IRAN
-
swanfilter
#63251 Re: IRAN
Nisam znao za doticnog Damira. Ala, napacenog insana.
Buraz, promijeni prezime i sacuvaces zdravlje. Jos bitnije, bices covjek i ne sovinista.
Aha, da ne smetnem piskaranje o Albancima muslimana sa nacionalnim identitetom prije vjerskog. Toliko se potrudio, al mu je Enver u svemu tome nebitan. Valjda jer pada u vodu teza o Bosnjama koji su zaglibili u nazadnom.
Buraz, promijeni prezime i sacuvaces zdravlje. Jos bitnije, bices covjek i ne sovinista.
Aha, da ne smetnem piskaranje o Albancima muslimana sa nacionalnim identitetom prije vjerskog. Toliko se potrudio, al mu je Enver u svemu tome nebitan. Valjda jer pada u vodu teza o Bosnjama koji su zaglibili u nazadnom.
-
swanfilter
#63252 Re: IRAN
U drzavi u kojoj svi redom nose pusku nema civilnih meta. Simple as that.arman1 wrote: ↑17/03/2026 12:12 Da li je ratni zločin napasti centralni Tel Aviv?
Primjenimo izraelsku sopstvenu logiku:
Nije ratni zločin ako je vojnik u kući. A pošto su svi odrasli u Izraelu, osim nekih procenata, oni koji negiraju oružje, obavili sigurnosnu dužnost, znači da su sve kuće sa odraslima u njima legitimne mete Sasvim je u redu bombardovati školu punu djece, ako imate razloga vjerovati da je odrasla osoba koja je vojnik unutar škole.
Ratni je zločin bombardirati kuće u kojima su samo maloljetnici.
Tako.
Po knjizi [Izraelskoj]
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#63253 Re: IRAN
a u sta pretvoriste temu u bosanski lonac, tipične boŠnje. Jebo vas summir, stavte ga na foe i vozdra, ne znam sto o liku raspravljate samo ga hranite sa tim da on jos vise pise i arlauce. Inace na temi ukrajuna je ok imamo djelimicno pararelna misljenja i imate temu iran tu smo ko nebo i zemlja. Sta to znaci, necu ja nekoga ispravljati i davati misljenja koja ne moze i ne zeli da prihvati. Et tolko o sumiru a i ti sumu smiri dozivljaj, ljudi ginu, bar malo empatije. Bar zbog onih djevojcicau u skoli.
- dr_Evil
#63254 Re: IRAN
Opet... logika iz Srebrenice. Jer'vo i u Jugi je svaki muskarac bio vojno osposobljen.swanfilter wrote: ↑17/03/2026 12:24U drzavi u kojoj svi redom nose pusku nema civilnih meta. Simple as that.arman1 wrote: ↑17/03/2026 12:12 Da li je ratni zločin napasti centralni Tel Aviv?
Nije ratni zločin ako je vojnik u kući. A pošto su svi odrasli u Izraelu, osim nekih procenata, oni koji negiraju oružje, obavili sigurnosnu dužnost, znači da su sve kuće sa odraslima u njima legitimne mete Sasvim je u redu bombardovati školu punu djece, ako imate razloga vjerovati da je odrasla osoba koja je vojnik unutar škole.
Tako.
Po knjizi [Izraelskoj]
Polahko ljudi.
- dr_Evil
#63255 Re: IRAN
Koji je to tekst o Albancima?swanfilter wrote: ↑17/03/2026 12:22 Nisam znao za doticnog Damira. Ala, napacenog insana.
- Billy The Pljuc
#63256 Re: IRAN
I jope administracija krivaChmoljo wrote: ↑17/03/2026 12:20pa čemu forum drugo služi?Billy The Pljuc wrote: ↑17/03/2026 12:16 Čuj, @Chmoljo nemreš na foe, pa jel' to druže stari u dure, jesi li ti u peMziji ili nisi?
Lijepo vas forumaši zamole da ga ne kvotate i vi opet, ne znam šta je razlog i šta vas motiviše, mogu samo da nagađam. Evo npr. forumaš u čijim upisima uglavnom uživam, dr_Evil, ode k'o flak na foe danas, red bi bio da se i ti pridružiš al' si zaštićen k'o mrki međed. Mislim ako baš umirete od želje za dopisivanjem sa istim imaju opcije kao pp ili bez kvotanja, jal' ga imenovali jal' ne, on svakako zna da se njemu obraćate. Poenta je da mi ostali ne želimo da vidimo "(bez)umne bravure" istog.
