Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledaj kako se brat sa busom provlaci, ma neka prelaze preko pune ali brate vidis metak i ti se bacas pred metak i misli nece mene pogoditi i boli ga kutac. Nista postaviti arslanove stubice i gotovo neka idu na rotor
Tu sam vozeci motor jednom zamalo najeee pravo. krenuo od gras-a. zakacilo me zeleno na onom prvom semaforu. Vozim lijevom trakom.
I debil me na 20-ak metara ispred hladno sasjece preko dvije pune da skrene u bingo. Bez zmigavca. Ne znam kako sam uspio zakociti, ali jesam.
Da, vidio ga jesam. i da je dao zmigavac, skontao bih ga i kocio dosta ranije.
Na tom mjestu ce poceti da padaju mrtve glave dok se nesto znacajno ne uradi. betonski "odvojnici", ili nesto slicno. Druge nema. Krembilima ne mozes dokazati nema sile. Bukvalno se tu trazi djavola presjecanjem preko duple pune. Da nema bolja(citaj sigurnija) opcija, pa bih moooozda i prozvakao da to rade. Ovako, ne. Bukvalno mi nije tih debila zao sekunde. Zao mi onih koji ni krivi ni duzni opale u te idiote, a samo su gledali svoj posao i normalno vozili.
insaneinthebrain wrote: ↑23/12/2025 17:31
opet neko preko pune se okretao izgleda
nema niko mozga da cijelom duzinom tu stavi one betonske jersey ,al daj lezecih i kamera ....
Stavili one lezece nove na Dobrinji kad su asvaltirali ljetos.
I sad nova moda je obilaziti jer ono debili ne mogu da utrefe autom ,cak se vide tragovi grebanja dal autobusi ili auta ugl pravi debilizam trebali su cijelom jebenom sirinom izliti lezeceg a ne ona ostrva praviti i kad papak krene da obilazi pravo na insana. Vec 3,4 puta stoka nalijece i nekoga ce namaštrafiti dobro....
I sad nova moda je obilaziti jer ono debili ne mogu da utrefe autom ,cak se vide tragovi grebanja dal autobusi ili auta ugl pravi debilizam trebali su cijelom jebenom sirinom izliti lezeceg a ne ona ostrva praviti i kad papak krene da obilazi pravo na insana. Vec 3,4 puta stoka nalijece i nekoga ce namaštrafiti dobro....
a vidio sam ,prodjem cesto i vidim sta radi stoka....
nema niko mozga da cijelom duzinom tu stavi one betonske jersey ,al daj lezecih i kamera ....
Gledao sam vozače koji ne jebu te ležaljke, prelaze preko u punoj brzini, bez usporavanja.
Trolejbus lupi zadnjim krajem ako ide malo brze, odoka 20km/h
a vidio sam ,prodjem cesto i vidim sta radi stoka....
I dole isto u Brace Mulic isto su sranje napravili, debil umalo da me raznese kad ga je katapultiralo, ja nezz kakvi vise baksuzi u ovom gradu se bave zanatskim i projektantskim rjesenjima....
Trole lome zglobove na tim lezecim pa su ih zato napravili tako da ih mogu zajahat.
A ovdje kod binga meni prije jedno dva mejseca izleti kombi BH pošte. NE znam kako sam izmanevrisao da ga fulim. I poprijecim mu se ispred odmah.
Izvni jarane kaze...
Sta da mu uradim jbt.... reko mrs, i odem.
mk ultra wrote: ↑24/12/2025 08:39
zamisli još kad se linda otvori dole
neces moci autom...to ce biti kolaps u Dzemala Bjedica, plus, nesretni kruzni tok..
Ali najbespotrebeniji KT je za pofalićke favele. Jbt, preključe sam tačno pogledao na sat kad sam uletio u guzvu i cijelih 20 minuta. Da je raskrsnica ostala, bolje bi bilo. Dođeš do njega svi na Pofaliće, dalje normalno nastaviš voziti.
mk ultra wrote: ↑24/12/2025 08:39
zamisli još kad se linda otvori dole
neces moci autom...to ce biti kolaps u Dzemala Bjedica, plus, nesretni kruzni tok..
Ali najbespotrebeniji KT je za pofalićke favele. Jbt, preključe sam tačno pogledao na sat kad sam uletio u guzvu i cijelih 20 minuta. Da je raskrsnica ostala, bolje bi bilo. Dođeš do njega svi na Pofaliće, dalje normalno nastaviš voziti.
Dok au bili semafori normalno ferceralo--sad izbjegavam u širokom luku jer sam jednom najebo--pola sata guzeljo od autobuske dok nisam izašo iz kružnog
Tamo je redovno 20-30 minuta u špici zaglavljivanje iz pravca Željezničke.
Samo jer stanovnici favela u Pofavelićima začepe kružni.
Po meni bi rješenje bilo staviti semafor koji bi radio u vrijeme špice.
Barem na pravac H.Čemerlića negdje da zaustavi malo priliv s te strane da se malo rasčisti Put života svakih par minuta.