Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
peca777 wrote: ↑27/11/2025 18:58
ma majstore, sto se mene tice neka zakon ide, pa kada ti se maltezer upiski radi moga kangala, ceramo se.
Hajte vi prvo sa tim “kangalima” koje navodno imate, (posudite ih) prosetajte do stanice
Cisto onako, da imate osjecaja za silu. Pa cemo dalje palamuditi. Ljudi sa takvim zivotinjama ne idu u setnje kroz grad.
Ti skeneri imaju hrpu mogućnosti, ali niti jedna nije omogućena, osim prahistorijske tehnologije QR koda.
Ti aparati su ustvari i POS aparati. Na njima se može direktno kupovati karta, plaćati direktno bankovnim karticama, validirati kupljene karte putem NFC-a sa telefonom, plaćati Apple i Google Pay-om itd itd….
Ništa od ovoga nije omogućeno. Ako će ovako ostaviti, bez veze su novac bacili jer stari validatori su bili funkcionalniji od ovakvo podešenih novih.
Ugovor o nabavci 10 novih autobusa za sarajevsko preduzeće GRAS jučer su potpisali kantonalni ministar saobraćaja Adnan Šteta (SDP) i Hasan Sarajlija, direktor kompanije Sejari
drug_profi wrote: ↑30/11/2025 18:24
Zna li neko da li fercera kupovina karte preko aplikacije?
A cuke i mace ce kad tad dobiti pravo da se vozaju JGP.
fercera, mozes kupiti kartu, ali vodi racuna da ne kupis kao ja sto sam uradio, pa da ti stoji kad zatreba... revizori mi rekose, karta vazi samo za taj dan kad je kupljena... bacio sam pare na dvije karte ne znajuci da vaze samo za dan kada je obavljena kupovina
drug_profi wrote: ↑30/11/2025 18:24
Zna li neko da li fercera kupovina karte preko aplikacije?
A cuke i mace ce kad tad dobiti pravo da se vozaju JGP.
fercera, mozes kupiti kartu, ali vodi racuna da ne kupis kao ja sto sam uradio, pa da ti stoji kad zatreba... revizori mi rekose, karta vazi samo za taj dan kad je kupljena... bacio sam pare na dvije karte ne znajuci da vaze samo za dan kada je obavljena kupovina
nek mi pokušaju samo to reći naknadno, pa da im opsujem u lice
nigdje ne piše to u aplikaciji, a uredno se poništi naknadno
Ugovor o nabavci 10 novih autobusa za sarajevsko preduzeće GRAS jučer su potpisali kantonalni ministar saobraćaja Adnan Šteta (SDP) i Hasan Sarajlija, direktor kompanije Sejari