IRAN
-
sumirprimus
#69876 Re: IRAN
Jeste napadnuti su bez povoda za one koji ne prate situaciju u regiii.
Zasto ne napadnu Jordan, ili ako je cilj veliki izrael zasto je vracen sinaj egiptu?
Jos prizivate atomsko oruzje samo da bi dokazali svoje teze.
Zasto ne napadnu Jordan, ili ako je cilj veliki izrael zasto je vracen sinaj egiptu?
Jos prizivate atomsko oruzje samo da bi dokazali svoje teze.
- skrbavi-admin
- Hajlac
#69879 Re: IRAN
Poslo ga mUsadskrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:12 doso da umre kao da ga smakne Vlada ili da umre da ga smakne Posrajelska armada![]()
-
sumirprimus
#69880 Re: IRAN
Filmski umjetnik I zatvorska kazna, raj na zemlji star 6k godina
Ne vidim pobornika da lete u iran zivjeti, nego ga pljuju iz.mrske cio njemacke, Kad smo vec kod licemjerstva
Ne vidim pobornika da lete u iran zivjeti, nego ga pljuju iz.mrske cio njemacke, Kad smo vec kod licemjerstva
- GungodessMissFortune
#69881 Re: IRAN
Pričamo o nuklearnim bombama ba, fokusiraj se 'ljeba ti.skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:01koji ba zec - suverena zemlja bez ikakvog povoda napadnuta najbrutalnije sto moze i udara se nemilice - ubivsi joj naucnike, predsjednike, drzavnike, diplomatiju jer se eto gospodi iz posrajela ne svidja establismentGungodessMissFortune wrote: ↑02/04/2026 21:59Nikakve to veze nema. Nuklearnim oružjem neće postići ono što bi željeli i to svi vrlo dobro znaju, zato ga niko i ne koristi, jer kad zec izađe iz šešira niko ga više ne vrati.
- Hajlac
#69882 Re: IRAN
Sljedece hefte
- Hajlac
#69883 Re: IRAN
Znaci Meloni = Erdogan
- skrbavi-admin
#69884 Re: IRAN
Fokusiran u potpunosti - ti si taj koji ne vidi da je jedna suverena medjunarodno priznata zemlja napadnuta bez ikakvog povoda i razloga samo zato sto je nekom bio cejf.... I SVI SUTE I GLEDAJU i cak ODOBRAVAJU.....GungodessMissFortune wrote: ↑02/04/2026 22:18Pričamo o nuklearnim bombama ba, fokusiraj se 'ljeba ti.skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:01koji ba zec - suverena zemlja bez ikakvog povoda napadnuta najbrutalnije sto moze i udara se nemilice - ubivsi joj naucnike, predsjednike, drzavnike, diplomatiju jer se eto gospodi iz posrajela ne svidja establismentGungodessMissFortune wrote: ↑02/04/2026 21:59
Nikakve to veze nema. Nuklearnim oružjem neće postići ono što bi željeli i to svi vrlo dobro znaju, zato ga niko i ne koristi, jer kad zec izađe iz šešira niko ga više ne vrati.
Sta ce TNB promijenit? Eto sta?
Zec je izasao iz sesira jarane..... PRedsjednik najvece vojne sile je ucijenjen, potkupljen, pod sakom 6krakih.... Isto tako radi za rutalje - part tajm.... Vi se svi zapitajte sto trenutno Rusija i Kina samo sute....... a ja mislim da cekaju da im takva vojna akcija dadne legitimitet da im legnu na desetku.... da rade svi sta hoce.... Pjuljtin takticke po Ukrajini = kapitulacija..... Kina Tajvan = kapitulacija....
-
sumirprimus
#69885 Re: IRAN
Jarane kakva histerijaskrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:25Fokusiran u potpunosti - ti si taj koji ne vidi da je jedna suverena medjunarodno priznata zemlja napadnuta bez ikakvog povoda i razloga samo zato sto je nekom bio cejf.... I SVI SUTE I GLEDAJU i cak ODOBRAVAJU.....GungodessMissFortune wrote: ↑02/04/2026 22:18Pričamo o nuklearnim bombama ba, fokusiraj se 'ljeba ti.skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:01
koji ba zec - suverena zemlja bez ikakvog povoda napadnuta najbrutalnije sto moze i udara se nemilice - ubivsi joj naucnike, predsjednike, drzavnike, diplomatiju jer se eto gospodi iz posrajela ne svidja establisment
Zec je izasao iz sesira jarane..... PRedsjednik najvece vojne sile je ucijenjen, potkupljen, pod sakom 6krakih.... Isto tako radi za rutalje - part tajm.... Vi se svi zapitajte sto trenutno Rusija i Kina samo sute....... a ja mislim da cekaju da im takva vojna akcija dadne legitimitet da im legnu na desetku.... da rade svi sta hoce.... Pjuljtin takticke po Ukrajini = kapitulacija..... Kina Tajvan = kapitulacija....
