Dva jarana dva prijatelja dva druga
Ostarilo se
Pa sta ce reci kad se svi slazu sa krmkom.BAK-eV wrote: ↑19/02/2026 18:03Jesi li vidio ikakvu osudu Dodikovih optuzbi, da smo mi kolektivno zlocinacki narod, da ugnjetavamo hriscane?LSD wrote: ↑19/02/2026 13:27Pa eto, sam si napisao.Novak20 wrote: ↑19/02/2026 13:20
Mogu se složiti da među Hrvatima ima loših ljudi, kriminalaca, šovinista itd ali ne znam zašto lažeš o stvarima koje se mogu provjeriti. U Hrvatskoj radi preko 60k ljudi iz BiH i Srbije, dobar dio je u ugostiteljstvu i većina govori na svom jeziku kafa, hl(j)eb pa nikome ništa. Po Z. Hercegovini rade i Bošnjaci i Srbi, turisti dolaze i odlaze pa većina preživi i dobije traženi hljeb ili kafu. Vjerovatno bi isto bilo i da Hrvati idu raditi kao konobari u Beograd ili Sarajevo pa pitaju tko će kruh ili kavu.
I još nešto.
Odavno nisam na ovom forumu pročitao ovakvo generaliziranje popraćeno govorom mržnje kao što su ovi postovi BAK-eVa.
U državi u kojoj živiš i radiš ovo bi bilo zakonom kažnjivo "huškanje naroda" jer ovo što pišeš i jeste huškanje na Hrvate. Nikakve druge svrhe nemaju ovi tvoji verbalni proljevi i laži.
![]()
To je ta mjera za sve nehrvate. Da budu konobari, pekari i tako ti poslovi. To se zove fasizam. Da donose kafe ili hljeb .Nakon sto su izvrsili etnicko ciscenje svih srba sa operacijom Oluja, protjerali 300 hiljada srba sa svojih ognjista, sad ih mogu pozvati da konobarisu preko ljeta. Ljudi bili konstitutivni narod, a sad ih mjere u promilima.
To je to.
Svi sute!
Niti jedan istaknuti S/H pojedinac, S/H stranka, neka S/H institucija nece da se oglasi i kaze: "Mi kao Srbi/Hrvati tvrdimo da nase komsije Bosnjaci nisu nikakvi teroristi i tlacitelji."
Od 8 miliona Srba i 5 miliona Hrvata... niko nije nista rekao!
SVI SUTE!
SVI!
Isto i ti kao i oni razmisljas protiv hrvata i srba.Isto bi volio da ih nema.Zato mojne te patetike,Isti si nacionalisti kao i ova dva.Kao ti si za multkulti ,ahaaa ,al da zelena dominira.Priznaj bice ti lakse.LSD wrote: ↑19/02/2026 18:30Pa sta ce reci kad se svi slazu sa krmkom.BAK-eV wrote: ↑19/02/2026 18:03Jesi li vidio ikakvu osudu Dodikovih optuzbi, da smo mi kolektivno zlocinacki narod, da ugnjetavamo hriscane?LSD wrote: ↑19/02/2026 13:27
Pa eto, sam si napisao.
To je ta mjera za sve nehrvate. Da budu konobari, pekari i tako ti poslovi. To se zove fasizam. Da donose kafe ili hljeb .Nakon sto su izvrsili etnicko ciscenje svih srba sa operacijom Oluja, protjerali 300 hiljada srba sa svojih ognjista, sad ih mogu pozvati da konobarisu preko ljeta. Ljudi bili konstitutivni narod, a sad ih mjere u promilima.
To je to.
Svi sute!
Niti jedan istaknuti S/H pojedinac, S/H stranka, neka S/H institucija nece da se oglasi i kaze: "Mi kao Srbi/Hrvati tvrdimo da nase komsije Bosnjaci nisu nikakvi teroristi i tlacitelji."
SVI SUTE!
SVI!
BiH kao drzava i bosnjaci kao narod su glavni problem srbima i hrvatima...njih da nema, davno bi se ova dva neprijateljska naroda dogovorila oko Bosne, to jest podjelili je i zavsili sve svoje probleme...oba naroda gledaju na BIH kao na ratni plijen, a Vozd sa istoka i Poglavnik sa zapada su samo pokazivali pravac svojim ovcama.
