Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U 1/8 finala prolaze:

Kanada
48
11%
Bosna i Hercegovina
215
48%
Katar
11
2%
Švicarska
173
39%

Total votes: 447

Plavo-bijeli

#3751 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Plavo-bijeli »

Itsoktobealone wrote: 22/06/2026 13:17
Boli me uho što nismo otišli na EP. Nemoj mi te samoviktimizirajuće patetike, nismo nigdje otišli pa ne treba ništa ni tražiti. Sad su na svjetskom i imaju obavezu pokazati kvalitet.

Zato i jeste u ovoj državi sve u kurcu, zato što taj luzerski mentalitet koji pršti iz takvih postova (a i 90% ovog foruma) se uvukao u svaku poru društva pa i u fudbalu. Hoću da izađu na teren i da igraju napadački nogomet! da se natječu sa jačim od sebe! da guraju loptu naprijed! i da ginu za one ispred i iza sebe! Da jednostavno ne daju pardona nikome, neovisno koliko jači, veći, brži, bolji i iskusniji bili. I ako treba, neka pognute glave izgube i to je to.

Kao što to radi Egipat, Iran, Kongo, Zelenortski Otoci, Kurasao, Paragvaj, inače svijetu poznate kao velike fudbalske nacije :oops:
:lol:

Sami fakt sto si Egipat stavio u neki koš kao nekih krš ekipa, Egipat koji je najveća fudbalska sila na afričkom kontinentu, koji su rekorderi po broju titula u Africi i koji su faktički dole kao Real Madrid sto je u Evropi ili Brazil u Svijetu , mi govori da veze nemaš o fudbalu i ne zasluzujes ni da ti odgovorim, ali hajde.

Čak i ostale reprezentacije osim Kurasaoa imaju historijske rezultate i uspjesniji su ZNATNO od nas.
Zamisli staviš i jedan Paragvaj u isti rang njih, a oni ossvajali Copa Americu dva puta i redovni su učesnici Svjetskih prvenstava (igrali su 8 puta), 2010. dosli do cetvrtfinala i namucili Spaniju.
PA I Iran je gigant u Aziji, 100 000 ih prati na utakmici i redovni su na SP - 1998, 2006, 2014, 2018, 2022, 2026...

Odakle ti to da nas vidim kao nekakve žrtve i da mislim da ne treba ništa ni tražiti? Kazem da treba biti svjestan nasih mogucnosti i ne misliti da je dovoljno da imamo mentalitet Brazila i da nam ne gine polufinale.

Cuj zato jeste u drzavi sve u kurcu, to je kao razlog - luzerski mentalitet.
Nije razlog zato sto je drzava puna neobrazovanih ljudi koji su umislili da su neki strucnjaci i pametuju svima a nisu knjige procitali u zivotu. D
Nije razlog sto bi svako svakog prevario za 50km i sto je nepotizam na svakom čošku i sto raja kad kritikuje političare koji kradu, kritikuje više iz zavisti, sto oni nisu na toj poziciji da to isto urade, a pri tome se kunu u Allaha, a jedino sto prate od islama - čast izuzecima naravno, je izbjegavanje svinjetine.

To je razlog, a ne nekakav luzerski mentalitet.
DA ova ekipa ima luzerski mentalitet ne bi nikad dobili Rumuniju dva puta, izbacili Vels i Italiju, drzali se do 80minute protiv Kanade i Svicarske.
Luzerski mentalitet mozes reci sad jednoj Italiji koja ne ide na SP a takve imaju igrače i toliko ulazu u sport.

Takvi ko ti mislite da Želji fali bolji mentalitet u odnosu na Dinamo Zagreb, takvi ko ti mislite da Zeljo mora samo da "gura mlade" kao Dinamo i da bi isti bili, a ne vidite sta i koliko jedni ulazu u sport i druge neke stvari koje nisu vidljive.

Kakav napadacki fudbal kad imas Tahirovica koji ne smije krenuti naprijed , nego vraca non stop loptu nazad. Kako. Evo ja kad ne igram fudbala godinu i izadjem u park da igram, moze moj mentalitet biti na svjetskom nivou, ali ja ako krenem naprijed a neko me unisti i ustopa i to dovede do kontri i vrhunskih prilika za gostujucu ekipu, mentalitet je nebitan u tome.

