Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#2926 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Kako ja vidim, pregaziće Kanada Katar k'o plitak potok. Nadam se da ćemo i mi.
-
Zeleni most
- Altsa
#2928 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ma nego. Ponovimo li istu igru go home.ZoomZoomKiwi wrote: ↑19/06/2026 00:24 S Katarom u vrh glave 1:1
Ako budemo ovako postavljeni i ovako igrali kao jutros.
-
Zeleni most
#2929 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Zasto ovo nije crveni karton ..
- SaraFina
#2930 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Šta trtljas gluposti konstantno? Je li lik šta tvoje (vaše) prokockao pa vam to daje za pravo da čovjeka anonimno prozivate? Zaradio i prokockao svoje. Mogao je u Neretvu baciti. Tebi ni u džep ni iz džepa. Jedini nesretnik si ti. Koji se šopaš negativnostima. I ponižavaš narod po forumu. Bas me zanima koje kvalitetete imaš u R.L i koliko si ostvaren? Ovo svakodnevno izlijevanje žuči tvoje ne može biti normalno. KrenuoLSD wrote: ↑19/06/2026 00:25SaraFina wrote: ↑19/06/2026 00:16
A šta te boli sto je Barba kockar? Je li prokockao drzavnu imovinu? Ili nešto tebe lično odšteti? Bilo koga od vas sto kenjate o njegovom poroku? Lik zaradio i ima pravo s tim da radi šta želi. Ti ćeš nekog anonimno prozivati. Samo čekate da se negativno nake.. na bilo šta. Negativci i luzeri. Mentalni.![]()
![]()
Evo je opet sa ad hominem napadima, bez ikakvog razmisljanja...da ti Barbarez nije neki rod mozda? da nisam sta slagao ako kazem da se covjek kockao ? sto se tebe to toliko dotice ?
Ti si jedna nesretnica, koje istresa svoje frustracije ovako po forumu i svađas se sa ljudima, zamjeras se svima...ne poznajes nikoga, a nazivas ljude mentalnim luzerima i sitnim klosarima, vrijeđas, srljas okolo...i evo opet si napravila scenu iz cista mira, umjesto da gledas svoja posla...sta hoces vise od mene, zenska glavonisam ti je kriv za tvoje stanje
![]()
Si s Hrvatima jučer i danas nastavio. Idi liječi se negdje drugo. Nije forum mjesto koje ti može pomoći. Niti ljudi koje pljuješ iz sigurne anonimnosti.
-
omar little
- darius_maximus
#2932 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Sreća ja da Švica nije puno šutala s pozicija izvan 16, nego su pokušavali neke kombinacije, da dođu do peterca haman.
Prelako dolazili do 16 i samo sam čekao kad će početi tući s daljine, pa na odbijene natrčavati.
Predaleko smo stajali od igrača, premalo presinga, ko glineni golubovi dok nije puklo.
Neuravnoteženo smo stajali na terenu, sredina je rupa i nemam pojma zašto dva napadača u takvoj formaciji, kada im nema ko pošteno loptu prenijeti.
Muharemović je zmaj i šteta je crvenog, do tada držao sve na okupu iako se vidjelo da je pred kraj počeo i on gubiti snagu.
Jednostavno se puno trošimo bez lopte i ljudi dočekali da se umorimo i ubacili trojicu svježih trkača.
Ništa još nije gotovo, ali protiv Katara ćemo se morati na glavu nasaditi i izginuti, jer evo i oni gube od Kanade, tako da se međusobno odlučuje ko ide dalje.
Prelako dolazili do 16 i samo sam čekao kad će početi tući s daljine, pa na odbijene natrčavati.
Predaleko smo stajali od igrača, premalo presinga, ko glineni golubovi dok nije puklo.
Neuravnoteženo smo stajali na terenu, sredina je rupa i nemam pojma zašto dva napadača u takvoj formaciji, kada im nema ko pošteno loptu prenijeti.
Muharemović je zmaj i šteta je crvenog, do tada držao sve na okupu iako se vidjelo da je pred kraj počeo i on gubiti snagu.
Jednostavno se puno trošimo bez lopte i ljudi dočekali da se umorimo i ubacili trojicu svježih trkača.
Ništa još nije gotovo, ali protiv Katara ćemo se morati na glavu nasaditi i izginuti, jer evo i oni gube od Kanade, tako da se međusobno odlučuje ko ide dalje.
- vee-jay
#2933 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
i crveni
bit ce ovdje golova
bit ce ovdje golova
- Point.
#2934 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Pičkasta ali solidna igrs do prvog gola. Onda potop. Ne vidim kako sa ovom neigrom možemo uzeti beduine iz 7 izraelskog plemena.
Primiti 4 gola protiv ovakve loše Helvetije je sramota
Primiti 4 gola protiv ovakve loše Helvetije je sramota
- Logovan
#2935 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Eto crveni, oni će isto biti oslabljeni, nadam se da im je ovaj neko bitan
-
omar little
-
4L0n3
#2937 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Dobro je i ovo, za nadat je se da ce se raspast poslije ovog crvenog ko i mi veceras
Jos jedno 3 komada da im uceraju i elham
Jos jedno 3 komada da im uceraju i elham
-
Zastozato
#2938 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ako se Katar vrati poslije ovoga, mi nemamo šta tražiti protiv njih. 
