Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sukis

#31051 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sukis »

necko_hz wrote: 01/12/2025 13:12
shbc wrote: 01/12/2025 12:57Jebes ga ne mogu da vidim paralelu izmedju noza i puske sa nekim momkom rodjenim 1998. godine koji se bavi sportom i koji je dosao da gadja loptom u obruc.
Pa vidim. Zato, prvo gradi intelekt, a onda kad budeš imao veći stepen razmišljanja i razumijevanja, javiš se i pričamo.

Samo tada nećeš postavljati ovakva pitanja propraćena još glupljim konstatacijama: Došla djeca da igraju.

Čuj došla djeca da igraju. :mrgreen:
sukis wrote: 01/12/2025 12:56 Svako ima svoje misljenje. Ja sam za mudrost, a ne ici uz nos i za to iskoristiti i najmanju mogucu priliku. Sta se desava, vec u decembru si imao priliku za ovakvo navijanje kada Zvezda bude dolazila u Sarajevo, medjutim iskoristis je sada kada igra repka, dobijas kontraefekat. Prozivaj delije kada imas razlog za to, kada igra njihov klub a ne prozivaj kada igra repka, idi u Beograd na uzvrat Bosne i tamo pravi belaj ako mozes, a repku izuzmes iz toga jer je njena struktura multinacionalna, nikada to mi necemo skontati.
Ta šatro mudrost na koju se pozivaš i racionaliziranje koje nastaje na osnovu iste, u principu je samo zamjena za izostanak muda. Kamuflaža.

Zasnovana je na vječnom preispitivanju svojih postupaka, ali ne zbog vlastitih moralnih odrednica, već zbog straha šta će komšije ili susjedi reći ili pomisliti.

Hoće li BHF skupiti muda i otići u BG, druga je tema, kako rekoh. Ali lijepo je vidjeti da su, makar evolutivno, na većem nivou od onih koji ih ni u vlastitoj državi ne smiju pokazati ista zbog straha od komšiluka. :mrgreen:

Razumijem ja vas, psihološki. Ima takvih primjera bezbroj, dobro opisanih i definisanih. Vama da neko puca šamare, držali bi ruke uz tijelo i klimali glavom. :mrgreen:

Evolutivno ste na nivou ženki papučarki koje vazda krivca traže u sebi što ih kabadahija od muža maltretira. Samo nastavite. :mrgreen:
U BG sam dobio razbijenu glavu na vec pomenutoj tekmi, mlad i neobuzdan. To tvoje pucanje samara, moze da krene odmah gdje god zelis, samo kazi. :D
shbc

#31052 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shbc »

necko_hz wrote: 01/12/2025 13:12
shbc wrote: 01/12/2025 12:57Jebes ga ne mogu da vidim paralelu izmedju noza i puske sa nekim momkom rodjenim 1998. godine koji se bavi sportom i koji je dosao da gadja loptom u obruc.
Pa vidim. Zato, prvo gradi intelekt, a onda kad budeš imao veći stepen razmišljanja i razumijevanja, javiš se i pričamo.

Samo tada nećeš postavljati ovakva pitanja propraćena još glupljim konstatacijama: Došla djeca da igraju.

Čuj došla djeca da igraju. :mrgreen:
sukis wrote: 01/12/2025 12:56 Svako ima svoje misljenje. Ja sam za mudrost, a ne ici uz nos i za to iskoristiti i najmanju mogucu priliku. Sta se desava, vec u decembru si imao priliku za ovakvo navijanje kada Zvezda bude dolazila u Sarajevo, medjutim iskoristis je sada kada igra repka, dobijas kontraefekat. Prozivaj delije kada imas razlog za to, kada igra njihov klub a ne prozivaj kada igra repka, idi u Beograd na uzvrat Bosne i tamo pravi belaj ako mozes, a repku izuzmes iz toga jer je njena struktura multinacionalna, nikada to mi necemo skontati.
Ta šatro mudrost na koju se pozivaš i racionaliziranje koje nastaje na osnovu iste, u principu je samo zamjena za izostanak muda. Kamuflaža.

