Ne mora gazda govoriti nece ti nista nece ti nista moj pesek, a ne mora pesonja prilaziti na metar drugima ako je vlasnik kako treba dresiran i pas odgojendrug_profi wrote: ↑17/12/2025 21:41 Ne mora cuko imati brnjicu.
Ovo ostalo mora uraditi gazda.
Propustio si razumjeti da oko nas stalno hodaju mnogo opasnije i pokvarenije zvjeri od kucnih pasa, koji su dapace bezazlena stvorenja.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
noviclan
#99726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- nepass1
#99727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najbolje da se pocnemo razmnozavati sa psima, da nam kakve psece gene naucnici ubace, pseci dna. Svi postanemo cuki, ono back to monkey fazon. Mirisemo drugima supke, jedemo vlastita govna i furamo se ko ce imati najveci stapdrug_profi wrote: ↑17/12/2025 21:41 Ne mora cuko imati brnjicu.
Propustio si razumjeti da oko nas stalno hodaju mnogo opasnije i pokvarenije zvjeri od kucnih pasa, koji su dapace bezazlena stvorenja.
Bar tad ne bi ganjali stele za sve i svasta i druge zakidali da bi nama bolje bilo
- drug_profi
#99728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ih što vas cuke trigeruju.

- muha_sa
#99729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sad ide 10 stranica o cukama--vec vidjeno 
- DaysleepeR
#99730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedino što će se desiti u budućnosti je da će cuke moći u JP.
- muha_sa
#99731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hoce li pravosnažnu cekat u muriji il na slobodi
u onaj pogani vakat (kako ga ovi novokonponovani nazivaju) cim te rebnu 5 i više godina drito iz sudnice ideš u muriju i tamo cekaš pravosnažnu.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... na-zatvora
Sad ratnog zlocinca osude na 15 i puste ga da zbriše u Srbiju il negdje drugo van BiH.
Jelavic dobi 10 i eno ga ko dingospo uživa u Hrvatskoj a more je takvih
Sad ratnog zlocinca osude na 15 i puste ga da zbriše u Srbiju il negdje drugo van BiH.
Jelavic dobi 10 i eno ga ko dingospo uživa u Hrvatskoj a more je takvih
- Filter
#99732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hmmm, neko bi rekao dobar opis ljudskog rodanepass1 wrote: ↑18/12/2025 08:03Najbolje da se pocnemo razmnozavati sa psima, da nam kakve psece gene naucnici ubace, pseci dna. Svi postanemo cuki, ono back to monkey fazon. Mirisemo drugima supke, jedemo vlastita govna i furamo se ko ce imati najveci stapdrug_profi wrote: ↑17/12/2025 21:41 Ne mora cuko imati brnjicu.
Bar tad ne bi ganjali stele za sve i svasta i druge zakidali da bi nama bolje bilo![]()
- drug_profi
#99733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Popuši ga Nedim.
A jest se i bio razbahatio.
Samo ja mislim da je on morao neki dug otplatiti ekipi koja ga je montirala u Bosnalijek. Nije bilo opcije da neće.
A jest se i bio razbahatio.
Samo ja mislim da je on morao neki dug otplatiti ekipi koja ga je montirala u Bosnalijek. Nije bilo opcije da neće.
- Chloe
- Photo mod
#99734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji je to pad ... život raskošan i bahat.
A unazad godinama, nešto se ne mogu sjetiti ima li bar stan ili je pod krijom,
ali znam da je golo preživljavanje.
A nekad je imao nekretnina na xy lokacija,
plus kako se trošilo ... pravo snobovski.
Neka je. Dao Bog da svi koji su se obogatili koristeći položaj i lopovluk,
završe iza rešetaka.
završe iza rešetaka.
- muha_sa
#99735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko ih je trebalo bi izgradit još 5 zatvora ala Zenica. Dodješ na položaj goli kokuz i za par godina pun ko brod--sve poštenoChloe wrote: ↑18/12/2025 10:17 Koji je to pad ... život raskošan i bahat.
završe iza rešetaka.![]()
Da se konfiskuje imovina stecena lopovlukom i kojekakvim malverzacijama bili bi ko Švicarska.
- Chloe
- Photo mod
#99736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Taman su pokrali toliko da se napravi 10 zatvora i opet državi ostane da bude mala Švica.
- Laplace
#99737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne "ali" u smislu da se opravdava krađa, nego mi je nejasno kako su ljudi toliko odmaknuti od realnosti. Kradu se automobili, ne samo u Sarajevu i ne samo sa parkinga nego i iz garaže. Ljudi instaliraju raznorazne zaštite (jedna od zaštita je kupiti neprivlačan auto) pa i pored toga ne mogu biti sigurni da će svoj auto zateći tamo gdje su ga ostavili. I onda genijalac ostavi upaljen auto i ode u pekaru.vjeshalica wrote: ↑17/12/2025 22:35Nema ali, ovo je krađa. Nije teška krađa po zakonu.Laplace wrote: ↑17/12/2025 19:30Nije dozvoljeno, ali...vjeshalica wrote: ↑17/12/2025 17:40
Ne nalazi se ni na tasni katanac niti alarm pa ljudi je otmu na ulici, tako isto i auto, ne znaci da mu je dozvoljeno ukrasti ako je neko bio nepazljiv.