Navedi kad su bosnjaci kao narod izvrsili genocid na srbima ili kad je BiH kao drzava osuđena da je izvrsila agresiju i udruženi zlocinacki poduhvat nad Hrvatskom - pa cu priznati i sloziti se sa tobom.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:39Isto i ti kao i oni razmisljas protiv hrvata i srba.Isto bi volio da ih nema.Zato mojne te patetike,Isti si nacionalisti kao i ova dva.Kao ti si za multkulti ,ahaaa ,al da zelena dominira.Priznaj bice ti lakse.LSD wrote: ↑19/02/2026 18:30Pa sta ce reci kad se svi slazu sa krmkom.BAK-eV wrote: ↑19/02/2026 18:03
Jesi li vidio ikakvu osudu Dodikovih optuzbi, da smo mi kolektivno zlocinacki narod, da ugnjetavamo hriscane?
Svi sute!
SVI SUTE!
SVI!
BiH kao drzava i bosnjaci kao narod su glavni problem srbima i hrvatima...njih da nema, davno bi se ova dva neprijateljska naroda dogovorila oko Bosne, to jest podjelili je i zavsili sve svoje probleme...oba naroda gledaju na BIH kao na ratni plijen, a Vozd sa istoka i Poglavnik sa zapada su samo pokazivali pravac svojim ovcama.
jadan si bolan,pun si mrznje prema drugima.ne vidis sebeLSD wrote: ↑19/02/2026 18:44Navedi kad su bosnjaci kao narod izvrsili genocid na srbima ili kad je BiH kao drzava osuđena da je izvrsila agresiju i udruženi zlocinacki poduhvat nad Hrvatskom - pa cu priznati i sloziti se sa tobom.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:39Isto i ti kao i oni razmisljas protiv hrvata i srba.Isto bi volio da ih nema.Zato mojne te patetike,Isti si nacionalisti kao i ova dva.Kao ti si za multkulti ,ahaaa ,al da zelena dominira.Priznaj bice ti lakse.LSD wrote: ↑19/02/2026 18:30
Pa sta ce reci kad se svi slazu sa krmkom.
Dotad, miran buditisina tamo.
Znaci, nemas nikakve argumente kojima bi pobio moje tvrdnje, nemas nikakav primjer da ponudis...vec ides ad hominem, na licne uvrede tipa "jadan si, pun mrznje"svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:46jadan si bolan,pun si mrznje prema drugima.ne vidis sebeLSD wrote: ↑19/02/2026 18:44Navedi kad su bosnjaci kao narod izvrsili genocid na srbima ili kad je BiH kao drzava osuđena da je izvrsila agresiju i udruženi zlocinacki poduhvat nad Hrvatskom - pa cu priznati i sloziti se sa tobom.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:39 Isto i ti kao i oni razmisljas protiv hrvata i srba.Isto bi volio da ih nema.Zato mojne te patetike,Isti si nacionalisti kao i ova dva.Kao ti si za multkulti ,ahaaa ,al da zelena dominira.Priznaj bice ti lakse.
Dotad, miran buditisina tamo.
![]()
Mrznja ubijaLSD wrote: ↑19/02/2026 18:48Znaci, nemas nikakve argumente kojima bi pobio moje tvrdnje, nemas nikakav primjer da ponudis...vec ides ad hominem, na licne uvrede tipa "jadan si, pun mrznje"i slicno etiketiranje.
Tisina tamo i ni je'ne....veze ti nemas.
A sta ce hrvatska vojska na teritoriji druge drzave ? jest da ne razmisljas o cemu lupetas, al drago mi je da si sam priznao agresiju Hrvatske na BiH.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:54Mrznja ubija,neces svoje zlocine da vidis,to za tebe ne postoji .Oluja te spasila ,a ti tako o njoj.Nezahvalnice.K bi danas imao komplet Sarajevo,da nije trgovano u Dejtonu,kad je Ilidza,Grbavica,Hadzici i Vogosca zamjenjeni za Mrkonjic Grad i Sipovo koje je HV I HVO oslobodilo.A da o deblokadi Bihaca ne pricamo.Zato ti vise ni jedne.Veze nemas sa zivotom.Samo gledas zeleno.Bjazi,bjazi.....
