SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

tokio25

#104026 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

cevapi

zasto je steta kriv za ovo?
krivi su svi iz grasa a neka se utvrdjuje procenat ko je koliko kriv
oni su krivi jer nisu javno reagovali za sve nepravilnosti
vjerovatno neki se bojali zbog gubitka posla neki zbog ucestvovanja u lopovluku neki iz nekog x razloga
i sad kad se desila nesreca upozoravali smo
jeste al koga?
sefa koji kaze ma ajde moze to samo vozi
i kako da steta zna za problem kad se ne prenosi iz firme mozda cak se ne prenosi ni do direktora
al direktor snosi krivicu za to a ne ministar
QSuzi

#104027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by QSuzi »

svesuper25 wrote: 18/02/2026 20:52
drug_profi wrote: 18/02/2026 20:39
svesuper25 wrote: 18/02/2026 14:27 na ministru je da dadne ostavku iz moralnih razloga
Kakvih moralnih razloga? Jel ti razumiješ koncept moralnih razloga?
Jedini ministar koji je cijeli svoj mandat posvetio oporavku javnog prevoza da bi bio siguran, bezbjedan, uredan, treba da iz moralnih razloga podnese ostavku jer nije uspio bas sve da pospremi i popravi sto je bilo sjebano.

Hajd direktor Grasa, on bi trebao te moralne razloge da uvazi, ali ministar Šteta nema apsolutno nikakav razlog da se stidi ili osjeća moralnu krivicu. One je učinio baš sve što je u njegovoj moći da prevoz bude u skladu sa evropskim 21. vijekom.
kazes bezbjedan i siguran saobracaj :shock: :? eto vidimo kako je bezbjedan i siguran.Pa vidis li ti bolan sta pises :shock: kakav lik
pojačaj sa smajli emotikonims, ne čujemo te dobro
Naslovnica

#104028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

JovicSA wrote: 19/02/2026 17:48
svesuper25 wrote: 19/02/2026 17:43
JovicSA wrote: 19/02/2026 17:35

Razumijem ideološku poziciju sa koje nastupaš i sa te pozicije je to opravdano. Šteta sigurno da snosi srazmjernu suodgovornost ali mnogo veća odgovornost je na onima koji su gotovo 20 godina zanemarivali GRAS, okretali glavu od problema u toj firmi i govorili da je sve u redu dok su bivši direktori bagerima krali i uništavali GRAS. Na kraju porediti Sloveniju i nas je teško gledanje kroz roza naočale jer u Sloveniji ne postoji nešto slično da se sistematski uništava neka javna kompanija decenijama a da niko nita ne poduzme.
Daj ba mojne te price,nema 8 OSAM GODINA SDA u SA kantonu .Trojka postavila svog direktora i svoje ljude.Pa valjda je dovoljno tih 8 godina ,da se to preduzece procisti ,i uspostavi red i sistem :? Jel sta god da se desi odmah imas alibi ,ma to je sda kriva.Tu pricu vise niko ne pusi.Trojka je uzela vlast ,a time i odgovornost.Tako prestanite se ponasat kao da ste opozicija.A vlast ste u Sa kantonu 8 godina.Za toliko vrijeme si mogao preokrenut citav kanton..Iznjet u javnost sve transparetno ako je bio kriminal od prije.
Ili ako si nesposoban,fino opet izadji u javnost i reci Mi smo nemocni i nesposobni,tamo je sda pustila svoje korijene i mi tu nista ne mozemo.
Pokrenut je...

