Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑15/12/2025 19:58
Evo maloprije cuje se rokanje vatrometa po gradu, na ovo zagađenje jos to sve, volio bi da djeca - mladi pa i ove stariji sto se pogresno loze na to imaju svijesti o tome.
P.S. Zao mi maca, cuka isprepadose se.
Aha, kad je rokati vatromet i petarde, nema "nije to muslimanski praznik", "nije to pravoslavni praznik", "nije to kršćanski praznik", "nije to naš običaj" itsl.
Sad će priča kako su domaće životinje previše osjetljive i strašljive, kako lav, kako vuk itsl. (a divlje životinje će se prije uplašiti od naglog jakog zvuka nego domaće) itd. Samo treba tražiti opravdanje za bolesno zadovoljstvo koje se nalazi u debilnom dizanju buke. Kome smeta nek' ide na planinu jer gradovi pripadaju krkanima.
drug_profi wrote: ↑15/12/2025 19:12
Al su se sašili kod kapije Grasa. VAG grupa se poništava.
Čini mi se totalka oba auta i nije mi jasno kako u ono malo ulice S.Aleksića uspješe poništit se međusobno.
Samo brzina nikako nepromisljeno djelovanje vozilom
Ma tamo je malo zajebana horizontalna signalizacija ako se ne varam ovaj sa glavne ide na dvije poslije ulaza u gras, ali je li moguce da od 13:30 pa do 16 ili 17 kad vec nisu bila vozila uklonjena pa sta radi na SAPD police
Edin H. wrote: ↑16/12/2025 16:05
Vezano za prethodnu diskusiju o curama u vozilima gradskog prevoza
bas divno jevo mu pas mater, bas divno sto se penje na sjedala isto kao u dzamiji izuje se na tepih ili se izuje gdje je hodao u cipelama cudni su ljudi stvarno
Edin H. wrote: ↑16/12/2025 16:05
Vezano za prethodnu diskusiju o curama u vozilima gradskog prevoza
bas divno jevo mu pas mater, bas divno sto se penje na sjedala isto kao u dzamiji izuje se na tepih ili se izuje gdje je hodao u cipelama cudni su ljudi stvarno
Da baš, taj pas je baš loš putnik: niti je išarao sjedišta niti išta oko njih niti je poderao tapacirung niti ostavio bilo kakvu štetu za sobom. Nije ostavio ni smeća za sobom, kao što ostavljaju naši prečisti balkanoidi. Ali, pas je prljav, logično. (Na stranu što je AI video, a i da nije bio bi još jedan od izrežiranih klipova, kakvih je internet već godinama pun).
E cuuuj drska kradja a frajer ostavio ukljuceno vozilo bez nadzora , mogu li dvije buhtle sa sirom i dva cupavca
Mogao se (vlasnik Golfa) bar potruditi da na prozoru ostavi isprintan list A4 formata sa natpisom "UKRADI ME" u fontu Times New Roman, veličina 170, Bold.
inace kokegica iz kreseva je stala negdje na neko stajaliste
i relativno brzo dobila kaznu
Samo mi nije jasno zasto nikada ali nikada nasi orgrancici ne pisu ovaj nepropisno parkiran bmw
Ako nije na stanici onda je pored baste
Sarajevska policija obrazložila zašto su uklonjene kamere sa stajališta na Dolac Malti i terminala na Ilidži http://www.klix.ba/clanak/251216143
Evo ga poznat i na klix portalu
Krađa automobila u Sarajevu: Vlasnik otišao u pekaru, lopov ušao u vozilo i odvezao se http://www.klix.ba/clanak/251217093
inace kokegica iz kreseva je stala negdje na neko stajaliste
i relativno brzo dobila kaznu
Samo mi nije jasno zasto nikada ali nikada nasi orgrancici ne pisu ovaj nepropisno parkiran bmw
Ako nije na stanici onda je pored baste
Sarajevska policija obrazložila zašto su uklonjene kamere sa stajališta na Dolac Malti i terminala na Ilidži http://www.klix.ba/clanak/251216143
Evo ga poznat i na klix portalu
Krađa automobila u Sarajevu: Vlasnik otišao u pekaru, lopov ušao u vozilo i odvezao se http://www.klix.ba/clanak/251217093
Ja sam prije nekoliko godina imao idealnu priliku da isto tako pokupim auto, čak i bolju nego ovaj sa snimka. Lik je ostavio upaljen auto (višestruko skuplji od ovog Golfa) i nešto završavao u radnji, a ja sam pješice prolazio pored auta. Doslovno sam mogao otvoriti vrata, sjesti i voziti.
Generalno ne kontam ostavljanje upaljenog auta, cak i kad vozac sjedi i ceka, pogotovo ako izadje.
Nece se zalediti ako je 5 minuta bez grijanja ni istopiti 5 minuta bez klime.
Ateista wrote: ↑17/12/2025 12:58
Generalno ne kontam ostavljanje upaljenog auta, cak i kad vozac sjedi i ceka, pogotovo ako izadje.
Anlaser
Pa kako novija auta rade sa srart stop sistemom, svaki cas se pali i gasi. I to je malo pretjerano, ali ako je ispravan auto logicno je ugasiti ako ces stajati duze od nekoliko sekundi.