Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑22/06/2026 22:00
Bio na tom koncertu. Fakticki nisam ni slusao Azru do tad, vec me jaran koji je sav bio u Morrison/Doors i Azra filmu odvukao na foru "bice mu treba sa jaranicom".
Baš davno jbt... sjecam se 2 detalja s koncerta, prva pjesma je bila Anđeli, i u neko doba su svirali Redemption song Bob Marleyja.
I Dzoni bio u bordo košulji, ipak 3 detalja hahaha
Ma ne sjećam se ničeg da ti pravo kažem. Znam da me sjebalo koliko je dobra jaranica od trebe... da sam vjerovatno izgledao kao kuče koje bali za roštiljem...
azra je uvijek pravila male koncerte, ne sjećam se nijednog većeg, ali svaki je bio mrak
meni je nekako najbolje legao onaj zadnji u CDA, ali stvarno je svaki puta bilo top
kad ih već spominjemo, drugi način je napravio sjajan koncert na ilidži, nisam nikad imao nijednu njihovu ploču (mislim da su imali samo dvije) ali taj koncert mi je ostao urezan u sjećanje kao izvrstan! bila je genijalna atmosfera!
drug_profi wrote: ↑22/06/2026 22:06
Ma ne sjećam se ničeg da ti pravo kažem. Znam da me sjebalo koliko je dobra jaranica od trebe... da sam vjerovatno izgledao kao kuče koje bali za roštiljem...
drug_profi wrote: ↑22/06/2026 22:06
Sad se tjesi da je baba...
ko zna, mozda ju je i priveo pa sad i ona ovo cita
Ma ostala je pusta želja. Meni se jezik zapetljao i ništa pametno ni duhovito nisam uspio izreći...
Ono totalna paraliza. Ko zna šta je ona o meni mislila poslije.