Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nazovi autobusku i pitaj koji vozi i kada iz Sa za Nu. Odes i vidis sa soferom kada vozi iz Nu za Sa i dogovoris.. obavezno uzmi njegov broj.
Ili ako ti je taj kolega nas… onda moze on to i iz Njem odraditi.
Ovo govorim cisto sto stranci mahom ne znaju kako se dogovara sa nasim soferima . Ono da mu jos cusnes “petaka” na kafu da te ne zaboravi nazvati ukoliko se mimoidjete prilikom primopredaje
van Basten wrote: ↑29/11/2025 13:33
Gdje kupiti kofer normalne cijene (znači ne Samsonite i sl), a da je pogodan za omlaćivanje aerodromskih radnika? Neki platneni ili fleksibilan?
Gdje kupiti kofer normalne cijene (znači ne Samsonite i sl), a da je pogodan za omlaćivanje aerodromskih radnika? Neki platneni ili fleksibilan?
Jel ti hitno?
Imas u bingetu
Provjeri i Carpisu, ja sam jedan kupio ima 6-7g (tad je bio 150KM) evo ga dan danas proputovao je pola svijeta
Jel ti hitno?
Imas u bingetu
Provjeri i Carpisu, ja sam jedan kupio ima 6-7g (tad je bio 150KM) evo ga dan danas proputovao je pola svijeta
Carpisa jednom putovao vratio se slomljen, otkinut tocak i komad oko njega. Ne priznaju garanciju. Neki dan neko prislonio isti kod kontejnera, na istom mjestu pukao.
Smece