Nidje veze, niko se ovde ne pita zašto niko ne staje u zaštitu irana iz regije ? Nako
- Bosanski_kralj
#69886 Re: IRAN
Zašto niko iz NATO-a ne staje n stranu SAD?sumirprimus wrote: ↑02/04/2026 22:28Jarane kakva histerijaskrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:25Fokusiran u potpunosti - ti si taj koji ne vidi da je jedna suverena medjunarodno priznata zemlja napadnuta bez ikakvog povoda i razloga samo zato sto je nekom bio cejf.... I SVI SUTE I GLEDAJU i cak ODOBRAVAJU.....GungodessMissFortune wrote: ↑02/04/2026 22:18
Pričamo o nuklearnim bombama ba, fokusiraj se 'ljeba ti.
Zec je izasao iz sesira jarane..... PRedsjednik najvece vojne sile je ucijenjen, potkupljen, pod sakom 6krakih.... Isto tako radi za rutalje - part tajm.... Vi se svi zapitajte sto trenutno Rusija i Kina samo sute....... a ja mislim da cekaju da im takva vojna akcija dadne legitimitet da im legnu na desetku.... da rade svi sta hoce.... Pjuljtin takticke po Ukrajini = kapitulacija..... Kina Tajvan = kapitulacija....![]()
Nidje veze, niko se ovde ne pita zašto niko ne staje u zaštitu irana iz regije ? Nako
-
sumirprimus
#69887 Re: IRAN
Stala je GBRBosanski_kralj wrote: ↑02/04/2026 22:29Zašto niko iz NATO-a ne staje n stranu SAD?sumirprimus wrote: ↑02/04/2026 22:28Jarane kakva histerijaskrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:25
Fokusiran u potpunosti - ti si taj koji ne vidi da je jedna suverena medjunarodno priznata zemlja napadnuta bez ikakvog povoda i razloga samo zato sto je nekom bio cejf.... I SVI SUTE I GLEDAJU i cak ODOBRAVAJU.....
Zec je izasao iz sesira jarane..... PRedsjednik najvece vojne sile je ucijenjen, potkupljen, pod sakom 6krakih.... Isto tako radi za rutalje - part tajm.... Vi se svi zapitajte sto trenutno Rusija i Kina samo sute....... a ja mislim da cekaju da im takva vojna akcija dadne legitimitet da im legnu na desetku.... da rade svi sta hoce.... Pjuljtin takticke po Ukrajini = kapitulacija..... Kina Tajvan = kapitulacija....![]()
Iza irana bas niko.
Jasno je da trumpa ne mirise niko, i kada trump sleti nastavlja se gdje se stalo a ira tek ce.imati problema sa susjedima.ako rezim ne sleti
Last edited by sumirprimus on 02/04/2026 22:31, edited 1 time in total.
- skrbavi-admin
#69888 Re: IRAN
hvala sto preuzimas teret odgovaranja na ove nebuloze
- mist
#69890 Re: IRAN
General Randy George, kao iskusni oficir koji je prosao Irak i Afganistan, zagovarao je oprezniji pristup. Dok ministar Hegseth javno forsira retoriku o "nadmocnoj sili" i tvrdi da je iranska odbrana već unistena, vojni vrh (ukljucujuci Georgea) upozorava na rizike slanja kopnenih trupa.
Fokus generala bio je na preciznim udarima iz zraka i s mora, dok bi ulazak pjesadije u planinski teren Irana znacio ogromne zrtve.
Izvjestaji sugerisu da je general George izrazio skepticizam prema planovima za zauzimanje iranskih naftnih terminala (poput ostrva Kharg) ili priobalnih podrucja.
On smatra da bi pjesadija na iranskom tlu bila laka meta za preostale iranske dronove i balisticke rakete, sto je direktno u suprotnosti s Hegsethovim tvrdnjama da je Iran "gotov".
Zakljucak se sam namece...
- GungodessMissFortune
#69892 Re: IRAN
skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:25Fokusiran u potpunosti - ti si taj koji ne vidi da je jedna suverena medjunarodno priznata zemlja napadnuta bez ikakvog povoda i razloga samo zato sto je nekom bio cejf.... I SVI SUTE I GLEDAJU i cak ODOBRAVAJU.....GungodessMissFortune wrote: ↑02/04/2026 22:18Pričamo o nuklearnim bombama ba, fokusiraj se 'ljeba ti.skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:01
koji ba zec - suverena zemlja bez ikakvog povoda napadnuta najbrutalnije sto moze i udara se nemilice - ubivsi joj naucnike, predsjednike, drzavnike, diplomatiju jer se eto gospodi iz posrajela ne svidja establisment

-
sumirprimus
#69893 Re: IRAN
Legendo kojih neurona? Za tebe sam dr.mr.frskrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 22:31hvala sto preuzimas teret odgovaranja na ove nebuloze![]()
meni umre vise stotina neurona kad mi se lik javi a da ne pricam da mi salje uvrede na PM
![]()
Evidentno je da si isfrustrirani srednjovjecni neuki nezadovoljnik vlastitim životom pa se istresas na forumu na drugima glupostima koje veze s vezom nemaju, sama cinjenica da si ubijedjen da je nasrala ubijwn taktickom nuklearkom dovoljno govori o kakvom se potencijalu ludila radi.
