Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Dead Man Walking

#30951 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

Mi smo valjda jedina ekipa na svijetu gdje playmaker fuli uzastopna slobodna bacanja. Hajd centar baca cigle pa se nekako i sazvace, ali play?

Ko je vodio skandiranje protiv cetalja, BHF ili Zulini? Nesto se ne sjecam da je BHF isao u tom fonu ranije.
Vjecita_zavrzlama

#30952 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Vjecita_zavrzlama »

tramvajtrojka wrote: 01/12/2025 03:31
necko_hz wrote: 01/12/2025 02:58 Jasna je meni ta psihologija dobro.

Izostanak bilo kakvih evolutivnih, odbrambenih mehanizama.

Oduzetost od realnosti.

Još kad ih komšije i susjedi potapšu, s vremena na vrijeme, po glavi, pišnu u gaće. :mrgreen:

Zato i jes za ismijavanja. :mrgreen:
Pa vidis da jedinima kojima smeta navijanje su Tuzlaci vecinom :mrgreen: :mrgreen: oni bi ih u mejdanu docekali aplauzima i buketom cvijeca :lol:
Da smo bar pobijedili pa hajde,ovako ispada jadno..obrukali se i na kraju izgubili
SmokingMan

#30953 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SmokingMan »

Koji su to idioti, uvijek daju šovinistima povoda da u javnom prostoru zasijaju u onome u čemu su najbolji.
Vjecita_zavrzlama

#30954 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

luckylaka wrote: 30/11/2025 23:43 Ovdje su neki od juce poceli pratiti desavanja na tribinama realno nemaju pojma sta se desava u srbiji na njihovim stadionima.Ko nije prosao marakanu nema pojma sta je cetnicko orgijanje u cetnickom leglu i zato se sa pravom vraca istom mjerom.Tamo te izvrijedjaju i prebiju,ovdje se samo skandira i ko ih jebe
Ok onda ne znam sto cvas cudi i nervira stp samo bosnjaci osjecaju repku svojom.Bosna je specificna bar tu,za Srbiju je lahko 90% Srba a BIH je i muslimanska i srpska i hrvatska(kako ono pise)
Haris.ba

#30955 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Haris.ba »

Vjecita_zavrzlama wrote: 01/12/2025 07:12 Ok onda ne znam sto cvas cudi i nervira stp samo bosnjaci osjecaju repku svojom.Bosna je specificna bar tu,za Srbiju je lahko 90% Srba a BIH je i muslimanska i srpska i hrvatska(kako ono pise)
Malo si se popravio bio, ali onda opet nesvjesno krene.

Pises Bosnjaci malim slovom, a Srbi i Srbija velikim.

De, barem malo to popravi, ono radi forme.

P.S.
Kada dodju Njemci da igraju smije li se skandirati "gazi naciste"?
mirota

#30956 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by mirota »

ma meni kao Srbinu i drzavljaninu Srb i BiH je navijanje bilo sasvim ok, pogotovo vucicu pe.eru, bilo je neobicno u najmanju ruku, nista strasno, neocekivano, bio sam na Marakani kad su igrali kvale Srbija BiH, kad sam vise gledao rat na tribinama, nego tekmu, ono je tamo bio horor, ali ne od Srbijanaca, mahom raja iz R Srpske je ucestvovala, tako da podvlacim ono sinoc je mila majka, zaista, nista strasno, sta vise, simpa... :izet: :bih:

ta nece biti atmosfera dosadna kao na NBA tekmama, defence deefencee, ako ne smeta igracima Srbije, sto bi svima nama...tekma losa, oba tima losi
Vjecita_zavrzlama

#30957 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Haris.ba wrote: 01/12/2025 07:17
Vjecita_zavrzlama wrote: 01/12/2025 07:12 Ok onda ne znam sto cvas cudi i nervira stp samo bosnjaci osjecaju repku svojom.Bosna je specificna bar tu,za Srbiju je lahko 90% Srba a BIH je i muslimanska i srpska i hrvatska(kako ono pise)

P.S.
Malo si naporan pisem kako mi je cejf.I bukvalno lazes
kakavdanakneiskustvu

#30958 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

tap3ah75 wrote: 01/12/2025 00:04 Ko je za BiH prenosio utakmicu?
Ja jedva našao na Arena srbija i bilo mi malo mučno slušati komentatora - jbga čovjek navijao za svoje.
arena bh 1
van Basten

#30959 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by van Basten »