- Rješavanje redukcija vode
- Porodiljske naknade
- Kompenzacije za roditelje, nema čekanja na državni vrtić
- Uspostava trolejbusa do Vogošće
- Pruga do Hrasnice (višedecenijski proijekat ralizovan)
- Nabavka trolejbusa, tramvaja
- Rješavanje duga GRAS-a

Samo je dio onoga što je pokrenuto i rješeno. Ja nisam rekao da nemaju nikako odgovornosti ali je ona dosta manja od onoga kako SDA trubarduri prikazuju. Ne počinje GRAS prije 8 godina niti sa dolaskom Štete, Šestorke ili Trojke. Ti bi da amnestiramo sve što je bilo prije ali da svako zrno sudimo Šteti i Trojki. Nije fer, pogotovo u Ramazanu za takav stav i priču.
Zaboravio si dodati sistem adaptivnog upravljanja saobraćajem, još uvijek nije kompletiran ali će i to biti top.
tokio25

#104029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

svesuper25 wrote: 19/02/2026 17:35
drndalo wrote: 19/02/2026 17:34
svesuper25 wrote: 19/02/2026 17:24 Ne pravi se budala,govorim o danu kad se ovo sve desilo.Odmah je trebao neko iz vlade tad izac pred javnost i smirit je.A ne cekat da prodje dva dana.Da se prvo vidi hocel vozac ostat u zatvoru ili ce ga pustit.U normalnim drzavama kad se ovako nesto desi,odmah resorni ministar daje ostavku iz moralnih razloga.A ne da se nesto necka i ceka.
Ne pravim se budala, ja to jesam jer vec 133x s tobom presipam iz supljeg u prazno.

A i ti si, jer pocinjes recenicu kao da jesmo normalna zemlja, a ne kretenski vilajet...
Pa zar nismo doveli trojku da budemo konacno normalna drzava :? da nam konacno svane :?
a bit cemo normalni preko noci?
magicnim stapicem ces pretvoriti sve zelenase da razmisljaju normalno?
magicnim stapicem ces onoga koji krade 30 godina dovesti da prihvati da sutra mozda bude odgovarao za svako krivicno djelo koje je uradio?
JovicSA

#104030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JovicSA »

Nesreće se dešavaju i uvijek će ih biti. Statistički manja je vjerovatnoća da nešto bude sa 25 novih tramvaja i 20 starih nego sa 45 starih koliko ih je navodno potrebno za optimalno funkcionisanje servisa prevoza putnika tramvajem. Dakle jeste sigurnije ali...

1998. godine u Njemačkoj, onoj Njemačkoj koja je za većinu pojam radinosti, kvalitete i marljivosi, se desila nesreća sa IC vozom u mjestu Eschede. Iskočila je cijela kompozicija IC brzog voza, tada najbržeg voza, mislim da se srušio i neki nadvožnjak prilikom prevrtanja i udara kompozicije voza, opšta katasrofa i havarija. :-? Poginula 101. osoba. Krivica prvo bila na mašinovođi pa na odgovornim inžinjerima i šefovima odjela održavanja i konstrukcije dijelova, na kraju i oni djelimično odgovorni za loš dizajn točkova tadašnjeg IC voza. Mislim da ministar nije dao ostavku. DB platio milione odštete ali bez jasnog krivca da kažeš kriv je recimo Hans Muller iz razloga jer je zajebao to i to. Ne! Opšti zaključak je da je ova nesreća splet okolnosti koji se desio i nema jednog krivca. Ponavljam se kao papagaj i spominjem ovu nesreću iz tog razloga da je po meni ova naša nesreća splet okolnosti koje se vuku decenijama.
Image

Bitno je iz ove naše nesreće izvući pouku i lekciju:

- Ne smije se pustiti da se decenijama ne ulaže u JP, ne samo u GRAS već i ostale KJKP RAD, Toplane i sl. (bez obzira na političku opciju koja je na vlasti)
- Mora se konstantno ulagati i raditi na edukaciji ljudi. To se zadnji put radilo možda u Titino virjeme
- Vozači nemaju treninge hitnog zaustavljanja vozila a moguće da ne poznaju sve funkcije vozila kojim upravljaju
. Ne smije se vjerovati na riječ službama unutar GRAS-a, pogotovo ne službi održavanja tramvaja
- Vozači moraju naučiti kulturu odbijanja vožnje ako sumnjaju da vozilo nije i OK i tu ima mora biti zagarantovano pravo da ne može dobiti otkaz ili disciplinski biti gonjen. Naravno prvo moraju biti dodatno educirani a ne da poslije pričaju kako se to dešava godinama neki problem ali niko od njih ranije ne izađe u javnost sa tim problemom.
- JP moraju i javnosti polagati izvještaje na uvid

