaknidr_Evil wrote: ↑29/06/2026 10:26Ja kakav sam dao bi mu je za dzabe samo da vidim osmijeh od nekoga ko je nesto zelio ono pravoPlavo-bijeli wrote: ↑29/06/2026 10:11 PA ak stave karte od $2500 i sve se rasprodaju...zasto bi ih onda stavljali da budu $300?
Ali evo i vi hajmo reci hocete neku jaknu da prodate koju ste platili 100km i hocete da vratite novac, ali znate da neki bi bas da je kupi i nudi vam 300km..sta bi vi rekli, neee, evo je za 100? Malo sutra.![]()
nasao si neku fabriku koja ih jeftino pravi i tebi prodaje tipa za 50km, ti stavis 100km prodaju se..stavis 150km..prodaju...200 prodaju..jel tu stajes? ili dizes dok ne vidis da je prodaja malo opala? ili im podajes svima po 60km
![]()
-
last mohicans
#484 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sad mi naša liga naumpade i svo Vicino mešetarenje. Kaze šalji snimke krađe, očitih grešaka UEFI,FIFI,kome ba
ovim kriminalcima. Savez je dio dobio dzaba i ove kreme neke i političara je otišlo dzaba. Taj dio koji se prodavao, ne znam koliko je to karata bilo uopće. Narod se istrošio tamo, svaka čast za LA i Seatle, ako nas bude i par hiljada. Hvala im sto su čarobno zemlju i naciju predststavili i drzava treba njima biti zahvalna za prezentirani imidz zemlje. Koliko će samo ljudi posjetiti BiH zbog reprezentacije i pokupljenih simpatija.
- SmokingMan
#485 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ko bi pregledao 30.tak suimnjivih utakmica u tadnjih 5 godina, od kojih je sigurno 20. bilo namješteno do strane Borca. 
-
breuer
#486 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
u četvrtak muzičku podlogu preuzima Kemal M - Ameriko čemeriko 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#487 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
što bi se reklo, ko je sretan ni u hali nije gladan.last mohicans wrote: ↑29/06/2026 11:07 Sad mi naša liga naumpade i svo Vicino mešetarenje. Kaze šalji snimke krađe, očitih grešaka UEFI,FIFI,kome baovim kriminalcima. Savez je dio dobio dzaba i ove kreme neke i političara je otišlo dzaba. Taj dio koji se prodavao, ne znam koliko je to karata bilo uopće. Narod se istrošio tamo, svaka čast za LA i Seatle, ako nas bude i par hiljada. Hvala im sto su čarobno zemlju i naciju predststavili i drzava treba njima biti zahvalna za prezentirani imidz zemlje. Koliko će samo ljudi posjetiti BiH zbog reprezentacije i pokupljenih simpatija.
dubioza, halid, reprezentacija i ko biber po pilavu naši navijači - bukvalno su ubili Dodikovo lobiranje
i to je ono kad ti kaže država nasilu. nije brale, nasilu je pokušavaju rastočiti. ne poklapaju se ove stvari ni iz čega, nego što je ova država sila prirode. postoji unatoč raznim centrifugalnim i centripetalnim silama koje je pokušavaju rastočiti, a ona se iz ničega vrati još ozbiljnija, normalnija i draža.
meni su najviše vjeru vratili naši ljudi, što odavde, što iz dijaspore kada vidim koja smo sila na jednom mjestu.
pojedini političari, influenseri koji se krevelje, sve to je nebitno. i ono što je najgore dušmanima, ovo nije labuđi pjev jedne generacije, već generacije u nastajanju.
- SmokingMan
#488 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Dijaspora treba dobit svoj trg u Sarajevu.

- Chmoljo
#489 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
pa i dobije, za SFF 
- SmokingMan
#490 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ma jebo to, kratkog daha. Ja se ionao osjećam strancem tokom avgusta. 
-
zigzag
#491 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Što bi se reklo, atom ne cijepaju goveda nego doktori nauka a takvi se još nisu rodiliChmoljo wrote: ↑29/06/2026 11:12što bi se reklo, ko je sretan ni u hali nije gladan.last mohicans wrote: ↑29/06/2026 11:07 Sad mi naša liga naumpade i svo Vicino mešetarenje. Kaze šalji snimke krađe, očitih grešaka UEFI,FIFI,kome baovim kriminalcima. Savez je dio dobio dzaba i ove kreme neke i političara je otišlo dzaba. Taj dio koji se prodavao, ne znam koliko je to karata bilo uopće. Narod se istrošio tamo, svaka čast za LA i Seatle, ako nas bude i par hiljada. Hvala im sto su čarobno zemlju i naciju predststavili i drzava treba njima biti zahvalna za prezentirani imidz zemlje. Koliko će samo ljudi posjetiti BiH zbog reprezentacije i pokupljenih simpatija.
dubioza, halid, reprezentacija i ko biber po pilavu naši navijači - bukvalno su ubili Dodikovo lobiranje![]()
i to je ono kad ti kaže država nasilu. nije brale, nasilu je pokušavaju rastočiti. ne poklapaju se ove stvari ni iz čega, nego što je ova država sila prirode. postoji unatoč raznim centrifugalnim i centripetalnim silama koje je pokušavaju rastočiti, a ona se iz ničega vrati još ozbiljnija, normalnija i draža.
meni su najviše vjeru vratili naši ljudi, što odavde, što iz dijaspore kada vidim koja smo sila na jednom mjestu.
pojedini političari, influenseri koji se krevelje, sve to je nebitno. i ono što je najgore dušmanima, ovo nije labuđi pjev jedne generacije, već generacije u nastajanju.
