Udruzenje klixovaca, imate Zorana Kresica,Gvozdena Šarca pa se njime bavite.
AV pozove svakoga i svakome da sansu da se izjasni.
To sto vasem udruzenju ne odgovara, uvijek imate Fahru da cujete svoju istinu.
tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2025 21:04
@_BataZiv_0809 vidi nam patriotskog delije![]()
@Prpa.ba , @Danguba i @JoseMujica su zasigurno ponosni na ovog doajena BiH novinarstva
![]()
![]()
Ne gadi mu se poklon od Eleka kad su on i Elek na istom vucicevom platnom spisku![]()
ne znam što mene spominještramvajtrojka wrote: ↑21/12/2025 21:04
@_BataZiv_0809 vidi nam patriotskog delije![]()
@Prpa.ba , @Danguba i @JoseMujica su zasigurno ponosni na ovog doajena BiH novinarstva
![]()
![]()
Ne gadi mu se poklon od Eleka kad su on i Elek na istom vucicevom platnom spisku![]()
naravnoVjecita_zavrzlama wrote: ↑22/12/2025 09:03 Taj Avdo je meni gadna licnost, nesto poput gnjide.Na stranu sad stavovi, on je nekada isao provocirao hodze( ko je zaboravio kad je isao u gluhu bukovicu?) nekada mu je Alija bio islamista itd
A sad skroz drugi dres![]()
Evo primjerka,Avdo Avdic reportaza iz Gluhe Bukovice sa hodzom pedofilom:
https://youtu.be/JasHOcNvlJc?si=7ZKjZnbx6NZ5Nl9M
I sta vas ubjedjuje da za par mjeseci opet nece preci u prvu grupu to jest komunjare?![]()
nisu ovdje samo pare u pitanju...štaviše, najmanje se o direktnom plaćanju radi jer je sirotinja najjeftinija roba, a friško opareni bogatuni najveće škrtice
Truba wrote: ↑22/12/2025 09:20 otišli ljudi u zagreb na advent i pored njih sjeo onaj bivši hrvatski predsjednik između mesića i kolinde
prepričavaju mi kako je pored njih sjedio u nekom kafiću upravo taj a znaju mu koje bio prije ako poslije
ne mogu se sjetiti imena
e to je Denis Bećirević za BiH
kopi pejst obraćanja
nimalo emocija nacionalnog naboja
ravna ploha...otkucaj srca minimum samo da pacijent ne umre
0 rečenica za citirat
ništa...truba
Mes cini Mujica da bih i ja trebao na budzet preci, malo da se svaleram dok mi jos oprema je funkcionalna. Kud ne upisah ekonomiju ili medicinuJoseMujica wrote: ↑22/12/2025 09:22nisu ovdje samo pare u pitanju...štaviše, najmanje se o direktnom plaćanju radi jer je sirotinja najjeftinija roba, a friško opareni bogatuni najveće škrtice
ovdje se ljudi kupe povlasticama, najčešće uvaljivanjem na budžet itd. pa rade za gazde, dok ih narod plaća
dr_Evil wrote: ↑22/12/2025 09:27Mes cini Mujica da bih i ja trebao na budzet preci, malo da se svaleram dok mi jos oprema je funkcionalna. Kud ne upisah ekonomiju ili medicinuJoseMujica wrote: ↑22/12/2025 09:22nisu ovdje samo pare u pitanju...štaviše, najmanje se o direktnom plaćanju radi jer je sirotinja najjeftinija roba, a friško opareni bogatuni najveće škrtice
ovdje se ljudi kupe povlasticama, najčešće uvaljivanjem na budžet itd. pa rade za gazde, dok ih narod plaća![]()
Počeli su se ljudi malo edukovati i shvatati. Trebace još vremena.mishic wrote: ↑22/12/2025 09:39 Do koje mjere mediji i njihovi uposlenici truju atmosferu u društvu najbolje ilustruju svakodnevni ali evo i današnji naslovi sa portala kao što su Klix, Dnevni avaz, Slobodna Bosna i drugi.
Potvrđuje se da činjenica da Hag nije pokrenuo ozbiljniju kampanju protiv medija i njihovih uposlenika koji su dali ogroman doprinos ratnim zločinima, mržnji, podjelama i dr. ima jako dugotrajne i opasne posljedice. To više nisu rijetki pojedinci nego je to masovna pojava koja ozbiljno zabrinjava. Klanovi i botovi apsolutno dominiraju.
Gdje je bar šalGandalfSivi wrote: ↑21/12/2025 16:49 Bio nam jucer Denis u posjeti. Malo govor, malo druzenje, malo slikanje i svako na svoju stranu. Ali fakat nije lose bilo, lik je dobar, samo ravna linija kad prica…
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ori/618862
Svih Bošnjaka? Većine Bošnjaka? Manjine Bošnjaka?internazionale wrote: ↑22/12/2025 10:03Počeli su se ljudi malo edukovati i shvatati. Trebace još vremena.mishic wrote: ↑22/12/2025 09:39 Do koje mjere mediji i njihovi uposlenici truju atmosferu u društvu najbolje ilustruju svakodnevni ali evo i današnji naslovi sa portala kao što su Klix, Dnevni avaz, Slobodna Bosna i drugi.