U gradu u kojem kradu zaključan auto u zaključanoj garaži je (blago rečeno) glupo na javnoj cesti ostaviti otključan auto kojem motor radi. To bi bilo kao da na stolu ostaviš novčanik i odeš u toalet. U stvari, još gore.![]()
Dakle, zašto neki ljudi toliko pomažu lopovima da ih opljačkaju? Dobro, to je sad za temu "Popularne stvari koje ne kontam".
-
BadBoy
#99738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Btw kad kažem da kriminalci kupuju stanove po Sarajevu, i Uzunović je kriminalac.
-
tokio25
#99739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i jedan i drugi si sljam ovog drustva samo svako na svoj nacin
-
noviclan
#99740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prodade ga sto kaze av av N.N. licemuha_sa wrote: ↑18/12/2025 09:40 Hoce li pravosnažnu cekat u muriji il na slobodiu onaj pogani vakat (kako ga ovi novokonponovani nazivaju) cim te rebnu 5 i više godina drito iz sudnice ideš u muriju i tamo cekaš pravosnažnu.
Jelavic dobi 10 i eno ga ko dingospo uživa u Hrvatskoj a more je takvih![]()
- vjeshalica
#99741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne treba osudjivati trenutak nepaznje. Ne znas iz kojih razloga je neko u nekom svom svijetu.Laplace wrote: ↑18/12/2025 12:41Ne "ali" u smislu da se opravdava krađa, nego mi je nejasno kako su ljudi toliko odmaknuti od realnosti. Kradu se automobili, ne samo u Sarajevu i ne samo sa parkinga nego i iz garaže. Ljudi instaliraju raznorazne zaštite (jedna od zaštita je kupiti neprivlačan auto) pa i pored toga ne mogu biti sigurni da će svoj auto zateći tamo gdje su ga ostavili. I onda genijalac ostavi upaljen auto i ode u pekaru.
Dakle, zašto neki ljudi toliko pomažu lopovima da ih opljačkaju? Dobro, to je sad za temu "Popularne stvari koje ne kontam".
- Laplace
#99742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sorry, nije on "u svom svijetu" nego je lijen. Mrsko mu je kako valja parkirati, mrsko mu je ugasiti auto na par minuta i ponovo ga upaliti, pa onda izaći sa parking mjesta, mrsko mu je hodati desetak metara od parkinga do pekare i isto toliko nazad itd.vjeshalica wrote: ↑18/12/2025 13:34Ne treba osudjivati trenutak nepaznje. Ne znas iz kojih razloga je neko u nekom svom svijetu.Laplace wrote: ↑18/12/2025 12:41Ne "ali" u smislu da se opravdava krađa, nego mi je nejasno kako su ljudi toliko odmaknuti od realnosti. Kradu se automobili, ne samo u Sarajevu i ne samo sa parkinga nego i iz garaže. Ljudi instaliraju raznorazne zaštite (jedna od zaštita je kupiti neprivlačan auto) pa i pored toga ne mogu biti sigurni da će svoj auto zateći tamo gdje su ga ostavili. I onda genijalac ostavi upaljen auto i ode u pekaru.
Sve to ne opravdava lopova. Btw, ne bih isključio ni da je ovo psina, jer je navodno auto nađen.
- Ateista
#99743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kradja je kradja, tu nema dileme.
Makar ja ostavio nesto "na izvolite", druga osoba nema pravo to da uzme.
Sa druge strane, ocekivano je da bas i nema neke empatije prema ljudima koji prave takve gluposti i na taj nacin omoguce da im neko ukrade nesto. Ne mogu reci da mi je drago, ali ni da ga zalim.
Makar ja ostavio nesto "na izvolite", druga osoba nema pravo to da uzme.
Sa druge strane, ocekivano je da bas i nema neke empatije prema ljudima koji prave takve gluposti i na taj nacin omoguce da im neko ukrade nesto. Ne mogu reci da mi je drago, ali ni da ga zalim.
- Better Man
#99744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Potpisujem. Klasična lijenčina i uz to neko ko parkira na sred ceste ili trotoaru.Laplace wrote: ↑18/12/2025 13:43Sorry, nije on "u svom svijetu" nego je lijen. Mrsko mu je kako valja parkirati, mrsko mu je ugasiti auto na par minuta i ponovo ga upaliti, pa onda izaći sa parking mjesta, mrsko mu je hodati desetak metara od parkinga do pekare i isto toliko nazad itd.vjeshalica wrote: ↑18/12/2025 13:34Ne treba osudjivati trenutak nepaznje. Ne znas iz kojih razloga je neko u nekom svom svijetu.Laplace wrote: ↑18/12/2025 12:41
Ne "ali" u smislu da se opravdava krađa, nego mi je nejasno kako su ljudi toliko odmaknuti od realnosti. Kradu se automobili, ne samo u Sarajevu i ne samo sa parkinga nego i iz garaže. Ljudi instaliraju raznorazne zaštite (jedna od zaštita je kupiti neprivlačan auto) pa i pored toga ne mogu biti sigurni da će svoj auto zateći tamo gdje su ga ostavili. I onda genijalac ostavi upaljen auto i ode u pekaru.