Zasnovana je na vječnom preispitivanju svojih postupaka, ali ne zbog vlastitih moralnih odrednica, već zbog straha šta će komšije ili susjedi reći ili pomisliti.

Hoće li BHF skupiti muda i otići u BG, druga je tema, kako rekoh. Ali lijepo je vidjeti da su, makar evolutivno, na većem nivou od onih koji ih ni u vlastitoj državi ne smiju pokazati ista zbog straha od komšiluka. :mrgreen:

Razumijem ja vas, psihološki. Ima takvih primjera bezbroj, dobro opisanih i definisanih. Vama da neko puca šamare, držali bi ruke uz tijelo i klimali glavom. :mrgreen:

Evolutivno ste na nivou ženki papučarki koje vazda krivca traže u sebi što ih kabadahija od muža maltretira. Samo nastavite. :mrgreen:
Znaci pjevanje o mitraljezima na sportskim dogadjajima je visi stepen intelekta? Ok, intelektualac. Hajde onda da probam da kazem nesto dostojno tvog IQ-a, pa da budemo na istom nivou:

Uga-buga, vatra losa, boli, boli.

Bem ti sunce i internet. Kad neandertalac misli da je pametan pa jos dobije i prostor da siri svoju "pamet".
necko_hz

#31053 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by necko_hz »

sukis wrote: 01/12/2025 13:16U BG sam dobio razbijenu glavu na vec pomenutoj tekmi, mlad i neobuzdan. To tvoje pucanje samara, moze da krene odmah gdje god zelis, samo kazi. :D
Uh. :lol:

Mlad i neobuzdan dobio razbijenu glavu na Marakani, pa si sada mator i zreo do mjere da si analogiju o pucanju šamara shvatio kao da ću ti ih ja pucati. :mrgreen:

Nema potrebe za defanzivnošću jer nisam ti prijetio, samo sam ti etiketu dao na osnovu upisa. Ali pošto si povukao stvar na to, najmanji mi je problem da se nađemo i da, jal pričamo, jal "pričamo" uživo. :mrgreen:
Last edited by necko_hz on 01/12/2025 13:24, edited 1 time in total.
necko_hz

#31054 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by necko_hz »

shbc wrote: 01/12/2025 13:17Bem ti sunce i internet. Kad neandertalac misli da je pametan pa jos dobije i prostor da siri svoju "pamet".
Eh, i ja kažem. Odlično si se opisao. :mrgreen:

"Došla djeca da igraju". :lol:
shbc

#31055 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shbc »

necko_hz wrote: 01/12/2025 13:23
shbc wrote: 01/12/2025 13:17Bem ti sunce i internet. Kad neandertalac misli da je pametan pa jos dobije i prostor da siri svoju "pamet".
Eh, i ja kažem. Odlično si se opisao. :mrgreen:

"Došla djeca da igraju". :lol:
Upravu si, dosli cetnici sa kokardama da sve pokolju. Dobro smo zivu glavu izvukli. Da ne bi vas junaka Tanaskovic bi imao double double: 24 poena i 13 bosnjackih glava

Hvala intelektualac
Last edited by shbc on 01/12/2025 13:33, edited 1 time in total.
sukis

#31056 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sukis »

necko_hz wrote: 01/12/2025 13:21
sukis wrote: 01/12/2025 13:16U BG sam dobio razbijenu glavu na vec pomenutoj tekmi, mlad i neobuzdan. To tvoje pucanje samara, moze da krene odmah gdje god zelis, samo kazi. :D
Nema potrebe za defanzivnošću jer nisam ti prijetio, samo sam ti etiketu dao na osnovu upisa. Ali pošto si povukao stvar na to, najmanji mi je problem da se nađemo i da, jal pričamo, jal "pričamo" uživo. :mrgreen:
Moze.
necko_hz

#31057 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by necko_hz »

shbc wrote: 01/12/2025 13:31 Upravu si, dosli cetnici sa kokardama da sve pokolju. Dobro smo zivu glavu izvukli. Da ne bi vas junaka Tanaskovic bi imao double double: 24 poena i 13 Bosnjackih glava

