Hendrix wrote: ↑20/06/2026 01:59
teodati wrote: ↑19/06/2026 17:41
Hendrix wrote: ↑18/06/2026 23:23
Jel ti mozda palo na pamet da su mozda ti likovi imali mentale poremecaje?
Vjerujes svakome na rijec ko prica da je dosao iz svemira i zivi vjecno?
Kakav stav, nevjerovatno. Nemam dokaza za nista sto tvrdim ali nemate ni vi protiv tako da je sve ovo sto tvrdim tacno.
Opet ti logika jako šteka, ako nema nijedan dokaz ni za jedno ni za drugo, onda nema tko što tvrditi, a vi ateisti konstantno nešto tvrdite, dajte konačno počnite logično razmišljati, pa nije to tako teško, samo treba napraviti prvi korak.
I veliš Krišna, Jahve, Isus Krist su možda imali mentalne poremećaje, vidi ti to, pa možda zato i imaju danas milijune sljedbenika i vjernika, a ti koji si kao mentalno zdrav nemaš ni jednoga, jer nisi sposoban za to, ipak treba imati i znanja i pameti za to, e da.
Ti se druze gubis, sad ispade ok je ako je neko mentalni bolesnik ali ima sljedbenike? Sto bi ja imao sljedbenike, ne tvrdim da sam od boga poslanik ili da imam vizije ko tvoja ekipa sizofrenika.
Ali u necemu si u pravu, budale mogu imati sljedbenike. 19. vijek, Kina, Hong Xiuquan je puko nakon sto je pao na carskim ispitima. Imao nervni slom i poceo vjerovati da je brat Isusa Krista poslan da cisti Kinu od demona. Skupio je dovoljno budala, osnovao "Tajping Nebesko Carstvo" vladao milionima ljudi i vodio rat 14 godina. Rezultat je 20-30 miliona mrtvih ljudi.
Logika je davno tebe napustila, ti si ukopan u dogmu i ocekivanje vjecnosti.
Tebi logika nije jača strana a ne meni, tvrdiš da su Krišna, Jahve i Isus Krist bili mentalno bolesni, a na temelju čega, ničega, bili su daleko pametniji od tebe, zato se i danas čuje za Njih, a za tebe nitko nije čuo, a niti neće.
I nemam ja nikakve dogme, upravo suprotno, da bi imao dogme morao bi svoju religiju osnovati, i onda narediti da se u to vjeruje.
Ja samo dajem neke stvari, druga je stvar ako nisu lake za shvatiti od prve, ima vremena da se sve shvati, vječnost će biti duga, barem ti neće biti dosadno, e da.