Arsenal
539 days at the top of the League
Manchester City
453 days at the top of the League
Nevjerovatno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U Italiji je pravilo (bar je bilo, ako nije izmijenjeno) da ako treći u Serie B ima 10+ bodova više u odnosu na četvrtoplasiranog, onda nema playoffa nego ulazi direktono u Serie A.Osmi Socrates wrote: ↑23/04/2026 12:11 I u Španiji je kao što je u Engleskoj, što se tiče promotion iz druge lige.
U Francuskoj i Njemačkoj, treći odozdo iz prve lige igra playoff sa trećim odozgo iz druge lige.
U Italiji je kao što će biti u Engleskoj od sljedeće sezone, playoff igraju klubovi od trećeg do osmog mjesta u drugoj ligi.
Playoff postoji skoro svugdje u Evropi.
U Nizozemskoj je kao u Italiji. U Portugalu kao u Njemačkoj.
Mogu li se tvoji spasiti ili moras birati novi tim iz PL za navijanjeOsmi Socrates wrote: ↑23/04/2026 12:50 Nije niko nikad bio drugi u engleskoj najjačoj ligi tri sezone uzastopno do Arsenala prošle sezone.
Ako "uspiju" to i četvrti put, obaraju svoj rekord.
Ali bi bas glupan ispao... Kako ce ga lijepo pustit niz vodu za jedno 9-10 mjeseci. Graham Potter broj 2 ce biti. Razumijem privrzenost, ali bas bi glup ispao da ode.Osmi Socrates wrote: ↑23/04/2026 14:41 Lampard bi ispao najgluplji čovjek na svijetu da sad ode u Chelsea. Sve više se čuju takve vijesti.
Ne treba nam još jedan Arteta.MarlboroGold wrote: ↑23/04/2026 17:49 Ako Čelzi dovede Fabregasa prije Arsenala čarapu ću pojesti.
Jednom smo tu grešku napravili dok je bio igrač i ne smijemo opet.
Nije Cesc Arteta. On je rekao da je radio pod puno trenera i da želi od svakoga nešto. I da ne vjeruje u to da sve zamisli moraju bit trenerove. Mislim da će bit nešto od njega.ShnjaZZZ wrote: ↑23/04/2026 18:10Ne treba nam još jedan Arteta.MarlboroGold wrote: ↑23/04/2026 17:49 Ako Čelzi dovede Fabregasa prije Arsenala čarapu ću pojesti.
Ako su istinite priče da je Enrique blizu izlaska iz PSG-a ne trebamo tražiti dalje.
Ili ipak Nagy.
Nece ga otjerati , ali Arsenal osvaja svakako.ShnjaZZZ wrote: ↑23/04/2026 18:36 Ova završnica sezone pokazuje da je Arteta. Dok ne dokaže suprotno iskreno ne želim ga blizu kluba. Mislim ja sam nebitni navijač iz BiH ali da mogu birat želim provjereno ime. Ime koje je nešto osvojilo. Slobodan je i Xabi ako je istina da Slot ostaje.
Ipak, mislim da ovogodišnji neuspjesi neće otjerat Artetu. Dobit će on i iduću godinu.
Slažem se u vezi Enriquea ako bude slobodan najbolje je da njega ganjaju.ShnjaZZZ wrote: ↑23/04/2026 18:10Ne treba nam još jedan Arteta.MarlboroGold wrote: ↑23/04/2026 17:49 Ako Čelzi dovede Fabregasa prije Arsenala čarapu ću pojesti.
Ako su istinite priče da je Enrique blizu izlaska iz PSG-a ne trebamo tražiti dalje.
Ili ipak Nagy.
Da je Arteta uzeo titulu sve bi se to zaboravilo. Ali nije tako da je muka dvostrukaMarlboroGold wrote: ↑24/04/2026 08:44Slažem se u vezi Enriquea ako bude slobodan najbolje je da njega ganjaju.ShnjaZZZ wrote: ↑23/04/2026 18:10Ne treba nam još jedan Arteta.MarlboroGold wrote: ↑23/04/2026 17:49 Ako Čelzi dovede Fabregasa prije Arsenala čarapu ću pojesti.
Ili ipak Nagy.
Ako ne bude i ako Arteta dobije nogu bio bih zadovoljan i sa Fabregasom. Jedino zajedničko sa Artetom mu je što nema titule jer je tek počeo.
Como igra fudbal koji bi preporodio ovaj robotizirani Arsenal kojeg i ja, kao navijač, gledam sa velikom mukom u želucu svaki put.
Ma čak bi rekao da im je veći problem onaj mafijaš Egbali. Ni on se ništa manje ne pita od Boehlya.