IRAN
- Hajlac
#67801 Re: IRAN
Hebote kakvi IMBECILI
- Dozer
#67802 Re: IRAN
Dobra...

- Dozer
#67803 Re: IRAN
Sta tebi bi...Rejhana wrote: ↑27/03/2026 11:24 Dragulj u ovom oslobađanju od genocidnih američkih kolonijalista i njihovih sluga bit će obaranje saudijskog režima. Iračke milicije sa sjevera, iranska vojska s istoka i Huti s juga, krenut će u konačni obračun s arapskim izdajicama.
Živjela revolucija! Smrt imperiju! Smrt cionizmu! Sloboda narodu!
-
talijan97
#67804 Re: IRAN
Da, ovo je toliko opasno.Hajlac wrote: ↑27/03/2026 11:13
Pedo-cionisti su bukvalno otvorili vrata pakla i za sve zapadnjacke diplomate - da i njih danas-sutra neka suprotstavljena jaka nacija stavi na "listu za odstrjel" kako ovi rade.
Zamislite da Iran ili Kina ili Rusija ili Madjarska ili Turska ili Indija ili... pocnu ubijati diplomate po Evropi i svijetu?
Ređiiim Ređiiim Ređiiim Ređiiim Ređiiim![]()
Atentati na delegate, lidere i političke vođe naroda je primitivni životinjski čin koji gura svijet u haos.
Ovo pričam u kontekstu ratova
-
last mohicans
#67805 Re: IRAN
-Chesterfield- wrote: ↑27/03/2026 10:29Gdje si našao da piše Kjafir?splinter wrote: ↑27/03/2026 09:21Vidi Dozeru, ovaj trenutni sastav, vrh, elta, (civilni i vojni) nazovi to kako hoćeš koji trenutno predvodi "najveću demokratiju" svijeta je najveća skupina bandita i psihopata okupljena oko centra moći još od nacističke Njemačke. Koliko god to nama izgledalo smiješno nekada ili čudno, ili to spremili u odjeljak po nazivom "teorija zavjere", oni postupaju po davno isplaniranoj agendi utemeljenoj na vjerskom fanatizmu, idolopoklonstvu, satanizmu i svemu što ide uz to.Dozer wrote: ↑27/03/2026 08:50
Samo gledam stanje i slazem kockice.
Koji je, po tebi, sljedeci korak kad izgine US pjesadija?
Slanje jos pjesadije?
Kad su vidjeli koliko su ljudi izgubili na Iwo Jimy, shvatili su da bi kopnena invazija na Japan znacila bar 2 M ljudi u vrecama.
Hegseth je upravo, spominjuci Iwo Jimu, u sve uveo scenario okoncanja ovog rata kao s Japanom.
Tj. oni vjerovatno misle da ce ga tako okoncati. A nece sigurno.
Pa pogledaj samo vjerske seanse u zvaničnim institucijama, bilo da ih organizuje narandža ili psiho Hegseth, mislim to nema veze sa sekularnom državom, bilo čim normalnim Za njih je ovo vjerski, zapravo lažni križarski rat a Epsteinovi dokumenti su samo vrh ledenog brijega. Oni sada kidišu na Iran, jer su na neki način zeokružili dobar dio Bliskog istoka, na isti način kao što su svojevremno kidisali na Irak, posebno područje oko Basre, anakon Irana slijedaća je Turska. Nije to samo simbolika, bez obzira kako mi to komentarisali ovvdje, bitno je u šta oni vjeruju, a oni imaju moć. Dedžal ej trenutno zatočen na u samostanu na jednom ostrvu negdje na istoku. Kasnije će se pojaviti u Horosanu (Isfahan) .
Previše simbolike sa otokom Kharg i starim nestorianskim samostanom i crkvom koja su tu nalazi stoljećima.
