Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

tramvajtrojka

#53626 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

palermo wrote: 18/12/2025 09:37
dr_Evil wrote: 18/12/2025 08:45
palermo wrote: 17/12/2025 16:38

Zemo, preslusah sve ( inace.mi nije to obicaj)....rekao bih ovako, lijepo, pametno I nazalost beskorisno ( makar za ovaj trenutak, beskorisno). Mislim znas kako se ono kaze, sve je to tacno, pa sta onda....

Inace, Draganovog oca Roka sam znao, ja bio momcic a on u godinama vec....kakav je to bio renesansni covjek, vrhunski inzinjer, pjevao u klapi, slikao, pisao...negdje pred rat odrzao je govor u Skupstini RBiH...nije se muha cula dok je govorio, al opet nista...osim , eto sjecanja. Mislim, na kraju krajeva je I on otisao da zivi u Vela luku...

Hocu ti reci, lijepo je ovo slusati..raduje te, al u svojoj konacnici, valja nam se vratiti cinjenici da mi jos uvijek vodimo rat...
Ne znam, nismo isto shvatili ovaj intervju. Ovdje niko ne prica o utopiji i floskulama o miru kakve inace cujemo od raznih NV.

Nego - evo mogu prihvatiti cinjenicu da "mi" jos uvijek vodimo rat, mi pod navodnicima jer sigurno postoji veliki procenat koji se ne slaze s tom cinjenicom, ja se slazem jer kao sto sam gost intervjua rece stranka koja je pokrenula mostarski rat jos uvijek zastupa iste ciljeve, nije porazena, i uzima izbore - bez obzira sto i njihov partner u ratu mora nestati sa scene.

E sad ako podjemo od toga da je rat, i vratim te opet na minutu 32. koju te spomenuh, poslusaj je ponovo molim te. Dakle sustina je ta da je SDA prihvatila i promovira politiku podijeljenog grada sto je puka suprotnost onoga za sta smo se valjda borili u ratu i politike koju je zastupala u ratu. Jedan grad koji nije podiljenjen i koji je istinski mulitetican.

E na toj je politici mostarska SDA porazila HDZ onog trena kad nas je citav svijet smatrao teroristima. Ovo je mozda bila jedina uspjesna politika SDA u ratu, naravno uz odlicno savjetovanje svih komunista koju su shvatili realnost na terenu. KO je, kada i u cije ime odlucio da prihvati politiku HDZ, a kao sto opet gost rece, SDA jeste jedina relevantna u Mostaru zbog broja glasova i funkcija koje obnasa.

I jos bih dodao rasprave oko dijaspore od neki dan, 1:08:02.
Bio sam ti poceo pisati dugacak odgovor I onda sam na pola posta sve izbrisao. Nema.smisla, necu nista novo reci, a necemo se ni razumjeti. Ako je SDA najveci problem za Bosnjake, nece to biti toliko tesko razrijesiti. Al bojim se da je SDA zapravo Bosnjaci ( barem u Mostaru) ne.mora se cak tako ni zvati...opet ce biti isto.. Nadam se da shvatas sta ti govorim, ako ne.....onda valjda drugom.prilikom
Al kako hladno Palermo poistovjeti jedan citav narod sa jednom strankom :kiss: :kiss:

Tacno ona Bakirova ne moze ti narod i drzava biti vazniji od stranke 8-) 8-) :lol: in the nutshell
ljubijankic

#53627 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

tramvajtrojka wrote: 18/12/2025 10:16
palermo wrote: 18/12/2025 09:37
dr_Evil wrote: 18/12/2025 08:45

Ne znam, nismo isto shvatili ovaj intervju. Ovdje niko ne prica o utopiji i floskulama o miru kakve inace cujemo od raznih NV.

Nego - evo mogu prihvatiti cinjenicu da "mi" jos uvijek vodimo rat, mi pod navodnicima jer sigurno postoji veliki procenat koji se ne slaze s tom cinjenicom, ja se slazem jer kao sto sam gost intervjua rece stranka koja je pokrenula mostarski rat jos uvijek zastupa iste ciljeve, nije porazena, i uzima izbore - bez obzira sto i njihov partner u ratu mora nestati sa scene.

