Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi stan u Sarajevu koji moze primiti 4 odrasle osobe (bracni par plus dvije zenske osobe) sa jednim djetetom od 4 godine. Stan je potreban za 3 noci od 08-12. decembra. Uslov je da je u krugu do 500 metara od Zavoda za javno zdravstvo FBiH. Ako znate nekog, šibajte na PP
Koja mjesta su sad dobra za izaci u gradu, neki restoran s muzikom uzivo, izvesti neke goste? Nekad dok se hodalo bilo je toga tipa pivnica kod Vlade, kod Tope, Vrbe, Mala basta, Una, bilo je i dobrih derneka u Aquarius Vilsu ili pivnici HS ...a sad nemam pojma
nagibSA wrote: ↑20/11/2025 22:21
Ima li gdje kod nas u BiH kupiti stari tip zupcanika za Gorenje mikser? Steta samo zbog ovoga mijenjati mikser, a moze se desiti i na novom.
Ima li gdje kod nas u BiH kupiti stari tip zupcanika za Gorenje mikser? Steta samo zbog ovoga mijenjati mikser, a moze se desiti i na novom.
Gorenje servis?
Mislim da nema, stari tip je ovo, uglavnom mala privreda. Mikser je prijeratni.
Imas kod Markala, na cosku.. starog elektricara. Vidjeces.. nije vjerovatno oprao izlog 20 god Reklama mu kao iz 1986… mogao bi on imati Mozda @muha zna kako se zove. Prijeratna radnja.
Potrazicu kod Tesle, valjda ce prodati dijelove ako bude imao, posto mi ne treba popravka. Radnje takvog tipa mislim da jedino kod nas mogu i imati. Neka moderna fensi radnja, sumnjam.
Na internetu sve sto nalazim u Srbiji, mala privreda, tamosnja proizvodnja, a ne mogu da se dovijam da trazim nekoga da tamo narucujem, mada nije iskljuceno.
nagibSA wrote: ↑22/11/2025 22:42
Potrazicu kod Tesle, valjda ce prodati dijelove ako bude imao, posto mi ne treba popravka. Radnje takvog tipa mislim da jedino kod nas mogu i imati. Neka moderna fensi radnja, sumnjam.
Na internetu sve sto nalazim u Srbiji, mala privreda, tamosnja proizvodnja, a ne mogu da se dovijam da trazim nekoga da tamo narucujem, mada nije iskljuceno.
ma kontaktiraj tu radnju gdje si vidio, zamoli da ti posalju postom. Platis malo dodatne troskove. Ne bude skupo.
Nema razloga da ti ne prodaju.
S uputnicom po bolnicama se ceka prosjecno 3 sedmice
Kosevo Dermatologija Dr Almira Selmanagic, prim.dr.spec.dermatologije
Privatno Asja Prohic u Unitic-u
Dugo si na forumu, znaš da bi na pdf. Zdravlje dobio odgovore na sve svrbeže, crvenila, plikove i sva slična dermatološka pitanja, da ne čekaš 3 mjeseca