Nije vam to u redu, tjerate ovako većinu forumaša sa foruma ili u najboljem slučaju sa pojedinih tema.
a to što ne mogu na foe, reci bobiju. drži me na ugovoru o djelu, ako se delić povampiri, još ću i bez penzije i bez zdravstvenog ostati.
Sve znam i sve OK al' eto možete za hater nama ostalima učiniti makar toliko a i dalje "uživati" u razmjeni mišljenja sa dotičnim, zero harms. Ovako baš pojedince dovodite u situVaciju da će ga neko baš baš potražiti u RL ma koliko djelovalo smiješno uopšte pomisliti na isto ili nedajBože da neko drugi nastrada zbog njega, zamjena identiteta
- dr_Evil
#63257 Re: IRAN
Helem, ako vam se vozi do Svedske da ga potrazite, onda nije do mene 
- Ludzak
#63258 Re: IRAN
Ode i Larijani. Ode i režim.
-
4L0n3
#63259 Re: IRAN
Roknulo larijanija, ti hljeb ne moze cojk nista vise ni na twitteru napisat da ga palantir ejaj ne locira.
-
sumirprimus
#63260 Re: IRAN
Uuuuh teske rijeci jebte, nicim izazvan strasno prestrašno bez ijedne osude, daklearman1 wrote: ↑17/03/2026 12:16Nakon ovog rata, ako opet krenu na nas nema nevinih. Oko za oko.dr_Evil wrote: ↑17/03/2026 12:15Nemojte ljudi... istu logiku su koristili cetnici u Srebrenici.arman1 wrote: ↑17/03/2026 12:12 Da li je ratni zločin napasti centralni Tel Aviv?
Tako.
Po knjizi [Izraelskoj]
Polahko, ispecite pa recite.
Totalno ludilo uma o tome govorim, ali ne, sumir je problem jer gaza
-
SuperHans
#63261 Re: IRAN
Mogu roknut koga hoće nista ne mijenja
- Rejhana
#63262 Re: IRAN
dr_Evil wrote: ↑17/03/2026 12:09 Nego, mene vise zabrinjava da si nam se ti u pocetku predstavljao kao komunist, glasac SDP-a, i sve to iz crvene Tuzle, pa onda presao da podrzavas imperijalisticke rezime, neravnopravnost, supermaciju jedne rase, prikaz jednih kao nize rase... i tako.
A drugarica Rejhana je cudo, jos kad posalje crnog druga iz Srbije kako ponizi imperijalistcke wanna be intelektualce, popravi mi dan.
Druže Lenjin. Nemoj ga citirati, higijene radi. I hvala na pohvalama.
Imala sam na forumu xy rasprava sa intelektualno inferiornim ljudima, ljudima niskih kognitivnih vrijednosti, religoznim ahmacima i šalabajzerima, sa pokvarenjacima, ali sam prvi put stavila nekog na foe, jer jednostavno ne mogu ulaziti u dijalog s nekim ko hinjski podržava zlo, a predstavlja se kao demokrata, sekularista i slobodnjak. I nekog ko vidi problem u optoru prema nepravdi, što brane svoje kuće, vinograde i maslinjake i naziva ih teroristima i radikalima, dok onima koji otimaju te kuće, zemlju, pale i otimaju maslinjake i vinograde, proganjaju i ubijaju ljude, žene i djecu u školi daje za pravo da to rade, jer su "napredni", "demokrate". Sve je problem osim jevrejskog radikalizma (cionizma). On kad radi i čini zlo, pali, ubija, pljačka, spletkari, po njemu radi za više dobro samo svi mi ostali to ne vidimo. Kakva uvreda za zdrav razum.
Imaš masu odličnih knjiga, ponajviše od jevrejskih autora koji se ne identificiraju sa tim zlom, sa cionizmom ili nacizmom našeg vremena, i po meni su oni dali najbolji odgovor o kakvoj se psihopatologiji radi.
O, da, i na kraju, nema veze to sa religijom. Ima sa moralom, ljudskim dostojanstvom i čašću, i obrazom.
