Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Prpa.ba

#59426 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

dr_Evil wrote: 05/05/2026 14:53 Avdom...
Zanimljiva teorija. Mislis da SOA i BIA drze Avdu na platnom spisku kako bi demolirao druge, daleko im korisnije osobe, isto sa njihovih platnih spiskova?

Ispadose Mossad, a ne piljari koji jedino mogu raditi u BiH jer nemamo svoju obavjestajnu sluzbu. :mrgreen:
dr_Evil

#59427 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Prpa.ba wrote: 05/05/2026 15:20
Zanimljiva teorija. Mislis da SOA i BIA drze Avdu na platnom spisku kako bi demolirao druge, daleko im korisnije osobe, isto sa njihovih platnih spiskova?

Ispadose Mossad, a ne piljari koji jedino mogu raditi u BiH jer nemamo svoju obavjestajnu sluzbu. :mrgreen:
Mi ne znamo ko su korisne osobe, a ko protivnici SOA i BIA, jednostavan primjer ja cu reci da je Aliju stvorilo S krilo unutar UDBA-e na celu s Dobricom, stvarajuci pritom od animusa medijski show kakav se rijetko moze vidjeti i onda ih postaviti na celo drzave, ti se mozda neces sloziti. Realno, za mene nema sumnje da je Avduka strana agentura - ali to nije bitno.

OZNA sve dozna druze prpolini, naravno da imamo mi svoj Mossad koji je ipak malo veci od drzavnih granica.

Glupa prica, helem, treba nam pauza od tih tema :D

Nego susjedi objavise jednu zanimljivu knjigu...

https://bljesak.info/magazin/knjige/pet ... iku/555125

Procitaj p o s k o k osvrt na knjigu :D - vise interesantno :D
palermo

#59428 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 05/05/2026 15:27

Tebi zemo, izgleda Bljesak glavna literatura. Otkud ti to??
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#59429 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

Prpa.ba wrote: 05/05/2026 15:20

Mi ne znamo ko su korisne osobe, a ko protivnici SOA i BIA, jednostavan primjer ja cu reci da je Aliju stvorilo S krilo unutar UDBA-e na celu s Dobricom, stvarajuci pritom od animusa medijski show kakav se rijetko moze vidjeti i onda ih postaviti na celo drzave, ti se mozda neces sloziti. Realno, za mene nema sumnje da je Avduka strana agentura - ali to nije bitno.

OZNA sve dozna druze prpolini, naravno da imamo mi svoj Mossad koji je ipak malo veci od drzavnih granica.

Glupa prica, helem, treba nam pauza od tih tema :D

Ona pokazuje i da je već samo postojanje funkcije izrazito štetno za narode i građane Bosne i Hercegovine, i to u tolikoj mjeri da de facto onemogućuje status BiH kao nezavisne, suverene i demokratske države.
apsolutno se slažem sa autorom u konstataciji, ali mnijem da mu se ne bi dopala moja zdravorazumska rješenja :D

ovo mi je super kada činjenicama pokušavaš dokazati da si nerazuman u svojim zahtjevima, al haj :D
dr_Evil

#59430 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 05/05/2026 15:47

Tebi zemo, izgleda Bljesak glavna literatura. Otkud ti to??
Susjed moras uvijek imati oci na ledjima :D, a za sve ostalo samo pratis neke prijatelje iz djetinjstva :evil:
Post Reply