Može se sada ovdje nakititi dosta toga ali da se ja pitam, kao što se ne pitam ni u rođenoj kući, ja bih tako napravio.
Last edited by JovicSA on 19/02/2026 19:55, edited 1 time in total.
QSuzi

#104031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by QSuzi »

svesuper25 wrote: 19/02/2026 11:12
adnante wrote: 19/02/2026 11:09
JovicSA wrote: 19/02/2026 11:02 Bgm. onaj što je prijetio da će me prijaviti policiji zbog komentara na ovom forumu evo prijavio me i došla mi kazna.
Nisi mi poslao ime i prezime. Ja sam rekao da cu te prijaviti radi iznosenja tvrdnji koje su prvo fuj, a onda su i opasne. Napisati "moguce da je ovo neko namjerno izazvao" jeste za prijavu policiji.
Pa koriste vuciceve metode,ko informer.I treba ga za to prijavit.
????? van kontrole ste obojica
i obojica iznosite isto!
Napisati "moguće" nije tvrdnja, nego mišljenje. Kao kada na portalima napišu "navodno" i nitko ih ne tuži zbog toga

Spinujete oba i trolate, o prijavama ono :roll:
vas dva, u stvari, treba prijaviti, vi odista širite laži i iznosite tvrdnje (ne nagađate, niti iznosite mišljenja) o stvarima koje su još uvijek u istražnom postupku
ono fuj vam back :mrgreen:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#104032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

Bobi wrote: 19/02/2026 17:34
mk ultra wrote: 19/02/2026 17:07 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260219146

Otprilike MUPa KS zaboli neka stvar sto je 70% vozaca na ulici drogirano
E ja budaletina, nakon svih dešavanja ovi opet po starom, to sve otkaz pa jovo nanovo. Kako neko iz firme nije provjerio makar voizačke dozvole ovih par dana, imaju valjda inzinjera zastite na radu. Niko nista, ne kontam kakav to soj ljudi radi tamo :D ? Bolikurac sistem zaposlenih preko veze :D. Ma kakve promjene, u šta da se promijeni, na staro opet po običaju ?
Pa da sad pola grasa dobije otkaz jwr su bezhljebi neradnicki, i to bi bio problem jer sta ce oni sad

I tako dalje... ugl, ubijamo 40% normalnih radi 60% poluusmenih osoba (osmana i trogodaca) koji vjeruju u Boga (navodno) pa se moramo prilagoditi da nas ne ubiju
JovicSA

#104033 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JovicSA »

Skup podrške za Erdoana i Ellu: Građani Banje Luke srcem i dušom uz Sarajevo
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... evo/626354
QSuzi

#104034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by QSuzi »

DaysleepeR wrote: 19/02/2026 16:24 Ja bih prije rekao da lagano propada lov na vještice.
Vidjećemo šta će se utvrditi za ovog što je uhapšen pa pušten.
Najbitnije je bilo naprviti pritisak da vozač nije kriv, nego sve prebaciti na infrastrukturu da se politički ubije Šteta.
upravo ovo
vozači kao voze raspadnute kante, strah ih prijaviti jer kao otkaz, eto više se boje otkaza nego za svoj život dok voze rasulo tramvaje
QSuzi

#104035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by QSuzi »

muha_sa wrote: 19/02/2026 16:42
moimoi wrote: 19/02/2026 16:40 Da hoce nekom od nasih vrlih novinara pasti na um da kontaktira kolege u Ceskoj, a nije da ih nema, pa da se istrazi to “zaljepljenje”. Da li je i Cesima poznato ili se fenomen “zaljepljenja” samo kod nas desava?
Tamo strucnjaci servisiraju i original djelove ugradjuju kad je potrebno nešto zamjenit.
Kod nas je sve improvizacija.
Moje mišljenje--ne mora bit tacno al ......................... :-)
Ja bih i tebe prijavila, nu, TVRDIŠ da je kod nas sve Improvizacija i mjesto lamele se stavi difufna
a i kafana ti je bzvze