Hvala intelektualac
Tako je to u životu. Da je i tebe stari u šolju ili kadu omlatio, ne bi nas ovdje uveseljavao upisima. :mrgreen:
sukis wrote: 01/12/2025 13:32Moze.
Onda znaš šta trebaš uraditi.
sukis

#31058 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sukis »

necko_hz wrote: 01/12/2025 13:35
shbc wrote: 01/12/2025 13:31 Upravu si, dosli cetnici sa kokardama da sve pokolju. Dobro smo zivu glavu izvukli. Da ne bi vas junaka Tanaskovic bi imao double double: 24 poena i 13 Bosnjackih glava

Hvala intelektualac
Tako je to u životu. Da je i tebe stari u šolju ili kadu omlatio, ne bi nas ovdje uveseljavao upisima. :mrgreen:
sukis wrote: 01/12/2025 13:32Moze.
Onda znaš šta trebaš uraditi.
Sta? Lupiti sam sebi samaru? :lol:
necko_hz

#31059 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by necko_hz »

sukis wrote: 01/12/2025 14:37Sta? Lupiti sam sebi samaru? :lol:
:lol:

Pa ako ćemo 'sastančiti', javi se u PP. :mrgreen:

Šta god dogovorili, jal pivu, jal 'power slap' contest, lakše je privatno. :mrgreen:
WarrenGrozni

#31060 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by WarrenGrozni »

geoxx wrote: 01/12/2025 12:31 U Beogradu nece biti nista. Ali ne zato sto su Beogradjani gospoda i slicno.

Prvo, ovo ce se dotad zaboraviti. Drugo, imat ce toliko elitnih igraca da ce im utakmica bit revijalnog karakter. Trece, u takvoj revijalnoj atmosferi bi recimo Hrvate docekali na noz, a BiH koju Beogradjani gledaju kao nizu drzavu i narod i nikakvu konkurenciju niit kao rivala, vjerovatno nece biti vrijedna da nesto pretjerano urlaju, pogotovo sto i nemaju huligana koji organizovano prate reprezentaciju.
Drugačije može biti jedino ako u Arenu nagrnu neki fanatikosi s Pala i Sokoca i predstave repertoar svog vokalno umjetničkog društva
Vjecita_zavrzlama

#31061 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Vjecita_zavrzlama »

WarrenGrozni wrote: 01/12/2025 15:06
geoxx wrote: 01/12/2025 12:31 U Beogradu nece biti nista. Ali ne zato sto su Beogradjani gospoda i slicno.

Prvo, ovo ce se dotad zaboraviti. Drugo, imat ce toliko elitnih igraca da ce im utakmica bit revijalnog karakter. Trece, u takvoj revijalnoj atmosferi bi recimo Hrvate docekali na noz, a BiH koju Beogradjani gledaju kao nizu drzavu i narod i nikakvu konkurenciju niit kao rivala, vjerovatno nece biti vrijedna da nesto pretjerano urlaju, pogotovo sto i nemaju huligana koji organizovano prate reprezentaciju.
Drugačije može biti jedino ako u Arenu nagrnu neki fanatikosi s Pala i Sokoca i predstave repertoar svog vokalno umjetničkog društva
Da.Dakle opet nasi.Kao i sinoc
tramvajtrojka

#31062 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by tramvajtrojka »

Srbijanci su fini i krasni tako je doslo 20000 hiljada srba sa pala i sokoca da jebe Musi tursku majku u areni :oops: :oops:

https://sportklub.n1info.hr/video/video ... -beogradu/

Kulturni beogradjani naspram divljackih sarajlija :lol: :lol: i to uvijek jedni te isti koji brane bratstvo i jedinstvo na ostalim temama i govore kako nista ne valja u Sarajevu :skoljka:
Dugarry

#31063 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dugarry »

tramvajtrojka wrote: 01/12/2025 15:32

Srbijanci su fini i krasni tako je doslo 20000 hiljada srba sa pala i sokoca da jebe Musi tursku majku u areni :oops: :oops:

https://sportklub.n1info.hr/video/video ... -beogradu/

Kulturni beogradjani naspram divljackih sarajlija :lol: :lol: i to uvijek jedni te isti koji brane bratstvo i jedinstvo na ostalim temama i govore kako nista ne valja u Sarajevu :skoljka:
Ovo je isto kao da je cijela Skenderija pjevala Dobricu vlasino, napusi se kurcine".