-
last mohicans
#2939 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
I sa tim se slazem, ta dva napadača, ali neki ovdje trune da je Demirova uloga neupitna. I protiv Kanade, a i večeras je trebao biti jači vezni.darius_maximus wrote: ↑19/06/2026 00:33 Sreća ja da Švica nije puno šutala s pozicija izvan 16, nego su pokušavali neke kombinacije, da dođu do peterca haman.
- BarbaDue
#2940 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ovo sa Katarom ne odgovara ni nama, jel tako?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#2941 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ne može biti i penal i crveni.
Posto je sad faul van 16, e onda može crveni
Last edited by sime_cipol on 19/06/2026 00:37, edited 1 time in total.
-
LSD
#2942 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Pogresna adresa, tetkice svđaliceSaraFina wrote: ↑19/06/2026 00:33Šta trtljas gluposti konstantno? Je li lik šta tvoje (vaše) prokockao pa vam to daje za pravo da čovjeka anonimno prozivate? Zaradio i prokockao svoje. Mogao je u Neretvu baciti. Tebi ni u džep ni iz džepa. Jedini nesretnik si ti. Koji se šopaš negativnostima. I ponižavaš narod po forumu. Bas me zanima koje kvalitetete imaš u R.L i koliko si ostvaren? Ovo svakodnevno izlijevanje žuči tvoje ne može biti normalno. KrenuoLSD wrote: ↑19/06/2026 00:25SaraFina wrote: ↑19/06/2026 00:16
A šta te boli sto je Barba kockar? Je li prokockao drzavnu imovinu? Ili nešto tebe lično odšteti? Bilo koga od vas sto kenjate o njegovom poroku? Lik zaradio i ima pravo s tim da radi šta želi. Ti ćeš nekog anonimno prozivati. Samo čekate da se negativno nake.. na bilo šta. Negativci i luzeri. Mentalni.![]()
![]()
Evo je opet sa ad hominem napadima, bez ikakvog razmisljanja...da ti Barbarez nije neki rod mozda? da nisam sta slagao ako kazem da se covjek kockao ? sto se tebe to toliko dotice ?
Ti si jedna nesretnica, koje istresa svoje frustracije ovako po forumu i svađas se sa ljudima, zamjeras se svima...ne poznajes nikoga, a nazivas ljude mentalnim luzerima i sitnim klosarima, vrijeđas, srljas okolo...i evo opet si napravila scenu iz cista mira, umjesto da gledas svoja posla...sta hoces vise od mene, zenska glavonisam ti je kriv za tvoje stanje
![]()
Si s Hrvatima jučer i danas nastavio. Idi liječi se negdje drugo. Nije forum mjesto koje ti može pomoći. Niti ljudi koje pljuješ iz sigurne anonimnosti.
Ti si sampionka u mrznji prema hrvatima, tamo sikces na njih vec godinama
-
MAha
#2943 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Nama je svejedno dal kanada pobjedila sa 1 ili 5 razlike....mislim ako se bude "pitalo" hocemol kao treci ici dalje poredimo se sa ostalim trecim sa 4 boda (ako dobijemo Katar). Valjda
- Plavo-bijeli
#2944 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Vrlo bitan igrač ce Kataru faliti... i velika prilika da Bajraktarevic to maksimalno iskoristi protiv Sultan Al-Brakea..fakticki amatera na ovom nivou..
-
Zeleni most
#2945 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Na kraju ispadosmo mi i Kuvajtcani ekipe za nabijanje gol razlike.
Pa kada nas ovdje u grupi iskaraju, onda ce jedna ekipa od nas dvije ici Svabama na karanje.
Pa kada nas ovdje u grupi iskaraju, onda ce jedna ekipa od nas dvije ici Svabama na karanje.
- Plavo-bijeli
- amidzazeher
#2947 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Krenuo ovaj Katar ko nesto igrati i naravno pušiona.
Tako i mi protiv Švice jebiga.
Tako i mi protiv Švice jebiga.
Last edited by amidzazeher on 19/06/2026 00:39, edited 1 time in total.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#2948 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ne znaci nam puno da ih kanada dobije 7 razlike, pobjeda nas vodi na trece mjesto.
Bolje bi bilo da ih dobiju minimalnom razlikom, imali bi bar neke sanse za drugo mjesto tako.
Bolje bi bilo da ih dobiju minimalnom razlikom, imali bi bar neke sanse za drugo mjesto tako.
- jeza u ledja
#2949 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Upravo. Jer imamo manje sansi da budemo ispred Kanade.last mohicans wrote: ↑19/06/2026 00:36I sa tim se slazem, ta dva napadača, ali neki ovdje trune da je Demirova uloga neupitna. I protiv Kanade, a i večeras je trebao biti jači vezni.darius_maximus wrote: ↑19/06/2026 00:33 Sreća ja da Švica nije puno šutala s pozicija izvan 16, nego su pokušavali neke kombinacije, da dođu do peterca haman.
Ma uzet Kipar u zadnjem kolu to je sve sto se trazi.
-
Osmi Socrates
#2950 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Nije da ja ne navijam za Kanadu, ali kako je natrpavanje Katara večeras bolje za BiH?