E sad ako podjemo od toga da je rat, i vratim te opet na minutu 32. koju te spomenuh, poslusaj je ponovo molim te. Dakle sustina je ta da je SDA prihvatila i promovira politiku podijeljenog grada sto je puka suprotnost onoga za sta smo se valjda borili u ratu i politike koju je zastupala u ratu. Jedan grad koji nije podiljenjen i koji je istinski mulitetican.

E na toj je politici mostarska SDA porazila HDZ onog trena kad nas je citav svijet smatrao teroristima. Ovo je mozda bila jedina uspjesna politika SDA u ratu, naravno uz odlicno savjetovanje svih komunista koju su shvatili realnost na terenu. KO je, kada i u cije ime odlucio da prihvati politiku HDZ, a kao sto opet gost rece, SDA jeste jedina relevantna u Mostaru zbog broja glasova i funkcija koje obnasa.

I jos bih dodao rasprave oko dijaspore od neki dan, 1:08:02.
Bio sam ti poceo pisati dugacak odgovor I onda sam na pola posta sve izbrisao. Nema.smisla, necu nista novo reci, a necemo se ni razumjeti. Ako je SDA najveci problem za Bosnjake, nece to biti toliko tesko razrijesiti. Al bojim se da je SDA zapravo Bosnjaci ( barem u Mostaru) ne.mora se cak tako ni zvati...opet ce biti isto.. Nadam se da shvatas sta ti govorim, ako ne.....onda valjda drugom.prilikom
Al kako hladno Palermo poistovjeti jedan citav narod sa jednom strankom :kiss: :kiss:

Tacno ona Bakirova ne moze ti narod i drzava biti vazniji od stranke 8-) 8-) :lol: in the nutshell
Pa nisi bošnjak a ni musliman ako nisi za SDA :bih: :bih: Pa to i ptice na grani znaju...
Romanija

#53628 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Romanija »

Problemi BiH se ne mogu rijesiti ni iznutra, a ovi EU delegati ih definitivno ne mogu rijesiti izvana.

Neko trajno rjesenje BiH "problema" je pobjeda jedne od opcija a o tome jedino Dodik ima muda pricati, ali nema muda da to pokusa i da ostvari.

I onda hajmo Jovo (ili Ramo, ili Jozo) nanovo, svwe u krug.

U takvoj konstelaciji odnosa i cinjenicnih stvari medju ljudima jedino pravo rijesenje je ono sto je Holbroke zamislio. Svi mislimo da je tip bio opanak, ali frajer nas je bolje cit'o od nas samih, zato nam je i dao pravi recept. Dejtonska BiH gdje svako zivi u svojoj iluziji da ima ono za sta se borio je redultat toga. Takva BiH bi mogla biti sasvim nenormalno-normalna drzava, koja bi mogla sasvim normalno funkcionisti da nije kalibra politicara i ljudi koji ih biraju *satro!).

I onda hajmo opet sve u krug.
LSD

#53629 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

No Mind wrote: 18/12/2025 10:12
muha_sa wrote: 18/12/2025 09:44 https://avaz.ba/vijesti/bih/1012601/rij ... e-saradnji

PORUKA LIDERA EU

Riješite sporove, okrenite se saradnji

Ma bravo :thumbup:
Zaljučak je, kada je riječ o BiH, jednostavan, ako zaista želimo u EU, ako zaista imamo namjeru da radimo na tom pitanju onda trebamo prestati konačno sa pokušajima da kroz priču o pristupanju EU realizujemo neke geopolitičke ciljeve što susjednih zemalja, što politika koje su naslonjene na susjedne zemlje u samoj BiH. Dakle, jednostavnim riječnikom rečeno, ako hoćemo u EU onda trebamo da pratimo instrukcije koje dolaze i od EK od zemalja članica EU i onda neće biti problema. Mislim da je Crna Gora upravo to uradila i da su zato napravili takav napredak i da su zato pred ulaznim vratima EU - kazao je Komšić.