Mogu misliti agresije u RL.
Last edited by sumirprimus on 02/04/2026 22:37, edited 1 time in total.
- skrbavi-admin
-
sumirprimus
#69896 Re: IRAN
Strasno
i ovi likovi u ovo vjeruju istinski , ludilo uma 
- no_sekirli
#69897 Re: IRAN
Pratim sve, vjerojatno cak i previse. Samo i dalje stojim na tome, da i Krampova samovolja i euforija gledanja uzivo kako rusi Teheran ima granice. Ako ih on vec nema, siguran sam ih netko vazan ima.skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 21:51obzirom na to da su vojsku napustali i bili otpustani nepodobni ljudi i da to vjerovatno nisi upratio, smatram.....no_sekirli wrote: ↑02/04/2026 21:45 Ljudi dragi, zar vi smatrate da u Pentagonu sjede neke hablacine koje ne znaju sta ih ceka ako krenu kopneno? Mislim Kramp i ekipa oko njega su zlotvori namazani, tu nema sumnje, ali generali nisu budale, i imaju iskustva iz proslosti.
Bilo koja vrsta N oruzja nakon prve upotrebe ce otvoriti zadnju fazu postojanja ljudske vrste, i cisto sumnjam da bi i idioti poput magaraca krenuli na taj put.
umjesto Woke furke sada je zavladala Naci furka koja se (ne)ocekivano svidjela i pizdagelu
To sto su oni ravnaju Iran je katastrofa, ali i Iran ravna sve susjede okolo, cak i Cipar. Meni to bas i nije OK, rokanje hotela po Dubaiu i slicno. Razumijem unistavanje US baza, rokanje po Izraelu, ali ovo okolo nije bas Iranu na cast.
- skrbavi-admin
#69898 Re: IRAN
mist wrote: ↑02/04/2026 22:34
General Randy George, kao iskusni oficir koji je prosao Irak i Afganistan, zagovarao je oprezniji pristup. Dok ministar Hegseth javno forsira retoriku o "nadmocnoj sili" i tvrdi da je iranska odbrana već unistena, vojni vrh (ukljucujuci Georgea) upozorava na rizike slanja kopnenih trupa.
Fokus generala bio je na preciznim udarima iz zraka i s mora, dok bi ulazak pjesadije u planinski teren Irana znacio ogromne zrtve.
Izvjestaji sugerisu da je general George izrazio skepticizam prema planovima za zauzimanje iranskih naftnih terminala (poput ostrva Kharg) ili priobalnih podrucja.
On smatra da bi pjesadija na iranskom tlu bila laka meta za preostale iranske dronove i balisticke rakete, sto je direktno u suprotnosti s Hegsethovim tvrdnjama da je Iran "gotov".
Zakljucak se sam namece...
eto rekoh samo par minuta ranije
skrbavi-admin wrote: ↑02/04/2026 21:51obzirom na to da su vojsku napustali i bili otpustani nepodobni ljudi i da to vjerovatno nisi upratio, smatram.....no_sekirli wrote: ↑02/04/2026 21:45 Ljudi dragi, zar vi smatrate da u Pentagonu sjede neke hablacine koje ne znaju sta ih ceka ako krenu kopneno? Mislim Kramp i ekipa oko njega su zlotvori namazani, tu nema sumnje, ali generali nisu budale, i imaju iskustva iz proslosti.
Bilo koja vrsta N oruzja nakon prve upotrebe ce otvoriti zadnju fazu postojanja ljudske vrste, i cisto sumnjam da bi i idioti poput magaraca krenuli na taj put.
umjesto Woke furke sada je zavladala Naci furka koja se (ne)ocekivano svidjela i pizdagelu
-
sumirprimus
#69899 Re: IRAN
I zato idu nuklearke.,
jb ti to zna skrbavi znanje, grehota sto ovo niko nije snimio da iskoristi u poslu
jb ti to zna skrbavi znanje, grehota sto ovo niko nije snimio da iskoristi u poslu
- skrbavi-admin
#69900 Re: IRAN
Nemoj citat, preskoci i cao