Kakav mentalitet treba Memicu da zna da loptu treeba da izbaci u korner a ne da je vraća na 11 metara, to treba biti NAVIKA koju ti gradis.
Pobjednicki mentalitet gradis godinama, sto kroz svoje klubove sto kroz reprezentaciju.
Nesto kao Njemacka, pa i kad ne ide i kad se cini da ces pasti ti imas to i ZNANJE i mentalitet, pa preokrenes.

Znači izbaci to iz glave da je nama kao samo potreban mentalitet bolji i svicarsku cemo nabiti 3-0, to ne postoji u fudbalu, mozda se desi jednom u 20 utakmica, ali tu onda vise drugi parametri igraju nego taj jedan koji ti mislis da je bitan.

P.S pobjednicki mentalitet nije da ti mislis da si ti kao Brazil i da se tako postavljaš, nego je da si svjestan svih svojih i mana, a i pozitivnih strana. Kod nas je mana loš vezni, a prednosti su brza krila i visoki igrači. Znači ti se postavljaš na osnovu toga sto imas i gledas da svojee pozitivne stranee vise iskoristis nego sto ce tvoj protivnik iskoristiti tvoje mane.
Nije to da ti sad kazes Tahirovicu i Sunjicu, hej, nema veze sto vas Xhaka unistava u vezi, ti sad kreni i proševaj im citav vezni i zabij gol..tako to ne funkcionise.
Pročitaj ovo više puta :thumbup:
splinter

#3752 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by splinter »

muha_sa wrote: 22/06/2026 13:41
Zeleni most wrote: 22/06/2026 13:36 Mi bosanci smo uvijek tako skromi...... 1:0 i onda cemo ih pljuvati sto su se mucili kao protiv San Marina.
Nema pljuvanja :-)
Volio bih da ih nabijemo 9:0 kao što je nekad Juga Zair nabila--al :-) evo neka Zelena ostrva uzeše bod protiv Španije a nocas i Urugvaju :-)
I dobiše Srbiju 3:0. Ali nebitno. U srijedu se nadam nikakvoj igri i našoj pobjeti od minimum 2 gola razlike . .
Crvena Tifoza

#3753 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Crvena Tifoza »

Ovaj Real Madrid iz Afrike :D , tj Egipat je prvi put pobijedio utakmicu na SP. 92 godine čekao na to.
muha_sa

#3754 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by muha_sa »

splinter wrote: 22/06/2026 13:46
muha_sa wrote: 22/06/2026 13:41
Zeleni most wrote: 22/06/2026 13:36 Mi bosanci smo uvijek tako skromi...... 1:0 i onda cemo ih pljuvati sto su se mucili kao protiv San Marina.
Nema pljuvanja :-)
Volio bih da ih nabijemo 9:0 kao što je nekad Juga Zair nabila--al :-) evo neka Zelena ostrva uzeše bod protiv Španije a nocas i Urugvaju :-)
I dobiše Srbiju 3:0. Ali nebitno. U srijedu se nadam nikakvoj igri i našoj pobjeti od minimum 2 gola razlike . .
:thumbup:

Nadam se i vjerujem u našu pobjedu i prolaz dalje--ako ne bude bit ce mi žao :( al nema pljuvanja jer su ovi momci promovisali BiH za ovo malo vremena više nego svi politicari za 30 i kusur godina.
Njihovo vrijeme tek dolazi--mladi a znaju igrat lopte :thumbup:
l33t

#3755 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by l33t »

Al ima glupih upisa ovdje

:bih:
Plavo-bijeli

#3756 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Plavo-bijeli »

Crvena Tifoza wrote: 22/06/2026 13:54 Ovaj Real Madrid iz Afrike :D , tj Egipat je prvi put pobijedio utakmicu na SP. 92 godine čekao na to.
Nisi baš najbolje skontao analogiju. Zato sam i napisao da su oni Real Madrid u Africi, a ne na svijetu. U svom dvorištu su apsolutni vladari, a to što imaju neobjašnjiv kompleks od Svjetskog prvenstva ne briše njihovih 7 titula i dominaciju na kontinentu.