Foe je iz raja izašao

Last edited by Rejhana on 17/03/2026 12:54, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
- dr_Evil
#63264 Re: IRAN
Totalno ludilo medijskog spina koji kreiras na ovom forumu, ne da sam jednom, nego 3 puta osudio. Ali SOA ne bi bila SOA da ne pokusa napraviti radikalizaciju Bosnjaka po receptu Cokolinde.sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 12:53Uuuuh teske rijeci jebte, nicim izazvan strasno prestrašno bez ijedne osude, dakle![]()
Totalno ludilo uma o tome govorim, ali ne, sumir je problem jer gaza![]()
- Hajlac
-
4L0n3
- p206
#63267 Re: IRAN
Ma ako je hodao po Teheranu sa građanima,nije teško uopšte da ga uprate preko satelita. Mislim da nisu dovoljno oprezni,da bi trebali poraditi na tome jer to ih može koštati na kraju.
- dr_Evil
#63268 Re: IRAN
Nikad saznati necemo, ako jesu onda ce dvojnik da se sepuri po televiziji neko vrijeme dok ga slucajno herc ne opali. Takvu pobjedu slobodnom svijetu ovaj rezim nece dozvoliti.
-
sumirprimus
#63269 Re: IRAN
Dajgle price , svako iole realan i rehabilitiran od našeg ludila vidi da ovo nije normalno da jbe rak rakaRejhana wrote: ↑17/03/2026 12:54dr_Evil wrote: ↑17/03/2026 12:09 Nego, mene vise zabrinjava da si nam se ti u pocetku predstavljao kao komunist, glasac SDP-a, i sve to iz crvene Tuzle, pa onda presao da podrzavas imperijalisticke rezime, neravnopravnost, supermaciju jedne rase, prikaz jednih kao nize rase... i tako.
A drugarica Rejhana je cudo, jos kad posalje crnog druga iz Srbije kako ponizi imperijalistcke wanna be intelektualce, popravi mi dan.
Druže Lenjin. Nemoj ga citirati, higijene radi. I hvala na pohvalama.
Imala sam na forumu xy rasprava sa intelektualno inferiornim ljudima, ljudima niskih kognitivnih vrijednosti, religoznim ahmacima i šalabajzerima, sa pokvarenjacima, ali sam prvi put stavila nekog na foe, jer jednostavno ne mogu ulaziti u dijalog s nekim ko hinjski podržava zlo, a predstavlja se kao demokrata, sekularista i slobodnjak. I nekog ko vidi problem u optoru prema nepravdi, što brane svoje kuće, vinograde i maslinjake i naziva ih teroristima i radikalima, dok onima koji otimaju te kuće, zemlju, pale i otimaju maslinjake i vinograde, proganjaju i ubijaju ljude, žene i djecu u školi daje za pravo da to rade, jer su "napredni", "demokrate". Sve je problem osim jevrejskog radikalizma (cionizma). On kad radi i čini zlo, pali, ubija, pljačka, spletkari, po njemu radi za više dobro samo svi mi ostali to ne vidimo. Kakva uvreda za zdrav razum.
Imaš masu odličnih knjiga, ponajviše od jevrejskih autora koji se ne identificiraju sa tim zlom, sa cionizmom ili nacizmom našeg vremena, i po meni su oni dali najbolji odgovor o kakvoj se psihopatologiji radi.
O, da, i na kraju, nema veze to sa religijom. Ima sa moralom, ljudskim dostojanstvom i čašću, i obrazom.
Foe je iz raja izašao![]()
![]()
Ovo prevazilazi Sve granice, e sad zamislite srbe i Hrvate sto zele da pobjegnu iz takvog drustva/drzave, pa i mnoge bosance bosnjake? Nije tesko zamisliti iskreno. Sve ste gori i gori i sve radIkalniiji samo pogledati postove recimo armana i rejhan3 na ovoj temi
Žasau
- dr_Evil
#63270 Re: IRAN
Mislim drugarice Rejhana da si ga mnogo povrijedila, mora da si mu kakvu knjigu preporucila umjesto twittera, pa ne moze sebi doci 
-
Moenx
#63271 Re: IRAN
Kako to da imamo snimke raketiranja i dron napada na okupiranu Palestinu, no da li se neki telegram kanal pozabavio i napadima na Teheran Iran .
Nekako se slavodobitno prikazujr svaka explozija u okupiranoj Palestini , a drugi okvir ne vidimo tj nije prikazan.
I sta je sa Laridjanijem
Nekako se slavodobitno prikazujr svaka explozija u okupiranoj Palestini , a drugi okvir ne vidimo tj nije prikazan.