Eh kad se swjtim Skenderije protiv Hrvatske, '97 '98, kojs li je tačno bila... To je bila atmosfera za napuniti protivniku gaće. Ovo sinoć je kamilica. Iskreno, očekivao sam i jaču, napetiju. Ali peeviše je celebritiya danas na tribinama da bi znali navijati išta. A ovi koji znaju nemaju neki osjećaj za igru pa furaju svoje pjesme bez praćenja dešavanja na parketu. Kao da je njihov koncert a ne košarkaška utakmica.
Što se tiče utakmice, šteta. Puno se fulalo, Atić je ubio momentum ekipi do kraja, sudije debili...
tramvajtrojka

#30960 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by tramvajtrojka »

SmokingMan wrote: 01/12/2025 07:09 Koji su to idioti, uvijek daju šovinistima povoda da u javnom prostoru zasijaju u onome u čemu su najbolji.
Kome da se prilagodjavamo likovima koji ti stalno prizivaju klanje i silovanje tvoga naroda odes na mozzart sport na Instagramu na post kad je bila njihova himna

I vidiš post sa najvise lajkova je

Svaki turčin zna svaka bula zna :zzzz: :zzzz:

Jebote pa citava arena u BG je pjevala Musi Musa turcine na..... kad je igrao za real o cemu ba mi pricamo

Jedini gori od takvih Srba su nasi ko nas bre zavadi likovi ala hadzovic :lol:
SmokingMan

#30961 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SmokingMan »

Ko god osjeća neku odgovornost prema sebi, neće dozvoliti da svoje "ogledalo" traži u drugom šovinisti.
Ko nema stida, neka radi šta hoće!
mirota

#30962 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by mirota »

SmokingMan wrote: 01/12/2025 08:03 Ko god osjeća neku odgovornost prema sebi, neće dozvoliti da svoje "ogledalo" traži u drugom šovinisti.
Ko nema stida, neka radi šta hoće!
lijepo receno
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#30963 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by plain vanilla »

I Srbi su ovako navijali protiv Turaka, em izgubili em kaznu popili
i mi nasli na koga cemo se ugledati
geoxx

#30964 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by geoxx »

Eno i Vucic zakucao huligane. :(

A toliko su se potruditi da ispadnu cool i tough. Tugy plaky
dulekrele

#30965 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dulekrele »

geoxx wrote: 01/12/2025 08:47 Eno i Vucic zakucao huligane. :(

A toliko su se potruditi da ispadnu cool i tough. Tugy plaky
Prekodrinac dosta je i tebe.
geoxx

#30966 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by geoxx »

van Basten wrote: 01/12/2025 07:44 Eh kad se swjtim Skenderije protiv Hrvatske, '97 '98, kojs li je tačno bila... To je bila atmosfera za napuniti protivniku gaće. Ovo sinoć je kamilica. Iskreno, očekivao sam i jaču, napetiju. Ali peeviše je celebritiya danas na tribinama da bi znali navijati išta. A ovi koji znaju nemaju neki osjećaj za igru pa furaju svoje pjesme bez praćenja dešavanja na parketu. Kao da je njihov koncert a ne košarkaška utakmica.
Što se tiče utakmice, šteta. Puno se fulalo, Atić je ubio momentum ekipi do kraja, sudije debili...
Normalno kad si imao navijace. Sad imas huligane. Hoce se Srbima napuniti gace kad skandiras o Palestini i Vico pederu 10 puta na utakmici.

Kakve su to prevare od navijaca, vidis po zadnjoj utakmici u Zenici. Najbolja atmosfera zadnjih x godina bez huligana.
Haris.ba

#30967 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Haris.ba »

Vjecita_zavrzlama wrote: 01/12/2025 07:21

P.S.
Ma pisi ti kako ti je cejf. Samo pokazuje kakav si i ko si.
Puna podrska.

Kako bukvalno lazem kada sam te citirao i upravo u dvije recenice Srbi velikim slovom, a Bosnjaci malim slovom. To su neke podsvjesne stvari ocito.

A, ako sam ti naporan - ima foe lista.
shbc

#30968 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shbc »

P.S.
"Smije" se svasta nesto skandirati, pa i to. Ne znaci da je uredu.

Ali dobro. Ne ocekuje covjek puno pameti na Balkanu gdje se sve svodi na "a sta su oni radili". Samo nemojte se sutra zaliti kada Bogdanovic i Bogdanovici trce u zagrljaj Srbiji i Hrvatskoj, da tamo igraju. Samo im hranite predrasude i nacionalizam. Na stetu BiH naravno. Komsije i susjedi su zestoko profitirali od tog nacionalizma. Pokupise sve talenata sto imamo, a da nije sa "muslimanskim" imenom i prezimenom.

Ali mi smo pametni i uspravne kicme jer smo pristali da se valjamo u blatu. :thumbup:
Last edited by shbc on 01/12/2025 09:11, edited 1 time in total.
Vjecita_zavrzlama

#30969 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Haris.ba wrote: 01/12/2025 09:07

P.S.
Puna podrska.

