London, day 5
I kao šlag na tortu, tekma i pobjeda u pubu sa stotinu Italijana i nas četvero:

Moderator: anex

Ta plava jahta, napravili je za bill gatesa i jedina i prva na svijetu na hibridni hidrogeni motor
Wow! Zavidim.GandalfSivi wrote: ↑06/04/2026 13:27 Altamira pecina - Mjesto gdje su pronadjene prve slike naslikane od pracovjeka:
Mind FlayerGandalfSivi wrote: ↑06/04/2026 13:27 Guggenheim muzej u Bilbao-u, jedna od najprepoznatljivijih zgrada na svijetuSpoilerShow
![]()
Komplikovano je. Sama pecina Altamira je zatvorena za javnost vec dugo, dugo vremena, i ove dvije slike koje sam postavio su iz muzeja gdje je napravljena vjerna kopija pecine, sve sa crtezima.banjaluka078 wrote: ↑06/04/2026 20:39Wow! Zavidim.GandalfSivi wrote: ↑06/04/2026 13:27 Altamira pecina - Mjesto gdje su pronadjene prve slike naslikane od pracovjeka:
Vjerujem da je osjećaj poseban.

Ja sam htio ali imam nešto već planirano. Let džaba, jedino je Sa-Zg zeznuto ali se i to da skontati. Planirao sam 3 dana, taman da se obiđu svi otoci, ljeto mi je bukirano tako da sam ipak odustao jer je more hladno negdje do sredine maja. Ako odeš ove godine javi kako ti je bilo i koliko te izašlo, čuo sam da ima bruku naših ljudi i da je jeftino.