Pa tetovaža na arapskom koju ima Hegseth sa natpisom Kjafir, a istu ima Dedžal između očiju itd itd. Mislim to su jednostavno fanatici koji imaju ogromnu moć, uostalom oni više ni ne kriju da je rat na neki način križarski pa očekuju da se što više vjerskih budala iz njihovih redova upeca ne to,
Ovo tvrdi Gemini..Evo detaljnog popisa tetovaža Petea Hegsetha i njihovih značenja u tekstualnom obliku:
Jerusalemski krst (na grudima)
Ovo je njegova najuočljivija tetovaža. Sastoji se od jednog velikog centralnog krsta okruženog sa četiri manja krsta. Simbol potiče iz 11. vijeka i perioda krstaških ratova. Za Hegsetha on predstavlja "hrišćansko naslijeđe" i pet Hristovih rana, ali je u Pentagonu označen kao sporan jer ga ekstremističke grupe ponekad koriste kao simbol hrišćanskog nacionalizma.
Deus Vult (na unutrašnjoj strani nadlaktice)
Latinski izraz koji u prevodu znači "Božija volja". To je bio direktni borbeni poklič hrišćanskih vitezova tokom Prvog krstaškog rata. Hegseth je zbog ove tetovaže bio povučen sa osiguranja Bidenove inauguracije 2021. godine, jer su je vojne obavještajne službe klasifikovale kao simbol koji koriste grupe povezane sa nadmoći bijele rase, iako on tvrdi da je to isključivo vjerski citat.
We the People (na podlaktici)
Ispisano ukrasnim krasopisom, ovo su prve tri riječi Ustava Sjedinjenih Američkih Država. Tetovaža simbolizira njegovu odanost američkom zakonu i uvjerenje da vlast proizlazi iz naroda, a ne od elite.
1775 (na zglobu)
Ovo je godina osnivanja Američke kopnene vojske (U.S. Army). Hegseth, koji je bio pješadijski oficir, istetovirao je ovu godinu kao znak poštovanja prema vojnoj tradiciji i historiji službe kojoj je pripadao.
Američka zastava sa puškom AR-15 (na ramenu)
Tetovaža prikazuje američku zastavu koja se "prelijeva" u obris jurišne puške AR-15. Ovo je jasna poruka podrške Drugom amandmanu američkog Ustava (pravo na posjedovanje oružja) i simbolizira spremnost građanina-vojnika da brani državu.
Mač i Krst (na ruci)
Prikazuje mač čija drška formira krst. Ovo je klasičan motiv "Hristovog ratnika" (Miles Christi), koji sugeriše da je njegova vjera neodvojiva od njegove spremnosti na borbu i odbranu svojih uvjerenja.
Zmija "Join, or Die" (na podlaktici)
Radi se o poznatom crtežu isjeckane zmije koju je nacrtao Benjamin Franklin 1754. godine. To je bio poziv na jedinstvo američkih kolonija protiv kolonijalnih sila. Za Hegsetha ona predstavlja otpor tiraniji i važnost nacionalnog jedinstva.
Hebrejski natpis "Josiah"
Na unutrašnjoj strani ruke ima istetovirano ime svog najstarijeg sina na hebrejskom jeziku. Ime Jošija (Josiah) nosio je i biblijski kralj koji je bio poznat po tome što je "očistio" Izrael od idola i vratio narod izvornoj vjeri, što nosi dodatnu simboliku u Hegsethovom svjetonazoru.
Sve ove tetovaže zajedno čine ono što kritičari nazivaju "ikonografijom hrišćanskog militarizma", dok ih Hegseth brani kao legitimne simbole svoje vjere i patriotizma.

Evo ti, na desnoj nadlaktici. Vidi i splinter voli ovu tematiku. Otkud da dedzal ima između očiju, imaju predaje da je jednook ćorav, zato su selefije izbacivale TV iz kuća, neko provalio da je dedzal. Čitao sam knjigu onog turčina, Tajna veza, on je godinama izučavao ovu tematiki, sto islamsku, tako i kršćansko judejsku, mislim da je ulazio i u neke vatikanske biblioteke.. Elem, isto tvrdi da je dezdal skriven, čeka svoj trenutak, da je stoljećima tu, ali on je dosta povezao sa bermudskim trouglom, da je u suštini tu njegova nevidljiva tvrđava, da su puno tehnoloski napredniji i da UFO su u suštini njegova vojska. Ovo je za one druge teme gdje dozer pise. Onako, knjiga je vise SF, ali ja volim nekad i takve knjige pročitati..Ima zanimljvih konstatacija, neke se podudaraju sa islamskim izvorima, mnoge i me baš. Ali ovo sto pogan radi, sve vodi ka tome... Zanimljiva je priča o Solomonovom/Sulejmanovom hramu kojeg cionisti potkopavaju za novi hram, a jedna predaja veli da su Jusufove kosti za Musaovim zapovjedima, njegovim stapom ukopani negdje ispod hrama..Kad je Musa/Mojsije preveo Benu Israil u Kenan, Palestinu da su donijeli Jusfove kosti. Ko voli neka istrazuje,AI to fino sublimira i objasni.
