https://radiosarajevo.ba/vijesti/crna-h ... esa/618675
Nesreća u Sarajevu: Vozač vozio u suprotnom smjeru pa pobjegao nakon udesa

zna li se ime kretenamuha_sa wrote: ↑19/12/2025 13:54 Maloprije prodjoh i vidim auto u kontra smjeru i policija pored--kontam da je nekakav zajeban udes bio te ga kontra okreno--kad šipak, levat vozio u kontra smjeru![]()
![]()
Piše da je zbriso--jebo auto, bježte noge dok vas guza usrala nijemadesa wrote: ↑19/12/2025 13:55zna li se ime kretenamuha_sa wrote: ↑19/12/2025 13:54 Maloprije prodjoh i vidim auto u kontra smjeru i policija pored--kontam da je nekakav zajeban udes bio te ga kontra okreno--kad šipak, levat vozio u kontra smjeru![]()
![]()
"Potom je kod Doma zdravlja "Omer Maslić" sišao s ceste i popeo se na trotoar i dalje vozeći velikom brzinom.madesa wrote: ↑19/12/2025 13:55zna li se ime kretenamuha_sa wrote: ↑19/12/2025 13:54 Maloprije prodjoh i vidim auto u kontra smjeru i policija pored--kontam da je nekakav zajeban udes bio te ga kontra okreno--kad šipak, levat vozio u kontra smjeru![]()
![]()
Sada ide ona klasicna prica gdje raja ostavlja komentare poslije saobracajki:splinter wrote: ↑19/12/2025 13:59"Potom je kod Doma zdravlja "Omer Maslić" sišao s ceste i popeo se na trotoar i dalje vozeći velikom brzinom.madesa wrote: ↑19/12/2025 13:55zna li se ime kretenamuha_sa wrote: ↑19/12/2025 13:54 Maloprije prodjoh i vidim auto u kontra smjeru i policija pored--kontam da je nekakav zajeban udes bio te ga kontra okreno--kad šipak, levat vozio u kontra smjeru![]()
![]()
- Pješaci su bježali, bukvalno se bacali s trotoara, a on je gasao. Pokazivao je s obje ruke srednji prst. Zavladao je opći haos - ispričao nam je jedan od očevidaca.
Nakon što je trotoarom stigao do apoteke "Dina", naletio je na čunjeve na trotoaru i nije mogao dalje, te se ponovo rikvercom nastavio kretati po trotoaru.
Potom je ponovo sišao na cestu i nastavio voziti pogrešnim smjerom da bi se na kraju udario u još dva vozila, gdje se zaustavio.
Otvorio je vrata vozila i pobjegao.
Iz Uprave policije MUP-a kantona Sarajevo rečeno nam je da policija traga za vozačem, čiji identitet im je poznat.
Također nam je potvrđeno da su u incidentu oštećena četiri vozila, a povrijeđenih nije bilo.
- U toku je uviđaj - kazala nam je glasnogovornica Mersiha Novalić. "
Pa ne znam sta nije jasno?
A jos losa i nikakva
ne bi ga drugacije i naslizdruzdjo wrote: ↑19/12/2025 14:12Pa ne znam sta nije jasno?
Kad trazis djavola, na kraju ces ga i naci.
Zasto ostaviti auto otkljucano i upaljeno. Pa zastiti imovinu da ne dadnes nekome uopste priliku i sansu.
Uopste ne branim lopova niti kazem "neka mu je".
Ali covjece, ne razmisljas. Isto kao da hodas glavnom cestom pjeske pored pravog zdravog trotoara.
edit
Evo citam da su nasli auto. Ali izgleda auto ima neko prokletstvo da samo notorni glupani ulaze u njega
Citat: "kako nezvanično saznajemo, kradljivac još nije uhapšen jer je uspio da pobjegne iz upaljenog automobila u kojem su ostali njegovi dokumenti i mobitel".
Kralju, ja nikad nista nisam u autu ostavila jer sam svjesna da cu ostati bez tasne,laptopa ili neke besmislice. I to opet nije sprijecilo idiota da mi srolja jebeno staklo u nadi da ce nesto naci, a stakla zatamnjena. Staklo 30KM na otpadu plus folija...ruke dzaba sami smo namontirali... Bukvalno auto prazno,kaseta prazna. I tako mi jedan reko smrad od gmaza sa posla, "jojjj joronice štos ga ostavila tujden joesil imala đže drugje da ga porkiroš?"Laplace wrote: ↑18/12/2025 16:35 To uopšte nije poenta mojih komentara. Poenta je da treba biti odgovoran, naročito u zemlji gdje ti nešto mogu ukrasti a da se nikad ne utvrdi ko je, još manje da postoje šanse da ti se to vrati. Ukradu ti auto, komentar policije: dogovori se da platiš otkup.