Srz problema i zato se ti sporovi i ne mogu rijesiti iznutra u BiH, nego ih sama EU prvenstveno mora rijesiti sa ZG i BG, ako su iskreni, a ne nas ovdje zaje..vati svojim izjavama.

I to treba jasno da govore svi, koji na pro BiH strani rade na pristupnom procesu i direktno tim licemjerima u Briselu, kao Zeljko ovdje. Ostali se za sada samo usudjuju spomenuti lokalne ispostave kao krivce.
Kako Evropa vidi Bosnu i rijesavanja sporova u njoj, najbolje ilustruje poznata prica o mladom advokatu koji dolazi navece kuci ocu i hvali se kako je uspio rijesiti jednu imovinsku parnicu u korist svog klijenta vec u prvoj sudskoj raspravi. Sin se hvali ocu, a ovaj ga tuzna posmatra.
Kad je sin zavrsio sa samohvalisanjem, otac mu govori - E moja budalo, ja sam vodeci i rijesavajuci jednu parnicu oko neke njive iskolovao tebe, a ti si odmah rijesio slucaj. Bojim se ko ce tvoju djecu iskolovati i kako, ako tako nastavis rijesavati :lol:

EU i Šmit kao visoki predstavnik OHR su poput ovog oca advokata- to su samo da rijesavaju, a nikad da rijese slucaj Bosne.

BiH nikad nece uci u EU, kao sto nije usla ni jedna Turska. A znamo svi zasto ;-) al nek su zato usle Rumunija, Bugarska, Hrvatska i slicne.
Last edited by LSD on 18/12/2025 10:33, edited 1 time in total.
No Mind

#53630 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

Politike sa centrima u ZG i BG su uzrok svih bolesti BiH, politicari koji su u sluzbi tih politika ovdje, su samo lokalni simptom.
LSD

#53631 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

No Mind wrote: 18/12/2025 10:33 Politike sa centrima u ZG i BG su uzrok svih bolesti BiH, politicari koji su u sluzbi tih politika su samo lokalni simptom.
A Evropa, stara ravaku, ko biva ne zna da su uzroci svih problema u Bosni zapravo u BG i ZG.
I onda salju cinicnu poruku - De vi to srediti te svoje sporove između sebe i okrenute se saradnji :lol:
No Mind

#53632 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

LSD wrote: 18/12/2025 10:36
No Mind wrote: 18/12/2025 10:33 Politike sa centrima u ZG i BG su uzrok svih bolesti BiH, politicari koji su u sluzbi tih politika su samo lokalni simptom.
A Evropa, stara ravaku, ko biva ne zna da su uzroci svih problema u Bosni zapravo u BG i ZG.
I onda salju cinicnu poruku - De vi to srediti te svoje sporove između sebe i okrenute se saradnji :lol:
Mozemo se okretati, dok ne padnemo u trans, dzaba nam...
No Mind

#53633 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

Bivši direktor "Bosnalijeka" Nedim Uzunović osuđen na 10 godina zatvora, ostali optuženi dobili po jednu

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bivsi-d ... /251218024

Evo malo borbe protiv korupcije, ali da mi vidimo drugostepenu prvo...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#53634 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

Image

bili sinoć na stupu

Image

a ja preboljevam stomak
DaysleepeR

#53635 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Bio sam ja prošle godine na adventu u Kiseljaku, da vidiš kako Bradara pjeva punim glasom Bos il' Hadžija.
palermo

#53636 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 18/12/2025 09:45

Ne rekoh ja nigdje da je najveci problem, nego te upitah kad i zasto je neko odlucio da prihvati i promovise agresorsku politiku, minuta 32. Abdica smo objesili na rub srama jer je uradio isto. Sto sam nadovezao na tvoj post da li smo u "miru" izgubili ono sta smo dobili u ratu.

Da se ne lazemo, nece SDA niko rijesiti, niti moze niti treba. SDA ima neupitnu podrsku medju "pucanstvom" u HNK, bez obzira na sve izborne kradje. Mogu ja imati misljenje o tome, ali je vecina ta koja odlucuje, manjini se prilagoditi ili seliti.