Zamisli koliko je navijanje u Skenderiji bilo daleko od ovog u Beogradu, ali se digla kuka i motika.....Smijesno da smjesnije ne moze biti.
Vrh arogancije je to sto se Srbi zale na navijanje u Skenderiji :lol:
Thorgerson

#31064 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

Navijanje je bilo za qrac.

Prvo, tu i tamo je bio pokoji zvizduk, huk, pritisak na srbijanske igrace.

40% tekme je isla neka pjesma delije, grobari nemam pojma. Nebitno ko napada. Nasi ili njihovi.

Dakle, mi u napadu, borimo se oni pjevaju nekakvi grobari, delije. Wtf.

Ne znam. Na kosarkaskim tekmama mi se vise svidja "normalna" publika i navijanje. A to je da kada protivnik ima loptu, da dvorana huci, da se sve trese. Neka i psovki. Ono sinoc, oni navijaci - dosli su samo zbog sebe i svoje promocije. Ne zbog reprezentacije. Jer inace bi navijali za istu. Ne bi pjevali gluposti vecinu tekme.
kakavdanakneiskustvu

#31065 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

može li ko objasniti zdravorazumski, uvrede,psovke, i šta sve ne od strane ko fol navijača u srbiji spram naših ekipa? ovo sinoć nije bilo lijepo, ali je li to baš tako čudno s obzirom na sve što je došlo iz srbije u zadnjih 35 godina? otkud u srbiji mržnja spram BiH kada niko odavde nije išao ubijati ,klati po srbiji, držati beograd u opsadi 4 godine?

izvinjavam se na off topicu
kakavdanakneiskustvu

#31066 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

Thorgerson wrote: 01/12/2025 15:54 Navijanje je bilo za qrac.

Prvo, tu i tamo je bio pokoji zvizduk, huk, pritisak na srbijanske igrace.

40% tekme je isla neka pjesma delije, grobari nemam pojma. Nebitno ko napada. Nasi ili njihovi.

Dakle, mi u napadu, borimo se oni pjevaju nekakvi grobari, delije. Wtf.

Ne znam. Na kosarkaskim tekmama mi se vise svidja "normalna" publika i navijanje. A to je da kada protivnik ima loptu, da dvorana huci, da se sve trese. Neka i psovki. Ono sinoc, oni navijaci - dosli su samo zbog sebe i svoje promocije. Ne zbog reprezentacije. Jer inace bi navijali za istu. Ne bi pjevali gluposti vecinu tekme.
:thumbup:
canvra888

#31067 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by canvra888 »

corolla02 wrote: 01/12/2025 13:02
canvra888 wrote: 01/12/2025 04:34
corolla02 wrote: 01/12/2025 02:23
jesam, ja sam preko bare i zna se radi cega :mrgreen:

u medjuvremenu sam drzavljanin BiH bas kao sto si i ti!

ovo sto je bilo veceras je u najmanju ruku nesportski, ovo je tema momentalno, a nesto od prije 30g

jesil se zapitao kako ce slijedecu noc spavati nasi ljudi u Srebrenici, Prijedoru illi Trebinju?

ovaj sljam od navijaca veceras, neka idu u BL i tamo zvizde, to je jedino ispravno a ne u SA
To tvoje državljanstvo je relevantno kao i državljanstvo Bone Voxa u korelaciji sa stvarima koje spominjem. Kada budeš rezident FBiH/RS, dakle više od pola godine aktivno u svakodnevnici ove države, onda ćeš biti kredibilniji za neki komentar na šta "mi" hoćemo i gdje idemo.

