Dešavanja u Srbiji

¤ jelena ¤

#73551 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ¤ jelena ¤ »

Hendrix wrote: 01/06/2026 08:53
tokio25 wrote: 01/06/2026 00:08
Hendrix wrote: 31/05/2026 23:40

Ama boli nas briga vise za "normalnim" ljudima. Citav zivot to slusam, jao nemojte nisu svi isti jao to je manjina. Pa nije druze, Srbija je vecinski nacionalisticka tvorevina koja je slala sinove i oceve da nas kolju ovamo a ovi "umjereni" su samo stavljali cvijece na tenkove.

Imas 0.001% ljudi koji ce tamo priznati Srebrenicu. To je meni dovoljno.

Nema vise "ko nas bre zavadi" nismo mi budale kao nekad. Svjesni smo ko su nam komsije.
pa niko ti ne brani da budes nacionalista
slobodno
nemoj samo ostalima nametati da budemo kao ti
A to je ta shema, ja trebam da citav zivot branim 0.0001% Srbije da ne bi slucajno ispao nacionalista po necijim standardima. Odrasti malo, ovo je realni svijet.

Ja znam ko je napao moju zemlju, moju familiju, ubio jednog clana moje familije. I opet ja sam u dobroj situaciji, samo jedan clan blize familije poginuo. Sta da kaze moj jaran iz srednje koji je uz brata ostao jedini muski clan familije iz Srebrenice. Zamisli, sva muska populacija jednog prezimena osim dvojice nestala...u roku par dana. Nemoj biti nacionalista brate, nismo svi isti jel? I to dok 99.9% Srbije negira da se ista u Srebrenici i desilo. A ovamo potajno prica neka, ponovice se opet. Noz, zica..Srebrenica, ko je to smislio? Ko to skandira na svakoj utakmici?

Kome vise da se mi pravdamo sto ne zelimo da budemo naivni? I ja uopste nisam nacionalista samo sam realan. Ja ne skandiram ime ratnih zlocinaca niti planiram nekakvu osvetu za drevne bitke kao vecina Srbije. Boli me vise briga i za Kosovo i Osmanlije i sve u pm. Hocu da zivim normalno bez straha da ce nas prve komsije opet napasti. A kako tako zivjeti kad kod njih nacionalizam je bukvalno u genima danas? Sta da ja mislim kada i pola moje drzave aktivno radi na odcjepljenju i na svakom koraku negira drzavnost?

Ne, najbolje da mi opet ponudimo ruku i kazemo hajde da se druzimo, u redu je sto ste nas klali i planirali izbrisati sa lica Zemlje. I dan danas to rade aktivno, Velika Srbija je plan koji nikada ne stoji.

Ti mozes staviti glavu u pijesak i cekati iduci pokusaj genocida suteci i misleci da si iznad nas i tog prljavog "nacionalizma". Problem je sto nas vecina vise nismo budale kao 1992.
Vidim da svoje stavove baziraš na procentima pa vjerujem da su podaci koje navodiš tačni, pouzdani i da odgovaraju realnosti.

Možeš li mi navesti koliko pripadnika tvog naroda razmišlja o Srbima u susjednoj državi ovako kako ti razmišljaš - procentualno?
skupljac_zeljeza

#73552 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by skupljac_zeljeza »

¤ jelena ¤ wrote: 03/06/2026 08:38
Možeš li mi navesti koliko pripadnika tvog naroda razmišlja o Srbima u susjednoj državi ovako kako ti razmišljaš - procentualno?
Može slobodno mene ili akademika Esada Durakovića i sve ostale beogradske studente koji uočavaju tu evoluciju. Samo bih ja rekao iskustveno da je ostalo zdravog Beograda oko 10%, a da je kontaminiran ostatak. Ne miješaj tu što će ti svako u Beogradu pomoći i dočekati te domaćinski na ručak, ali to ne isključuje da ne voli uz rakijicu zapjevati i neku Knindžinu. Pa i u socijalizmu se na svadbama čekala ponoć da se zapjeva ...Oj vojvodo Sinđeliću!

Esad zapisa svoje da nije onda primijetio nacionalizam, a ja sam primijetio i onda, ali nije bio ovako agresivan kao na Informeru, Pinku pa onda ne treba da čude maturanti u Knez Mihajlovoj što prizivaju i veličaju Ratka Mladića za nove pohode nad narodom sa bijelim trakama i po jamama. Ili stotine murala samo po Beogradu dokazanom ratnom zločincu.