A necemo nista novo reci, vec smo prosli te rasprave o 6 opstina, zivotu jednih pored drugih. Nego eto, onako mi fino bi kad to neko kaze da nisam samo ja.
Bosnjaci Mostara mogu biti ravnopravni, u punom znacenju te rijeci, I politicki faktor, ili mogu pristati da zive mirno u gradu sa dominatno hrvatskim identitetom (jednostavnije receno , u stonom gradu), bez prava na odlucivanje, odnosno to pravo da bude svedeno na folklor. I na tom fonu se vodi sva borba.

Jedinstven grad je samo floskula ako nema svoju sadrzinu. Stoni grad bi bio jedinstven grad...funkcionalan prilicno, ne sumnjam u to....bio bi I mutlietnican....slavili bi se Bajrami, ulazak Veleza u federal u ligu itd...Naravno sve do granice koju odredi onaj koji odlucuje.
Dakle, prica o jedinstvenom gradu bez ispunjenja sadrzaja je, ponovicu, samo sarena laza. A ispunjen sadrzaj znaci, grad u kojem se I tvoja pita (ne samo tvoja, naravno) u kojem I ti odlucujes, koji ima svoj identitet u koji je, naravno, utkana I tvoja historija, kultura, obicaji.....

6 opcina ili jedna, u pprincipu je svejedno, jer I kedno I drugo moze biti lose I dobro. Ako ostvarimo ono sto prvo navedoh. Ravnopravnost. I da ne zaboravim. I Mostar u drzavi BosnI Hercegovini.

A SDA je tu manje vise nevazna. Ona je tu samo neka vrsta megafon kroz koje se probija glas. Ako imas bolji megafon, nemam nista protiv da se ovaj zamijeni, al glas ce ostati isti. Vjeruj mi.
No Mind

#53637 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

Zovko pred europarlamentarcima: "Bošnjaci žele preuzeti Hrvatski klub i birati nam člana Predsjedništva BiH"

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zovko-p ... /251218063

Kme kme, 'ebiga, tako potpisano, jedna izborna jedinica za dva clana Predsjedništva, nigdje ne registriramo krvna zrnca pojedinog gradjanina glasaca. Bokić i pusica :lol:
dr_Evil

#53638 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 18/12/2025 11:36

Ne rekoh ja nigdje da je najveci problem, nego te upitah kad i zasto je neko odlucio da prihvati i promovise agresorsku politiku, minuta 32. Abdica smo objesili na rub srama jer je uradio isto. Sto sam nadovezao na tvoj post da li smo u "miru" izgubili ono sta smo dobili u ratu.

Da se ne lazemo, nece SDA niko rijesiti, niti moze niti treba. SDA ima neupitnu podrsku medju "pucanstvom" u HNK, bez obzira na sve izborne kradje. Mogu ja imati misljenje o tome, ali je vecina ta koja odlucuje, manjini se prilagoditi ili seliti.

A necemo nista novo reci, vec smo prosli te rasprave o 6 opstina, zivotu jednih pored drugih. Nego eto, onako mi fino bi kad to neko kaze da nisam samo ja.
Bosnjaci Mostara mogu biti ravnopravni, u punom znacenju te rijeci, I politicki faktor, ili mogu pristati da zive mirno u gradu sa dominatno hrvatskim identitetom (jednostavnije receno , u stonom gradu), bez prava na odlucivanje, odnosno to pravo da bude svedeno na folklor. I na tom fonu se vodi sva borba.

Jedinstven grad je samo floskula ako nema svoju sadrzinu. Stoni grad bi bio jedinstven grad...funkcionalan prilicno, ne sumnjam u to....bio bi I mutlietnican....slavili bi se Bajrami, ulazak Veleza u federal u ligu itd...Naravno sve do granice koju odredi onaj koji odlucuje.
Dakle, prica o jedinstvenom gradu bez ispunjenja sadrzaja je, ponovicu, samo sarena laza. A ispunjen sadrzaj znaci, grad u kojem se I tvoja pita (ne samo tvoja, naravno) u kojem I ti odlucujes, koji ima svoj identitet u koji je, naravno, utkana I tvoja historija, kultura, obicaji.....

