Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tragedija je da za 4 godine nisu proizveli nijedno ime i prezime koje bi trebalo povesti stranku nakon penzionisanja Izetbegovića, već stavljaju slike čovjeka koji je u zatvoru i ko zna ima li on prvi uopšte više snage da se opet bavi politikom koja ga je i odvela u zatvor.
Da ja imam kapital kao Fadil i firme, a da mi je politika došla glave i da sam zaglavio u zatvoru, dana se više politikom ne bih bavio.
Nit su koga privukli sebi.
Cak i vjernu pudlicu DF otresaju pricom o fiksevima i ponudama SDP-u.
gidra wrote: ↑26/01/2026 13:21
Nije ovo SDA stranica, niti zvanična niti nezvanična
Ovo je trol stranica napravljena od strane Trojke, odnosno botovije. Mora se priznati dobro vozaju trolu, 90% raje i ne konta.
Krenuli su botovima ugovori od 1.1., vidi se povecana dinamika. Nikad bolje nisu zivjeli, i VIP ulaznice se dobijaju kao nagrada.
gidra wrote: ↑26/01/2026 13:21
Nije ovo SDA stranica, niti zvanična niti nezvanična
Ovo je trol stranica napravljena od strane Trojke, odnosno botovije. Mora se priznati dobro vozaju trolu, 90% raje i ne konta.
Krenuli su botovima ugovori od 1.1., vidi se povecana dinamika. Nikad bolje nisu zivjeli, i VIP ulaznice se dobijaju kao nagrada.
Cujem da ces se prikljucit Garapliji, naime osnovase neku republikansku, a ti si poznati republikanac ovog foruma
Ne treba se lagati, naravno da je sustina price udar na Hayat kao SDA medij, u izbornoj godini prigodno.
Sve ostalo su tehnikalije, nasli im zvrcku i sad ce ih na to udariti. Ja nisam vidio da Telemah izbacuje Hayat, nisam nesto u toku ali zar nije makar cudno. Odnosno, zar ne bi i oni trebali putem BH Telekoma, ako je Hayat nesto mutio petljao itd.
dječak sa šibicama wrote: ↑26/01/2026 14:09
Ne treba se lagati, naravno da je sustina price udar na Hayat kao SDA medij, u izbornoj godini prigodno.
Sve ostalo su tehnikalije, nasli im zvrcku i sad ce ih na to udariti. Ja nisam vidio da Telemah izbacuje Hayat, nisam nesto u toku ali zar nije makar cudno. Odnosno, zar ne bi i oni trebali putem BH Telekoma, ako je Hayat nesto mutio petljao itd.
zato sto sa bht ocito istice ugovor prvog i ovi odlucili da ne placaju jer im se ne isplati a ovi odmah gase nas
ne gase nego necete biti u semi bht
vjerovatno ce i telemach isto uraditi kad i sa njima istekne ugovor
osim ako kojim slucajem telemach vidi isplativost
Nije vala danas teško ići sa distribucijom programa preko IP.
Pa naplaćuj login ili pretplatu.
I znaš onda koliko vrijediš.
Ali ne. Skontali oni da kablovski operateri distribuiraju pa haj da vidimo kako možemo pare uzeti jer nas moraju držati u ponudi.
Pa ne moraju lafe, nisi javni servis.
Prema Konakovićevoj izjavi, uloga BH Gasa je u javnim raspravama o ovom pitanju "prenaglašena".
"Šta će biti za 30 ili 50 godina, koliko može trajati koncesija? Da li će za 50 godina postojati neki BH Gas ili ne, da ga sad pozicioniramo i kažemo on je imperativ, za mene on nije imperativ", rekao je Konaković.
Neke njive, neki BH gas, neko politicko smetljiste. Dzematile.
Prije koju sedminu ne znam ko je izjavio nesto tipa "da je EU umjesto USA u ovoj prici oko plina, HDZ bi dobio sve i jos vise", tako da sve bosnje koje su spremne na komropmise i IMT da sute kao zaliveni.
Ptice na grani zmaju da ce se Covicu sve ovo komenzirati u vidu izbornog, otvaranja vrata trecem i jos toga ne od strane Trojke nego stranaca kurceve EU prije svega.
DonieBrasco wrote: ↑26/01/2026 15:19
Prije koju sedminu ne znam ko je izjavio nesto tipa "da je EU umjesto USA u ovoj prici oko plina, HDZ bi dobio sve i jos vise", tako da sve bosnje koje su spremne na komropmise i IMT da sute kao zaliveni.
Ptice na grani zmaju da ce se Covicu sve ovo komenzirati u vidu izbornog, otvaranja vrata trecem i jos toga ne od strane Trojke nego stranaca kurceve EU prije svega.
Zasto bi se to desilo?
I kako?
Ako ti nije do zivota i zelis razlog za suicid.
Procitaj njegove prognoze.
Zasto bi se to desilo?
I kako?
Ako ti nije do zivota i zelis razlog za suicid.
Procitaj njegove prognoze.