ma ja udri po sirotinji, jes ti bas...
neka neka, ide nova godina opet, opet ce te huja drmat zbog vod sekcije.
Moderator: Benq
ma ja udri po sirotinji, jes ti bas...
sta ba udri po sirotinji?
a sta je problem s tobom i s njima, oni placaju i koriste ono sto mogu. Sta to ima s tobom i s tim sto si ti "bogatiji" i placas sto zelis.tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:09sta ba udri po sirotinji?SpoilerShow
do kad cemo se izvlaciti na to udri po sirotinji?
zasto da ti placas lupam 50 ja 90 i da imamo isto?
ko ti brani da i ti uzmes premium?
ako nemas jbg
ne bunim se ni ja sto ne mogu vecerati u hiltonu nego jedem u fastfoodu
jbt kad cete skontati da sve moras platiti da bi imao nesto sto zelis a ako ne mozes platiti jbg ne koristis to
ovo je upravo nas problem sirotinja smo nemoj nas daj nam a da drugi placaju
a taj isti siromah vozi auto koje ne moze odrzavati i sl
Zdravo @Emojti,Emojti wrote: ↑18/03/2026 13:35 @Telemach
Ne znam zasto ste nas na EON light zaobisli? I mi placamo visoku cijenu koja uvijek raste. Ja sam zadovoljan download brzinom, i ovako je ne mogu iskoristit osim ako ne skidam nesto. Nego upload brzina je ocaj, shvacam koaksijalna infrastruktura ogranicena po pitanju upload brzina, ali cak i najmanje povecanje moguce bi bilo super. U danasnje vrijeme svi mi saljemo neki sadrzaj preko vibera, whatsappa i drustvenih mreza a brzina od 20Mbit je bas spora.
problem je sto ja citavo vrijeme placam 90 ti 50 i zelis isto kao i jasemirsar wrote: ↑18/03/2026 14:12a sta je problem s tobom i s njima, oni placaju i koriste ono sto mogu. Sta to ima s tobom i s tim sto si ti "bogatiji" i placas sto zelis.tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:09sta ba udri po sirotinji?SpoilerShow
ako nemas jbg
jbt kad cete skontati da sve moras platiti da bi imao nesto sto zelis a ako ne mozes platiti jbg ne koristis to
Ja sto ne mogu kore na rende i ovih umisljenih novokomponovanih bogatuncica...
ali nije to tema, sve ima svoje.![]()
e jesi sitnicav, placao sam ja svojevremeno LoL najveci paket i paralelno Tmach premium paket godinama. Aj pokusaj naci neki moj komentar bilo gdje tipa "sto ste njima dali", ne's ga naci. Zato se cudim vama bogatuncicima, uzeli bi onoj sirotinji i ono malo sto imaju. Fakat sam razocarat u takav soj.tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:15problem je sto ja citavo vrijeme placam 90 ti 50 i zelis isto kao i jaSpoilerShowsemirsar wrote: ↑18/03/2026 14:12a sta je problem s tobom i s njima, oni placaju i koriste ono sto mogu. Sta to ima s tobom i s tim sto si ti "bogatiji" i placas sto zelis.tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:09sta ba udri po sirotinji?SpoilerShow
ako nemas jbg
Ja sto ne mogu kore na rende i ovih umisljenih novokomponovanih bogatuncica...
ali nije to tema, sve ima svoje.![]()
eto ti znas da sam novokomponovani bogatuncic
naravno da ima svoje
mi premium dobili sto smo zasluzili
Prebaci se i ti na EON Light pa plaćaj šeset maraka i kusur ko te goni da plaćaš devedeset.tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:09sta ba udri po sirotinji?
ako nemas jbg
niko ti ne uzima nista imas ono sto imassemirsar wrote: ↑18/03/2026 14:22e jesi sitnicav, placao sam ja svojevremeno LoL najveci paket i paralelno Tmach premium paket godinama. Aj pokusaj naci neki moj komentar bilo gdje tipa "sto ste njima dali", ne's ga naci. Zato se cudim vama bogatuncicima, uzeli bi onoj sirotinji i ono malo sto imaju. Fakat sam razocarat u takav soj.![]()
P.S. Mislis da si zasluzio to sto si dobio? Tek ces da dobijes zasluzeno.![]()
Pa ovo je meni ok, ipak su to Premium korisnici..Telemach wrote: ↑18/03/2026 13:19Pozdrav @Paja Eldin, @Minlor, @joyjoy , @warzone, @Emojti, @rida1976 , @eldinowski, @kakaljin,
Hvala što nas pratite na ovaj način.
Na unapređenju naših usluga radimo neprekidno te smo ovoga puta dodatno povećali download brzine u našim EON Premium, Eon Premium Duo i Fiber paketima. Pratimo i bilježimo prijedloge naših korisnika koji su nam jako važni zbog poboljšanja usluga. Dodatni noviteti su u planu, nastavite nas pratiti kako biste saznali šta sve spremamo.
placam sto zelim i sta dobijem sve u tom paketuPaja Eldin wrote: ↑18/03/2026 14:28Prebaci se i ti na EON Light pa plaćaj šeset maraka i kusur ko te goni da plaćaš devedeset.tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:09sta ba udri po sirotinji?
ako nemas jbg

ja se ne zalim, dje si to vidio?tokio25 wrote: ↑18/03/2026 14:30niko ti ne uzima nista imas ono sto imasSpoilerShowsemirsar wrote: ↑18/03/2026 14:22e jesi sitnicav, placao sam ja svojevremeno LoL najveci paket i paralelno Tmach premium paket godinama. Aj pokusaj naci neki moj komentar bilo gdje tipa "sto ste njima dali", ne's ga naci. Zato se cudim vama bogatuncicima, uzeli bi onoj sirotinji i ono malo sto imaju. Fakat sam razocarat u takav soj.![]()
P.S. Mislis da si zasluzio to sto si dobio? Tek ces da dobijes zasluzeno.![]()
mi koji placamo vise smo samo dobili
pa ni kod mene neces naci komentar sto ste im pustili sve za novu
samo kazem da je ovo zasluzeno i da vi koji kmecite sto niste dobili nemate pravo
mislim imate pravo al bezveze kmecite
pod ps jel to neka prijetnja?
ne treba se sa malim zadovoljavati, ionako svaki put na kasicicu sve daju a kad uzimaju podobro odvale.upitan wrote: ↑18/03/2026 14:30Pa ovo je meni ok, ipak su to Premium korisnici..SpoilerShowTelemach wrote: ↑18/03/2026 13:19Pozdrav @Paja Eldin, @Minlor, @joyjoy , @warzone, @Emojti, @rida1976 , @eldinowski, @kakaljin,
Hvala što nas pratite na ovaj način.
Na unapređenju naših usluga radimo neprekidno te smo ovoga puta dodatno povećali download brzine u našim EON Premium, Eon Premium Duo i Fiber paketima. Pratimo i bilježimo prijedloge naših korisnika koji su nam jako važni zbog poboljšanja usluga. Dodatni noviteti su u planu, nastavite nas pratiti kako biste saznali šta sve spremamo.
Niste trebali ignorisati ostale korisnike,ali i nas sa Eon Full/Duo paketom..
pa o tome govorim, jesu li svi okolo bolji i podobniji od nas u BiH, zasto uvijek zadnja rupa na svirali,
Zdravo @BurekSamo_,BurekSamo_ wrote: ↑18/03/2026 16:18 @Telemach U kojim naseljima u Mostaru je dostupan optički priključak, to jeste EON Fiber paket?