Kad već pokušavaš biti ironičan sa Realom, sjeti se da je taj isti Real Madrid od 2005. do 2010. godine šest puta zaredom ispadao u osmini finala Lige prvaka (od Lyona, Rome, Arsenala...). Da li je Real tada prestao biti institucija i najveći klub na svijetu? Nije. Samo su imali neshvatljivu blokadu u tom takmičenju.

Ista stvar je s Egiptom i Mundijalom. To što su tamo imali dugoročnu blokadu i rezultatski post apsolutno ne mijenja činjenicu da su ozbiljna fudbalska nacija, sa ogromnom bazom i historijom.
Eldo__

#3757 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Eldo__ »

Katar ima pare a Vasilj nema kluba na birou je... jasno ko dan ishod meca covjek spreman dodati pogrešnim igracima još od Italije to umije :mrgreen:
mirota

#3758 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by mirota »

Plavo-bijeli wrote: 22/06/2026 13:02 Samo sreća pa i oni moraju napasti, ovo je mozda prvi put da igramo sa ovom ekipom protiv losije reprezentacije koja mora isto ici na pobjedu..Da nije toga bas bi bila muka, ovako...fakat se nadam da ce nas malo i sreca pogledati i da je necemo morati utjeravati u gol ko protiv Italije...

Ne znam fakat se nadam da cemo pobjediti, na osnovu ovih drugih rezultata je sve izvjesnije da idemo dalje sa 4 boda.
Poslije cemo o toj Americi ako dodje do toga, ali nisu oni ni Engleska ni Francuska, definitivno se moze igrati sa njima.

Mislim da je za Tarika 100% da je samo jedna utakmica suspenzija, ono ne bi ni bio crveni da je penal sviran.
Ocigledno je da je isao na loptu i takav start se ne smatra nekim pravo grubim prekrsajem za dodatnu suspenziju.
jesi pogledao jednu od 2 tekme USA< ne znam na cemu gradis samopouzdanje, pa ovo je prvenstvo gdje ne igraju imena nego samo trkacke i disciplinovane ekipe, a mi od 70. min ne mozemo disati, pa ni ovi klinci sto samo driblaju, a fizicka sprema im za q...c
last mohicans

#3759 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

Itsoktobealone wrote: 22/06/2026 02:10 Moram se ispričati široj masi ovdje na forumima kad sam nedavno poredio našu repku sa ekipama poput Konga, Haitija i Zelenortskih Otoka. Pogriješio sam! U antifudbalu kakav smo predstavili prošle tri utakmice, Zelenortski Otoci bi nas odučili od fudbala.

Nadam se potpunoj promjeni igre, formacije, taktike i filozofije u srijedu :run:
Da nisi nešto zaboravio? Provjeri dva puta! Eki i filozofiju, koju, antičku, modernu, njemačku, koju? Koliko je dovoljno golova, trica, ha?
Itsoktobealone

#3760 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Itsoktobealone »

Plavo-bijeli wrote: 22/06/2026 13:46
Itsoktobealone wrote: 22/06/2026 13:17
Boli me uho što nismo otišli na EP. Nemoj mi te samoviktimizirajuće patetike, nismo nigdje otišli pa ne treba ništa ni tražiti. Sad su na svjetskom i imaju obavezu pokazati kvalitet.

Zato i jeste u ovoj državi sve u kurcu, zato što taj luzerski mentalitet koji pršti iz takvih postova (a i 90% ovog foruma) se uvukao u svaku poru društva pa i u fudbalu. Hoću da izađu na teren i da igraju napadački nogomet! da se natječu sa jačim od sebe! da guraju loptu naprijed! i da ginu za one ispred i iza sebe! Da jednostavno ne daju pardona nikome, neovisno koliko jači, veći, brži, bolji i iskusniji bili. I ako treba, neka pognute glave izgube i to je to.

Kao što to radi Egipat, Iran, Kongo, Zelenortski Otoci, Kurasao, Paragvaj, inače svijetu poznate kao velike fudbalske nacije :oops:
:lol:

Sami fakt sto si Egipat stavio u neki koš kao nekih krš ekipa, Egipat koji je najveća fudbalska sila na afričkom kontinentu, koji su rekorderi po broju titula u Africi i koji su faktički dole kao Real Madrid sto je u Evropi ili Brazil u Svijetu , mi govori da veze nemaš o fudbalu i ne zasluzujes ni da ti odgovorim, ali hajde.