Cuj agresija 95 teLSD wrote: ↑19/02/2026 18:59A sta ce hrvatska vojska na teritoriji druge drzave ? jest da ne razmisljas o cemu lupetas, al drago mi je da si sam priznao agresiju Hrvatske na BiH.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:54Mrznja ubija,neces svoje zlocine da vidis,to za tebe ne postoji .Oluja te spasila ,a ti tako o njoj.Nezahvalnice.K bi danas imao komplet Sarajevo,da nije trgovano u Dejtonu,kad je Ilidza,Grbavica,Hadzici i Vogosca zamjenjeni za Mrkonjic Grad i Sipovo koje je HV I HVO oslobodilo.A da o deblokadi Bihaca ne pricamo.Zato ti vise ni jedne.Veze nemas sa zivotom.Samo gledas zeleno.Bjazi,bjazi.....
Ostatak posta ne treba ni komentarisati, jer je u pitanju citav niz gluposti i lazi![]()
![]()

Jah, hrvati ludi za Bihacom pa ga branilisvesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:05Cuj agresija 95 teLSD wrote: ↑19/02/2026 18:59A sta ce hrvatska vojska na teritoriji druge drzave ? jest da ne razmisljas o cemu lupetas, al drago mi je da si sam priznao agresiju Hrvatske na BiH.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:54 Mrznja ubija,neces svoje zlocine da vidis,to za tebe ne postoji .Oluja te spasila ,a ti tako o njoj.Nezahvalnice.K bi danas imao komplet Sarajevo,da nije trgovano u Dejtonu,kad je Ilidza,Grbavica,Hadzici i Vogosca zamjenjeni za Mrkonjic Grad i Sipovo koje je HV I HVO oslobodilo.A da o deblokadi Bihaca ne pricamo.Zato ti vise ni jedne.Veze nemas sa zivotom.Samo gledas zeleno.Bjazi,bjazi.....
Ostatak posta ne treba ni komentarisati, jer je u pitanju citav niz gluposti i lazi![]()
![]()
A zajedno hv,hvo i armija bih krenuli na cetnike .Pa zvao je tvoj Alija,da mu pomognu,jer je Bihacu isto prijetila nova Srebrenica.Cuj sta ce .Aj procitaj splitski i wasingtonski sporazum.Neznailce.Pitaj Silajdzica kako je od Slobe dobio komplet Sarajevo.Naravno takve cinjenice tebi ne gode.Volio bi ti da je drugacije,ali nije .Aj sad bjazi........
A gdje stoji da potentni zeleni u buducnosti nece dominirati...svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 18:39Isto i ti kao i oni razmisljas protiv hrvata i srba.Isto bi volio da ih nema.Zato mojne te patetike,Isti si nacionalisti kao i ova dva.Kao ti si za multkulti ,ahaaa ,al da zelena dominira.Priznaj bice ti lakse.LSD wrote: ↑19/02/2026 18:30Pa sta ce reci kad se svi slazu sa krmkom.BAK-eV wrote: ↑19/02/2026 18:03
Jesi li vidio ikakvu osudu Dodikovih optuzbi, da smo mi kolektivno zlocinacki narod, da ugnjetavamo hriscane?
Svi sute!
SVI SUTE!
SVI!
Koje gledao,pa citavo vrijeme rata je isao redovno helikopter pomoci iz Zagreba za Bihac.Pa sta mislis gdje su se ljecili ranjenici iz bihacaLSD wrote: ↑19/02/2026 19:11Jah, hrvati ludi za Bihacom pa ga branilisvesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:05Cuj agresija 95 teA zajedno hv,hvo i armija bih krenuli na cetnike .Pa zvao je tvoj Alija,da mu pomognu,jer je Bihacu isto prijetila nova Srebrenica.Cuj sta ce .Aj procitaj splitski i wasingtonski sporazum.Neznailce.Pitaj Silajdzica kako je od Slobe dobio komplet Sarajevo.Naravno takve cinjenice tebi ne gode.Volio bi ti da je drugacije,ali nije .Aj sad bjazi........
a 4 godine gledali kako srbi razaraju citavu krajinu, zajedno sa Bihacem...qrcem nisu makli ni za svoju kninsku krajinu, a ovdje se predtavljaju kao nekakvi oslobodioci
![]()
ARBIH i HVO bukvalno ratovali dvije godine, ovaj ovdje lupeta da su se zajedno borili protiv cetnikakakva neznalica.
