Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Danguba

#53826 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

K'o dEca. :lol:

Udruzenje klixovaca, imate Zorana Kresica,Gvozdena Šarca pa se njime bavite. :D

AV pozove svakoga i svakome da sansu da se izjasni. :wink:

To sto vasem udruzenju ne odgovara, uvijek imate Fahru da cujete svoju istinu. :D
armin071

#53827 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by armin071 »

tramvajtrojka wrote: 21/12/2025 21:04 Image

@_BataZiv_0809 vidi nam patriotskog delije :mrgreen: :mrgreen: @Prpa.ba , @Danguba i @JoseMujica su zasigurno ponosni na ovog doajena BiH novinarstva :lol: :lol:

Ne gadi mu se poklon od Eleka kad su on i Elek na istom vucicevom platnom spisku :oops:
:lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#53829 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

tramvajtrojka wrote: 21/12/2025 21:04 Image

@_BataZiv_0809 vidi nam patriotskog delije :mrgreen: :mrgreen: @Prpa.ba , @Danguba i @JoseMujica su zasigurno ponosni na ovog doajena BiH novinarstva :lol: :lol:

Ne gadi mu se poklon od Eleka kad su on i Elek na istom vucicevom platnom spisku :oops:
ne znam što mene spominješ :?

Avdo i ti se isti, samo radite za suprotstavljene političko-mafijaške grupacije...i da opet ću ponoviti, sve dok je SDA opozicija, Avdo je kredibilniji izvor informacija o tome šta nam prepoštena vlast radi od vas sendvičara Trojke.

ps

ili možda da nam bude kredibilan izvor informacija SDP-ova FTV sa Zoranom Krešićem?

Image
Vjecita_zavrzlama

#53830 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Vjecita_zavrzlama »

Taj Avdo je meni gadna licnost, nesto poput gnjide.Na stranu sad stavovi, on je nekada isao provocirao hodze( ko je zaboravio kad je isao u gluhu bukovicu?) nekada mu je Alija bio islamista itd

A sad skroz drugi dres :skoljka:

Evo primjerka,Avdo Avdic reportaza iz Gluhe Bukovice sa hodzom pedofilom:

https://youtu.be/JasHOcNvlJc?si=7ZKjZnbx6NZ5Nl9M

I sta vas ubjedjuje da za par mjeseci opet nece preci u prvu grupu to jest komunjare? :mrgreen:
JoseMujica

#53831 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

Vjecita_zavrzlama wrote: 22/12/2025 09:03 Taj Avdo je meni gadna licnost, nesto poput gnjide.Na stranu sad stavovi, on je nekada isao provocirao hodze( ko je zaboravio kad je isao u gluhu bukovicu?) nekada mu je Alija bio islamista itd

I sta vas ubjedjuje da za par mjeseci opet nece preci u prvu grupu to jest komunjare? :mrgreen:
naravno :thumbup:

isto tako će i ovi sendvićari preći u drugi tabor dok im to bude lični interes nalagao...dok su im njihove sranke bile opozicija bili su najglasniji kritičari vlasti, a danas ista ona sranja što su kritikovali životom brane :-)

imaš onu što danas ordinira na temi o NiP-u i glaba ga Kifli svakodnevno.....prije toga je na isti način Tornjaka u zvijezde dizala

kad se jednom prodaš za pare....gotovo je...nemaš više nikakve druge vrijednosti sem monetarne

slobodno se svi popišajte i na mene, dok krenem braniti vlast
dr_Evil

#53832 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Druze zavrzlama, ako je jamljas pare, ja bih se na tvom mjestu zapitao
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#53833 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

otišli ljudi u zagreb na advent i pored njih sjeo onaj bivši hrvatski predsjednik između mesića i kolinde
prepričavaju mi kako je pored njih sjedio u nekom kafiću upravo taj a znaju mu koje bio prije ako poslije
ne mogu se sjetiti imena

e to je Denis Bećirević za BiH

kopi pejst obraćanja
nimalo emocija nacionalnog naboja
ravna ploha...otkucaj srca minimum samo da pacijent ne umre
0 rečenica za citirat
ništa...truba
JoseMujica

#53834 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

dr_Evil wrote: 22/12/2025 09:14 Druze zavrzlama, ako je jamljas pare, ja bih se na tvom mjestu zapitao
nisu ovdje samo pare u pitanju...štaviše, najmanje se o direktnom plaćanju radi jer je sirotinja najjeftinija roba, a friško opareni bogatuni najveće škrtice

ovdje se ljudi kupe povlasticama, najčešće uvaljivanjem na budžet itd. pa rade za gazde, dok ih narod plaća
Last edited by JoseMujica on 22/12/2025 09:23, edited 1 time in total.
dr_Evil

