Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑18/06/2026 08:09
usvojeni dobri i konkretni zakoni koji će poboljšati migracije u rikverc
nadam se
Migracije u rikverc tako sto ce vracati migrante u "Return hubs"
A postoje velike mogucnosti da ce te centrale biti na Balkanu, o tome se vec prica godinu
jel nas neko može natjerati da to prihvatimo?
da se razumijemo, ja iskreno mislim da najgori migranti nisu gori po BiH od nas ovdje, naravno, draže mi je vidjeti one koji su došli pošteno raditi...
Naravno da mogu
Mogu nas uslovljavati, na kraju krajeva imaju OHR i more korumpiranih politicara koji bi mater prodali za marku. U Albaniji vec postoji centar za prihvatanje migranata iz Italije.
EU ce najbolje migrante za sebe uzimati, a nama bi slali narkomane i silovatelje.
Migracije u rikverc tako sto ce vracati migrante u "Return hubs"
A postoje velike mogucnosti da ce te centrale biti na Balkanu, o tome se vec prica godinu
jel nas neko može natjerati da to prihvatimo?
da se razumijemo, ja iskreno mislim da najgori migranti nisu gori po BiH od nas ovdje, naravno, draže mi je vidjeti one koji su došli pošteno raditi...
Naravno da mogu
Mogu nas uslovljavati, na kraju krajeva imaju OHR i more korumpiranih politicara koji bi mater prodali za marku. U Albaniji vec postoji centar za prihvatanje migranata iz Italije.
EU ce najbolje migrante za sebe uzimati, a nama bi slali narkomane i silovatelje.
Frajer postavi pitanje ko da smo nezavisna drzava, a ne kolonija. Cuj mogu li nas natjerati, jos cemo ih moliti da nam ih posalju nesto kao Albanija.