Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑22/10/2025 19:57
Ovo izgleda dobro sve. Ja imam onu manju (A119 Mini 2), i slika je ovakva.
Ona moze i bolja biti, ako ukljucis 60 fps. Vidim da ga nemas, jer mana te rezolucije je sto ne moze snkmati sa HDR opcijom - s kojom je lakse ocitati tablice po noci.
Meni je isto malo smetalo sto na laptopu nije slika nista spec, pogotovo sa HDRom upaljenim i manjim FPS rateom al kad sam imao prvu kriticnu situaciju odmah sam vratio na 30 FPS.
Tad sam osvijestio da ne snimam uradak za kina, nego mi ovo treba da se sto bolje uhvati snimak, pogotovo po noci.
Pa to si upravu. Necu ja snimke svaki dan kaciti online…. Nek snima pa Ne daj Boze potrebe, onda cu skinuti. Svakako sam uzeo 128gb karticu. Ne moze previse ni snimiti. Ali mi i ne treba.
A kablovi se mogu fino sakriti i sa klasicnom kamerom, nije tesko to bilo izvesti ni laicima poput mene.
Imam klasicni dascham koji se lijepi na sajbu i vidi se 'cak" 2 x 2cm kabla - malo od kamere do krova, i onda malo dolje ispod ventilacije do USBa. Vrlo uredno, prezadovoljan sam.
Vidim da tema ima mnogo odgovora koji više nisu relevantni.
Može li neko preporučiti dobru kameru za današnje uslove koja se može priključiti na C kabal?
Može i sa AliExpressa, samo da znam da radi, ne mora biti ništa specijalno, ali da se vidi šta se dešava na cesti, te da eventualno može pročitati tablice.
Didier wrote: ↑24/05/2026 22:05
Vidim da tema ima mnogo odgovora koji više nisu relevantni.
Može li neko preporučiti dobru kameru za današnje uslove koja se može priključiti na C kabal?
Može i sa AliExpressa, samo da znam da radi, ne mora biti ništa specijalno, ali da se vidi šta se dešava na cesti, te da eventualno može pročitati tablice.
Ne treba ti dash kamera, ako imas android mobitel i malo bolju kameru na njemu, dobra i je i dashcam app sa play store. Sada koristim viofo119, ali sam godinama prije nje koristio app i mobitel, i bili su kvalitetni snimci.