:lol: :lol:
svesuper25

#104036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svesuper25 »

ZBOG "KVARA NA SERVERU"

Nadzorne kamere u tramvaju koji je iskočio iz šina nisu radile: Posljednji snimci zabilježeni u novembru prošle godine

Bila je kamera u kabini kod vozača i izuzeta je prilikom vještačenja, izjavio je Šteta
https://avaz.ba/vijesti/bih/1024370/nad ... sle-godine

ako je sve ovo tacno,onda se steti ne pise dobro.
QSuzi

#104037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by QSuzi »

Hakiz wrote: 19/02/2026 16:48
DaysleepeR wrote: 19/02/2026 16:27 Ako dolaziš na radno mjesto drogiran, nije kriv ni kolega ni direktor firme, kriv si samo ti.

Drugo bi bilo da GRAS ima protokole testiranja vozača na drogu na dnevnoj bazi koji nije poštovan.
Obzirom da nema, odgovornost je samo do ovog pojedinca.
Pa, odgovornost direktora je to što nema protokola o testiranju na alkohol i droge.

Naravno da je direktor odgovoran. Radnik je kriv, direktor je odgovoran.

Evo, sada se pojavio odličan razlog i izgovor da se testiranja uvedu.

Ako ga sada ne uvedu, odgovorni su oni koji vode javno preduzeće. Doduše, direktor Grasa i Vlada su u ostavci, pa opet mir, mir, mir, niko nije kriv, pojela maca.

Znaju i u trojci kao i u SDA izbjeći odgovornost. To nam je nacionalni sport, izbjegavanje odgovornosti.
Jah, u Cro koja je u EU svako jutro direktori stoje i daju vozačima da pušu i testiraju ih na nedozvoljene supstance, a prijevoz im sve novo fercera 12 sati vlak vlači ZG Osijek
JovicSA

#104038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JovicSA »

svesuper25 wrote: 19/02/2026 19:56 ZBOG "KVARA NA SERVERU"

Nadzorne kamere u tramvaju koji je iskočio iz šina nisu radile: Posljednji snimci zabilježeni u novembru prošle godine

Bila je kamera u kabini kod vozača i izuzeta je prilikom vještačenja, izjavio je Šteta

I IT odjel je zajeb'o stvar ako je ovo tačno. Znači od novembra oni dr*aju i ne popravljaju kvar. U suštini jednostavno je, imaš kameru koja prenosi signal (snimak) na snimač (server) nekim medijem (mrežom). Ako to nisu u stanju popraviti onda ga jebi. Btw. kamere se ne izuzimaju već snimci sa snimača. Ne znam gdje im stoji taj snimač, da li svaki tramvaj ima posebno mali snimač ili šta ili se šalje mrežom na centralni.
Last edited by JovicSA on 19/02/2026 20:02, edited 1 time in total.
muha_sa

#104039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

QSuzi wrote: 19/02/2026 19:53
moimoi wrote: 19/02/2026 16:40 Da hoce nekom od nasih vrlih novinara pasti na um da kontaktira kolege u Ceskoj, a nije da ih nema, pa da se istrazi to “zaljepljenje”. Da li je i Cesima poznato ili se fenomen “zaljepljenja” samo kod nas desava?
Tamo strucnjaci servisiraju i original djelove ugradjuju kad je potrebno nešto zamjenit.
Ja bih i tebe prijavila, nu, TVRDIŠ da je kod nas sve Improvizacija i mjesto lamele se stavi difufna
a i kafana ti je bzvze

:lol:

