1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#276 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ona radi za lokalnu stanicu koja je affiliated sa ABC, ne za ABC National News. Siguran sam da se u manjim gradovima mogu čuti i šokantniji izvještaji. 
- dembele
#277 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Kako god ovo sa novinarkom je nepotrebno. Utakmica i samo utakmica u prvi plan. Oni hadalji sa Klix portala su najviše zakuhali a mentalni sklop seljadije koja se uhvatila na ovo je ista kao kod onog čobana što. "tješi i motiviše" Demirovića.
- JohnnyS
#278 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Neka novinarka sa seoske postaje u Americi je problem što ne zna đe je Bosna, ali je zato simpatično kad naši reprezentativci pjevaju "Prokleta je Amerika" 
-
hipija
#279 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
U jednoj epizodi Simpsons kada Springfield dobije organizaciju OI, Bart kaže, bićemo poznati kao Sarajevo 
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#280 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
- luckylaka
#281 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑27/06/2026 12:56Kakav iran i pljacka, jel to mislis na ponisteni gol?luckylaka wrote: ↑27/06/2026 12:41 Sve mi se cini da se ovo rjesava iza zatvorenih vrata a ne na terenu.Fifa vec priznaje ocigledne greske,var se pokvari,sudije potkupljive.Najbolje to osjeti Iran sinoc,pljacka stoljeca ali niko to ne jebe ni 1%.Znaci od pocetka utakmice vec imas 3 protivnika ,koliko moramo biti dobri da to sve pobijedimo,samo da odigramo utakmicu iz Pariza protiv francuza
Ako mislis onda ti je dzaba sto gledas 5 utakmica dnevno. Ono je sve cisto bilo, ofsajd za 5 cm al je ofsajd.
SCANDAL ROCKS 2026 WORLD CUP: IRAN ROBBED IN STOPPAGE TIME!
In a decisive match against Egypt, Iran thought they had secured the lifesaving victory: a liberating goal scored in the 92nd minute that could have propelled them into the round of 16. Fireworks in the stands, an explosion of joy…
before VAR turned the dream into a nightmare by disallowing it for an offside deemed imaginary by thousands of fans and observers.
This isn’t an isolated incident: it’s already the third Iranian goal rejected over ultra-controversial decisions in this World Cup.
Between the exhausting trips from Tijuana, the staff’s visa issues, and now this sulfurous refereeing, Team Melli is piling up injustices. Many are crying foul over organized robbery, with VAR images accused of being manipulated or misinterpreted (an Egyptian defender positioned farther back than the fateful line).
How far will FIFA go to keep Iran out of the round of 16?
#Worldcup
- JohnnyS
#282 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Znamo li tko je to napisao da je Iran opljačkan, ne vidimo tko je ta stranica koja ne poznaje jedno od originalnih pravila nogometne igre
-
izbjeglica_iz_besmisla
#283 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
@luckylaka obrisi taj post, drugarski savjet.
Golman je bio van gola (na petercu), tako da se zbog toga linija povlaci od predzadnjeg igraca a ne od onog najblizeg liniji.
Golman je bio van gola (na petercu), tako da se zbog toga linija povlaci od predzadnjeg igraca a ne od onog najblizeg liniji.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 27/06/2026 22:12, edited 1 time in total.
- muha_sa
-
Osmi Socrates
#285 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Kakve veze uopšte Iran ima sa ovom temom?
A onaj koji kaže da su opljačkani veze nema sa fudbalom. Ne možeš izmisliti nova pravila zato što simpatiziraš neku reprezentaciju.
A onaj koji kaže da su opljačkani veze nema sa fudbalom. Ne možeš izmisliti nova pravila zato što simpatiziraš neku reprezentaciju.
-
hipija
#286 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Mehemed wrote: ↑27/06/2026 21:50Ipak nije Bart već Kent na 1:03
https://youtu.be/4gr-8ZHzQLM?si=iNQdvXgTRXh2Rr4u
- Plavo-bijeli
#287 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Eh zbog ovog i ovakvih pitanja novinara i odgovora ga podrzavam od pocetka i "branim".
Nadat se da će sa ovom reprezentacijom i zbog njega i zbog nas napraviti još uspjeha i da ćemo doći u situaciju gdje odlazak na SP i EP će postati nesto normalno i ocekivano, a neodlazak veliko iznenadjenje.
-
Crvena Tifoza
- Rugafet
#289 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Dobit ćemo po ušima lagano…Želja je jedno, realnost je nešto sasvim drugo
- Point.
#290 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Puno priče oko neke Esmeralde Velez koja se uvlači amerima da je Ice ne pokupi i deportuje u pizdu materinu odakle je i doŝla.
- Logovan
-
Mustang1
#292 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Joj ovih dodju napisu da cemo ispusiti samo da bi mogli napisati sta sam reko ako ispadnemo.
Razvalit cemo ih na penale!
Pola drzave ce dobit otkaze na poslu
Razvalit cemo ih na penale!