- Hajlac
#67806 Re: IRAN
UK se ponasa kao da je 1942-a tj. stanje rata s nekom susjednom drzavom pa vojna policija upada u stanove i odvodi na ispitivanja provjere "nepodobnih", ili kao Ameri kad su japance strpali u koncentracione logore
- Hajlac
#67807 Re: IRAN
Kratak video o Iranskoj dijaspori na Zapadu:
- skrbavi-admin
#67808 Re: IRAN
prije nego odjebes na foe jer si ti onaj bolesnik sto slavi genocid nad muslimanimaDangubic wrote: ↑27/03/2026 10:19Ja sam Bosnjo, nisam Bosnjak jer jer je to samo strani naziv tj Ugarski naziv za Bosanac i zasto bi sebe nazivao po stran nazivu kad imam svoj ,pedofil ti je tata.skrbavi-admin wrote: ↑27/03/2026 10:10Ja sam Bosnjak, Bosanac na zapadu - kad se upisujem potpisujem sam Bosnian, Bosnien.... Nikakav Bosnjo nisam.... Jes cuo pedociofile....
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%A1n ... BEupanija)
ima ih jos Dragan Bosnjak, Srecko Bosnjak, Damir Bosnjak....
koliko si glup da nisi shvatio igru rijeci pedociofil je trebalo da znaci PedofiloCionistofil... dakle postivalac pedofilnih cionista u tvom slucaju lizoguzetalo i za malo afganske plate prodano govno
- Hajlac
#67809 Re: IRAN
Pedo-cionistima je cilj URUSAVANJE "REZIMA" u Iranu i totalni raspad drzave na balkanizirane etno-gubernije. Jer kad si mali i ojadjen medju-etnickim tenzijama, tad je najlakse vedrit i oblacit te izvlaciti naftu i plin kao sto su 20 godina radili u Iraku, zadnjih nekoliko uveliko rade u Libiji...
-
Dangubic
#67811 Re: IRAN
Dobri argumentiTananarive wrote: ↑27/03/2026 10:20Dangubic wrote: ↑27/03/2026 09:55Bravo i ja sam usmjeren na krsenje ljudskih prava pogotovo nakon svega sto sam licno vidio u Iranu,Saudijskoj Arabiji itd. Da li vidis ubijanje preko 10000 demonstranata u Iranu samo sto su demonstrirali ili za bilo koju kritiku vjesanja na trgu, Da li vidis ubijanje ljudi koji su dosli na koncert od strane Hamasa? Gdje su prava tih ljudi? Oni nisu bitni ? Veselis se dronovima koje je dobio Hesbulah ,kao sad ce oni nesto napravitidr_Evil wrote: ↑27/03/2026 08:58
Ne ulazim u dobro i zlo. Djelujem na osnovu onog sta vidim, ovdje se radi o tome da je neko prekrsio medjunarodno pravo, izvrsio agresiju na suverenu zemlju nakon samovoljnih sankcija koje traju 50 godina. Ja sam usmjeren na krsenje medjunarodnog i ljudskih prava.
Sto se tice zlocina agresora u Palestini, zar je potrebno da uopste o tome raspravljamo? Jedino sto je teze je da se radi u ime rasne teorije, nakon onog nikad vise.![]()
au koji mentalni proljev, džaba se trudiš salonac, 100 x ponovljena cio laž neće postati istina
Last edited by Dangubic on 27/03/2026 12:02, edited 1 time in total.