Cuj moj Alija i pitaj Silajdzicahajd razuli
![]()
Pa ko vam je pripremio i vodio takozvanu Oluju nego proBosanci Bosnjaci, inace se nikada nebi rijesili takozvanih Srba u takozvanoj srpskoj Krajini.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:17Koje gledao,pa citavo vrijeme rata je isao redovno helikopter pomoci iz Zagreba za Bihac.Pa sta mislis gdje su se ljecili ranjenici iz bihacaLSD wrote: ↑19/02/2026 19:11Jah, hrvati ludi za Bihacom pa ga branilisvesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:05 Cuj agresija 95 teA zajedno hv,hvo i armija bih krenuli na cetnike .Pa zvao je tvoj Alija,da mu pomognu,jer je Bihacu isto prijetila nova Srebrenica.Cuj sta ce .Aj procitaj splitski i wasingtonski sporazum.Neznailce.Pitaj Silajdzica kako je od Slobe dobio komplet Sarajevo.Naravno takve cinjenice tebi ne gode.Volio bi ti da je drugacije,ali nije .Aj sad bjazi........
a 4 godine gledali kako srbi razaraju citavu krajinu, zajedno sa Bihacem...qrcem nisu makli ni za svoju kninsku krajinu, a ovdje se predtavljaju kao nekakvi oslobodioci
![]()
ARBIH i HVO bukvalno ratovali dvije godine, ovaj ovdje lupeta da su se zajedno borili protiv cetnikakakva neznalica.
![]()
Da nisu mozda u Sarajevu.Veze ti nemas.Cak i tvoja sebija tad studirala u Zagrebu.Pola sda se krilo u zagrebu u logistickom centru.Ne mozes samnom o tome.Kad daleko bolje znam od tebe-
Nego ,de ti nama reci ko ubi u BIhacu generala hvo Vladu Santica ?
Pa de reci skojom akcijom je krenulo oslobadjanje BH ,ako nije sa Olujom![]()
Da nije bilo Bihaća i 5. Korpusa, Oluja se ne bi ni desila i bila bi samo povjetarac.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:17Koje gledao,pa citavo vrijeme rata je isao redovno helikopter pomoci iz Zagreba za Bihac.Pa sta mislis gdje su se ljecili ranjenici iz bihacaLSD wrote: ↑19/02/2026 19:11Jah, hrvati ludi za Bihacom pa ga branilisvesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:05 Cuj agresija 95 teA zajedno hv,hvo i armija bih krenuli na cetnike .Pa zvao je tvoj Alija,da mu pomognu,jer je Bihacu isto prijetila nova Srebrenica.Cuj sta ce .Aj procitaj splitski i wasingtonski sporazum.Neznailce.Pitaj Silajdzica kako je od Slobe dobio komplet Sarajevo.Naravno takve cinjenice tebi ne gode.Volio bi ti da je drugacije,ali nije .Aj sad bjazi........
![]()
![]()
Da nisu mozda u Sarajevu.Veze ti nemas.Cak i tvoja sebija tad studirala u Zagrebu.Pola sda se krilo u zagrebu u logistickom centru.Ne mozes samnom o tome.Kad daleko bolje znam od tebe-
A sto onda nije 5 korpus ,sam prvi deblokirao Bihac ?Point. wrote: ↑19/02/2026 19:29Da nije bilo Bihaća i 5. Korpusa, Oluja se ne bi ni desila i bila bi samo povjetarac.svesuper25 wrote: ↑19/02/2026 19:17Koje gledao,pa citavo vrijeme rata je isao redovno helikopter pomoci iz Zagreba za Bihac.Pa sta mislis gdje su se ljecili ranjenici iz bihacaLSD wrote: ↑19/02/2026 19:11
Jah, hrvati ludi za Bihacom pa ga branilia 4 godine gledali kako srbi razaraju citavu krajinu, zajedno sa Bihacem...qrcem nisu makli ni za svoju kninsku krajinu, a ovdje se predtavljaju kao nekakvi oslobodioci
![]()
![]()