- ovo_malo_duse
#492 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Koji god rezultat bude, mi smo dobili. Repka nam je iz niceg osvjelila obraz. Dijaspora Americko, Kanadska pokazala svijetu da Bosne ima. Sve je bilo perfektno, navijanje, ponasanje, muzika sve. Zato krme laktasko onoliko pjeni okolo. Ko i nije znao gdje je Bosna sad prica o njoj. Po tik_toku i platformama se vrti “I am from Bosnia.” Od Brazila do Japana.
Ne mogu ni da zamislim kako bi izgledalo da prodjemo jenkije.
Ne mogu ni da zamislim kako bi izgledalo da prodjemo jenkije.
-
ja71
#493 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Cak je i Abigail Velez u medjuvremenu spoznala gdje je Bosna
-
last mohicans
#494 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Isto mislim, još kad vidiš da igra Jovo, Ivan, Tarik..Sve ono sto govnari politički predstavljaju u Bosni nemogućim prsnulo ih u facu. Barem ih ovaj mjesec i po niko ne doživljava. A tek narod, nemam riječi.Chmoljo wrote: ↑29/06/2026 11:12što bi se reklo, ko je sretan ni u hali nije gladan.last mohicans wrote: ↑29/06/2026 11:07 Sad mi naša liga naumpade i svo Vicino mešetarenje. Kaze šalji snimke krađe, očitih grešaka UEFI,FIFI,kome baovim kriminalcima. Savez je dio dobio dzaba i ove kreme neke i političara je otišlo dzaba. Taj dio koji se prodavao, ne znam koliko je to karata bilo uopće. Narod se istrošio tamo, svaka čast za LA i Seatle, ako nas bude i par hiljada. Hvala im sto su čarobno zemlju i naciju predststavili i drzava treba njima biti zahvalna za prezentirani imidz zemlje. Koliko će samo ljudi posjetiti BiH zbog reprezentacije i pokupljenih simpatija.
dubioza, halid, reprezentacija i ko biber po pilavu naši navijači - bukvalno su ubili Dodikovo lobiranje![]()
-
RJ57
#495 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
u prošlosti jeste bilo tako (naravno bez uspjeha) manje više zbog lokalnih zakona i zbog tadašnje krinke poštenja koju je FIFA u međuvremenu bez ikakve griže savjesti odbacila. sada je SP u americi i tamo preprodaja karata nije zabranjena. postoje savezne države gdje je to donekle regulisano i neke gdje ne smiješ u krugu od X metara isred stadiona dilati, sve ostalo je slobodni kapitalizam i preprodaja ulaznica donosi milijarde dolara.last mohicans wrote: ↑29/06/2026 10:54Niko to ne spori, ali zašto FIFA kao zvanični organizator dozvoli ovakvim da preprodaju. Ovu su zvanični tapkaroši. Mi osuđjemo naše tapkaroše, gdje ljudi gledaju da salete kakvu kintu. A eno već idu istrage da su savezi dobili dzaba ili skoro za dzaba, pa preprodavali po puno većim cijenama.tuitamo wrote: ↑29/06/2026 05:13Valjda smo ovo ranije apsolvirali. Radi se o stranicama za preprodaju karata i tu svako moze staviti koliko hoće.last mohicans wrote: ↑28/06/2026 22:43
Ovo je i Narandzin procenat. Svaka čast FIFA, jeste ga pribrizili običnim smrtnicima. Mrš
FIFA je to brutalno iskoristila, napravila svoj resale portal koji je naravno jedini gdje su karte 100% garantovane i uzima lopatom uz najšupljiji i najlicemjerniji mogući izgovor da bi se to svakako desilo a kod njih su karte garantovane
i onda im i to nije bilo dovoljno nego su krenuli sa malverzacijama i prevarama .. .samo daj daj daj ... infantinova glad za parama je u svijetu sporta dosad neviđena, definitivno unmatched
- GandalfSivi
- Chmoljo
#497 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Vjerujem, ali bice stranaca.GandalfSivi wrote: ↑29/06/2026 12:51Tesko ove godine. Vecina dijaspore (barem iz Amerike) je zamjenila dolazak u BiH za Svjetsko prvenstvo. Eno ih sada kontaju kako i do SF doci, samo se ja na Jadranu przim po ovom dzehenemu…
- konoplja
#498 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
last mohicans wrote: ↑29/06/2026 11:53Isto mislim, još kad vidiš da igra Jovo, Ivan, Tarik..Sve ono sto govnari politički predstavljaju u Bosni nemogućim prsnulo ih u facu. Barem ih ovaj mjesec i po niko ne doživljava. A tek narod, nemam riječi.Chmoljo wrote: ↑29/06/2026 11:12što bi se reklo, ko je sretan ni u hali nije gladan.last mohicans wrote: ↑29/06/2026 11:07 Sad mi naša liga naumpade i svo Vicino mešetarenje. Kaze šalji snimke krađe, očitih grešaka UEFI,FIFI,kome baovim kriminalcima. Savez je dio dobio dzaba i ove kreme neke i političara je otišlo dzaba. Taj dio koji se prodavao, ne znam koliko je to karata bilo uopće. Narod se istrošio tamo, svaka čast za LA i Seatle, ako nas bude i par hiljada. Hvala im sto su čarobno zemlju i naciju predststavili i drzava treba njima biti zahvalna za prezentirani imidz zemlje. Koliko će samo ljudi posjetiti BiH zbog reprezentacije i pokupljenih simpatija.
Fali nam samo neki Helmut ili James ali bit ce i to abd
-
breuer
#499 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
fali nam par crnaca, aBd, čekamo Fuudovog malog...
-
ja71