I sta je sa Laridjanijem
-
4L0n3
#63272 Re: IRAN
Moze biti, ali ja sam ipak u onom drugom kampu koji smatra da je malo vjerovatno da bi se nesto tako moglo sakriti, makar duze od par dana. Ne vjerujem da su ga roknuli.
A ta posljednja recenica, slazem se. Medijski se doduse moze spinovati sve do besvijesti, satanjahu bi mogao zacas postat mucenik jedine demokratije na ME protiv iranskih krvopija bla bla. Ne vjerujem da je mrtav dok mu mural ne osvane negdje u banja luci
-
sumirprimus
#63273 Re: IRAN
Kakva ona i drugarica., prije ce ti ona biti soa moj evile
Gledaj upisa, zaplakati pasos u ruke uzeti i zapucati za iran nema druge.
Jebga kontam i ja tesko je to tolike godine se hajcalo bosna izmedju istoka i zapada, Iran kao neko na koga se na istoku moze osloniti, zaštitnici islama u svijetu, kad ono, razumijem emocije.
- Thorgerson
#63274 Re: IRAN
I sta je ovo sve donijelo Iranu? Ti ljudi zive u bijedi 50 godina. Cemu i zasto? Svi pricaju koliko milijardi je amerika potrosila. Jebote, njima je 10 milijardi kao nama 10 miliona. Koliko je Iran potrosio?
Nekada treba prihvatiti da nisi jaci, da nisi glavni, da ne mozes biti toliko bas neovisan.
Mislim onako govorim. Za obicni narod. Ovo nema smisla. Svaka ta raketa u iranu je uzeta od ljudi. Isto vazi naravno i za ameriku.
Ja ne znam, nisam bio u iranu. Ali po snimcima i po statistici, nije da je bajan zivot dole. Sad cete reci, ali imaju sve, sta im treba. Ok. Zasto onda niko ne ide u Iran da ima sve to? Nego letite za zapad. Nemojmo biti licemjerni. Evo i mi u bosni imamo sve. Pa je opet malo. Al lako je tudjim mlatit. Komentari tipa zene su im slobodne, ovako, onako. To sve sami hvalospjevi.Pa kad je tako lijepo dole i krasno, sto to niko ne ide dole? Nego obrnuto.
Ne opravdavam ovo sto im se radi, normalno. Nego samo kazem da je narod licemjeran i da gleda na Iran kao neku vau zemlju, ali se drzi zapada kao materine sise.
Iran nam jeste pomogao, ali nam je pomogla i amerika. Ko to ne vidi, onda nije bio u ratu ovdje.
Jer, ja koliko se sjecam mi smo skakali i slavili gledajuci nato napade na rs. Na srbiju i sl. Ne sjecam se bas nekog slavlja oko pomoci od irana, niti slavlja zbog dolaska mudzahedina itd.
Nekada treba prihvatiti da nisi jaci, da nisi glavni, da ne mozes biti toliko bas neovisan.
Mislim onako govorim. Za obicni narod. Ovo nema smisla. Svaka ta raketa u iranu je uzeta od ljudi. Isto vazi naravno i za ameriku.
Ja ne znam, nisam bio u iranu. Ali po snimcima i po statistici, nije da je bajan zivot dole. Sad cete reci, ali imaju sve, sta im treba. Ok. Zasto onda niko ne ide u Iran da ima sve to? Nego letite za zapad. Nemojmo biti licemjerni. Evo i mi u bosni imamo sve. Pa je opet malo. Al lako je tudjim mlatit. Komentari tipa zene su im slobodne, ovako, onako. To sve sami hvalospjevi.Pa kad je tako lijepo dole i krasno, sto to niko ne ide dole? Nego obrnuto.
Ne opravdavam ovo sto im se radi, normalno. Nego samo kazem da je narod licemjeran i da gleda na Iran kao neku vau zemlju, ali se drzi zapada kao materine sise.
Iran nam jeste pomogao, ali nam je pomogla i amerika. Ko to ne vidi, onda nije bio u ratu ovdje.
Jer, ja koliko se sjecam mi smo skakali i slavili gledajuci nato napade na rs. Na srbiju i sl. Ne sjecam se bas nekog slavlja oko pomoci od irana, niti slavlja zbog dolaska mudzahedina itd.
Last edited by Thorgerson on 17/03/2026 13:17, edited 1 time in total.