Pola drzave ce dobit otkaze na poslu
- skrbavi-admin
#293 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
necu gledat..... tabletice za spavanje pa sta im onaj gore da.... a ja urokljiv ko kurac....
iako licno nemam nikakve koristi ni od drzave ni od fudbala ni od navijanja nit sam vise optimista izasta.... volio bi toj djeci sto trckaraju da zarade koje milionce nogetanjem, da se plasiraju dalje i tako prodaju u klubove..... neka im je sa srecom a ja sam smoren svim i svacim u zivotu da se jos opterecujem i sa tim.... svako jutro sakicu doza popijem da ostanem u pogonu da privredjujem dok ne kleknem.....
sretno im uz ljiljane i Allaha.....
iako licno nemam nikakve koristi ni od drzave ni od fudbala ni od navijanja nit sam vise optimista izasta.... volio bi toj djeci sto trckaraju da zarade koje milionce nogetanjem, da se plasiraju dalje i tako prodaju u klubove..... neka im je sa srecom a ja sam smoren svim i svacim u zivotu da se jos opterecujem i sa tim.... svako jutro sakicu doza popijem da ostanem u pogonu da privredjujem dok ne kleknem.....
sretno im uz ljiljane i Allaha.....
Last edited by skrbavi-admin on 27/06/2026 22:38, edited 1 time in total.
-
Osmi Socrates
#294 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Nek' proglase nacionalni praznik k'o legende u Ekvadoru kad su klepili Njemačku.
-
Hakiz
#295 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Da je do DNA, "sjećanja", "mišićne memorije" itd, Engleska bi, kao "majka" fudbala, osvajala sve turnire svaki put.Toffee karamela wrote: ↑27/06/2026 15:10 jarane ne treba mi analiza HR repke iz 1998
nismo se usrećili sa klupskim zvijezdama ali ovo par Amera koji sjede po evropskim klupama im je taman par.
čemu dakle defetizam, u čemu nas to šiju da je taj defetizam realan?
jesu nadopingovani ("atletski superiorni") što se izdržljivosti tiče ali zaboravljate da njihovi mozgovi nisu baždareni za taj sport. mogu zapamtiti pravila ali im ne teče u krvi, u sjećanjima, u sjećanjima njihovih predaka, a sve to se prenosi kao i geni koji određuju visinu i boju kose. ali da ih izvedeš sve sad na bejzbol ili ametican football teren nakon par treninga bi se podesili ko švicarski satovi. od njih nikad fudbalera kao ni od Kineza ili Japanaca ili Saudijaca, džaba im dovoditi evropske trenere i ulupavati milijarde. to je tako, nije njihova krivica nego je poredak stvari.
fudbal je evropsko-afričko mediteranski i južnoamerički sport i finito! mogu im šiljiti ovi ili oni ali oni će FIFA pehar držati u rukama samo u snovima!
-
vernes81
- SmokingMan
#297 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Onako mi nasumiično izađe sadržaj na FB i vidim koliku moć marketinga je imao ovaj uspjeh kroz plasman u knock out fazu da je to nevjerovatno, plus što i Kelme koristi kadrove kada dijaspora na stadionu uglas peva halidov preoznatljivi hit. Mnogo stvari se odvija u pozadini, stvari koje šalju pozitivnu sliku o nama, fantastično!!!!!! 
Last edited by SmokingMan on 27/06/2026 22:46, edited 1 time in total.
- Sara03
#298 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Džaba, bisere pred svinje, ali:
Ovo stvarno više nije stvar oni protiv nas, Čemerika vs Baznia, nego je problem svih nas, koji se tome ibretimo u onome što će biti napisano.
Amerikanci već odavno, vrijeđaju cijelu planetu sa svojim kurčevitim stavom da su mjera svijeta i centar univerzuma. Oni žive u svom high-elite-class bubble mindestu, gdje sunce izlazi i zalazi samo zbog njih, gdje se planeta rotira jer je Uncle Sam tako rekao itd.
Nedavno je Timi, ali ne propali golman, neko glumac umjetnik, rekao nešto na tragu toga, da su balet i opera, stvar prošlosti i kao vrlo snobistički, dodao: "Pa ko to još gleda i sluša?"... Gledam i slušam evo JA, gnjido mala američka, fino te instaliram na veliku bosansku stvar, jebla te ona inFLUenserka.
Helem, ne mogu dalje, sad će tekma...
No, očekujem u skorije vrijeme, neki odgovor od strane NBC-a, nešto poput:
"Live from New York, this is... Baznia!
- What's Bosnia?
A country.
- Wait... what? Where?
In Europe.
- Okay... and what's Europe?
Hmmm... it's that big thing across the Atlantic.
Give it time, America. You'll get there eventually."

Ovo stvarno više nije stvar oni protiv nas, Čemerika vs Baznia, nego je problem svih nas, koji se tome ibretimo u onome što će biti napisano.
Amerikanci već odavno, vrijeđaju cijelu planetu sa svojim kurčevitim stavom da su mjera svijeta i centar univerzuma. Oni žive u svom high-elite-class bubble mindestu, gdje sunce izlazi i zalazi samo zbog njih, gdje se planeta rotira jer je Uncle Sam tako rekao itd.
Nedavno je Timi, ali ne propali golman, neko glumac umjetnik, rekao nešto na tragu toga, da su balet i opera, stvar prošlosti i kao vrlo snobistički, dodao: "Pa ko to još gleda i sluša?"... Gledam i slušam evo JA, gnjido mala američka, fino te instaliram na veliku bosansku stvar, jebla te ona inFLUenserka.
Helem, ne mogu dalje, sad će tekma...
No, očekujem u skorije vrijeme, neki odgovor od strane NBC-a, nešto poput:
"Live from New York, this is... Baznia!
- What's Bosnia?
A country.
- Wait... what? Where?
In Europe.
- Okay... and what's Europe?
Hmmm... it's that big thing across the Atlantic.
Give it time, America. You'll get there eventually."

-
vernes81
#299 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
- Edin H.
#300 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Očekujem da Barbarez izvrjeđa Pulišića.,