#53835 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Truba wrote: 22/12/2025 09:20 otišli ljudi u zagreb na advent i pored njih sjeo onaj bivši hrvatski predsjednik između mesića i kolinde
prepričavaju mi kako je pored njih sjedio u nekom kafiću upravo taj a znaju mu koje bio prije ako poslije
ne mogu se sjetiti imena

e to je Denis Bećirević za BiH

kopi pejst obraćanja
nimalo emocija nacionalnog naboja
ravna ploha...otkucaj srca minimum samo da pacijent ne umre
0 rečenica za citirat
ništa...truba
:thumbup: :thumbup:

Ja ga pamtim samo po onoj pjesmi od Dubioze :D "a cuj kompa kuzis, koliko ti je krevet dug toliko se i pruzis" :D
dr_Evil

#53836 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

JoseMujica wrote: 22/12/2025 09:22
dr_Evil wrote: 22/12/2025 09:14 Druze zavrzlama, ako je jamljas pare, ja bih se na tvom mjestu zapitao
nisu ovdje samo pare u pitanju...štaviše, najmanje se o direktnom plaćanju radi jer je sirotinja najjeftinija roba, a friško opareni bogatuni najveće škrtice

ovdje se ljudi kupe povlasticama, najčešće uvaljivanjem na budžet itd. pa rade za gazde, dok ih narod plaća
Mes cini Mujica da bih i ja trebao na budzet preci, malo da se svaleram dok mi jos oprema je funkcionalna. Kud ne upisah ekonomiju ili medicinu :D
JoseMujica

#53837 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

dr_Evil wrote: 22/12/2025 09:27
JoseMujica wrote: 22/12/2025 09:22

Mes cini Mujica da bih i ja trebao na budzet preci, malo da se svaleram dok mi jos oprema je funkcionalna. Kud ne upisah ekonomiju ili medicinu :D

da da da....da spoznaš zašto su ovako agilni da se i sebi popišaju usta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mishic

#53838 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mishic »

Do koje mjere mediji i njihovi uposlenici truju atmosferu u društvu najbolje ilustruju svakodnevni ali evo i današnji naslovi sa portala kao što su Klix, Dnevni avaz, Slobodna Bosna i drugi.

Potvrđuje se da činjenica da Hag nije pokrenuo ozbiljniju kampanju protiv medija i njihovih uposlenika koji su dali ogroman doprinos ratnim zločinima, mržnji, podjelama i dr. ima jako dugotrajne i opasne posljedice. To više nisu rijetki pojedinci nego je to masovna pojava koja ozbiljno zabrinjava. Klanovi i botovi apsolutno dominiraju.

Evo primjera:
"U TOM GRADU NIKAD NISAM...": Evo kako je Zekić odgovorio na tvrdnju da za Sarajevo navijaju većinom muslimani"
Uslijedio je jasan odgovor Zekića, prenosi Sport1.

- Ma vidi, politika je interes i to me nikada nije zanimalo niti su me zanimala religijska opredjeljenja. Gledam svakog ko je čovjek, ali kad već to pitaš, ja sam bio u Sarajevu godinu i tri mjeseca i zaista, hvala dragom Bogu, nisam osjetio niti trenutak nekog nepoštovanja, a kamoli neku neugodnost. Znači na svakom koraku gdje sam bio, i to ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj Bosni i Hercegovini, bio sam primljen na zaista fantastičan način. I ta gostovanja koja su ponekad jako specifična i sve, uvijek velikim poštovanjem i prema meni kao čovjeku, ali i kao treneru FK Sarajevo.

Dakle ni sport više ne može bez novinarskog šovinizma iako ovaj odgovor Zekića jeste izvrsna pljuska tom novinaru.
Prpa.ba

#53839 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

tramvajtrojka wrote: 21/12/2025 21:04 Ne gadi mu se
Image

Mozda i Avduka hvata neki reformski zamah. :oops:
internazionale

#53840 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by internazionale »

mishic wrote: 22/12/2025 09:39 Do koje mjere mediji i njihovi uposlenici truju atmosferu u društvu najbolje ilustruju svakodnevni ali evo i današnji naslovi sa portala kao što su Klix, Dnevni avaz, Slobodna Bosna i drugi.

Potvrđuje se da činjenica da Hag nije pokrenuo ozbiljniju kampanju protiv medija i njihovih uposlenika koji su dali ogroman doprinos ratnim zločinima, mržnji, podjelama i dr. ima jako dugotrajne i opasne posljedice. To više nisu rijetki pojedinci nego je to masovna pojava koja ozbiljno zabrinjava. Klanovi i botovi apsolutno dominiraju.
Počeli su se ljudi malo edukovati i shvatati. Trebace još vremena.