6 opcina ili jedna, u pprincipu je svejedno, jer I kedno I drugo moze biti lose I dobro. Ako ostvarimo ono sto prvo navedoh. Ravnopravnost. I da ne zaboravim. I Mostar u drzavi BosnI Hercegovini.

A SDA je tu manje vise nevazna. Ona je tu samo neka vrsta megafon kroz koje se probija glas. Ako imas bolji megafon, nemam nista protiv da se ovaj zamijeni, al glas ce ostati isti. Vjeruj mi.
Dobro - slozit cu se, sve za 10 nista oduzeti i dodati.

Ali jel se borimo za to ili za one 3 opstine u kojima cemo biti hadzija? Jer moj komentar, a i komentar emisije je upravo da se borimo za 3 opstine. Da zapravo ne zelimo biti niti ravnopravni u Mostaru, a bogami ni vecina, mada realni budimo nije to neki problem postici.

Ne rekoh ja nista o zamijeni - nema niko, ako je ponekad neko i bio stozerna ga je unistila. Sve je na SDA.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#53639 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

Truba wrote: 18/12/2025 11:08 Image

bili sinoć na stupu

Image

a ja preboljevam stomak
uh kako sam se jednom olešio dole za gospojinu
palermo

#53640 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 18/12/2025 12:02

Ali jel se borimo za to ili za one 3 opstine u kojima cemo biti hadzija? Jer moj komentar, a i komentar emisije je upravo da se borimo za 3 opstine. Da zapravo ne zelimo biti niti ravnopravni u Mostaru, a bogami ni vecina, mada realni budimo nije to neki problem postici.

Ne rekoh ja nista o zamijeni - nema niko, ako je ponekad neko i bio stozerna ga je unistila. Sve je na SDA.
Da.me.pogresno ne razumijes, nisam ja za sest opstina. Sjecam se ja dobro kako se Salem Bubalo hvalio da je opstina Sjever najbolja, naj ovako, naj onako, a radilo sw samo o tome da su bili ruralna opstina sa drzavnim zemljistem pa su ga krcmili. I onda se hvalili sa tim.

Znam ja koje sve opasnosti nudi tih 6 opstina. Mislim, mogao bih ja sadd romane da napisem o SDA-ovskim mahnitlucima, greskama, lopovlucima....pa zar hotel Ruza nije postao istinski spomenik bosnjackoj gluposti, lopovluku I tome sta znaci strancarenje (u ovom konkretnom slucaju SDA-ovsko tj. Baikirovo).

Al ako je u ovom trenutku 6 opstina jedini nacin da koliko-toliko zastitimo sebe, svoj identitet, ostanak na ovim prostorima, jebi ga ( ne kazem da jeste, kazem ako je).

Jer.ne zaboravi ( a sa ovim ces se sloziti sigurno) nazalost ovu bitku bijemo gotovo sami ( miBosnjaci Mostara) protiv znatno nadmocnijeg I bolje naoruzanog protivnika.
Danguba

#53641 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

No Mind wrote: 18/12/2025 12:00 Zovko pred europarlamentarcima: "Bošnjaci žele preuzeti Hrvatski klub i birati nam člana Predsjedništva BiH"

Kme kme, 'ebiga, tako potpisano, jedna izborna jedinica za dva clana Predsjedništva, nigdje ne registriramo krvna zrnca pojedinog gradjanina glasaca. Bokić i pusica :lol:
Ja je prije dva dana vidio na Adventu u Sibeniku, kaze da napuni malo baterije. :D
dr_Evil

#53642 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 18/12/2025 12:16

Da.me.pogresno ne razumijes, nisam ja za sest opstina. Sjecam se ja dobro kako se Salem Bubalo hvalio da je opstina Sjever najbolja, naj ovako, naj onako, a radilo sw samo o tome da su bili ruralna opstina sa drzavnim zemljistem pa su ga krcmili. I onda se hvalili sa tim.

