Nažalost nisam bio u Puračiću na vašaru, kanim se. Problem mi je uhvatiti dobar tajming.
PS. Memići su Puračić sa Temu-a
Moderator: anex
To ti je Bosnian October Fest
Ako hoćeš da si trendi onda moraš obići Puračić.
mozes za 5-6 dana obici ono najpoznatije, trgove, fontane i tako to, ali ima toga za jos dana i dana obilaziti
Ovaj južni dio Španjolske ti je znatno drugačiji od Barcelone. Smireniji, malo više lokalniji i rekla bi sigurniji (ali to je možda samo moj dojamDembele100 wrote: ↑13/04/2026 00:48 Tek sam skontao za ovu temu, odlična je, pa da i ja priupitam.![]()
Idem ubrzo za Španiju, tj. Sevilla, Malaga i još možda Ronda. Već sam bio u Barceloni, strašno dobro putovanje, ali ovaj put sam uzeo rent-a-car. Da li je neko išao, kakva su iskustva, dobre stvari/mane?
Generalno sam "control freak" i često mi ovakva putovanja predstavljaju i neki teret jer razmišljam da li će sve proći okej.![]()
Hvala

svoju, to je EU. Roaming je besplatan

Nije mi prvi put da sam na pijaci u Memićima, ima ona svoj rejtingizvrsni direktor wrote: ↑16/04/2026 08:45i sta kazes?
koji je bolji koridor: modernizovana arizona ili virginia koja je zadrzala svoj stari smek?
Da
https://www.esimfly.app/en

Dembele100 wrote: ↑14/04/2026 09:37Razmišljam i o toj opciji, jer je meni voz najbolja stvar. Već sam gledao na Omiu karte, okej je cijena. Vaša iskustva?