Moderator: anex
Mislim da u settings moraš ići na Public, da možemo vidjeti.
teuta06 wrote: ↑27/04/2026 13:13 zanima me je li netko išao ryanirom u thessaloniki, tj. u Solun ili okolna mjesta na ljetovanje.. isplati li se otići, makar na par dana... mislila sam to par dana, i još par dana hrvatsko primorje, ako se budem mogla uklopiti
kakve su cijene, more, smještaj, transfer sa aerodroma i sl.

kontam i ja da ima, ali se nesto ne sjecam da postoji neka fizicka barijera da se ne moze kada se dodje na trg ici na lijevu stranu gdje se inače izlazi iz bazilikeSaraFina wrote: ↑02/05/2026 21:23 @kakavdanakneiskustvu Kontrolu imaš. Ne znam zašto se ne vidi na nekim snimcima. Ali je obavezna.
Evo me malo na Ficibajru u Brčkom. Prvomajska proslava. Ima i u BiH lijepih mjesta. Ma prelijepih! @BarbaDue, bila sam i na Arizoni/Porebricama. Ako nisi dolazio obavezno navrati. Odusevices se. Mislim da je to najpoznatija pijaca u BiH. Pijaca nije vise kao prije 20 godina sa natkrivenim daščarama. To su sve objekti. Eto zadnjih slika pogledaj kako izgleda salon zavjesa recimo. Ljepsa Arizona nego pojedini truni centri. Nema ovakve pijace ni na Novom Zelandu!
Arizona:
![]()