IRAN
- dr_Evil
#68878 Re: IRAN
Pa dobro, oni sad omogucavaju ljudima u Kuvajtu da se pobune i promijene rezimJMGuti wrote: ↑30/03/2026 10:42Mišljenja sam da je sve što je Iran dosad gađao ispravno (od onog što sam ja upratio), gađali su američku ambasadu i baze u Kuvajtu, ali napadati postrojenja za desalinizaciju, to mi nikako nema smisla. Ne moraju sa ponašati isto kao što se prema drugima ponašaju ove genocidne životinje.Billy The Pljuc wrote: ↑30/03/2026 10:16 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /260330044
Još samo ovo da naprave tzv. Izraelu i ostatku cionističkih sluga u arapskom svijetu i neće daleko biti od okretanja ka životu u pustinji oko neke oazice.
- Hajlac
#68879 Re: IRAN
Kad su u pitanu Izrahellci, tu logika prestaje - iskonski zadojeno mesijanstvom, mrznjom genocidnih razmjera, bjesnocom kakvu planeta stotinama ako ne i hiljadama godina nije vidjela.pici wrote: ↑30/03/2026 10:39 Et on ko iskreno, sve je zbog nafte.Treba im venecuelanska, uzese je, treba im iranska, gaze da je zauzmu. Kravari su pohlepni u tri picke materine, medjutim, ne vjerujem im skroz za ovo. Previse je kriticnosti da su ga cionisti uvukli u ovaj rat i sada opravdanje i skretanje paznje na naftu. Nafta jeste jedan od razloga ali (od neda starka) nije glavni. Saudi su tu bili konkretniji. Zelimo da uoblicimo novu mapu bliskog istoka sa dominantnim strujama (izrael, arabija) a iran tu smeta. Nafta je bonus, nagrada za osvajanje. Rat=Pljačka.
Nafta je samo usputni 'bonus'.
Last edited by Hajlac on 30/03/2026 10:50, edited 1 time in total.
-
BAK-eV
- Hajlac
#68881 Re: IRAN
Evo dosao peca -2- s votabautizam bombama 
Tema je Iran (i genocidna stoka koja je orkestrirala ovu agresiju).
Tema je Iran (i genocidna stoka koja je orkestrirala ovu agresiju).
- Billy The Pljuc
#68882 Re: IRAN
Pa vidi, ja na to gledam kao na sasvim pravedan reciprocitet, ako već isti uništavaju njihove živote, ne samo fizičkim smaknućem nego ostavljanjem iranskog naroda i bez vode, struje, hrane itd. onda mi je sasvim OK da i zemlje u okruženju osjete isto bez obzira na koji način učestvuju u patnji iranskog naroda. Što napisa cijenjeni drug forumaš, taj isti narod koji će eventualno patiti zbog iranskih djelovanja ima punu slobodu da mijenja one koji ih vode i na taj način prestanu da izazivaju patnju iranskog naroda. As simple as that.JMGuti wrote: ↑30/03/2026 10:42Mišljenja sam da je sve što je Iran dosad gađao ispravno (od onog što sam ja upratio), gađali su američku ambasadu i baze u Kuvajtu, ali napadati postrojenja za desalinizaciju, to mi nikako nema smisla. Ne moraju sa ponašati isto kao što se prema drugima ponašaju ove genocidne životinje.Billy The Pljuc wrote: ↑30/03/2026 10:16 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /260330044
Još samo ovo da naprave tzv. Izraelu i ostatku cionističkih sluga u arapskom svijetu i neće daleko biti od okretanja ka životu u pustinji oko neke oazice.
- Dozer
#68883 Re: IRAN
Ovdje ona nasa "ko tebe kamenom, ti njega hljebom" ne pije vode.JMGuti wrote: ↑30/03/2026 10:42Mišljenja sam da je sve što je Iran dosad gađao ispravno (od onog što sam ja upratio), gađali su američku ambasadu i baze u Kuvajtu, ali napadati postrojenja za desalinizaciju, to mi nikako nema smisla. Ne moraju sa ponašati isto kao što se prema drugima ponašaju ove genocidne životinje.Billy The Pljuc wrote: ↑30/03/2026 10:16 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /260330044
Bukvalno je obrnuto - ko tebe kamenom, ti njega tenkom.
Ja da se pitam, cim bi mi udarili na energetiku (struja, nafta, nuklearke), prvo sto bih uradio jeste uzvratno na ono sto najvise boli, a to su desalinizatori. Onda odmah zatim struja, pa nadalje.
I to do temelja.