Kod Bošnjaka je već postala čast da te Avaz pljuje. Tu su negdje i Slobodna bosna, Senad Pećanin, Av Av.. .
internazionale

#53841 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by internazionale »

GandalfSivi wrote: 21/12/2025 16:49 Bio nam jucer Denis u posjeti. Malo govor, malo druzenje, malo slikanje i svako na svoju stranu. Ali fakat nije lose bilo, lik je dobar, samo ravna linija kad prica…

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ori/618862
Gdje je bar šal
mishic

#53842 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mishic »

To da primitivizam i šund odjekuju Baščaršijom postalo je skoro pa normalno ali da i vrhunski šovinizam i nacizam pretoćen u note ori čaršijom kroz nekakve "Goce i Laze" je vrhunac ne samo primitivizma nego i drskosti, bezobrazluka i provokativnosti pojedinaca. Dakle baška primitivizam ali nametanje šovinizma izaziva reakcije koje se onda tumače naopako pa se onome ko reaguje pripisuju osobine onih na koje se reaguje.
Point.

#53843 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Point. »

internazionale wrote: 22/12/2025 10:03
mishic wrote: 22/12/2025 09:39 Do koje mjere mediji i njihovi uposlenici truju atmosferu u društvu najbolje ilustruju svakodnevni ali evo i današnji naslovi sa portala kao što su Klix, Dnevni avaz, Slobodna Bosna i drugi.

Kod Bošnjaka je već postala čast da te Avaz pljuje. Tu su negdje i Slobodna bosna, Senad Pećanin, Av Av.. .
Svih Bošnjaka? Većine Bošnjaka? Manjine Bošnjaka?
Vjecita_zavrzlama

#53844 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Vjecita_zavrzlama »

Point. wrote: 22/12/2025 10:35
internazionale wrote: 22/12/2025 10:03

Svih Bošnjaka? Većine Bošnjaka? Manjine Bošnjaka?
Vecine , jer oni bas zadrti zaostali su postali vec relativna manjina.
dr_Evil

#53845 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

https://thebosniatimes.ba/100371/kabiri ... li-kabiri/

KABIRI, GO HOME! Koje stvarni protektor Bosne – Schmidt ili Kabiri?!
Ali zapravo je kamilica tekst, click bait
tramvajtrojka

#53846 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

JoseMujica wrote: 22/12/2025 09:13
Vjecita_zavrzlama wrote: 22/12/2025 09:03 Taj Avdo je meni gadna licnost, nesto poput gnjide.Na stranu sad stavovi, on je nekada isao provocirao hodze( ko je zaboravio kad je isao u gluhu bukovicu?) nekada mu je Alija bio islamista itd

isto tako će i ovi sendvićari preći u drugi tabor dok im to bude lični interes nalagao...dok su im njihove sranke bile opozicija bili su najglasniji kritičari vlasti, a danas ista ona sranja što su kritikovali životom brane :-)

imaš onu što danas ordinira na temi o NiP-u i glaba ga Kifli svakodnevno.....prije toga je na isti način Tornjaka u zvijezde dizala

kad se jednom prodaš za pare....gotovo je...nemaš više nikakve druge vrijednosti sem monetarne

Znas da je zensko i namjerno pises ovakve gadosti a znas kukati kako si tobože ugrozen a ovo pises o zenskoj osobi :-) :-)
archi_a

#53847 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Image
Upravo tako. Bez uvijanja se treba govoriti da ste zadojeni fašizmom, mitomnijom, sljedbenici presuđene genocidne velikosrpske politike i treba vas bez uvijanja i glume pljuvati na svakom mjestu!!!!
JoseMujica

#53848 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

tramvajtrojka wrote: 22/12/2025 10:55
JoseMujica wrote: 22/12/2025 09:13

Znas da je zensko i namjerno pises ovakve gadosti a znas kukati kako si tobože ugrozen a ovo pises o zenskoj osobi :-) :-)
sendvićari nemaju spola, religije, etike, kredibilnosti ili bilo kakvih vrijednosti... svjesno truju svaku normalnu priču sranačkom propagandom, rade isključivo za lične interese i time ne zaslužuju bilo kakvo poštovanje

Ćaciji svih boja i dezena...isti ste!
DonieBrasco

#53849 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

VSTV dao negativno mišljenje o zakonima o Sudu BiH i VSTV-u: Hoće li parlamentarci poslušati struku?
Naravno da nece poslusati struku, jer svim trim stranama politicarima - bosnjacima, srbima, hrvatima, bez obzira na stranku kada su na vlasti odgovara nakaradni pravni sistem da mogu da pljackaju, bogate se, da se kurce do mile volje bez ikakavih posljedica, a onda kao brinu za drzvu i narode.
kakabanja213

#53850 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

tramvajtrojka wrote: 19/12/2025 16:00
JoseMujica wrote: 19/12/2025 14:09

jebo majku pa ovi više kradu od Asimove ekipe
Pa da je eib zaustavio finansiranje i svi projekti bi bili zaustavljeni jer nijedan izvodjac radova ne bi radio na sadasnjim dionicama koje su finansirane od te banke

Avdo po obicaju ususkan hodzinom petobom piše laži
Znaci pare od ove EU banke i dalje stizu?
Post Reply