Čak i ostale reprezentacije osim Kurasaoa imaju historijske rezultate i uspjesniji su ZNATNO od nas.
Zamisli staviš i jedan Paragvaj u isti rang njih, a oni ossvajali Copa Americu dva puta i redovni su učesnici Svjetskih prvenstava (igrali su 8 puta), 2010. dosli do cetvrtfinala i namucili Spaniju.
PA I Iran je gigant u Aziji, 100 000 ih prati na utakmici i redovni su na SP - 1998, 2006, 2014, 2018, 2022, 2026...

Odakle ti to da nas vidim kao nekakve žrtve i da mislim da ne treba ništa ni tražiti? Kazem da treba biti svjestan nasih mogucnosti i ne misliti da je dovoljno da imamo mentalitet Brazila i da nam ne gine polufinale.

Cuj zato jeste u drzavi sve u kurcu, to je kao razlog - luzerski mentalitet.
Nije razlog zato sto je drzava puna neobrazovanih ljudi koji su umislili da su neki strucnjaci i pametuju svima a nisu knjige procitali u zivotu. D
Nije razlog sto bi svako svakog prevario za 50km i sto je nepotizam na svakom čošku i sto raja kad kritikuje političare koji kradu, kritikuje više iz zavisti, sto oni nisu na toj poziciji da to isto urade, a pri tome se kunu u Allaha, a jedino sto prate od islama - čast izuzecima naravno, je izbjegavanje svinjetine.

To je razlog, a ne nekakav luzerski mentalitet.
DA ova ekipa ima luzerski mentalitet ne bi nikad dobili Rumuniju dva puta, izbacili Vels i Italiju, drzali se do 80minute protiv Kanade i Svicarske.
Luzerski mentalitet mozes reci sad jednoj Italiji koja ne ide na SP a takve imaju igrače i toliko ulazu u sport.

Takvi ko ti mislite da Želji fali bolji mentalitet u odnosu na Dinamo Zagreb, takvi ko ti mislite da Zeljo mora samo da "gura mlade" kao Dinamo i da bi isti bili, a ne vidite sta i koliko jedni ulazu u sport i druge neke stvari koje nisu vidljive.

Kakav napadacki fudbal kad imas Tahirovica koji ne smije krenuti naprijed , nego vraca non stop loptu nazad. Kako. Evo ja kad ne igram fudbala godinu i izadjem u park da igram, moze moj mentalitet biti na svjetskom nivou, ali ja ako krenem naprijed a neko me unisti i ustopa i to dovede do kontri i vrhunskih prilika za gostujucu ekipu, mentalitet je nebitan u tome.

Kakav mentalitet treba Memicu da zna da loptu treeba da izbaci u korner a ne da je vraća na 11 metara, to treba biti NAVIKA koju ti gradis.
Pobjednicki mentalitet gradis godinama, sto kroz svoje klubove sto kroz reprezentaciju.
Nesto kao Njemacka, pa i kad ne ide i kad se cini da ces pasti ti imas to i ZNANJE i mentalitet, pa preokrenes.

Znači izbaci to iz glave da je nama kao samo potreban mentalitet bolji i svicarsku cemo nabiti 3-0, to ne postoji u fudbalu, mozda se desi jednom u 20 utakmica, ali tu onda vise drugi parametri igraju nego taj jedan koji ti mislis da je bitan.

P.S pobjednicki mentalitet nije da ti mislis da si ti kao Brazil i da se tako postavljaš, nego je da si svjestan svih svojih i mana, a i pozitivnih strana. Kod nas je mana loš vezni, a prednosti su brza krila i visoki igrači. Znači ti se postavljaš na osnovu toga sto imas i gledas da svojee pozitivne stranee vise iskoristis nego sto ce tvoj protivnik iskoristiti tvoje mane.
Nije to da ti sad kazes Tahirovicu i Sunjicu, hej, nema veze sto vas Xhaka unistava u vezi, ti sad kreni i proševaj im citav vezni i zabij gol..tako to ne funkcionise.
Pročitaj ovo više puta :thumbup:
Prestao sam čitati nakon druge rečenice i zaslužio/ne zaslužio. Nadmenost i prepotentnost kući pa prosipaj. Upamti ti ovo više puta ;)
Itsoktobealone