Potvrđuje se da činjenica da Hag nije pokrenuo ozbiljniju kampanju protiv medija i njihovih uposlenika koji su dali ogroman doprinos ratnim zločinima, mržnji, podjelama i dr. ima jako dugotrajne i opasne posljedice. To više nisu rijetki pojedinci nego je to masovna pojava koja ozbiljno zabrinjava. Klanovi i botovi apsolutno dominiraju.
Kod Bošnjaka je već postala čast da te Avaz pljuje. Tu su negdje i Slobodna bosna, Senad Pećanin, Av Av.. .
Vecine , jer oni bas zadrti zaostali su postali vec relativna manjina.Point. wrote: ↑22/12/2025 10:35Svih Bošnjaka? Većine Bošnjaka? Manjine Bošnjaka?internazionale wrote: ↑22/12/2025 10:03Počeli su se ljudi malo edukovati i shvatati. Trebace još vremena.mishic wrote: ↑22/12/2025 09:39 Do koje mjere mediji i njihovi uposlenici truju atmosferu u društvu najbolje ilustruju svakodnevni ali evo i današnji naslovi sa portala kao što su Klix, Dnevni avaz, Slobodna Bosna i drugi.
Kod Bošnjaka je već postala čast da te Avaz pljuje. Tu su negdje i Slobodna bosna, Senad Pećanin, Av Av.. .
Ali zapravo je kamilica tekst, click baitKABIRI, GO HOME! Koje stvarni protektor Bosne – Schmidt ili Kabiri?!
Znas da je zensko i namjerno pises ovakve gadosti a znas kukati kako si tobože ugrozen a ovo pises o zenskoj osobiJoseMujica wrote: ↑22/12/2025 09:13naravnoVjecita_zavrzlama wrote: ↑22/12/2025 09:03 Taj Avdo je meni gadna licnost, nesto poput gnjide.Na stranu sad stavovi, on je nekada isao provocirao hodze( ko je zaboravio kad je isao u gluhu bukovicu?) nekada mu je Alija bio islamista itd
I sta vas ubjedjuje da za par mjeseci opet nece preci u prvu grupu to jest komunjare?![]()
![]()
isto tako će i ovi sendvićari preći u drugi tabor dok im to bude lični interes nalagao...dok su im njihove sranke bile opozicija bili su najglasniji kritičari vlasti, a danas ista ona sranja što su kritikovali životom brane![]()
imaš onu što danas ordinira na temi o NiP-u i glaba ga Kifli svakodnevno.....prije toga je na isti način Tornjaka u zvijezde dizala
kad se jednom prodaš za pare....gotovo je...nemaš više nikakve druge vrijednosti sem monetarne
slobodno se svi popišajte i na mene, dok krenem braniti vlast

sendvićari nemaju spola, religije, etike, kredibilnosti ili bilo kakvih vrijednosti... svjesno truju svaku normalnu priču sranačkom propagandom, rade isključivo za lične interese i time ne zaslužuju bilo kakvo poštovanjetramvajtrojka wrote: ↑22/12/2025 10:55Znas da je zensko i namjerno pises ovakve gadosti a znas kukati kako si tobože ugrozen a ovo pises o zenskoj osobiJoseMujica wrote: ↑22/12/2025 09:13naravnoVjecita_zavrzlama wrote: ↑22/12/2025 09:03 Taj Avdo je meni gadna licnost, nesto poput gnjide.Na stranu sad stavovi, on je nekada isao provocirao hodze( ko je zaboravio kad je isao u gluhu bukovicu?) nekada mu je Alija bio islamista itd
![]()
isto tako će i ovi sendvićari preći u drugi tabor dok im to bude lični interes nalagao...dok su im njihove sranke bile opozicija bili su najglasniji kritičari vlasti, a danas ista ona sranja što su kritikovali životom brane![]()
imaš onu što danas ordinira na temi o NiP-u i glaba ga Kifli svakodnevno.....prije toga je na isti način Tornjaka u zvijezde dizala
kad se jednom prodaš za pare....gotovo je...nemaš više nikakve druge vrijednosti sem monetarne
slobodno se svi popišajte i na mene, dok krenem braniti vlast![]()
![]()
Naravno da nece poslusati struku, jer svim trim stranama politicarima - bosnjacima, srbima, hrvatima, bez obzira na stranku kada su na vlasti odgovara nakaradni pravni sistem da mogu da pljackaju, bogate se, da se kurce do mile volje bez ikakavih posljedica, a onda kao brinu za drzvu i narode.VSTV dao negativno mišljenje o zakonima o Sudu BiH i VSTV-u: Hoće li parlamentarci poslušati struku?
Znaci pare od ove EU banke i dalje stizu?tramvajtrojka wrote: ↑19/12/2025 16:00Pa da je eib zaustavio finansiranje i svi projekti bi bili zaustavljeni jer nijedan izvodjac radova ne bi radio na sadasnjim dionicama koje su finansirane od te banke
Avdo po obicaju ususkan hodzinom petobom piše laži