Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rugafet wrote: ↑21/06/2026 18:52
Pa šta, vozam je godinu, dvije i kupim šta drugo. Ovamo se svejedno auta mijenjaju ko čarape ako to hoćeš. Uostalom ja mi jednu nisam vidio truhlu, ne samo Mazdu nego inače. Jedino ako je baš dreš star 67 godina koji je negdje stajao nevožen i kisnuo u nekakvom ambaru
ma mi bi se ovamo otimali za tu mazdu da izleti na oglasima za 1500 KM.
peri deri auto
Od arapa i meksikanaca nemozes kupiti korolu. Otimaju se. Jer imaju onaj nas mentalitet ne mjenjas ni gume dok nisu komplet celave. A za ulje i filtere da ne govorim.. .. dok ove mazde slabije idu i ima ih po oglasima bruka jeftino..
Rugafet wrote: ↑21/06/2026 17:13
Hvala druže. Ma vidi, šta ce ko da misli stvarno osjećam veliku bol u predjelu prepona.
@SvjetlosnaGodina 2.0, prešla je 77.000 miles
B6Redhell wrote: ↑21/06/2026 22:54
Od arapa i meksikanaca nemozes kupiti korolu. Otimaju se. Jer imaju onaj nas mentalitet ne mjenjas ni gume dok nisu komplet celave. A za ulje i filtere da ne govorim.. .. dok ove mazde slabije idu i ima ih po oglasima bruka jeftino..
Samo ne kontam kako prezive na onim svetim vodicama, 0w6 ili 0w16w i slicno
Rugafet wrote: ↑21/06/2026 17:13
Hvala druže. Ma vidi, šta ce ko da misli stvarno osjećam veliku bol u predjelu prepona.
@SvjetlosnaGodina 2.0, prešla je 77.000 miles
Ja sam tri promijenio i odustao. Svaki put neki problem sa motorom i el sklopom, reklamiram daju mi drugu i tako u krug. Zadnju sam trazio da otkupe za kes i cao
Na sarajevskim cestama pojavilo se nekoliko novih primjeraka CX5. Sad da li su bazni modeli ili neki srednji paket opereme, ali sa upaljenim dnevnim svjerlima automobil izgleda bijedno.
Čim su se pridružili trendu da slovima piše ime brenda umjesto logo-a, piši propalo. I to font jedno 14-ka minimum, štrči brate.
A pogotovo na volanu slova, neka hvala.
ElRe wrote: ↑30/06/2026 08:27
Na sarajevskim cestama pojavilo se nekoliko novih primjeraka CX5. Sad da li su bazni modeli ili neki srednji paket opereme, ali sa upaljenim dnevnim svjerlima automobil izgleda bijedno.
a sta treba, da svijetli maska cijela ko u pogani ove nove sto izlazi
Rugafet wrote: ↑21/06/2026 18:52
Pa šta, vozam je godinu, dvije i kupim šta drugo. Ovamo se svejedno auta mijenjaju ko čarape ako to hoćeš. Uostalom ja mi jednu nisam vidio truhlu, ne samo Mazdu nego inače. Jedino ako je baš dreš star 67 godina koji je negdje stajao nevožen i kisnuo u nekakvom ambaru
Vozim tu Mazdu samo hatchback, i nema naznaka truleži, ima 16 godina i uzeo je sa 153 000 km, naravno benzin varijanta.