Kako bukvalno lazem kada sam te citirao i upravo u dvije recenice Srbi velikim slovom, a Bosnjaci malim slovom. To su neke podsvjesne stvari ocito.

Nisam uopste srbin eno ti moji stari postovi gdje pisem protiv komunjara.A ti ako mislis da su svi bosnjaci idtih stavova grdno se varas

Nije podsvjesno nista vec pisem brzo ne razmisljajuci

I ne idi u offtopik dalje tema sportska
Vjecita_zavrzlama

#30970 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

shbc wrote: 01/12/2025 09:08

P.S.

Ali dobro. Ne ocekuje covjek puno pameti na Balkanu gdje se sve svodi na "a sta su oni radili". Samo nemojte se sutra zaliti kada Kondic i Kondici trce u zagrljaj Srbiji i Hrvatskoj, da tamo igraju. Samo im hranite predrasude i nacionalizam. Na stetu BiH naravno. Komsije i susjedi su zestoko profitirali od tog nacionalizma. Pokupise sve talenata sto imamo, a da nije sa "muslimanskim" imenom i prezimenom.

Ali mi smo pametni i uspravne kicme jer smo pristali da se valjamo u blatu. :thumbup:
Mi moramo znati zelimo li mi da ostali osjecaju rep. Svojom ili samo bosnjaci.Ako je prvo ono navijanje sigurno nece pomoci, vec odmoci.Imamo mi i igraca koji se izjasnjavaju kao srbi
Dugarry

#30971 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dugarry »

Ja cu se stiditi onog dana kad Srbiju u Sarajevu docekamo cvijecem.

Oni na stadionima, u Beogradu svako malo velicaju Ratka Mladica i genocid, a mi bi kao trebali da pjevamo Bosnom Behar kad oni dodju, ma kako da ne.

Drago mi je sto nije bilo "Ubij Srbina", sto pokazuje da nismo na njihovom nivou.
Dugarry

#30972 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dugarry »

P.S.

Ali dobro. Ne ocekuje covjek puno pameti na Balkanu gdje se sve svodi na "a sta su oni radili". Samo nemojte se sutra zaliti kada Bogdanovic i Bogdanovici trce u zagrljaj Srbiji i Hrvatskoj, da tamo igraju. Samo im hranite predrasude i nacionalizam. Na stetu BiH naravno. Komsije i susjedi su zestoko profitirali od tog nacionalizma. Pokupise sve talenata sto imamo, a da nije sa "muslimanskim" imenom i prezimenom.

A Bogdanovici ce kao igrati za BiH, ako ne budemo spominjali cetnike na tribinama? Kako da ne.
BiH ce im uvijek biti rezerva i igrat ce samo ako vide svoj interes. Simple as that!
shbc

#30973 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shbc »

Dugarry wrote: 01/12/2025 09:20

P.S.

A Bogdanovici ce kao igrati za BiH, ako ne budemo spominjali cetnike na tribinama? Kako da ne.
BiH ce im uvijek biti rezerva i igrat ce samo ako vide svoj interes. Simple as that!
Nece svi, ali mozda pokoji i pristane ako sa tribina ne slusa kako ce ga stici metak. Ali nema veze. Vi ste "uspravni Bosnjaci", i kao pravi "uspravni Bosnjaci" se valjajte u blatu sa svinjama :thumbup:
Dugarry

#30974 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dugarry »

shbc wrote: 01/12/2025 09:21
Nece svi, ali mozda pokoji i pristane ako sa tribina ne slusa kako ce ga stici metak. Ali nema veze. Vi ste "uspravni Bosnjaci", i kao pravi "uspravni Bosnjaci" se valjajte u blatu sa svinjama :thumbup:
Pa pristaje pokoji, sada i u buducuce.

To o metku sada izmisljas. Ono sto se pjevalo za Balkan nije nista ekstremno. Kao sto rekoh da su pjevali Ubij Srbina, to bi bio nivo Srbije i Srba, ali se to nije pjevalo. Gazi cetnike je bilo najgore, i to od strane navijacke grupe, ne cijele dvorane.'

Pizdite kao da je cijela Skenderija skandirala Ubij Srbina.
dulekrele

#30975 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dulekrele »

Vjecita_zavrzlama wrote: 01/12/2025 09:09
Haris.ba wrote: 01/12/2025 09:07

Puna podrska.

Nisam uopste srbin eno ti moji stari postovi gdje pisem protiv komunjara.A ti ako mislis da su svi bosnjaci idtih stavova grdno se varas
Nije podsvjesno nista vec pisem brzo ne razmisljajuci
I ne idi u offtopik dalje tema sportska
:lol:
Post Reply