E sada bi još bilo dobro da malo prečekiraš sve programe glede Slideshow-a i radiotexta. Da li je u međuvremenu došlo do neke promjene. DAB je živa stvar, barem na početku. Ipak je to samo test. Neke stanice se znaju potruditi, da testiraju sve prednosti digitalizacije.
Logo mislim, da već imaju svi. Ali, da li koja stanica dodatno pušta i druge sličice (omot CD-a, …). Dakle, da li je Slideshow statičan ili dinamičan. Također je potrebno provjetriti stari spisak i stanje sa RT-om. Koja stanica pušta samo slogan, a koja i druge informacije (naziv izvođača i pjesme, …).
Za Radio M Kids se je vidjelo, da se u radiotextu ispisuje naziv izvođača i pjesme.
Da li su nazivi pjesama ispisani na displayu u skladu sa onim, što se čuje iz zvučnika. O kakvim se zakašnjenjima radi, minimalnim ili drastičnim (kao što sam ja primjetio na M Ex Yu)?herdarko wrote: ↑03/09/2025 00:01 Kalman Radio – Širom otvoreni program![]()
![]()
![]()
![]()
RADIO M – ispisuje se naziv izvođača i pjesme
M PLUS – ispisuje se naziv izvođača i pjesme
ON FM – ispisuje se naziv izvođača i pjesme
M ExYu – ispisuje se naziv izvođača i pjesme (Bolero – Galebovi), ali iz zvučnika ide pjesma od Novih fosila – Sedam dugih godina. Očito prikaz pravog naziva izvođača i pjesme kasni.
M Narodna – ispisuje se naziv izvođača i pjesme (naziv izvođača i pjesme ide i u kvadratiću za Slideshow (omot CD-a, logo, …)
HIT FM – To je to!![]()
BN Radio –ne prikazuje se ništa
Radio Laktasi – Radio Laktasi![]()
Kiss FM – SVE ZA TVOJ DOBAR OSJECAJ – Slusajte nas!![]()
Radio Sedrenik – Muzika bez granica![]()
![]()