Iz osobnog iskustva govorim :D zakacio na osobnom autu prednju karambolku--jah, nisam mahnit da je mjenjam vec šaraf i zašarafam :lol:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#104040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bobi »

Znači šofer sinoć bio malo napušen :D i bez vozačlke :D.
kabal1337

#104041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kabal1337 »

JovicSA wrote: 19/02/2026 19:59

I IT odjel je zajeb'o stvar ako je ovo tačno. Znači od novembra oni dr*aju i ne popravljaju kvar. U suštini jednostavno je, imaš kameru koja prenosi signal (snimak) na snimač (server) nekim medijem (mrežom). Ako to nisu u stanju popraviti onda ga jebi.
tramvaj 1 ima gps pracenje! Vrlo lahko mogu vidjeti brzinu, ubrzanje itd.
Sve je ovo supljak
mali_balon

#104042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_balon »

A jest vam steta trn u oku.....to sto ga vecina raje podrzava.....pa dosle instrukcije iz cenrale da se udari na stetu...I mislis da neko scepine novine smatra ozbiljnim....samo vi iz sda smatrate avaz vjerodostojnim izvorom...tj samo kada su bake i scepo raja
QSuzi

#104043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by QSuzi »

muha_sa wrote: 19/02/2026 20:01
QSuzi wrote: 19/02/2026 19:53

a i kafana ti je bzvze

:lol:

Iz osobnog iskustva govorim :D zakacio na osobnom autu prednju karambolku--jah, nisam mahnit da je mjenjam vec šaraf i zašarafam :lol:
Mogo si i pertlama špagom to podebljan
JovicSA

#104044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JovicSA »

kabal1337 wrote: 19/02/2026 20:03

I IT odjel je zajeb'o stvar ako je ovo tačno. Znači od novembra oni dr*aju i ne popravljaju kvar. U suštini jednostavno je, imaš kameru koja prenosi signal (snimak) na snimač (server) nekim medijem (mrežom). Ako to nisu u stanju popraviti onda ga jebi.
Sve je ovo supljak
Ma ja ne vjerujem baš Avazu, sačekajmo druge portale možda šta objave. GPS ok ali snimak je ključan, poznata mi je ova materija oko video nadzora pa razmišljam.
kabal1337

#104045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kabal1337 »

mali_balon wrote: 19/02/2026 20:03

A jest vam steta trn u oku.....to sto ga vecina raje podrzava.....pa dosle instrukcije iz cenrale da se udari na stetu...I mislis da neko scepine novine smatra ozbiljnim....samo vi iz sda smatrate avaz vjerodostojnim izvorom...tj samo kada su bake i scepo raja
ma neka dovedu vjestake iz EU. Neka ljudi obave sta treba i tjt.
Svako odgovoran neka odgovara ukljucuju i i BS telecom ako se ispostavi tacnim ovo za kamere i cao.
Ogulit ih sve novcano.

Covjece tramvaj stoji u grasu, mogu radit sa dokazima sta pozele
svesuper25

#104046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svesuper25 »

I IT odjel je zajeb'o stvar ako je ovo tačno. Znači od novembra oni dr*aju i ne popravljaju kvar. U suštini jednostavno je, imaš kameru koja prenosi signal (snimak) na snimač (server) nekim medijem (mrežom). Ako to nisu u stanju popraviti onda ga jebi. Btw. kamere se ne izuzimaju već snimci sa snimača. Ne znam gdje im stoji taj snimač, da li svaki tramvaj ima posebno mali snimač ili šta ili se šalje mrežom na centralni.
Sto tebe nisu angazovali.Ti ovde gines za njih,a oni tamo nekog nesposobnog uhljeba stavili da tamo dr.. i ne popravlja stvar.
O tome ti pricam,daj vise da se sposobni ljudi postave na prava mjesta.
svesuper25

#104047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svesuper25 »

JovicSA wrote: 19/02/2026 20:07
kabal1337 wrote: 19/02/2026 20:03

Sve je ovo supljak
Ma ja ne vjerujem baš Avazu, sačekajmo druge portale možda šta objave. GPS ok ali snimak je ključan, poznata mi je ova materija oko video nadzora pa razmišljam.
Istraga je objavila,avaz prenio
JovicSA

