Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
JohnnyS wrote: ↑27/06/2026 18:47
Po vama su Argentinci trebali upucati Ćira Blaževića kad je na presici prije utakmice s Argentinom rekao "jebo te Batistuta"
Da je ona neka kokoška sa FOX-a, pa bi čovjek rekao haha, ništa novo.
Propuh tamo, sa svih strana.
No.
vernes81 wrote: ↑27/06/2026 18:53
Imas pdf filozofija i pdf religija tamo se moralise.
SmokingMan wrote: ↑27/06/2026 22:44
Onako mi nasumiično izađe sadržaj na FB i vidim koliku moć marketinga je imao ovaj uspjeh kroz plasman u knock out fazu da je to nevjerovatno, plus što i Kelme koristi kadrove kada dijaspora na stadionu uglas peva halidov preoznatljivi hit. Mnogo stvari se odvija u pozadini, stvari koje šalju pozitivnu sliku o nama, fantastično!!!!!!
Rugafet wrote: ↑27/06/2026 22:21
Dobit ćemo po ušima lagano…Želja je jedno, realnost je nešto sasvim drugo
Mi Bosanci ili vi Ameri ?
Interesantno je kako ovakvi postovi uvijek dolaze od istih ljudi. Ha oscar, ha mundijal, ha glasanje o rezuliciji u unu...
Uvijek neka negativa i nesposobnost sa nase strane.
Ono, ja da tako mislim ne bih imao nista sa takvim miljeom. Zivot jednostavno bude bolji. Ali jok, uvijek tu da podsjete.
I ja mislim da Amerika ima 80% sanse da nas dobije, 15 nerijeseno 5% mi. Penali su 65 35 za nas.
Ali zivot nije sladji od ocekivanih pobjeda vec onih neocekivanih i krvavo izborenih. A neke vec imamo u tefterima. Da mi se gleda samo pobjedjivanje moje ekipe igrao bih na kompjuteru fifu bez autosavea.
Koji je jelte, prvi put izabran, iako je Klintonka imala nekoliko milijuna glasova više. Eto, to vam je Amerika, njihovi fricking elektori i šta sve ne... Ibret država!
Bitno je da se kalaš, može uzeti na svakom ćošku, kao da je Haribo.
Da je do DNA, "sjećanja", "mišićne memorije" itd, Engleska bi, kao "majka" fudbala, osvajala sve turnire svaki put.
Englezi su ukleti. zamisli održava se Mundijal u tvojoj zemlji i lopovi ukradu pehar, cuko ga nađe slučajno u žbunju. pa to nema u Alanu Fordu.
evo vidjeli smo šta i vračevi rade, "prebacuju" im sihr havom iz Afrike.
za ozbiljno sad, oni su toliko izmoreni u svojoj ligi i kupovima te onim evropskim da mi nije čudno da lipšu na svakom završnom turniru. nek se ugledaju na Cape Verde
Rugafet wrote: ↑27/06/2026 22:21
Dobit ćemo po ušima lagano…Želja je jedno, realnost je nešto sasvim drugo
Mi Bosanci ili vi Ameri ?
Interesantno je kako ovakvi postovi uvijek dolaze od istih ljudi. Ha oscar, ha mundijal, ha glasanje o rezuliciji u unu...
Uvijek neka negativa i nesposobnost sa nase strane.
Ono, ja da tako mislim ne bih imao nista sa takvim miljeom. Zivot jednostavno bude bolji. Ali jok, uvijek tu da podsjete.
I ja mislim da Amerika ima 80% sanse da nas dobije, 15 nerijeseno 5% mi. Penali su 65 35 za nas.
Ali zivot nije sladji od ocekivanih pobjeda vec onih neocekivanih i krvavo izborenih. A neke vec imamo u tefterima. Da mi se gleda samo pobjedjivanje moje ekipe igrao bih na kompjuteru fifu bez autosavea.
Nezz vala nek uplate koju milju na tiket kad su sigurni, ja da sam siguran stavio bi.
Al za to im trebaju mu... , uvijek je lakše biti miš nego imati petlju.
Mala ce dobiti otkaz, ja nisam bio za to, ali su se ozbiljne organizacije ukljucile. Po meni nije okay ganjati autoritet na ovakvim slucajevima, ali hajde de…
GandalfSivi wrote: ↑28/06/2026 01:10
Mala ce dobiti otkaz, ja nisam bio za to, ali su se ozbiljne organizacije ukljucile. Po meni nije okay ganjati autoritet na ovakvim slucajevima, ali hajde de…
Jebat je, nek uči geografiju ili barem pristojnost, kada nema znanje. Ja do prvenstva nisam čuo za Capo Verde, pa kad vidjeh kako se srčano bore i igraju, jos poceo navijati za njih, a nisam kurčev novinar. Vide prolazi narandzi, pa i neka novinarka lujka da se piša po malim zemljama, koja im opstojnost 4x dužu od Amerike.
Nadam se da se igraci nisu utronjali ili ono "dobro je i ovo sto smo uradili".
Igrace se pa ko bolji, oni jesu vise pokazali medjutim u jednoj utakmici sve je moguce. Treba i iskustva kojeg nasi na zalost imaju malo, ili nimalo. Ne znam za amere, ali nosice ih tribine sigurno. I nekako su brzi u pm.
Ako budemo hrabri, sve je moguce. Dok ako ne bude 3:0 za USA, ima nade
Jebat je, nek uči geografiju ili barem pristojnost, kada nema znanje. Ja do prvenstva nisam čuo za Capo Verde, pa kad vidjeh kako se srčano bore i igraju, jos poceo navijati za njih, a nisam kurčev novinar. Vide prolazi narandzi, pa i neka novinarka lujka da se piša po malim zemljama, koja im opstojnost 4x dužu od Amerike.
Gadan joj je momenat bio. U nekoj drugoj situaciji ova prica “ne znam s kim igramo niti me zanima, nakvi su levati, uzet cemo ih” bi totalno prosla. Greska koju je napravila je da je uletila usred velike kampanje koju radimo o bratstvu i jedinstvu americkog i bosanskog naroda, gdje mi pokazujemo ljubav prema obje drzave (moze zvucati pateticno ali ako ovo izguramo do kraja ponistit cemo $100 miliona Dodikovog lobiranja), tako da ko joj jebe mater. Sama pala, sama se ubila…
U totalno nepovezanim vijestima, isplati se otici na X account Zeljke Cvijanovic i vidjeti paniku gdje ona pokusava prikazati “ekstremne muslimane” koji pale srpske zastave.
Udaramo jako, cijeli svijet (a pogotovo Amerika), prica o BiH…
Gadan joj je momenat bio. U nekoj drugoj situaciji ova prica “ne znam s kim igramo niti me zanima, nakvi su levati, uzet cemo ih” bi totalno prosla. Greska koju je napravila je da je uletila usred velike kampanje koju radimo o bratstvu i jedinstvu americkog i bosanskog naroda, gdje mi pokazujemo ljubav prema obje drzave (moze zvucati pateticno ali ako ovo izguramo do kraja ponistit cemo $100 miliona Dodikovog lobiranja), tako da ko joj jebe mater. Sama pala, sama se ubila…
U totalno nepovezanim vijestima, isplati se otici na X account Zeljke Cvijanovic i vidjeti paniku gdje ona pokusava prikazati “ekstremne muslimane” koji pale srpske zastave.
Udaramo jako, cijeli svijet (a pogotovo Amerika), prica o BiH…
Vecu glupost i spin o bratsvu i jedinstvu nisam odavno procitao. No offense.