- skrbavi-admin
#67812 Re: IRAN
od prvog dana primijetio.... neko je puko da onaj ko je izbjego atentate je 6zvjezdasti zvizdac.... e otog generala vise nejma
mozda i namjerno tako se puste da se iscisti krv i da mladja zajebanija pametnija dodje na vlast
ja kako vec rekoh imadoh teoriju da svoje fetve nece da ponistavaju dok je Ajatolah ziv pa smatram ako je ikad bilo - sad je vrijeme da prave TN oruzje.....
- Toffee karamela
#67813 Re: IRAN
Admiral Lošo samo što se nije javio kao dobrovoljac u iransku vojsku
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=htykncIO480&t=3166s[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=htykncIO480&t=3166s[/youtube]
- Hajlac
#67814 Re: IRAN
GENOCIDNA TVOREVINA
Nije nikakvo cudo sto Aleksandar Vucic i Dodik podrzavaju iste.
Nije nikakvo cudo sto Aleksandar Vucic i Dodik podrzavaju iste.
-
splinter
#67816 Re: IRAN
"Enes radijAllahu anhu prenosi da je Resulullah sallAllahu alejhi we sellem rekao: Između očiju će mu biti napisano kafir (nevjernik). (Buhari, 13/91)last mohicans wrote: ↑27/03/2026 11:36-Chesterfield- wrote: ↑27/03/2026 10:29splinter wrote: ↑27/03/2026 09:21
SpoilerShowVidi Dozeru, ovaj trenutni sastav, vrh, elta, (civilni i vojni) nazovi to kako hoćeš koji trenutno predvodi "najveću demokratiju" svijeta je najveća skupina bandita i psihopata okupljena oko centra moći još od nacističke Njemačke. Koliko god to nama izgledalo smiješno nekada ili čudno, ili to spremili u odjeljak po nazivom "teorija zavjere", oni postupaju po davno isplaniranoj agendi utemeljenoj na vjerskom fanatizmu, idolopoklonstvu, satanizmu i svemu što ide uz to.
Pa pogledaj samo vjerske seanse u zvaničnim institucijama, bilo da ih organizuje narandža ili psiho Hegseth, mislim to nema veze sa sekularnom državom, bilo čim normalnim Za njih je ovo vjerski, zapravo lažni križarski rat a Epsteinovi dokumenti su samo vrh ledenog brijega. Oni sada kidišu na Iran, jer su na neki način zeokružili dobar dio Bliskog istoka, na isti način kao što su svojevremno kidisali na Irak, posebno područje oko Basre, anakon Irana slijedaća je Turska. Nije to samo simbolika, bez obzira kako mi to komentarisali ovvdje, bitno je u šta oni vjeruju, a oni imaju moć. Dedžal ej trenutno zatočen na u samostanu na jednom ostrvu negdje na istoku. Kasnije će se pojaviti u Horosanu (Isfahan) .
Previše simbolike sa otokom Kharg i starim nestorianskim samostanom i crkvom koja su tu nalazi stoljećima.
Pa tetovaža na arapskom koju ima Hegseth sa natpisom Kjafir, a istu ima Dedžal između očiju itd itd. Mislim to su jednostavno fanatici koji imaju ogromnu moć, uostalom oni više ni ne kriju da je rat na neki način križarski pa očekuju da se što više vjerskih budala iz njihovih redova upeca ne to,
SpoilerShowGdje si našao da piše Kjafir?
Ovo tvrdi Gemini..Evo detaljnog popisa tetovaža Petea Hegsetha i njihovih značenja u tekstualnom obliku:
Ovo je njegova najuočljivija tetovaža. Sastoji se od jednog velikog centralnog krsta okruženog sa četiri manja krsta. Simbol potiče iz 11. vijeka i perioda krstaških ratova. Za Hegsetha on predstavlja "hrišćansko naslijeđe" i pet Hristovih rana, ali je u Pentagonu označen kao sporan jer ga ekstremističke grupe ponekad koriste kao simbol hrišćanskog nacionalizma.
Latinski izraz koji u prevodu znači "Božija volja". To je bio direktni borbeni poklič hrišćanskih vitezova tokom Prvog krstaškog rata. Hegseth je zbog ove tetovaže bio povučen sa osiguranja Bidenove inauguracije 2021. godine, jer su je vojne obavještajne službe klasifikovale kao simbol koji koriste grupe povezane sa nadmoći bijele rase, iako on tvrdi da je to isključivo vjerski citat.