#3761 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Itsoktobealone »

last mohicans wrote: 22/06/2026 14:13
Itsoktobealone wrote: 22/06/2026 02:10 Moram se ispričati široj masi ovdje na forumima kad sam nedavno poredio našu repku sa ekipama poput Konga, Haitija i Zelenortskih Otoka. Pogriješio sam! U antifudbalu kakav smo predstavili prošle tri utakmice, Zelenortski Otoci bi nas odučili od fudbala.

Nadam se potpunoj promjeni igre, formacije, taktike i filozofije u srijedu :run:
Da nisi nešto zaboravio? Provjeri dva puta! Eki i filozofiju, koju, antičku, modernu, njemačku, koju? Koliko je dovoljno golova, trica, ha?
Evo još jednog mudraca :zzzz:

Možemo i izgubiti, nije problem. Al' napadački nogemet, sa uvezanim pasovima, normalnom sredinom i minimum proizvodnje opasnosti po suparničkog golmana.
Tvrtko II Kotromanić

#3762 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Itsoktobealone wrote: 22/06/2026 14:20

Možemo i izgubiti, nije problem. Al' napadački nogemet, sa uvezanim pasovima, normalnom sredinom i minimum proizvodnje opasnosti po suparničkog golmana.
gospodine Ibrakovicu oprostite
ove forumske neznalice ne razumiju sto je to moderni napadacki nogomet
Edin H.

#3763 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Edin H. »

Itsoktobealone wrote: 13/06/2026 14:46
Edin H. wrote: 13/06/2026 14:04 Isplati li se staviti cifru na Katar večeras?
Ne. Pregazit će ih švicarci ko plitak potok ;)
Ne idu ti predviđanja baš od ruke., :oops:
last mohicans

#3765 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

Kakav bolan, napadački, pa mi to od Safeta u prime nemamo. Pa Meša naslijedio skoro cijeli tim, pa hrkljuš fudbal igrali. Kod Peteva je igra imala neki smisao, ali ni to nije bio atomski fudbal kakav uglavnom gledamo na SP. Jesi ti siguran da si gledao naših barem 10-15 posljednjih utakmica? Tako to ide, jel, preko noći im kaze Sergej, eh, sad ćemo im jebat naninu nanicu, ko Ćiro onomad. Drug, ne provaljuj se. Dobro ti je odgovorio plavo-bijeli, iako se s njim ponekad ne slažem, dva puta pročitaj!
Plavo-bijeli

#3766 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Plavo-bijeli »

mirota wrote: 22/06/2026 14:04
Plavo-bijeli wrote: 22/06/2026 13:02 Samo sreća pa i oni moraju napasti, ovo je mozda prvi put da igramo sa ovom ekipom protiv losije reprezentacije koja mora isto ici na pobjedu..Da nije toga bas bi bila muka, ovako...fakat se nadam da ce nas malo i sreca pogledati i da je necemo morati utjeravati u gol ko protiv Italije...

Ne znam fakat se nadam da cemo pobjediti, na osnovu ovih drugih rezultata je sve izvjesnije da idemo dalje sa 4 boda.
Poslije cemo o toj Americi ako dodje do toga, ali nisu oni ni Engleska ni Francuska, definitivno se moze igrati sa njima.

Mislim da je za Tarika 100% da je samo jedna utakmica suspenzija, ono ne bi ni bio crveni da je penal sviran.
Ocigledno je da je isao na loptu i takav start se ne smatra nekim pravo grubim prekrsajem za dodatnu suspenziju.
jesi pogledao jednu od 2 tekme USA< ne znam na cemu gradis samopouzdanje, pa ovo je prvenstvo gdje ne igraju imena nego samo trkacke i disciplinovane ekipe, a mi od 70. min ne mozemo disati, pa ni ovi klinci sto samo driblaju, a fizicka sprema im za q...c
Ma jesam i definitivno su bolji i jači od nas u svim segmentima. Mogu oni igrati i dobiti i dosta jače reprezentacije od nas.
Da igramo 5 puta sa njima u istim okolnostima mislim da bi nas prosli 4x.
Lako bi to moglo biti kao i protiv Svicarske, da stvari krenu naopako i da primimo 3,4 gola.
Ipak postoji ta nada i ta "jedna od pet" da se nama sve posrece stvari, da Vasilj fenomenalno brani, da jedna im zaluta, da prodjemo na penale i slično.
Bolji jesu ali imaju i oni nekih mana koje se mogu iskoristiti, tipa i golman im je prosjecan, nije ko Donnaruma napr u Italiji- ni blizu.
Mislim da bi nas isto tako potcijenili zestoko.

