Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote: ↑18/03/2026 14:55
koliko su para ostavili premium korisnici najmanje 1giga bi trebalo da bude.
Zigne me oko srca kad vidim TM HR ponudu za 24e 1Gbps/500 Mbps
Žigne i mene vala ako je tako, a živim u švabiji, manje mjesto (nekih 20k stanovnika, svega 20km od velikog grada) ali kablovska plafon, za DL 400mbps (UL jedva 30mbps) plaćam 35eura+5eura mjesečno najam Fritzbox-a (PYUR se zove operater).
Ontopic: evo duo light kod mojih, jel ovo standardna brzina 200?! TP-Link WiFi ruter AX3000
Samo UL je očajan vala, mogli su barem 10% od DL dati.
Pozdrav supportu Telemacha,
posto vidim da se povecala brzina premium korisnicima uradio sam par speed testova i vidim da je kod mene ostala ista,
valjda trebate osvjeziti konfiguraciju mog modema ili sta li vec, te vas molim da to uradite kako bih uzivao u svim blagodetima koje pruzate za cijenu koju placam. Hvala..
alipasijaner wrote: ↑18/03/2026 20:44
posto vidim da se povecala brzina premium korisnicima uradio sam par speed testova i vidim da je kod mene ostala ista,
valjda trebate osvjeziti konfiguraciju mog modema ili sta li vec, te vas molim da to uradite kako bih uzivao u svim blagodetima koje pruzate za cijenu koju placam. Hvala..
Bilo bi lijepo da su napisali šta treba da se uradi, reset rutera ili šta da se dobije navedena brzina.
Pozdrav @alipasijaner,
Hvala na obraćanju. Izvršili smo osvježenje usluge iz baze te bi brzina sada trebala biti dostupna. U slučaju potrebe za dodatnom podrškom budite slobodni da nam se javite u pp. Uvijek smo na raspolaganju.
gentoo wrote: ↑19/03/2026 09:14
I meni je zakucano na 400-ak down a zanimljivo up ide 34-35. I nije do mene i do moje opreme.. kabl je
Pozdrav @gentoo i @emir94,
Izvršili smo refresh i vaših usluga te ljubazno molimo da izvršite nova mjerenja, nove brzine bi trebale da su uredno dostupne na vašim modemima. Stojimo na raspolaganju.
gentoo wrote: ↑19/03/2026 09:14
I meni je zakucano na 400-ak down a zanimljivo up ide 34-35. I nije do mene i do moje opreme.. kabl je
Pozdrav @gentoo i @emir94,
Izvršili smo refresh i vaših usluga te ljubazno molimo da izvršite nova mjerenja, nove brzine bi trebale da su uredno dostupne na vašim modemima. Stojimo na raspolaganju.
profesor71 wrote: ↑19/03/2026 12:10
@Telemach mozete li i meni refreshovati tu bazu, kad vec refreshujete?
Pozdrav @profesor71,
Hvala na javljanju. Zamolit ćemo da nam putem privatne poruke potvrdite korisničke podatke kako bismo mogli izvršiti osvježenje usluge. Stojimo na raspolaganju.
@Telemach
Pošto niko nije postavio konkretno pitanje: šta će biti od 01. aprila sa sportskim sadržajem na Telemachu, s obzirom da svi sadržaji za područje BiH prelaze sa SK na Arena Sport kanale?
MTV wrote: ↑19/03/2026 15:20
Saznat ces prvog aprila
i onda ti recimo kazes evo arena kanala ali ne kazes gdje, i svi ovdje procitaju i pocne igranka ko za povecanje brzine, kako to on ima ja nemam... aprililili
Maharadza wrote: ↑18/03/2026 17:57
Žigne i mene vala ako je tako, a živim u švabiji, manje mjesto (nekih 20k stanovnika, svega 20km od velikog grada) ali kablovska plafon, za DL 400mbps (UL jedva 30mbps) plaćam 35eura+5eura mjesečno najam Fritzbox-a (PYUR se zove operater).
Ontopic: evo duo light kod mojih, jel ovo standardna brzina 200?! TP-Link WiFi ruter AX3000
Pozdrav @alipasijaner,
Hvala na obraćanju. Izvršili smo osvježenje usluge iz baze te bi brzina sada trebala biti dostupna. U slučaju potrebe za dodatnom podrškom budite slobodni da nam se javite u pp. Uvijek smo na raspolaganju.
Kad već osvježavate pridružujem se i ja .. Podaci u pp ,hvala.
Pozdrav @typeOnegative,
Hvala na dostavljenim podacima, pisali smo Vam pp.
Prije svega , hvala na brzom odgovoru i intervenciji ali ...
Dosao sad kuci i provjerio , stanje nepromijenjeno ,čak malo i lošije nego inače i bez promjena i nakon dva restarta gatewaya ??
semsasuljakovic wrote: ↑19/03/2026 14:06
@Telemach
Pošto niko nije postavio konkretno pitanje: šta će biti od 01. aprila sa sportskim sadržajem na Telemachu, s obzirom da svi sadržaji za područje BiH prelaze sa SK na Arena Sport kanale?
Zdravo @semsasuljakovic,
Hvala na upitu. Svjesni smo izazova s dostupnošću sportskih sadržaja i želimo Vas obavijestiti da intenzivno radimo na tome da svi sadržaji budu ponovo dostupni. Izuzetno nam je važno da što prije omogućimo kompletan sportski sadržaj u Vašim domovima, te na tome ubrzano radimo.
Molimo Vas za još malo strpljenja dok finalno rješavamo situaciju i zahvaljujemo na razumijevanju.