U mnogocemu se slazem sa.tobom. I ispravno ucis dijete ( nazalos,.moram reci). Ipak, ovaj slu aj o kojem govorimo izlazi iz sfere navijackog jer je napad na porodicu, ne.nekog ko je obukao nekakav neprihvatljiv dres. Neki dan na Musali u onom parku par starijih gospodja sa djecom od 7-8 godina ( pretposyavljam unucadi) u dress Zrinjskog. Nije I'm niko nista, ali bilo je poprjekih pogleda. Valjda ce im.neko reci da se to ne radi.JohnnyS wrote: ↑29/04/2026 11:41Ja budala malom kad idemo u Rote kažem da ne ide u dresu od Zrinjskog da ako mora dres da obuče od Reala kad ono tamo samo u većinski hrvatskim naseljima ima problema ako netko ima "nepoželjni" dres
Al kad vec gocorimo o.ovome, Ulttasi su prevazisli znacaj I moc nqvijqcke grupe. Ako ti neko maltretira dijete ( govorim, naravno o zapadnoj strani) a niko ne reaguje, sta radis, platis Ultrasima da rijesw problem, ako imas ispod sebe studente koji su Ultrasi I svaku noc prave festtu, sta radis. Trpis. I ovo je postalo kao neka vrsta drustvene norme. Oni se ne diraju I ti se sklanjas od njih.
Zasto ? Pa mislim da.i ja I ti znamo odgovor. Mozda ce uskoro tako biti I na istocnoj strani, al jos nije.....tako da, slazem se ja sa tobom u 90 % onog sto si rekao, nazalost tih 10% nije bas beznacajno