Tacno.Romanija wrote: ↑25/03/2026 11:53Bez da se ljutis, ali kao i 99% postova ovdje, tvojh prvi post na pocetkuy napada sa tvojim predvidjanjima i kao i ovaj sada su samo tvoja projekcija trenutacnog stanja koje namices na svoj narativ, sto se bas ne podudara sa faktickim stanjem u cetvrtoj sedmici rata.lajkujMe wrote: ↑25/03/2026 07:30 Ovdje navijanje i atmosfera na ovoj temi podsjecaju na onu nakon 1999 i Srbije. Ono Nato ih satro sa zemljom ali Srbija je nekako pobjedila jer je oborila jedan f117 i imaginarnih 9 helikoptera a uz to napali Aerodrom u Tirani gdje su pobili 3000 Americkih marinaca. E taj nivo svjesti je ovdje na forumu za Iran.
Izgubili kompletno rukovodstvo u prvih sat vremena, sravinili im sa zemljom namjensku industriju i nuklearna postrojenja a bucaju ih jos.
Cisto da podsjetim na skor SAD je izgubio 5 letjelica od kojih su 3 cin prijateljske vatre.
Istina Iran je rokao pogotovo prvih dana zestoko i najvise stete su napravili Arapskim zemljama jer su ih iznenadili.
Evo 2 sedmica, obistinilo se ono sto sam rekao Iran ispaljuje mal broj projektila pokoji prodje i mora proci ali direktna steta je minimalna, pogotovo steta u Izraelu koja je btw vecinom materijalna steta vrlo je mali broj zrtava s Izraelske strane.
Jedini adut koji Iran sad jos ima je Hormuski zaljev a i to su na putu da izgube.
Ovaj rat je pri kraju a to je evidentno i zivo me zanima kako ce te opravdati ovdje kad Iran pristane na uvjete Amera.
Ako nista ovih 15 uvjeta je razumno, ne ko u Rusa denacifikacija Ukrajine i ta sranja.
Ono sto je.mene uvijek.cudilo kakva je potreba ljudi da dolaze.na.mjesta na kojima se.drugacike razmislja nego sto oni razmisljaju I sad kao ubjeduju druge. Ovo je jasno I bjelodano proiranski (kada.gocorim o.ovom ratu) forum. Ako hoces da falls amerikance, izrael, da pametujes ko,sta ides na neki drugi forum gdje si ti velika vecina. Sta's ovdje. Ovdje mi navijamo I podrzavamo Iran.
Jedino ako nisi placen da prosipas neku propaganda na suparnickim forumima ili tako nekim slicnim mjestima. Onda bih razumio.