Ispisano ukrasnim krasopisom, ovo su prve tri riječi Ustava Sjedinjenih Američkih Država. Tetovaža simbolizira njegovu odanost američkom zakonu i uvjerenje da vlast proizlazi iz naroda, a ne od elite.
1775 (na zglobu)
Ovo je godina osnivanja Američke kopnene vojske (U.S. Army). Hegseth, koji je bio pješadijski oficir, istetovirao je ovu godinu kao znak poštovanja prema vojnoj tradiciji i historiji službe kojoj je pripadao.
Tetovaža prikazuje američku zastavu koja se "prelijeva" u obris jurišne puške AR-15. Ovo je jasna poruka podrške Drugom amandmanu američkog Ustava (pravo na posjedovanje oružja) i simbolizira spremnost građanina-vojnika da brani državu.
Mač i Krst (na ruci)
Prikazuje mač čija drška formira krst. Ovo je klasičan motiv "Hristovog ratnika" (Miles Christi), koji sugeriše da je njegova vjera neodvojiva od njegove spremnosti na borbu i odbranu svojih uvjerenja.
Radi se o poznatom crtežu isjeckane zmije koju je nacrtao Benjamin Franklin 1754. godine. To je bio poziv na jedinstvo američkih kolonija protiv kolonijalnih sila. Za Hegsetha ona predstavlja otpor tiraniji i važnost nacionalnog jedinstva.
Na unutrašnjoj strani ruke ima istetovirano ime svog najstarijeg sina na hebrejskom jeziku. Ime Jošija (Josiah) nosio je i biblijski kralj koji je bio poznat po tome što je "očistio" Izrael od idola i vratio narod izvornoj vjeri, što nosi dodatnu simboliku u Hegsethovom svjetonazoru.
Sve ove tetovaže zajedno čine ono što kritičari nazivaju "ikonografijom hrišćanskog militarizma", dok ih Hegseth brani kao legitimne simbole svoje vjere i patriotizma.
Evo ti, na desnoj nadlaktici. Vidi i splinter voli ovu tematiku. Otkud da dedzal ima između očiju, imaju predaje da je jednook ćorav, zato su selefije izbacivale TV iz kuća, neko provalio da je dedzal. Čitao sam knjigu onog turčina, Tajna veza, on je godinama izučavao ovu tematiki, sto islamsku, tako i kršćansko judejsku, mislim da je ulazio i u neke vatikanske biblioteke.. Elem, isto tvrdi da je dezdal skriven, čeka svoj trenutak, da je stoljećima tu, ali on je dosta povezao sa bermudskim trouglom, da je u suštini tu njegova nevidljiva tvrđava, da su puno tehnoloski napredniji i da UFO su u suštini njegova vojska. Ovo je za one druge teme gdje dozer pise. Onako, knjiga je vise SF, ali ja volim nekad i takve knjige pročitati..Ima zanimljvih konstatacija, neke se podudaraju sa islamskim izvorima, mnoge i me baš. Ali ovo sto pogan radi, sve vodi ka tome... Zanimljiva je priča o Solomonovom/Sulejmanovom hramu kojeg cionisti potkopavaju za novi hram, a jedna predaja veli da su Jusufove kosti za Musaovim zapovjedima, njegovim stapom ukopani negdje ispod hrama..Kad je Musa/Mojsije preveo Benu Israil u Kenan, Palestinu da su donijeli Jusfove kosti. Ko voli neka istrazuje,AI to fino sublimira i objasni.
A u drugoj predaji stoji: biće pravilno poredana slova: ke, fe, re, pročitaće ih svaki musliman. (Muslim, 18/95)
100%, kad ti kažem.
Osim toga, ta simbolika, da je zatočen u manastiru na nepoznatom otoku, negdje na istoku, ali će se pojaviti u Horosanu, tačnije Isfahanu i tako dalje i tako dalje.
Bez obzira na naša vjerovanja i autentičnost svega pomenutog, mi smo nebitni, gomila anonimusa kako god, ali su u cijeloj priči bitni ljudi koji imaju trenutno najveću moć na svijetu, a koji izgleda ne odustaju od svog fanatizma.