Znam ja koje sve opasnosti nudi tih 6 opstina. Mislim, mogao bih ja sadd romane da napisem o SDA-ovskim mahnitlucima, greskama, lopovlucima....pa zar hotel Ruza nije postao istinski spomenik bosnjackoj gluposti, lopovluku I tome sta znaci strancarenje (u ovom konkretnom slucaju SDA-ovsko tj. Baikirovo).

Al ako je u ovom trenutku 6 opstina jedini nacin da koliko-toliko zastitimo sebe, svoj identitet, ostanak na ovim prostorima, jebi ga ( ne kazem da jeste, kazem ako je).

Jer.ne zaboravi ( a sa ovim ces se sloziti sigurno) nazalost ovu bitku bijemo gotovo sami ( miBosnjaci Mostara) protiv znatno nadmocnijeg I bolje naoruzanog protivnika.
Sve to pije vode, samo je mene strah da mi ne stitimo sebe nego privatni kapital, a da pri tome cemo na kraju izgubiti sve. Ili ti ga pisamo u gace da se ugrijemo. Zatvaramo sebe u rezervat umjesto da trazimo svoje pravo zivota unutar domovine, zatvaramo se u rezervat da zastitimo se, a valjda nismo naucili sta bude sa rezervatima na kraju, mozda i mi otvorimo kasino, ili ga Grude otvore za nas.

A da smo sami jesmo, ovi Marindvorci izgubljeni u svom laznom osjecaju nadmoci metropole u smogu ne shvataju gdje se Bosna i njihov kapital zapravo treba braniti.

Mrka kapa susjed, nikako da se makar to slozimo :)
palermo

#53643 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 18/12/2025 12:24
palermo wrote: 18/12/2025 12:16

Sve to pije vode, samo je mene strah da mi ne stitimo sebe nego privatni kapital, a da pri tome cemo na kraju izgubiti sve. Ili ti ga pisamo u gace da se ugrijemo. Zatvaramo sebe u rezervat umjesto da trazimo svoje pravo zivota unutar domovine, zatvaramo se u rezervat da zastitimo se, a valjda nismo naucili sta bude sa rezervatima na kraju, mozda i mi otvorimo kasino, ili ga Grude otvore za nas.

A da smo sami jesmo, ovi Marindvorci izgubljeni u svom laznom osjecaju nadmoci metropole u smogu ne shvataju gdje se Bosna i njihov kapital zapravo treba braniti.

Mrka kapa susjed, nikako da se makar to slozimo :)
Pa strah ti je opravdan, al sta ces. Kljucan faktor su Marindvorci ( dobar izraz :thumbup: ) bez njihovog izlaska na sire prostore nase domovine yesko da moze biti hajra.

Al eto, vjerujem ja da ce shvatiti gdje se brani Bosna I Hercegovina I izaci na sire postore nase domovine. Morat ce.
Last edited by palermo on 18/12/2025 12:30, edited 2 times in total.
Romanija

#53644 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Romanija »

JoseMujica wrote: 18/12/2025 12:02

bili sinoć na stupu

Image

a ja preboljevam stomak
Koje ti je bilo konspirativno ime, Josip ili Nino? :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#53645 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

bili sinoć na stupu

Image

a ja preboljevam stomak
@karanana would!
moimoi

#53646 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

Danguba wrote: 18/12/2025 12:19
No Mind wrote: 18/12/2025 12:00 Zovko pred europarlamentarcima: "Bošnjaci žele preuzeti Hrvatski klub i birati nam člana Predsjedništva BiH"

Ja je prije dva dana vidio na Adventu u Sibeniku, kaze da napuni malo baterije. :D
Sta ti radis na adventu u sibeniku? :D
No Mind

#53647 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

Danguba wrote: 18/12/2025 12:19

Image
Haris033

#53648 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris033 »

JoseMujica wrote: 18/12/2025 12:02 bili sinoć na stupu
Image
Ko je ova?
no_sekirli

#53649 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by no_sekirli »

Dodik: U Livnu je lakše naći poskoka nego Komšićevog birača