Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑10/05/2026 21:41
Jbt dokle su došli da jedan od voditelja na ESPN pita Klinsmanna da li bi najradije nabio Artetu bokserom u facu. Eto dokle sve ovo ide.
Šta li će tek biti ako osvoje ligu, a tek ligu prvaka... opšti mental breakdown.
Gdje nadje ESPN
Ja gledao neki Sky, Keane, Wright i Redknapp bili u studiju. Naravno svi se slažu da je ispravna odluka bila.
MarlboroGold wrote: ↑10/05/2026 21:41
Jbt dokle su došli da jedan od voditelja na ESPN pita Klinsmanna da li bi najradije nabio Artetu bokserom u facu. Eto dokle sve ovo ide.
Šta li će tek biti ako osvoje ligu, a tek ligu prvaka... opšti mental breakdown.
Gdje nadje ESPN
Ja gledao neki Sky, Keane, Wright i Redknapp bili u studiju. Naravno svi se slažu da je ispravna odluka bila.
Naletio na neki klip nakon utakmice protiv Atletica. Ne vjerujem šta ti sebi balvani dopuštaju jbt
BHF_Manijak wrote: ↑10/05/2026 21:31
Jarane frajer LAKTOM BLOKIRA golmana i ometa ga u hvatanju lopte. Sta, sad cemo suditi manji faul - veci faul, teze i lakse blokiranje?
Pa eto de ti meni reci, ima li igdje u pravilima kod faula/penala kakva klasifikacija i sta se gleda, cuj lakat pa sad to veci faul nego sto Rice sa DVIJE ruke drzi ili uce igrača, prije faula nad golmanom,
Ne znam sto meni repliciras, ja se slazem s tobom.
avetinja wrote: ↑10/05/2026 19:37
Kada je Arsenal u pitanju, ne bi me čudilo da im Palas skine titulu u zadnjem kolu.
Samo se nadaj
I ovi što pričaju da je Arsenal dao bruku ovakvih golova, jeste ali ni blizu nisu gurali golmana ma onakav način kao što su to činila ona dvojica danas na Raji
avetinja wrote: ↑10/05/2026 19:37
Kada je Arsenal u pitanju, ne bi me čudilo da im Palas skine titulu u zadnjem kolu.
Samo se nadaj
I ovi što pričaju da je Arsenal dao bruku ovakvih golova, jeste ali ni blizu nisu gurali golmana ma onakav način kao što su to činila ona dvojica danas na Raji
Braco Topnici, nema potrebe da se pravdamo ikome. Mi znamo koliko smo sudijske nepravde pretrpili i koliko su nam se smijali.
Svakog prvaka su sudije barem malo pazile u nekim trenucima, zasto ne bi i nas. Neka cmizdre malo i neka kukaju kako smo najgori prvaci u historiji i slicne pizdarije.
Meni lično ne smeta kako je Arsenal došao do bodova. Samo ne bih volio da ovako nastave i dogodine. Ili neko drugi. Jbg. sjebaće nam uživanje u utakmicama.
Manji problem od ovog gola je barem deset faula koje je Kavanagh dao Arsenalu gdje im igrač izgubi ili zagradi loptu i onda legne kad mu se primakne protivnik. To je ono gdje ih je stvarno gurao i gdje ih se gura cijelu sezonu. Što je problem ne zbog Arsenala nego jer doslovno nagrađuju diving i potiču da ga ima više.