Mislim oko 8500 km/m
Ima fin pogled na zgradu zajednickih institucija, mozda to diže cijenu obzirom da tu radi Genjac, Sanja Vulic, Košarac, Nenad Nešić... i ostala politicka elita
Moderator: anex
Ne prodajem, igram se sa brojkama
Da mi je malo tvojih briganepass1 wrote: ↑22/01/2026 07:33Ne prodajem, igram se sa brojkama![]()
Rentanje se vise ne isplati, mala para. 30g rentanja je cjena stana po olx cjenama.
Renta u bulevaru milju u sg 500-600
Neke moje povrsne analize ukazuju da se najvise trazi od malte do ilidze. Stup trazeniji od grbavice itd..
Uzeti ogromnu lovu, uloziti u nesta vece? Za dobru kiriju?!
Sa druge strane ovako uvjek nesta kaplje a stan tvoj i nakon 10-20-30g
Ali za 30g ko ziv ko mrtav, ja najvjerovatnije pod zemljom![]()
Pa pocnu misli zensko djete, ostavis mu, dovede nekog mudonju da se po mom stanu vrti![]()
Mada ima i jedna familijarna kuca koja ce ici na prodaju 100% jer je na tri djela a ja nemam love da isplatim druge dvije strane. A i da imam treba i potrositi i prozivjeti, koji ce mi k jos kuca. Bice finih para.
Nekako sam sad u fazi zatvoriti ovo kr sto imam, ostatak uloziti u veci stan za vecu kiriju (bulevar, tibra, miljacka) i sa dvije pune plate i kirijom uzivati.
Uglavnom nisam pametan.
Misliš na zgradu institucija države Bosne i Hercegovine?bumerangss wrote: ↑22/01/2026 06:52 U onoj zgradi od crvene cigle preko puta OHR-a, mislim da to pripada Grbavici ili Kovacicima, stan 73 m je 615200 ako sam sve dobro zapamtio. Ko zna staviti link nek stavi ovdje da naglabamo da li vrijedi toliko![]()
Mislim oko 8500 km/m
Ima fin pogled na zgradu zajednickih institucija, mozda to diže cijenu obzirom da tu radi Genjac, Sanja Vulic, Košarac, Nenad Nešić... i ostala politicka elita![]()
Haj malo se zabrini pa napisi sta kako bi ti_BataZiv_0809 wrote: ↑22/01/2026 08:02Da mi je malo tvojih briganepass1 wrote: ↑22/01/2026 07:33Ne prodajem, igram se sa brojkama![]()
Rentanje se vise ne isplati, mala para. 30g rentanja je cjena stana po olx cjenama.
Neke moje povrsne analize ukazuju da se najvise trazi od malte do ilidze. Stup trazeniji od grbavice itd..
Pa pocnu misli zensko djete, ostavis mu, dovede nekog mudonju da se po mom stanu vrti![]()
Mada ima i jedna familijarna kuca koja ce ici na prodaju 100% jer je na tri djela a ja nemam love da isplatim druge dvije strane. A i da imam treba i potrositi i prozivjeti, koji ce mi k jos kuca. Bice finih para.
Nekako sam sad u fazi zatvoriti ovo kr sto imam, ostatak uloziti u veci stan za vecu kiriju (bulevar, tibra, miljacka) i sa dvije pune plate i kirijom uzivati.
Uglavnom nisam pametan.![]()
A booking/airbnb ? Jesi do sada izdavao samo nasim ljudima na mjesecnoj bazi ?nepass1 wrote: ↑22/01/2026 07:33Ne prodajem, igram se sa brojkama![]()
Uglavnom nisam pametan.
Kaze mala u mene ja cu zivjeti u madjarskoj (makarskoj) na moru
nepass1 wrote: ↑22/01/2026 07:33Ne prodajem, igram se sa brojkama![]()
Uglavnom nisam pametan.
tako je naslovniceNaslovnica wrote: ↑22/01/2026 08:05Misliš na zgradu institucija države Bosne i Hercegovine?bumerangss wrote: ↑22/01/2026 06:52 U onoj zgradi od crvene cigle preko puta OHR-a, mislim da to pripada Grbavici ili Kovacicima, stan 73 m je 615200 ako sam sve dobro zapamtio. Ko zna staviti link nek stavi ovdje da naglabamo da li vrijedi toliko![]()
Mislim oko 8500 km/m
Ima fin pogled na zgradu zajednickih institucija, mozda to diže cijenu obzirom da tu radi Genjac, Sanja Vulic, Košarac, Nenad Nešić... i ostala politicka elita![]()
Zajedničke institucije ne postoje i pogrešan su naziv.
Da, ova zgrada je meni licno lijepa i lokacija dobra ali ima mana, parking prvo ali i guzva u ovom dijelu i buka vozila sa svih strana, miris Miljacke ljeti i tako to....za ovaj stan konkretno a i dosta ostalih koje raja prodaje, nije mi jasno zasto ne pospreme stan prije slikanja...ovdje osim razbacanih stvari i magneta po frizideru nista drugo ne vidim. Pa sredi malo, poćuškaj stvari, napravi prostora....hoces da ga prodaš, ne poklanjaš ga.
Tako kad su privodili kurve jos u vrijeme kad su ordinirale blizu wise, neko od policajaca je upitao: gdje se vi operete?
Pazi, ali je ekskluzivan. Ima lift i centralno grijanje.
Ima ljudi kupuju samo zbpg lokacije, a dobiju stan bez parkinga, smrad stare zgrade, smrad Miljacke i mora plaćati grijanje boravio ili neboravio u stanu.. ali eto njemu je lokacija bitnablack wrote: ↑22/01/2026 09:32tako je naslovniceNaslovnica wrote: ↑22/01/2026 08:05Misliš na zgradu institucija države Bosne i Hercegovine?bumerangss wrote: ↑22/01/2026 06:52 U onoj zgradi od crvene cigle preko puta OHR-a, mislim da to pripada Grbavici ili Kovacicima, stan 73 m je 615200 ako sam sve dobro zapamtio. Ko zna staviti link nek stavi ovdje da naglabamo da li vrijedi toliko![]()
Mislim oko 8500 km/m
Zajedničke institucije ne postoje i pogrešan su naziv.![]()
metalka na kovacicima uvijek bili skupi stanovi, zgrada dobra, lokacija top, malo jeste kriza sa parkingom kao i svuda, meni licno raspored u stanovima malo skripi ali sve je stvar ukusa...
u toj se zgradi stanovi ne pojavljuju bas cesto u prodaji i bez obzira na vecu cijenu brzo se proda
https://olx.ba/artikal/73597554