I primjetio sam da se volumen ejakulata udvostručio
Doduše i žena i ja koristimo peruansku macu, vrhunska stvar za energiju i sve ostalo
Moderator: anex
Joj kad uhvati onaj san uz melatonin, a ja ko bebaPeacean wrote: ↑06/02/2026 20:34 Ja mala maca u poređenju sa vama![]()
Ujutru uz doručak omega3, kreatin i multivitamin, naveče magnezij citrat i pred spavanje melatonin, nakon vježbe kreatin i whey, zimi vitamin D.
Prošla su vremena kada je sve prirodno bilo zdravo, sada je sve zatrovano i mutirano, pogotovo ono što se industrijski obrađuje.
Majstore, upravo si demonstrirao da ne znaš osnove biologije.JohnnyS wrote: ↑06/02/2026 20:26Plavo-bijeli wrote: ↑06/02/2026 20:24
Ta priča "samo real food" zvuči romantično, ali je u praksi šuplja:
1. Sardine vs. Omega: Te "jeftine" sardine su u suncokretovom ulju (upalno) ili pune teških metala ako ih jedeš svaki dan. Kvalitetna Omega je molekularno pročišćena, tvoja konzerva nije. Praktično gasiš požar benzinom.
2. Sunce: Džaba ti sunce zimi na Balkanu. Ugao zraka je takav da nema sinteze Vitamina D od oktobra do aprila, pa da si go na livadi po cijeli dan. To je fizika, ne mišljenje.
Super je što su tebi nalazi dobri, ali to je anegdota, a ne nauka. Ne loži raju da je konzerva ribe u užeglom ulju vrhunac zdravlja u 21. vijeku.
Ljudi su izdržali desetke tisuća godina evolucije na zimskom suncu i bez kapsula omega 3 kiselina. Ako ćeš ti bacati pare samo da bi tvoj urin bio skuplji od mog, jer svi ti suplementi na kraju završe u urinu, samo naprijed.
Meni 46., ne znam koliko je tebi, hajmo vidjeti tko će duljePlavo-bijeli wrote: ↑06/02/2026 20:50Majstore, upravo si demonstrirao da ne znaš osnove biologije.JohnnyS wrote: ↑06/02/2026 20:26Plavo-bijeli wrote: ↑06/02/2026 20:24
Ta priča "samo real food" zvuči romantično, ali je u praksi šuplja:
1. Sardine vs. Omega: Te "jeftine" sardine su u suncokretovom ulju (upalno) ili pune teških metala ako ih jedeš svaki dan. Kvalitetna Omega je molekularno pročišćena, tvoja konzerva nije. Praktično gasiš požar benzinom.
2. Sunce: Džaba ti sunce zimi na Balkanu. Ugao zraka je takav da nema sinteze Vitamina D od oktobra do aprila, pa da si go na livadi po cijeli dan. To je fizika, ne mišljenje.
Super je što su tebi nalazi dobri, ali to je anegdota, a ne nauka. Ne loži raju da je konzerva ribe u užeglom ulju vrhunac zdravlja u 21. vijeku.
Ljudi su izdržali desetke tisuća godina evolucije na zimskom suncu i bez kapsula omega 3 kiselina. Ako ćeš ti bacati pare samo da bi tvoj urin bio skuplji od mog, jer svi ti suplementi na kraju završe u urinu, samo naprijed.
1. 'Skupi urin': To važi za vitamine topive u vodi (tipa C vitamin). Omega-3 su masne kiseline. One se ne izlučuju urinom, one se ugrađuju u stanične membrane tvojih stanica i mozga (koji je 60% mast). To što misliš da se masti pišaju govori dovoljno o tvom znanju.
2. Evolucija: Ljudi su 'tisućama godina' jeli divljač (koja je prirodno puna Omege-3) i ribu, a ne tovljene piliće na kukuruzu i parizer koji ti jedeš danas. I da, prosječni životni vijek je bio 35 godina. Cilj evolucije je reprodukcija, a ne da ti dočekaš 80. godinu bez upalnih procesa i demencije.
Samo ti nastavi 'evolurirati' na zimskom suncu bez UV indeksa i misliti da masti izlaze kroz mjehur.
Meni je baka dozivjela preko 90g a pusila je 70+g, lose se hranila, zadnjih 15 godina pila alkohol i bila super depresivna.JohnnyS wrote: ↑06/02/2026 20:55Meni 46., ne znam koliko je tebi, hajmo vidjeti tko će duljePlavo-bijeli wrote: ↑06/02/2026 20:50Majstore, upravo si demonstrirao da ne znaš osnove biologije.
1. 'Skupi urin': To važi za vitamine topive u vodi (tipa C vitamin). Omega-3 su masne kiseline. One se ne izlučuju urinom, one se ugrađuju u stanične membrane tvojih stanica i mozga (koji je 60% mast). To što misliš da se masti pišaju govori dovoljno o tvom znanju.
2. Evolucija: Ljudi su 'tisućama godina' jeli divljač (koja je prirodno puna Omege-3) i ribu, a ne tovljene piliće na kukuruzu i parizer koji ti jedeš danas. I da, prosječni životni vijek je bio 35 godina. Cilj evolucije je reprodukcija, a ne da ti dočekaš 80. godinu bez upalnih procesa i demencije.
Samo ti nastavi 'evolurirati' na zimskom suncu bez UV indeksa i misliti da masti izlaze kroz mjehur.![]()
Zinc i jeste glavni mineral za muskarceZoomZoomKiwi wrote: ↑06/02/2026 20:34 Ja uzimam samo neki vrag za “aktivne muškarce”, Zinc+Selenium+ još nešto.
I primjetio sam da se volumen ejakulata udvostručio
Doduše i žena i ja koristimo peruansku macu, vrhunska stvar za energiju i sve ostalo![]()
I to