-
MinistarKulture
- Tananarive
#67818 Re: IRAN
meni je četničko genocidaška spika uvijek bila kristalno jasna, cio lizač, ti si bošnjo ko i moje kineske patikeDangubic wrote: ↑27/03/2026 11:59Dobri argumentiTananarive wrote: ↑27/03/2026 10:20Dangubic wrote: ↑27/03/2026 09:55
Bravo i ja sam usmjeren na krsenje ljudskih prava pogotovo nakon svega sto sam licno vidio u Iranu,Saudijskoj Arabiji itd. Da li vidis ubijanje preko 10000 demonstranata u Iranu samo sto su demonstrirali ili za bilo koju kritiku vjesanja na trgu, Da li vidis ubijanje ljudi koji su dosli na koncert od strane Hamasa? Gdje su prava tih ljudi? Oni nisu bitni ? Veselis se dronovima koje je dobio Hesbulah ,kao sad ce oni nesto napraviti![]()
au koji mentalni proljev, džaba se trudiš salonac, 100 x ponovljena cio laž neće postati istinamentalni proljev je kod ljudi koji nisu u stanju normalno da komuniciraju nego u nedostatku argumenata koriste uvrede ali tebi naravno nije jasno o cemu ja pisem.
- SpecialOffer
#67819 Re: IRAN
Iznad Kafir tetovaze Deus Vult (Bozja volja), sto je bio moto krstasa u krstaskim ratovima.last mohicans wrote: ↑27/03/2026 11:36-Chesterfield- wrote: ↑27/03/2026 10:29Gdje si našao da piše Kjafir?splinter wrote: ↑27/03/2026 09:21
Vidi Dozeru, ovaj trenutni sastav, vrh, elta, (civilni i vojni) nazovi to kako hoćeš koji trenutno predvodi "najveću demokratiju" svijeta je najveća skupina bandita i psihopata okupljena oko centra moći još od nacističke Njemačke. Koliko god to nama izgledalo smiješno nekada ili čudno, ili to spremili u odjeljak po nazivom "teorija zavjere", oni postupaju po davno isplaniranoj agendi utemeljenoj na vjerskom fanatizmu, idolopoklonstvu, satanizmu i svemu što ide uz to.
1775 (na zglobu)
Mač i Krst (na ruci)
-
esso_sa
#67820 Re: IRAN
Znaci, ocekujemo dolazak zlog, mitskog bica, koje ima armiju UFO letjelica, a trenutno se krije u bermudskom trokutu
Da li ste vi normalni?
Da li ste vi normalni?
- Hajlac
#67821 Re: IRAN
Isto kao da Denis Becirovic izlaze (al kad bismo se zajebavali)
- Hajlac
-
last mohicans
#67823 Re: IRAN
Nismo, sta imaš protiv, pa to je religijski, mitoloski i historijski kontekst. Niko ne tvrdi da će i kad će to biti, uzmi ili odbaci. Ja sam u svom postu stavio da su neke stvari iz navedene knjige SF. A reci nam kako i zašto ovaj klosar Hegseth ima tetovaze kjafir, evo i ovu iz krstaških ratova, zasto poziva na krstaški rat protiv muslimana, nebitno šija ili sunija..Taj kreten je ministar odbrane najvece vojne sile na svijetu.. Misliš da je njemu do demokratije u Iranu.. Njemu je cilj ubijati muslimane, prvenstveno i zadovoljiti cionističko evangelističke porive, pa ti vjerovao ili ne vjerovao u Dedzala i Armagedon. Pročita li gore da je narandza poslao vojsci poruku da je nadahnut Đisusom i Armagedon spominje. Moze predsjednik USA srati, a ne mozemo mi na forumu..
- tramvajtrojka
#67824 Re: IRAN
Pusti vidis da je ova tema postala dnevna slikovnica od hajlaca i dozera sta vide na društvenim mrežama sa njihovog feeda to i prenesu bukvalno zatrpavanje teme sa besmislicama i boomer contentom, nista pametno u vezi sukoba ne mozes pročitati zadnjih sedam dana
- SpecialOffer
#67825 Re: IRAN
Ovdje je stvar o kakvim debilnim glavam je rijec na pozicijama moci i u sta ti debili vjeruju, pocevsi od obecane zemlje.