Kad bi izgurali prvo 0-0, tu bi bas bili pod stresom i svasta bi bilo moguce..

ali ajde da je Katar pobjediti pa nek izgubimo i od Amerike..samo da jos ovo traje i da uzivamo u ljetu.
dek

#3767 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by dek »

Realno, nismo ništa pokazali u dvije utakmice.

Kanada i Švicarska se predstavljaju kao da su Francuska i Španija.

A mi smo im dali da igraju viktorije pred golom.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#3768 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by hilmija frlj »

Da hoćemo proći grupu samo da Barbarez skine ono tele Papeta kao najuspješnijeg selektora.
Osmi Socrates

#3769 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Osmi Socrates »

Čar fudbala je u tome da bolji uvijek ne pobjeđuje. Mislim da ni u jednom sportu to nije tako izraženo. Istina, na ovakvim turnirima obično najbolji dođu do kraja, ali do toga treba puno krvi, znoja i suza proliti. Maroko je na prošlom SP došao do polufinala preko Portugala i Španije. Na ovom su možda i bolji, a može se desiti da padnu u prvoj nokaut rundi.
Itsoktobealone

#3770 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Itsoktobealone »

last mohicans wrote: 22/06/2026 14:26

Kakav bolan, napadački, pa mi to od Safeta u prime nemamo. Pa Meša naslijedio skoro cijeli tim, pa hrkljuš fudbal igrali. Kod Peteva je igra imala neki smisao, ali ni to nije bio atomski fudbal kakav uglavnom gledamo na SP. Jesi ti siguran da si gledao naših barem 10-15 posljednjih utakmica? Tako to ide, jel, preko noći im kaze Sergej, eh, sad ćemo im jebat naninu nanicu, ko Ćiro onomad. Drug, ne provaljuj se. Dobro ti je odgovorio plavo-bijeli, iako se s njim ponekad ne slažem, dva puta pročitaj!
I ti i on zajedno, veze nemate!
muha_sa

#3771 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by muha_sa »

hilmija frlj wrote: 22/06/2026 14:43 Da hoćemo proći grupu samo da Barbarez skine ono tele Papeta kao najuspješnijeg selektora.
Znaš šta Hilmija :-) u oko mi barni u Papeta ne diraj :lol:
Pele, Maradona i Pape :thumbup:
Itsoktobealone

#3772 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Itsoktobealone »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 22/06/2026 14:23

gospodine Ibrakovicu oprostite
ove forumske neznalice ne razumiju sto je to moderni napadacki nogomet
Izgleda.

Ne tražim(o) puno, samo viktorije da nam ne igraju pred golom 90 minuta :oops: Ili tražim(o)?
Logovan

#3773 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Logovan »

:lol: :lol:

Safet Sušić Pape :bih: Ne treba ostati najuspješniji, ali će ostati prvi koji nas je odveo :bih:
Last edited by Logovan on 22/06/2026 14:53, edited 1 time in total.
Eldo__

#3774 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Eldo__ »

hilmija frlj wrote: 22/06/2026 14:43 Da hoćemo proći grupu samo da Barbarez skine ono tele Papeta kao najuspješnijeg selektora.
Nece ga skinuti dolazi u isti nivo jer Pape je bio među 32 zemlje a Barbarez tek treba da se utrpa u 32 repke :D
last mohicans

#3775 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

I da ga vise nikad ne pitaju za misljenje i stav, uz njegovo obavezno ne prati reprezenataciju skroz, ali voli da pljucne.. Mnogo je kurčevit sa karijerom vođenja kurcasporova.
Locked