Da si dio te svakodnevnice, znao bi za napade na povratnike po RS-u i daleko prije ove utakmice i skandiranja. I da još nijedno ubistvo povratnika u posljednjih 30 godina nije raščišćeno. Znao bi za provokacije prema Bošnjacima u RS-u za vrijeme pravoslavnih praznika. Znao bi da se taj entitet i narod ponaša kao da su država u državi i da su direktni krivci za najveću krizu još od rata koja se aktivno ovdje dešavala mjesecima. Znao bi da se novac poreznih obveznika Srbije trošio u milionskim svotama u lobiranju protiv usvajanja rezolucije o genocidu, i ko se bunio protiv toga? Ali kako ti kažeš, tema je samo utakmica, iako su sve ovo itekako aktuelne stvari i skorašnja dešavanja.

Da se razumijemo, ja prvi ne bih skandirao ono što se skandiralo, takvu naciju je najbolje izignorisati. Ništa ni više ni manje.

Ali kad se već desilo, kome da letim da se pravdam? I zbog čega da se ograđujem? Hajde da si svoj jedini upis na ovoj temi posvetio nečemu što ima veze sa košarkom i košarkaškom reprezentacijom, nego baš tolika potreba da se odmah pravdaš i ograđuješ od nečega upućeno naciji koja, u najmanju ruku, nije spremna ni priznati svoja nedjela, a kamoli šta više?

Kad konstantno siješ zlo, ne znam zašto je drugačije očekivanje nego da ćeš zlo i žeti.
ne znam cemu toliki tvoj feljton da opravdas svoje vidjenje situacije :roll:

opet niti tvoj post odozgo ima ista sa sportom, bas kao niti ono coporsko polugolih navijaca sa reprezentacijom

mi cesto ne volimo da se postovjecujemo sa agresorom a upravo se to sinoc dogodilo i sluzi kao necast svim normalnim gradanima BiH

dakle, sami pristajemo na palestanizaciju i fildzan zemlju, i treba da se zapitamo kuda gonimo...
Ja za razliku od tebe sam redovan na ovoj temi za njenu namjenu kakva joj i jeste - priča o košarci koja se tiče košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Tokom sinoćnje utakmice sam također pisao košarkaški vezane postove.

Živac mi je povuklo kad si ti, uz roj drugih padobranaca, uletio po prvi put na ovu temu da se poletiš ograditi od stvari koje su se dešavale na tribinama sinoć. Dakle ni posta o košarci, nego polet da se ograđuješ od nekoga i nečega. I to ti, koji si hiljadama kilometara i ogromnim vremenskim periodom udaljem od svakodnevnice Bosne i Hercegovine i Bošnjaka.

Ova blasfemija da smo se sinoć poistovjetili sa agresorom koju si napisao je degutantna u najmanju ruku. Ako je tebi sinoćno skandiranje jednako svim zločinima koje je Srbija i četaljuk nanijelo Bosni i Hercegovini, sa genocidom kao glavnom stavkom, onda doista ne znam o čemu mi pričamo onda uopće.
4L0n3

#31068 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by 4L0n3 »

bila je i hrvatska repka u skenderiji ove godine, jesul njihovu himnu izvizdali i jel bilo kakvih "incidenata" kao sinoc ? jes qrac.
ljudi aplauz dobili. Nek se dusebriznici zapitaju zasto je to tako.
sukis

#31069 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sukis »

necko_hz wrote: 01/12/2025 14:53
sukis wrote: 01/12/2025 14:37Sta? Lupiti sam sebi samaru? :lol:

Pa ako ćemo 'sastančiti', javi se u PP. :mrgreen:

Šta god dogovorili, jal pivu, jal 'power slap' contest, lakše je privatno. :mrgreen:
Ma piva, starije generacije pivu piju ove mladje neka se istresaju na tekmama. :D
Point.

#31070 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

Bodkin wrote: 01/12/2025 12:36
Point. wrote: 01/12/2025 12:10
Bodkin wrote: 01/12/2025 11:48

Ja sam prije mjesec bio na tekmi. Ti ne bi ni da ti u svedsku dodju
Hah smiješan si zaista. Ja šta sam pogledao tekmi repke raznih sportova, ti nisi ni na televizoru. Ako ćemo mjeriti, jel.