Sve to ne opravdava lopova. Btw, ne bih isključio ni da je ovo psina, jer je navodno auto nađen.
-
milojicabrzi
#99745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Krađa nije opravdana, pa da je ne znam ti kakav neoprez prisutan.
U sigurnosno utegnutim državama, novčanik koji je ispao na pločnik, niko ne smije da uzme, već se zove policija. Znaju prolaznici da ako budu uhvaćeni na video-nadzoru i identifikovani, ide debela kazna. A sada manje više i u našim gradovima, pogotovo u SA, gotovo da nema javne površine, koju ne zahvata neki video-nadzor. Nedavno sam vidio da je neko u Prijedoru optužen za krivično djelo utaje, jer je našao novčanik sa dokumentima, nije prijavio, već uzeo novac i pokušao da "čerupa" karticu...
I ja sam poslovično oprezan, tako i djecu učim, ali nema smisla kritikovati građane, što nisu "namazaniji" od lopova.
Svašta može biti razlog, od toga da je upalio na guranje, pa ne smije da ugasi, pa do ljenosti i komoditeta.
U sigurnosno utegnutim državama, novčanik koji je ispao na pločnik, niko ne smije da uzme, već se zove policija. Znaju prolaznici da ako budu uhvaćeni na video-nadzoru i identifikovani, ide debela kazna. A sada manje više i u našim gradovima, pogotovo u SA, gotovo da nema javne površine, koju ne zahvata neki video-nadzor. Nedavno sam vidio da je neko u Prijedoru optužen za krivično djelo utaje, jer je našao novčanik sa dokumentima, nije prijavio, već uzeo novac i pokušao da "čerupa" karticu...
I ja sam poslovično oprezan, tako i djecu učim, ali nema smisla kritikovati građane, što nisu "namazaniji" od lopova.
Svašta može biti razlog, od toga da je upalio na guranje, pa ne smije da ugasi, pa do ljenosti i komoditeta.
- muha_sa
#99746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Niko ne opravdava kradju
zar je problem stat na parking pored pekare--tamo ima parking-taman da zagradiš nekog nije problem--al jok
idem ja stat u traku-boli me kurac može li neko proc il se mimoic 
- drndalo
#99747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Niko nije pravdao kradju, nego su iznosili razloge zbog kojih im je zrtve manje zao, tj. zato sto je svojim postupcima pomogla da joj se nanese steta i sekiracija.
-
tokio25
#99748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovaj sto je zlataru pokrao izgleda je uhapsen vec
- avetinja
#99749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mogu dobro procijeniti, ali čini mi se kao da osoba uživo snima dešavanje na prvom mobitelu (crveni krug i brojanje vremena, početak od 10. sekunde), a sa drugog mobitela snima prvi mobitel. Rekao bih da snimak definitivno nije sa nadzorne kamere, jer one imaju datum i realno vrijeme. Ovo mi liči na neku zajebanciju, ako je ovako.noviclan wrote: ↑17/12/2025 10:59 https://crna-hronika.info/drska-kradja- ... jen/793451
E cuuuj drska kradja a frajer ostavio ukljuceno vozilo bez nadzora, mogu li dvije buhtle sa sirom i dva cupavca
- vjeshalica
#99750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tako isto da ja zakljucam auto i stavim na njega zedera i kobru, i opet mi ga mahnu sa parGinGa, nasao bi se neko poput tebe da mi kaze ,sorry lijena si,mrsko ti je bilo, mogla si jos montirati eksploziv na vrata za svaki slucaj....Laplace wrote: ↑18/12/2025 13:43Sorry, nije on "u svom svijetu" nego je lijen. Mrsko mu je kako valja parkirati, mrsko mu je ugasiti auto na par minuta i ponovo ga upaliti, pa onda izaći sa parking mjesta, mrsko mu je hodati desetak metara od parkinga do pekare i isto toliko nazad itd.vjeshalica wrote: ↑18/12/2025 13:34Ne treba osudjivati trenutak nepaznje. Ne znas iz kojih razloga je neko u nekom svom svijetu.Laplace wrote: ↑18/12/2025 12:41
Ne "ali" u smislu da se opravdava krađa, nego mi je nejasno kako su ljudi toliko odmaknuti od realnosti. Kradu se automobili, ne samo u Sarajevu i ne samo sa parkinga nego i iz garaže. Ljudi instaliraju raznorazne zaštite (jedna od zaštita je kupiti neprivlačan auto) pa i pored toga ne mogu biti sigurni da će svoj auto zateći tamo gdje su ga ostavili. I onda genijalac ostavi upaljen auto i ode u pekaru.