Image
Hendrix

#73553 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hendrix »

¤ jelena ¤ wrote: 03/06/2026 08:38
Hendrix wrote: 01/06/2026 08:53
tokio25 wrote: 01/06/2026 00:08

pa niko ti ne brani da budes nacionalista
slobodno
nemoj samo ostalima nametati da budemo kao ti
A to je ta shema, ja trebam da citav zivot branim 0.0001% Srbije da ne bi slucajno ispao nacionalista po necijim standardima. Odrasti malo, ovo je realni svijet.

Ja znam ko je napao moju zemlju, moju familiju, ubio jednog clana moje familije. I opet ja sam u dobroj situaciji, samo jedan clan blize familije poginuo. Sta da kaze moj jaran iz srednje koji je uz brata ostao jedini muski clan familije iz Srebrenice. Zamisli, sva muska populacija jednog prezimena osim dvojice nestala...u roku par dana. Nemoj biti nacionalista brate, nismo svi isti jel? I to dok 99.9% Srbije negira da se ista u Srebrenici i desilo. A ovamo potajno prica neka, ponovice se opet. Noz, zica..Srebrenica, ko je to smislio? Ko to skandira na svakoj utakmici?

Kome vise da se mi pravdamo sto ne zelimo da budemo naivni? I ja uopste nisam nacionalista samo sam realan. Ja ne skandiram ime ratnih zlocinaca niti planiram nekakvu osvetu za drevne bitke kao vecina Srbije. Boli me vise briga i za Kosovo i Osmanlije i sve u pm. Hocu da zivim normalno bez straha da ce nas prve komsije opet napasti. A kako tako zivjeti kad kod njih nacionalizam je bukvalno u genima danas? Sta da ja mislim kada i pola moje drzave aktivno radi na odcjepljenju i na svakom koraku negira drzavnost?

Ne, najbolje da mi opet ponudimo ruku i kazemo hajde da se druzimo, u redu je sto ste nas klali i planirali izbrisati sa lica Zemlje. I dan danas to rade aktivno, Velika Srbija je plan koji nikada ne stoji.

Ti mozes staviti glavu u pijesak i cekati iduci pokusaj genocida suteci i misleci da si iznad nas i tog prljavog "nacionalizma". Problem je sto nas vecina vise nismo budale kao 1992.
Vidim da svoje stavove baziraš na procentima pa vjerujem da su podaci koje navodiš tačni, pouzdani i da odgovaraju realnosti.

Evo mogu reci iz svog bliskog drustva...niko ne prica o Srbiji osim kada na vijestima bude Vucic sa nekim debilnim izjavama ili ovako nesto tipa djeca skandiraju o Mladicu. Niko od nas nikada nije skandirao na ulici imena ratnih zlocinaca...niko nikada nije recimo negirao Jasenovac itd. Niko ne prica o velikoj Bosni i spajanju svih Bosnjaka sveta ili nekoj osveti.

Nama je pun klinac svega toga ali Srbija ne odustaje. Bosna je tema svega, ako ne sere Vucic tu je Dodik.
muha_sa

#73554 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

ŠEF SRPSKE I BALKANSKE MAFIJE ALEKSANDAR VUČIĆ ZAUSTAVLJEN SA SVOJIH 90 SARADNIKA NA AERODROMU U TIVTU!

Bruka se nastavlja i pitanje je gde će joj biti kraj! Šta je Aleksandar Vučić, šef mafije, ili šef Srbije?! Crnogorska policija zabranila je ulazak u zemlju skupini od najmanje 90 osoba iz Srbije koje su u sredu čarter letom iz Beograda doputovale u Tivat zbog, kako pišu crnogorski mediji, navodne sumnje na subverzivno djelovanje uoči samita #EU - zapadni Balkan koji se u četvrtak i petak održava na crnogorskoj obali. Oni su trenutno na stanju provere i pod budnim okom bezbedonosnih snaga crnogorske policije, javne i tajne! Kako pišu Vijesti, među putnicima u avionu bilo je i registriranih “sigurnosno zanimljivih osoba” te će svi prvim letom biti vraćeni iz Tivta u Beograd. Prema navodima tog lista, putnici nisu želeli da odgovore na pitanja policije kojim su povodom doputovali u Crnu Goru. Po podacima kojima raspolaže Uprava policije, pišu Vijesti, osobe na letu, koje mahom imaju kriminalne dosijee, imale su zadatak neformalno osiguravati boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu EU - zapadni Balkan u Tivtu.
Šta kaže Predsednik #USA Donald J. Trump na ovo? Da li će i sada postaviti ovo na svom profilu kao afirmativni tekst o Aleksandru Vučiću? ZAR MU TREBAJU POHVALE I POZIVI DA DODJE U SRBIJU OD OVAKVOG "ČOVEKA"?
Crvene_brigade

#73555 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Crvene_brigade »

Ludi mafijaš Vučić i njegovi kriminalci pokazali pravo lice zločinačkog SNS režima...

Post Reply