Ostavljanje upaljenog auta na cesti pored pekare je glup potez kojije posljedica lijenosti. Ne treba to upoređivati sa čovjekom koji nije ugradio protivprovalna vrata, za šta treba uložiti solidnu svotu novca. Za ugasiti i zaključati auto ne treba ni marku potrošiti.
O tome i pričam. Učiniš sve što možeš i opet ti provale, a ovaj genijalac je auto ostavio na izvol'te.vjeshalica wrote: ↑19/12/2025 14:29Kralju, ja nikad nista nisam u autu ostavila jer sam svjesna da cu ostati bez tasne,laptopa ili neke besmislice. I to opet nije sprijecilo idiota da mi srolja jebeno staklo u nadi da ce nesto naci, a stakla zatamnjena. Staklo 30KM na otpadu plus folija...ruke dzaba sami smo namontirali... Bukvalno auto prazno,kaseta prazna. I tako mi jedan reko smrad od gmaza sa posla, "jojjj joronice štos ga ostavila tujden joesil imala đže drugje da ga porkiroš?"Laplace wrote: ↑18/12/2025 16:35 To uopšte nije poenta mojih komentara. Poenta je da treba biti odgovoran, naročito u zemlji gdje ti nešto mogu ukrasti a da se nikad ne utvrdi ko je, još manje da postoje šanse da ti se to vrati. Ukradu ti auto, komentar policije: dogovori se da platiš otkup.
Ostavljanje upaljenog auta na cesti pored pekare je glup potez kojije posljedica lijenosti. Ne treba to upoređivati sa čovjekom koji nije ugradio protivprovalna vrata, za šta treba uložiti solidnu svotu novca. Za ugasiti i zaključati auto ne treba ni marku potrošiti.
Naći će ga kad mu nivo droge u organizmu padne dovoljno.splinter wrote: ↑19/12/2025 13:59"Potom je kod Doma zdravlja "Omer Maslić" sišao s ceste i popeo se na trotoar i dalje vozeći velikom brzinom.madesa wrote: ↑19/12/2025 13:55zna li se ime kretenamuha_sa wrote: ↑19/12/2025 13:54 Maloprije prodjoh i vidim auto u kontra smjeru i policija pored--kontam da je nekakav zajeban udes bio te ga kontra okreno--kad šipak, levat vozio u kontra smjeru![]()
![]()
- Pješaci su bježali, bukvalno se bacali s trotoara, a on je gasao. Pokazivao je s obje ruke srednji prst. Zavladao je opći haos - ispričao nam je jedan od očevidaca.
Nakon što je trotoarom stigao do apoteke "Dina", naletio je na čunjeve na trotoaru i nije mogao dalje, te se ponovo rikvercom nastavio kretati po trotoaru.
Potom je ponovo sišao na cestu i nastavio voziti pogrešnim smjerom da bi se na kraju udario u još dva vozila, gdje se zaustavio.
Otvorio je vrata vozila i pobjegao.
Iz Uprave policije MUP-a kantona Sarajevo rečeno nam je da policija traga za vozačem, čiji identitet im je poznat.
Također nam je potvrđeno da su u incidentu oštećena četiri vozila, a povrijeđenih nije bilo.
- U toku je uviđaj - kazala nam je glasnogovornica Mersiha Novalić. "
zdruzdjo wrote: ↑19/12/2025 14:12Pa ne znam sta nije jasno?
Kad trazis djavola, na kraju ces ga i naci.
Zasto ostaviti auto otkljucano i upaljeno. Pa zastiti imovinu da ne dadnes nekome uopste priliku i sansu.
Uopste ne branim lopova niti kazem "neka mu je".
Ali covjece, ne razmisljas. Isto kao da hodas glavnom cestom pjeske pored pravog zdravog trotoara.
edit
Evo citam da su nasli auto. Ali izgleda auto ima neko prokletstvo da samo notorni glupani ulaze u njega
Citat: "kako nezvanično saznajemo, kradljivac još nije uhapšen jer je uspio da pobjegne iz upaljenog automobila u kojem su ostali njegovi dokumenti i mobitel".
Nemoj tako, možda je čovjek bio malo zamišljen, u brigama pa zaboravio kojom stranom se vozi itsl., moye se swakom deyit.DonieBrasco wrote: ↑19/12/2025 15:24 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251219125
Zaista ljudski uma nema granica - sve je moguce.