Nemojmo zaboraviti da se Iran brani. Nikoga nisu prvi napali, nego su napadnuti.
-
JovicSA
#68884 Re: IRAN
Takve voli i podržavaDamir aka @sumirprimus To je njegova ideologija. Je li ikada iko čuo od njega da osudi cioniste i Izrael? Za ovu će reći vjerovatno da je pokosio srčani udar.Hajlac wrote: ↑30/03/2026 10:49Kad su u pitanu Izrahellci, tu logika prestaje - iskonski zadojeno mesijanstvom, mrznjom genocidnih razmjera, bjesnocom kakvu planeta stotinama ako ne i hiljadama godina nije vidjela.pici wrote: ↑30/03/2026 10:39 Et on ko iskreno, sve je zbog nafte.Treba im venecuelanska, uzese je, treba im iranska, gaze da je zauzmu. Kravari su pohlepni u tri picke materine, medjutim, ne vjerujem im skroz za ovo. Previse je kriticnosti da su ga cionisti uvukli u ovaj rat i sada opravdanje i skretanje paznje na naftu. Nafta jeste jedan od razloga ali (od neda starka) nije glavni. Saudi su tu bili konkretniji. Zelimo da uoblicimo novu mapu bliskog istoka sa dominantnim strujama (izrael, arabija) a iran tu smeta. Nafta je bonus, nagrada za osvajanje. Rat=Pljačka.
Nafta je samo usputni 'bonus'.
- Dozer
#68885 Re: IRAN
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68886 Re: IRAN
Ma ja sam takve odavno na foe stavio. Meni se alarm foe upali ne na drugacije razmisljanje vec na licne uvrede i diskreditiranje forumasa. Mozemo biti na suprotnim stranama i imati razlicite poglede, medjutim kada to predje u uvrede bez ikakvog povoda ili iskrivljavanja cinjenica e ti je crvena linija i ide ili prijava administratoru i foe. Ma ono mahalskim žargonom receno, to ti svojoj kući tako provodi.
-
JovicSA
#68887 Re: IRAN
Samo Iran mora da pazi da im ne podmetnu neku zvrčku. U Francuskoj umalo da naprave teroristički napad, spriječen u zadnji momenat. Pohapsili su neke, istraga u toku. Siguran sam da će cionisti širtom svijeta praviti napade i podmetati da su Iranci. Ako se to desi Iran će izgubiti podršku u svijetu koju trenutno ima, tada će se svi okrenuti protiv njih i neće imati ni ovo nešto podrške u običnim ljudima.Dozer wrote: ↑30/03/2026 10:59Ovdje ona nasa "ko tebe kamenom, ti njega hljebom" ne pije vode.JMGuti wrote: ↑30/03/2026 10:42Mišljenja sam da je sve što je Iran dosad gađao ispravno (od onog što sam ja upratio), gađali su američku ambasadu i baze u Kuvajtu, ali napadati postrojenja za desalinizaciju, to mi nikako nema smisla. Ne moraju sa ponašati isto kao što se prema drugima ponašaju ove genocidne životinje.Billy The Pljuc wrote: ↑30/03/2026 10:16 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /260330044
Ja da se pitam, cim bi mi udarili na energetiku (struja, nafta, nuklearke), prvo sto bih uradio jeste uzvratno na ono sto najvise boli, a to su desalinizatori. Onda odmah zatim struja, pa nadalje.
I to do temelja.
Nemojmo zaboraviti da se Iran brani. Nikoga nisu prvi napali, nego su napadnuti.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Dozer
#68889 Re: IRAN
Koliko ja vidim, podrsku nemaju nigdje... Ili su protiv njih, ili su suzdrzani. Spanci jedino, a sve ovo ostalo pi*oke na kub, licemjeri i dupelisci.JovicSA wrote: ↑30/03/2026 11:05Samo Iran mora da pazi da im ne podmetnu neku zvrčku. U Francuskoj umalo da naprave teroristički napad, spriječen u zadnji momenat. Pohapsili su neke, istraga u toku. Siguran sam da će cionisti širtom svijeta praviti napade i podmetati da su Iranci. Ako se to desi Iran će izgubiti podršku u svijetu koju trenutno ima, tada će se svi okrenuti protiv njih i neće imati ni ovo nešto podrške u običnim ljudima.Dozer wrote: ↑30/03/2026 10:59Ovdje ona nasa "ko tebe kamenom, ti njega hljebom" ne pije vode.JMGuti wrote: ↑30/03/2026 10:42
Mišljenja sam da je sve što je Iran dosad gađao ispravno (od onog što sam ja upratio), gađali su američku ambasadu i baze u Kuvajtu, ali napadati postrojenja za desalinizaciju, to mi nikako nema smisla. Ne moraju sa ponašati isto kao što se prema drugima ponašaju ove genocidne životinje.
