Ja se nisam javio tebi nego odgovorio na tvoja naklapanja i ne pokušavam te ušutkati niti te šaljem sa teme, takva je demokratska praksa. Ali tvoj nadobudni, tipično američki stav to ne razumije.jeza u ledja wrote: ↑12/01/2026 18:34Kakve bolan cionisticke falange?MMM1977 wrote: ↑12/01/2026 18:26Ne, nego mi se ne dopada da jedan bjelosvjetski hohstapler rovari po svijetu kako mu se digne kurac taj dan. Ukrajinu ostavlja na vjetrometini dok eto treba rješavati Venecuelu, Grenland i Iran.jeza u ledja wrote: ↑12/01/2026 18:20
Ne protestujem ja, nego Iranci. Sta ja znam sta je bolje za njih je nebitno. Bitno je da oni protestuju. Ti umjesto da ih ili pokusas shvatiti ili ne uopste ne komentarises, nalazis za shodno da ih opises kao strane agente. U sustini pokazujes da te boli kurac za Irancima i jedino sto ti je bitno je opozicija te drzave Izraelu, ili Zapadu. Kako zive Iranci u samom Iranu, eee, to je sekundarno, bitna je percepcija suverenosti za rad narativa nekog ko je daleko od Irana.
Naravno da protestvuju i imaju razloge za to ali to koriste cionističke falange da razore Iran iznutra jer nisu mogli avijacijom. Ne glumi francusku sobaricu dina ti i imana.
Šta ću ja pisati to nije tvoj problem, nisi neki autoritet ovdje. Imaš opciju da preskočiš
Kakav autoritet, o cemu ti?Ti si se javio meni, ne obratno.
Rado bih ja ušao sa tobom u intelektualni sukob ali vidim da nisi naoružan.