#104048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JovicSA »

Evo I Radio SA objavilo...
Nadzorne kamere u tramvaju koji je iskočio iz šina u Sarajevu nisu radile?
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... evo/626358
"Snimak kamere iz tramvaja, koji je na analizi po naredbi tužilaca, je dokazni materijal i njegovo objavljivanje može štetiti istražnom postupku u ovako kompleksnom predmetu", potvrdili su Iz Tužilaštva KS.

Snimak iz tramvaja, navodno, ne postoji, jer je sistem snimanja “u kvaru” od kraja novembra 2025. godine. Tri izvora Istrage uključena u istragu potvrdila su da je server smješten u tramvaju koji je iskočio iz šina – u kvaru.

Prema Pravilniku o video-nadzornom sistemu u tramvajskim vozilima GRAS-a, "video-nadzorni sistem obuhvata unutrašnje kamere koje se nalaze u svakom dijelu tramvajskog vozila i kabini vozača, koje bilježe podatke izgleda i kretanja osoba i to bez zvuka".

"Jedna kamera u kabini vozača koja snima prostor vozača i ulaz prvih vrata. Po jedna kamera u svakom dijelu tramvaja koja snima unutrašnjost tog dijela i vrata sa unutrašnje strane u tom dijelu. U svakom tramvaju su postavljene četiri kamere", navedeno je u Pravilniku.
Ovo boldirano je ključno, kao što sam pretpostavio snimač se nalazi u tramvaju i ovo je ljudi tako jednostvno rješenje i za popraviti i za postaviti. Bukvalo jedan IT tehničar ovo postavi za 1,5h. Snimač se zamijeni za 10 min. ako je stradao ili u kvaru, zavisi da li je lektronika i disk. Izvadiš stari disk da imaš radi arhive i staviš novi, 5 minuta posla, video nadzor radi. Ako je elektronika isto, novi disk i snimač, stari diks u arhivu i Bog te veselio. Ovo je baš sra*e, ja bih sada IT odjel u GRAS-u naopako okrenuo radi ovo, svima otkaze. Mrš! :oops:
Last edited by JovicSA on 19/02/2026 20:14, edited 1 time in total.
JovicSA

#104049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JovicSA »

svesuper25 wrote: 19/02/2026 20:09

Sto tebe nisu angazovali.Ti ovde gines za njih,a oni tamo nekog nesposobnog uhljeba stavili da tamo dr.. i ne popravlja stvar.
O tome ti pricam,daj vise da se sposobni ljudi postave na prava mjesta.
Hvala, imam posla i preko glave. Jedino da još počnem uvoziti radnike a nisam u najboljim godinama.
NediM17

#104050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by NediM17 »

tramvajtrojka wrote: 19/02/2026 18:25
konektovan wrote: 19/02/2026 17:56
Bobi wrote: 19/02/2026 17:34

E ja budaletina, nakon svih dešavanja ovi opet po starom, to sve otkaz pa jovo nanovo. Kako neko iz firme nije provjerio makar voizačke dozvole ovih par dana, imaju valjda inzinjera zastite na radu. Niko nista, ne kontam kakav to soj ljudi radi tamo :D ? Bolikurac sistem zaposlenih preko veze :D. Ma kakve promjene, u šta da se promijeni, na staro opet po običaju ?
Ovo je vec drugi Novi tramvaj u zadnjih 7 dana koji je udaren...i onda povuku i ova dva, i kolaps u saobracaju jos izvjesniji. :-)
Bice popravljen za desetak dana, ovo je broj 003 koji je sinoc u nesreci bio isti onaj sto je na ilidzi izletio kad je snijeg pao, nakon desetak dana je bio u saobraćaju tako ce i ovaj put biti
A onaj sto je natakaren na eliDji, sta je s njim?
Post Reply