I to do temelja.
Oni kiji im pomazu ispod zita svakako ce znati da je to sve false-flag.
Last edited by Dozer on 30/03/2026 11:10, edited 1 time in total.
- Dozer
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Hajlac
#68892 Re: IRAN
Sluga CIA-e i mUSAda - Odrubljivac glava dosao kod cioniste Merza da dogovore bolju vojno-finansijsko-obavjestajnu pomoc Izrahellu, posto vide da se Odrubljivac poceo malo kolebati oko agresije na susjedni Liban.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68893 Re: IRAN
Nerade ovo turki zbog irana, jebe se njima živo za iran, cak sta vise i oni bi uletili da ga čerupaju da nema kurda. I u siriji su ameri naguzili kurde, ne samo zbog sirijske nove vlasti kojom oni upravljaju vec i zbog turaka. Opasnost od uspotavljanje Kurdistana je ogroman problem i za turke.Turska prijeti vojnom akcijom, upozoren je i Trump
Turska je upozorila SAD, Irak i kurdske snage da će pokrenuti vojnu akciju ako kurdske organizacije budu uključene u operacije protiv Irana.
Prema informacijama koje je Turska dobila na početku napada na Iran, Izrael je pokušavao pregovarati s Radničkom strankom Kurdistana (PKK) i njezinim iranskim krilom, PJAK-om, koje su u Ankari označene kao terorističke skupine. Riječ je o paravojnim i političkim organizacijama.

Odose dijelovi turske, irana, iraka, sirije... kome ovo odgovara.
-
HD_2015
#68894 Re: IRAN
Nemojte tako, možda čovjek traži keramičaraTananarive wrote: ↑30/03/2026 10:24
oni su tu kako bi se budale mogle pitati o njihovoj struci, de vidi neka ti daju i JMBG i ostale lične podatke, koji si ti ba faktor da postavljas takva pitanja
-
JovicSA
#68895 Re: IRAN
Kod ljudi imaju podršku, vidi se po portalima i reakcijama, ne govorim za vlade, svakako je sve to bazirao na korupciji i lažima. Tipa Njemačka prima glavosjeću iz Sirije i prostire mu crveni tepih na dočeku u Berlinu.Dozer wrote: ↑30/03/2026 11:09Koliko ja vidim, podrsku nemaju nigdje... Ili su protiv njih, ili su suzdrzani. Spanci jedino, a sve ovo ostalo pi*oke na kub, licemjeri i dupelisci.JovicSA wrote: ↑30/03/2026 11:05Samo Iran mora da pazi da im ne podmetnu neku zvrčku. U Francuskoj umalo da naprave teroristički napad, spriječen u zadnji momenat. Pohapsili su neke, istraga u toku. Siguran sam da će cionisti širtom svijeta praviti napade i podmetati da su Iranci. Ako se to desi Iran će izgubiti podršku u svijetu koju trenutno ima, tada će se svi okrenuti protiv njih i neće imati ni ovo nešto podrške u običnim ljudima.Dozer wrote: ↑30/03/2026 10:59
Ovdje ona nasa "ko tebe kamenom, ti njega hljebom" ne pije vode.
I to do temelja.
Oni kiji im pomazu ispod zita svakako ce znati da je to sve false-flag.
-
A_A_AKCIJA
#68896 Re: IRAN
Da vratimo temu na kolosijek.
Leteći bub Hezbollaha.
Leteći bub Hezbollaha.
- Dozer
#68897 Re: IRAN
Dobro je odletio, sto jes'-jes' 
Al' vjerovatno mu se samo uniforma malo poderala
Al' vjerovatno mu se samo uniforma malo poderala
Last edited by Dozer on 30/03/2026 14:22, edited 1 time in total.
-
zigzag
#68898 Re: IRAN
dobar bub. a nisu djeca ko što neko podržava
- Billy The Pljuc
#68899 Re: IRAN
Ma nije to paščadija, najbolje ih opisuje hadis koji prenosi Omer ibn el-Hattab, gdje Poslanik Muhammed a.s. odgovara na pitanje o predznacima Sudnjeg dana.
"Kad vidiš čobane, bose i gole, kako se takmiče u gradnji visokih zgrada."
Oliti Dubai, Doha, Riyadh...
Opa, Billy, Billy, laganini kližeš u ekstremizam
- Hajlac
#68900 Re: IRAN
Gledaj cinicnih ZLOtvora