I fakat ne razumijem čemu sve ove žalopojke. Prozivali su Vučića, Srbiju i četnike. Nisu svi Srbi četnici bem ga ja.
Niko od njih ne želi dobro BiH. Da su spominjali Srbe i pjevali protiv cijelog naroda, to je već drugi par opanaka i to bi bilo neprihvatljivo.
Naravno da jesu. Dijete malo zna kome bezubi navijaci skandiraju. Najbolje da pitas srbina sto igra za tu isti reprezentaciju. Ali pretpostavljam da kad u srbiji skandiraju ubij turcina, ti kazes ma ok je to. Ipak psuju turke tamo negdje u istanbulu
Naravno da me se ne dotiče, jer nisam turčin. Smiješno mi bude da neko, ko u jeziku ima pun q turskih riječi, pa preko hrane pa i malo izgledom, proziva druge da su turci. A i turčin je samo narod, ne znam što krezubi četnici misle da je to nekome uvreda. Svaki Srbin nije četnik, četnik je način razmišljanja i bolesne ideologije, a prilično sam siguran da veeeeeeeliki broj Srba sa obe strane Drine ne dijele tu ideologiju.
necko_hz

#31071 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by necko_hz »

sukis wrote: 01/12/2025 16:14Ma piva, starije generacije pivu piju ove mladje neka se istresaju na tekmama. :D
:kiss: :thumbup:
Point.

#31072 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

logsa wrote: 01/12/2025 12:44
Point. wrote: 01/12/2025 10:17
geoxx wrote: 01/12/2025 09:54

Gospodski im spustio. Huligani se iscetnicali i osli pflegisati u Bausteliju.

Ostalo da im dudlaju ovi tough, komedasemiprilagodjavamo, Bosnjaci cije izljeve snage, kvazi inata i drskosti je neugodno citati jer pucaju iz prazne puske. Toliko ocito.
Hajde bolan, ne histeriši.

Jesi bio i na jednoj od utakmica? Jesi li bio ikad i na jednoj utakmici?

Jesi li razmišljao o tome da napraviš vlastitu navijačku skupinu, recimo imena Cvjećari Geoxx Crew, prije utakmica obavezno odete u pozorište da se nabrijete i tu pozorišnu atmosferu prenesete na tribinu. Dočekate protivnike, posebno ove koji redovno veličaju rad i viziju ratnih zločinaca koji sada broje dane po haškim kazamatima, sa cvijećem i porcijom ćevapa. Prijedlog samo.
Tebe bas strah pozorista, mozda ne bi bilo lose da odes koji put pa da vidis da moze biti fino i bez psovki i uvreda.
Zašto bi me bilo strah, ne znam odakle ti ta ideja? U pozorištu ili npr na tenisu, publika je mirna i traži se tišina. Fudbal, košarka, to je već drugi svijet. Jbg, kad ti moram ove osnovne stvari objašnjavati, vidi se da ne pratiš sport.
geoxx

#31073 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by geoxx »

4L0n3 wrote: 01/12/2025 16:01 bila je i hrvatska repka u skenderiji ove godine, jesul njihovu himnu izvizdali i jel bilo kakvih "incidenata" kao sinoc ? jes qrac.

Evo reci cu ja zasto: zato sto je himna BiH par dana prije toga u Zagrebu docekana aplauzom, pa bilo bi too much prirediti njima suprotno.
avetinja

#31074 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by avetinja »

Pitam se kako nema ovoliko zgroženih i zabrinutih kada Musu vrijeđaju u Beogradu.
4L0n3

#31075 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by 4L0n3 »

geoxx wrote: 01/12/2025 16:27
4L0n3 wrote: 01/12/2025 16:01 bila je i hrvatska repka u skenderiji ove godine, jesul njihovu himnu izvizdali i jel bilo kakvih "incidenata" kao sinoc ? jes qrac.

Evo reci cu ja zasto: zato sto je himna BiH par dana prije toga u Zagrebu docekana aplauzom, pa bilo bi too much prirediti njima suprotno.
pda, simple as that moj jaranu :D postovanje je dvosmjerna ulica, a u bilo koj relaciji beograd-sarajevo bilo koji covjek s 2 grama mozga ce razumjet da ne treba sarajevo nikakvu ruku pomirenja pruzat prije beograda. Toliko.
Post Reply